|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke*2010
1.2.2010 8:15:57   
tejči28
Dobro jutro!

Uf je mrzlo danes,jaz pa imam tolko opravkov,morem malega čisto zadekat,da mi ne zmrzne user posted image .

ŽanaTaja moji prijateljici,ki ima Trino je ime Katja. Mene tudi občasno peče zgaga,v prvi me je tak,da sem občasno mogla pojest rupurut  al kaj je že dovoljeno se ne spomnim več,ker sem kar kašljala zaradi kisline.Pa donat pomaga.In bolj visoko vzglavje. 

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
1.2.2010 9:32:34   
lillchy123
jutro souser posted image
evo, sva z malim doma, pa mam malo časa za net.
sem vidla, da je že debata o imenihuser posted image mi za fanta sploh nimam problemov, ker je samo ena možnost,user posted image z imeni za pupe se pa ne bomo rabli ukvarjat. če pa že, bo nekaj na L -Luna, Lea, Lara..
ja, fant bo pa Jaka user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
1.2.2010 9:45:02   
archie
dobro jutro!!
Upam, da ste prezivele lep vikend! Meni je bilo fantasticno, ker je snezilo!

Moje pocutje je drugace ok, malo sem na trenutke utrujena, ampak to je lahko tudi zaradi prehlada. nekaj se me hoce letevat. šššššccccccc prehlad!

V sredo imam prvi pregled in komaj cakam.

Imena? Hmmm, midva imava en cel kup imen za puncko, za fantka pa nobenega. Oba si zeliva puncko, oba kitajska koledarja mi pa kazeta fantka. ampak, bo ze kar bo. user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
1.2.2010 11:09:23   
5ra8
helouuu

midva nimava se imen. sva se dogovorila da vsak napise na listek po 5-10 imen za puncko in fantka in potem izmenjava listke, ter zbereva 3 ki nama bodo najboljs usec.

jst sem jih nabrala 5, pa se mi je ze ustavlo. user posted image

aja, sneg je pa itak zakon!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
1.2.2010 11:39:35   
binabina
DOBRO JUTRO

no midava že imama imene za fantaka Taj punča Trina drugače pa ekj lep sončem samo je mrzlo uffff

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
1.2.2010 12:25:21   
ily
Vidim, da imate debato okoli imen - me je skoraj kapuser posted image , ko sem videla, kakšno ime imate v ˝obravnavi˝. Zakajuser posted image ? Moja ˝tadruga Buba˝ je Trina. Ko sem ji jaz pred slabimi tremi leti dala tako ime, me je skoraj vsak vprašal: ˝A Trina? Zakaj pa ne Brina?˝user posted image . Sestra, ki me je peljala iz porodne,  me je pa skoraj nadrla - je gledala na tablico, pa pravi: ˝Kako ji je ime? A Trina? Ja kakšno ime pa je to? Nisem še nikoli slišala!˝ user posted image  Sem mislila, da jo bom kar na... usekala.
Veliko jih res ni, mislim, da okoli 30 v Sloveniji, je pa meni to še vedno eno najlepših imen za pupike. In naši navihanki ful paše. Tako, da, punce, kar...user posted image
Tudi tavelika Pika ima posebno ime, ki jih ni pet v SLO. Tudi tokrat imava imena že izbrana. Sva se pa v prvo oba strinjala z mojo izbirouser posted image , tako da bo to to. Povem pa še ne, ker tudi drugim ne bova povedala, dokler se ne rodi.

Drugače pri meni tudi vse po starem. Slabo še vedno, pa se mi zdi, da malo manj, da je malo bolj znosno vse skupaj.
V službi gužva - glih zdajle čakam ˝ene ...˝, ki jim bom morala dokazovati svoj prav izpred leta in pol. Joj, kako sovražim take površneže!!! Ah, bo že....
No, uživajte in se kaj beremo!

(odgovor članu binabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
1.2.2010 12:34:15   
ŽanaTaja
Binabina jaz imam Taia...sam je z i-jem na koncu...in če bi še morala 1x zbirat, bi mu še 1x dala tako ime..sicer je moj Žan Tai...ampak vseen, mi je Tai še zmer full lepo ime za naše fantičke.....

Zdaj sem iz centra, sem morala dat vlogo za otroški dodatek in sem šla mal peš itak nimam daleč pa še če grem z avtom v tej Lj itak nimaš kje za parkirat...
No in sem si na tržnici kupila hurške in banane..ma vam povem, da bi sam banane jedla tko k pri Žan Tai-u...

