|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke*2010
30.1.2010 17:15:42   
bambinca
mi bomo tud konec tedna enkrat povedaliuser posted image
samo najprej morava povedat najinemu ta prvemu...itak bo ful vesel, pa bo on povedal naprejuser posted image
istočasno mu morava pa tudi razložit, da zdaj ne moremo kupit zajčkov, meni se je namreč grozno poslabšala alergijauser posted image

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
30.1.2010 19:05:56   
tejči28
jaz mam tudi že počasi dovolj snega,pa še avto morem skozi pucat.
slabosti so meni minile,me pa skozi kaj boli v trebuhu,kar me opominja,da nekaj v meni raste.To pa je tudi lepo!
Še dva tedna do drugega pregleda.Hitro bo to minlo teh user posted image .

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
30.1.2010 19:17:42   
Inčy
Oj punce!

Joj ja ... mi tudi imamo že dovolj tega snega!!! Danes sem čist hin ... grem kar spat počasi. Sem pa dala slikice v album ... sem vidla, da bi nekatere rade vidle. Jaz bi si tudi z veseljem ogledala kakšne vaše user posted image user posted image

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
30.1.2010 19:31:35   
ŽanaTaja
Čer punce....

Nisem več čist nič navdušena nad tem snegom, pa še plužijo ne tako kot bi lahko...in smo tam...

No, spet sem krvavela, HB nič odločilnega, sam mali hematomček nad ustjem, ampak sem se vseeno ful vstrašla..no sva šla z možekom na urgenco, kjer so me pregledali.

Moj sonček raste, z njim je vse ok, prav fajn mu je...velik je 19,2mm in tako lepo se ga je videlo..glavico, rokico...iiiiiiiiiiiii sanjsko noro lepouser posted image user posted image user posted image user posted image

Je rekla,da je kar velik za te tedne...no vsaj to..prej se ga ni vidlo, zdaj pa je pohiteluser posted image

Lep večer....gledam film Napumpanauser posted image

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
30.1.2010 19:45:04   
Inčy
Oooo ŽanaTaja, tvoj pa je res pravi velikan za te tedne ... moj je za 2mm manjši user posted image user posted image user posted image Sem vesela, da tvoje krvavitve niso bile nevarne in da pridno rastete user posted image user posted image user posted image

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
30.1.2010 20:45:52   
tejči28
ŽanaTaja pa maš res velikega sončka,je res pohitel.Bravo.user posted image user posted image Zoprno,da maš skozi te krvavitve,se na smrt vstrašiš,ker ne veš kaj bi pomenilo.

Inčy,super za slikice,sem že pogledala tvojo malo pikico,prav lepo se vidi.

Mi smo povečerjali in gremo počasi spat.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
31.1.2010 9:11:38   
ŽanaTaja
Jutro punceuser posted image

Inčy sem videla slikice...hihihi..enkratne so..se vidi razlika ja, od zadnjič pa ta v petek...so pridni, lepo rastejo:)
Bom zdaj probala slikat z fotoaparatom te moje slikice, pa jih naložit, da vidite, kako je mojga učer lepo ujela...full lepo se vidi glavica pa rokicauser posted image

Tejči28 pravi velikanček je ja..prej se je skrival, zdaj pa mi je rekla, da je zelo velik za te tedne...pa sej mora bit, sej je ati tudi velik...1,90...a ne???

Še malo par tednov in gremo na nuhalno svetlino.user posted image

Jaz sem nehala jemat Elevit, ker mi je bilo tako slabo po njih, isto kot takrat pri  Žanu po Tifolu...je rekla zdravnica, da nič hudega, da bolje tako......

Danes se mi je zaluštal pečen piščanec...svašta...drugače ga ne jem...danes pa čist komaj čakam, da ga bom jedla...ne moreš verjet..kr eni lušti...a se vam kaj lušta tko...k ponavadi niste jedle zdaj pa biuser posted image user posted image

Lepo nedeljo...

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
31.1.2010 9:27:19   
malecka_mateja
jutro!

še malo od mene.