Pol sem pa šla mal v Namo in sem si tko mal za dušo za mojga pikeca kupila dve mako majčkiuser posted image user posted image ...beli..ma imajo pa že tolk teh zadev za te male pikece pokece, da itak ne veš kaj kupituser posted image

(odgovor članu ily)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
1.2.2010 12:37:01   
mery15031981
Pozdravljene user posted image

Tudi jaz bi se rada pridružila vašemu čvekanju,če vam je seveda pravuser posted image

Nisem še dosti gledala po vašem furumu zato nevem katere sezname imate.
No naj se vam povem da sem stara 28 let,prihajam iz okolice Kamnika,to je moja druga nosečnost,doma imam skoraj 8 mesecev starega sina,no ja malo smo pohiteli pa nič zato . . jst pravim da bolje malo prekmalu kot pa nikoli več(glede na to da sva že pri prvem imela probleme z zanositvijo  doooolgih 7 let!!!!
Ali je me vami še katera ki ima doma tako majhnega otroka pa je zopet v pričakovanju??user posted image

no vidite takole pa je ko imaš doma malega . . . . alarm

(odgovor članu ily)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
1.2.2010 12:42:58   
Anonimen
pozdrav!

midva pa sva za punčko izbrala dve imeni... al bo Mia al pa Vanesa... za fantka pa nikakor ne prideva skupaj heheuser posted image
želim pa res, da se prav oba strinjava z imeni user posted image

danes mi je celo uspelo ne bruhat... user posted image zame, čeprav je šlo že na tesno heh
zdaj pa že tak ura taka da veselo papckamo... nič grem dale iskat hrano, ker pikec kar fejn zahteva od mene user posted image

(odgovor članu mery15031981)
  Neposredna povezava do sporočila: 1559
1.2.2010 12:45:19   
limonita
Živjo punce, jaz sem pa tako zelo žalostna user posted image user posted image
Včeraj dopoldne se mi je pojavilo malo rjavkastega izcedka - šla sem na urgenco, videla bejbija kako miga, velik je 1,7 cm. Uf, kako sem se zjokala tam na mizi, ko sem videla, da je utrip in da je vse OK. Dobila sem dabroston in navodilo, da moram počivati. Kasneje se mi je pojavilo še malo krvavega izcedka (res malo), zvečer je bilo OK, danes zjutraj je bilo OK, sedaj se pa spet kaže rjavkast izcedek. user posted image user posted image user posted image Ko berem zgodbe s srečnim koncem se poskušam potolažit, pa ne gre.... Poleg tega imam tudi take čudne bolečine - ki pa k sreči niso krči.

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
1.2.2010 12:50:19   
zalcy
limonita- js močno upam, da bo vse ok s tabo, ker tega pa res ne privoščim nobeni... povem ti, da se ne smeš breveze prehitro sekirat, ker bo na koncu vse ok...

poglej pri meni je bilo isto-- dva ali celi tri dni sem imela rjavkast izcedek, nakar sem šla na urgenco, kjer so me dva dni obdržali, mi dali dabroston in me nato izspustili domov... na srečo je izcedek izginil in vse je spet ok...
tako, da brez panike naprej... samo da ni sveža kri, pol bo vse ok.. boš vidlauser posted image

(odgovor članu limonita)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
1.2.2010 13:00:29   
ŽanaTaja
Limonita user posted image user posted image ...verjem, da bo vse ok..čeprav nas vse ob takšnih situacijah daje strah, in je težko poiskat tisto malo upanja pa vendar...glavno je, da je tvoj pikec ok, da srček bije, to pomeni, da je z njim vse dobro....
Tudi jaz sem bila v soboto na urgenci zaradi izcedka in mi še danes kaj priteče ven, sam verjamem, da bo z mojim sončko vse super....

Nič bit žalostna...me smo s tabo...in ti držimo pesti...user posted image

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
1.2.2010 13:02:31   
5ra8
limonita, držim pestke da bo vse ok user posted image

joj, jst morm pa se en teden cakat na prvi pregled. tole me kr mal ubija, ker skos razmislam ce je vse OK, pa da vidim malo pikico. Najraj bi zaspala pa se u tork zbudila ko morm na pregled. Zato da čimprej mine. Pišuka. user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
1.2.2010 13:14:52   
tejči28
limonita držim pesti,da se dobro izteče.user posted image user posted image Saj veš,da vsak izcedek še ni nujno,da je kritičen.Dosti jih krvavi prve 3 mesece,pa je vse ok.

Meni je ful lepo ime Žan Tai,mojemu pa ta dvojna imena niso všeč in se ne bi strinjal za kaj podobnega,mi je pa vseeno fajn,da oba izberema ime.

Jaz pa sem tudi bila v centru mesta zdaj,sem šla zapravljat v dm,po robčke,pa mleko,pa dudo....pa se kar nabere.Za malo pikico pa se še zadržujem,da nič ne kupim.gledam pa user posted image

zdaj pa moj falotek gleda folkoro po tvju in si poje zraven pa pleše.pravi veseljak mali je.pa zavriska vsake tolko,no on zacvili,takrat ko oni zavriskajo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
1.2.2010 13:16:44   
tejči28
mery15031981 dobrodošla med nami.Seveda te sprejmemo med nas.Če želiš,da te dam na seznam,nam moraš povedat PDP.
Jaz imam 16m starega sinčka. 

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
1.2.2010 14:07:54   
binabina
ups sem prej pozabila dopista tudi iem Tai,..

no Taj ali Tai ne vem še ta da imena za fantke pa ne vem kateri je boljši user posted image , pomojem bo kr Tai

no sicer midva sva se zmojim tko zmenila da za fantaka dam jaz ime za punčko pa moj no in je bil kar navdušen nad mojo izbiro imena,...

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
1.2.2010 14:17:42   
binabina
nadka30 hmmm no sem izračunala za mojo mati ki je rodila mene no je patko da je pokazalo fantka , jaz sem pa punčka,....  no je pa tko nikoli ne veš pri enih so se zmotili pri enim pa uganili no meni so pa napovedali punčko bomo videli kaj bo ,... 

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
1.2.2010 14:40:15   
Patty81
No, pišem iz podobnega razloga kot limonita. - upam, da bo vse ok!
Danes in včeraj sem 2x opazila rahel rjav izcedek, ko sem šla na stranišče. Zadnjič je bil pa ćisto svetlo roza. Kličem okrog da bi si vsaj plačala privat pregled, pa pravijo naj grem k osebni zdravnici po napotnico in v bolnico na pregled. Mene bo pobralo. HELP! user posted image

(odgovor članu binabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
1.2.2010 14:51:10   
lillchy123
patty in limonita, jaz sem mela krvav izcedek v prvi nosečnosti nekje v 8.t. ravno na dopustu in so me hotli v bolnico v Reko poslat, češ, da bom kar notri ostala user posted image . pa me je sestrična pomirila, da je ona mela izcedke v vseh treh user posted image , pa je blo vse ok. da se v tem času delajo horionske resice in da če ne bo krvavitve, naj nič ne skrbim. res mam zdaj navihanega 2-letnika.
držim pesti, da bo tudi pri vama vse u redu.verjamem, da vaju je strah, vendar pa najboljše kar lahko storita zdajle za vajina user posted image , je da se pomirita. drugače pa, če so krvavitve, te morajo sprejeti na urgenci.poveš, da krvaviš v user posted image in te morajo pogledat. tako boš vsaj bolj mirna.

(odgovor članu Patty81)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
1.2.2010 15:09:06   
binabina
ojla punce kaj  misliste da bi se že mogla naročit na pregeld ali ne ker sem prvi dan zasnje user posted image imela 24 .12 ali še malo počakam???????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ily)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
1.2.2010 15:10:09   
archie
jaz sem imela prvi dan zadnje M 18.12, pa imam v sredo ze prvi pregled! Naroci se, ne cakaj!

(odgovor članu binabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
1.2.2010 15:15:26   
lillchy123
binabina, jaz sem tud mela zadnjo M 24.12 user posted image in imam pregled 4.2. user posted image jaz bi poklicala in se naročila, ker verjetno tudi niso kar takoj prosti in bo treba še kak teden počakat.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
1.2.2010 15:16:18   
archie
ooo, Lillchy, en dan za mano user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
1.2.2010 15:26:02   
bambinca
limonita, jaz sem imela tako že v prejšnji user posted image in zdaj tudi; prejšnjič je bilo vse ok in upam, da zdaj tudi
mery kje iz Kamnika pa si? tudi jaz imam toliko starega

< Sporočilo je popravil bambinca -- 1.2.2010 15:28:28 >

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
1.2.2010 16:01:05   
Anonimen
srečnice user posted image

jaz sem mela 12. 12. in mam komi čez en teden prvi pregled... 9. 2. namreč in komaj čakam da vidim pikico hehe user posted image

glede krvavitev, punce... bila sem v torek na urgenci zarad izcedkov in mi je povedla, da dokler ni sveže krvi ni panike... je pa mi res priporočila, da naj pazim nase, da naj ne dvigujem teže itd... pa bodite brez skrbi, ker sem sama tut bla v hudi paniki, saj je vse to zame prvič... tu pa tam še vedno imam izcedek, izgleda da mam to tko kot moja mama... je mela cele tri mesece

nič panike torej, dokler je sam barvasta sluz... tut če je roza, lahk se še samo bolj vgnezdilo... je pa fajn da vse skupaj pazimo in sledimo, da nebi bilo sveže krvi...

(odgovor članu bambinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?