žanataja user posted image user posted image  za tvojega velikančka, in hvalabogu d aj evse ok. me spominjaš na mene, sem mela v prvi nosečnosti iste težave, same male hematome, krvavitev...jedla sem dabroston v 23 t sem pa spet začela krvavet ampak spet zarad enega hematoma, potem je bilo kr ok sem pa mela celo nosečnost rizično in mirovanje, so mi vsi zdravniki govroili da bom verjetno kak mesec prej rodila in ja nisem še 14 dni sem preko roka nosilauser posted image user posted image

drugače sem kr ok razen bruhanja in slabosti, to nosečnost me bolj muči mapk sej bo še en mesec pa upam da bo konec. naša tamala je čist noter padla in samo dojenčke svoje še nosi okoli in jih previja tako da bo pestro.

tudi mi imamo nekaj snega mapk dokler so cets eok me še ne moti.sej bo kmalu konec, ker čas tako beži, se mi zdi da je komaj novo leto mimo pa smo že februarja. ča sbeži.en mesec po počais kaj vem za user posted image  ...tako da bo 9 mesecev minilo kot bi mignil.

grem študirat kaj naj kuham ,nimam nikih lušt sploh mi nič ne diši tak da ni fajn.
lep dan pa majn snežink.papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
31.1.2010 11:58:05   
nadka30
KITAJSKI LUNARNI KOLEDAR ZA NAPOVED SPOLA

http://php.ringaraja.net/index.php?page=CGCalendar

tole je mal za hec oz. tiste, ki že iimate otroke lahko preverite če so vam kitajci prav izračunali.Dajmo mal pokomentirat če so vam prav napovedali, meni so v prvo fantka.dobili smo punčko, sedaj imamo pa punčko napovedano, kaj bomo dobili je pa še ?

In kako ste, verjetno ste vse presrečne, ker imamo toliko snega, jaz ga imam že več kot dovolj in res komaj čakam na pomlad in potem na konec poletja, ker takrat pride na moj naslov najlepše darilo.
lp

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
31.1.2010 12:16:28   
Bepi
Kajča, pregled pri Pušenjaku imam ob 16.30...pol urce za tabo, tko da možno, da se res srečavauser posted image user posted image user posted image . Sem iz Gorenjske, ja... Šk.Loka, vsaj zaenkratuser posted image .

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
31.1.2010 12:22:15   
Bepi
Nadka, Kitajci pravjo, da bomo pestval fantkauser posted image . Bomo videl, če so zadeluser posted image . Bolje da tiste poskusite, ki imate že otroke, če se kaj ujema...Jst vem drugač za tisto foro z zlato ogrlico, ki jo položiš na zapestje. Potem jo dvigneš in če se premika gor in dol je fantek, če se premika v krogu pa punčka...Smo to preizkusili že kakšno leto nazaj na štirih mamicah, ki imajo že več otrok, pa jim je vsem prav pokazalo. Tisto mi tudi kaže, da bo fantek.:)

(odgovor članu Bepi)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
31.1.2010 12:44:49   
zalcy
ja, zanimiv je ta kitajski koledar.. meni je pokazal punčko, me pa zanima, če bo res...
res pa je, da si vsi pri nas žeiljo punčko, ker so sami fantki v družini...user posted image user posted image
upam, da je resnični ta koledaruser posted image user posted image

(odgovor članu Bepi)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
31.1.2010 12:58:03   
nadka30

ja tale koledar je res samo malo za hec,user posted image jaz sem poleg sebe računala še trem mojim svakinjam, ki imajo že otroke , nektere že po dva in vsakič ko je pisalo da bo dobila fantka je dejansko rodila punčko, ko pa je pisalo da bodo dobili punčko so resnično dobili fantka. V bistvu glih obratno no tudi pri nas je bilo rečeno da bomo pri nadji dobili lulčka, pa ga ni bilo, sedaj pa je napisano punčka kaj pa bo bomo pa še videli?

Tako da priporočam da ga ne jemljete preveč resno.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
31.1.2010 13:21:54   
nadka30
punce hay
vidim da ni nobene jaz sem pa tako tečna, da grem počasi že sama sebi na jetre, po mojem bi me bilo lažje okoli nosit, kot pa prenašatuser posted image user posted image user posted image user posted image , ne spomnim se da bi sploh kadja bila tako tečna in zadirčna kot pa sem v tej nosečnosti, se mi zdi da mi je vse odveč, in od drugih pričakujem da bojo točno vedeli, kaj hočem tisti moment, ko mi nekaj pade na pamet.Se mi kar smilita moja dva, ker me moreta prenašat, ampak ne morem si pomagat, upam da so to res samo hormoni in da kmalu pride tisti občutek sreče poleg vsega pa sem še kar naprej utrujena in lena , enostavno se mi čisto nič ne ljubi, sedaj pa ne vem ali imam samo jaz te probleme, kar za zjokat jeuser posted image user posted image user posted image user posted image , ooooooooooo res sem tečna in zadirčna priznam upam da mi je zato pol oproščenega.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
31.1.2010 13:22:59   
ŽanaTaja
Men je pri Žanu prav pokazal ta horoskop, pa tudi pri sestri in pri sestrični...tko da itak piše, da je 58%....tako da se ravno ni za zanašat nanj..no, tokrat nam kaže punčko...user posted image
Kar se tiče zlate verižice, pa je men pri Žanu prav pokazalo in tudi tokrat mi kaže punčko..je pa mi zadnjič ravn ena kolegica pravla, da ji je verižica kazala punčko ima pa fantka..tko da se še najbolj zanašam na UZ...user posted image

Čeprav sama po občutku misim, da bomo tudi tokrat imeli fantkauser posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
31.1.2010 13:39:00   
nadka30
lepo da imaš občutek kaj bo.Jaz pa po resnic povedano nima nobenega filinga kaj bo, res pa je ta je ta nosečnost, čist drugačna od tiste, ko sem bila noseča z nadjo, takrat sem že od vsega začetka imela energije na full, sploh nisem bila utrujena, v bistvu mi ni bilo nič, sedaj pa sem tako utrujena, tečna, zadirča da je joj, pa še lena sem po vrhu, v kratkem nimam nič energije za nič, pol mi je pa občasno še slabo, bruhat ne morem, pa še krvavitve sem imela, v glavnem popolnoma kontra od prve nosečnosti.
Res pa je da se bom tudi jaz najbolj zanesla na ultrazvok, se mi zdi da bo še najbolj prav napovedal spol.
V kratkem jas sem danes čist fuč, grem pa ta teden k frizerju in se bom pobarvala, kaj pravite na kombinacijo, jaz imam naravno barvo las rjavo in jaz bi si dala pobarvat rjavo nato pa na to barvo goste blondne pramene, tako da bom še vseeno svetla.?

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
31.1.2010 13:55:04   
sarcy21
Men je tud pokazu punčko samo mi je pri Marku tudi pokazu da bo punčka pa je fant hm ja no upam da ma tokrat prav čeprav hm ja bi seveda rada sedajle imela punčko vendar bomo tudi s fantičkom več kot presrečni :)

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
31.1.2010 13:56:40   
lillchy123
meni v prvo kaže fantka in res je, pa tudi zdaj kaže, da bo fantuser posted image mam tud jst tak filing, pa še šlogarca je napovedala, da se bo letos rodil fant user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
31.1.2010 13:59:45   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

meni v prvo kaže fantka in res je, pa tudi zdaj kaže, da bo fantuser posted image mam tud jst tak filing, pa še šlogarca je napovedala, da se bo letos rodil fant user posted image

kaj si bila pri šlogarci?

Neposredna povezava do sporočila: 1519
31.1.2010 14:31:49   
ŽanaTaja
Ja sej tudi ta moja nosečnost je čist ampak res čist drugačna od prve...ma če bi gledali po tem, bi bila prepričana da bo punčka, sam mi je moj G rekel, da je vsaka nosečnost pri isti pacientki drugačna...tako da...

Ma sej si tudi jaz želim pupi, sam tko kot pravi Sarcy bomo tudi z fantkom več kot zadovoljni, sam da bo zdravuser posted image

Včeraj sem si na Benettonu kupila trenerko pa eno tako lepo srajčko ko se nad bušijem zveže na mašnco..hi hi..tok lepo je pocukranouser posted image  Komaj čakam poleti oblekce...gremo na poroko in si bom dala šivat tako eno res lepo k se tudi na mašnco zveže nad bušijem....
Mal si pa lahko privoščimuser posted image

Grem jest..pečenega piščanca..končno sem ga dočakalauser posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
31.1.2010 14:36:46   
sarcy21
ŽanaTaja mi smo tud pečenega piščančka jedl hehe je tolkkkkkkkkk pasuuuuuuuu :)

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
31.1.2010 14:38:05   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

kaj si bila pri šlogarci?

ne, babi je bla. in ji je rekla, da bo leta 2010 dobila vnuka user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
31.1.2010 14:39:36   
lillchy123
moja user posted image je pa zaenkrat do pikice enaka prvi. vsake tolko malo slabosti, ful mi smrdi meso, ne paše mi sladko, bi pa skoz jedla pomaranče in rdečo peso!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1523
31.1.2010 15:07:47   
inna79
Meni ni nič slabo, mi pa zelo pašejo pomaranče, rdeča pesa in jabolčni sok. Kava pa mi ne paše več. V službi jo na skrivaj zlijem proč, ker če bi rekla naj mi jo ne kuhajo več, bi takoj ugotovile zakaj.

Hlače so mi v pasu že ozke, zato razmišljam o nakupu.
lp

Neposredna povezava do sporočila: 1524
31.1.2010 15:08:16   
lillchy123
l48u   xčol67easdghuipukh   

takole vas pozdravlja moj Luka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?