|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke*2010
25.3.2010 7:34:39   
malecka_mateja
lumpa user posted image user posted image
drugače pa evo za vse kofetarke user posted image da jutro vsem.

jaz tudi pazim kaj jem, ker sem med bolj okroglimi in če se še kakih 20 kg zredim nebi bilo glih ok ker sem malo preden sem zanosila komaj 17 kg dol spravila. po porodu še kakih 15 pa bouser posted image user posted image user posted image user posted image pri tjaši sem se zredila samo 7 kg tako da upam da bo sedaj tudi tako. amapk odkrat je lastovka odprta si pa sladoled tudi privoščim. itak pa ločujem hrano že skoraj dve leti tako da ni več težav.

jaz pa sploh nimam ideje kaj danes kuhat?mate kako idejo?

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
25.3.2010 7:51:58   
binabina
DOBRO JUTRO VSEM SO NOSEČKAM
kako ste kaj???? mene dajejo slabosti če zjutraj ne dan nekaj v sebe ,... joj joj včerja tašča naredila veliko skledo regrada in krompirja njami sem si ga kar privoščila, komaj čakam da še moja mati naredi,.... njami njami ,......drugače sem pa danes zopet cel dan v službi , in imam tak občutek da ko pridem domu bom samo v posteljo padla in zaspala,..... pa sej bo jutri je že petek jeeee potem pa vikend,.....

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
25.3.2010 7:53:22   
Natalija28
malecka_mateja: praviš, da rabiš ideje kaj na kuhaš, pa sem se odločila, da ti malo pomagam s predlogi: testenine z mesom, slivovi (ali kakšnikoli že) knedli, pica, zelenjavna juha, sirove palačinke, džuveč riž pa pleskavice ali čevapčiči, zrezki v omaki, ... Še rabiš več idej? :-D 

Neposredna povezava do sporočila: 4203
25.3.2010 7:54:44   
tinkatonka
Dobro jutro vsem!

lumpa6....user posted image user posted image Te stvari so za otroke res zelo stresne. Ampak to samo kaže na to, kako jo je imel rad in sigurno mu bo teta ostala v lepem spominu. Negujte ta spomin.

user posted image user posted image user posted image Čestitke vsem nam mamicam za materinski dan. user posted image user posted image user posted image

Meni so pa zaželi delati hormoni 100 na uro. Včeraj me je ena stvar tako spravila iz tira (pa se nisem z nobenim skregala), da sem pol ure jokala kot dež, me je še sinko miril: "mami ne jokat, te bo glava bolela user posted image ". Vglavnem hormoni na višku. No ampak me je moj mož potem tako lepo potolažil in sva se lepo pogovorilo, pa je bilo vse OK. Dobro sem spala, še to kdaj je Anej prišel k nama ponoči nisem ne čutila, ne slišala. Le zjutraj, ko je bilo treba vstat (malo preden je zvonila ura), sem začutila toplo sapico mojga lubčka, ki je dihal vame. user posted image

ideje za kuhanje...kaj pa vem? Mi smo imeli včeraj goveje zrezke v omaki in riž z jajcem. Jaz bi mesa itak na kile pojedla. Že prej sem ga imela rada, zdaj v user posted image  pa še toliko bolj. Enkrat te dni bom naredila musako. Drugače pa lahko še npr kakšno juhico in pečene skutine palačinke, zrezke v hrenovi omaki in krompirček zraven.....no evo spet sem lačna. user posted image

No zdaj pa delat, se oglasim še kaj kasneje. Danes je mir tukaj v pisarni, ne vem kje so moje sodelavke user posted image .

Lp Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 25.3.2010 7:59:24 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4204
25.3.2010 8:11:49   
malecka_mateja
natalija inm tinkatonk ahvala za ideje, mislim da bodo kr testenine z mesekom, pa solata. regrat bi jedla sam ga nemorem it nabirat, morem taščo malo prosim da mi ga nabereuser posted image

aja čestitke za materinski dan user posted image user posted image user posted image

sonček se je skril user posted image
zdaj pa grem meso ven vzet drugače nebo kosila.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
25.3.2010 8:19:37   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja
natalija inm tinkatonk ahvala za ideje, mislim da bodo kr testenine z mesekom, pa solata. regrat bi jedla sam ga nemorem it nabirat, morem taščo malo prosim da mi ga nabereuser posted image

o mnjami, super kosilo user posted image . Jaz si samo namesto belih makaronov ali špaget skuham raje polnozrnate. So dosti boljsega okusa, pa se ko pojes nisi napokan tako, da tud dihat ne bi moral. Se res pozna, da se polnozrnate testenine lažje prebavlja.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4206
25.3.2010 8:21:12   
archie
jaz predlagam regrat user posted image user posted image jaz sem imela vceraj malo ravijolov s sirom in veliko skledo regrata s krompirjem in jajcem.

Danes bo regrat z motovilcem in krompirjem, kaj bo pa zraven, pa se ne vem. Mesa itak ne jem ze ene 7 let, tako da ponavadi jem zraven krompir in omako (ce jo delam). Ali pa riz z necem.
Jaz sem non-stop lacna!! Ce sem doma, samo gledam, kaj bi jedla user posted image na sreco se to se nikjer ne pozna, ampak enkrat se bo... sedaj sem si prinesla kokice v pisarno in jih jem vmes med delom user posted image

jej, kmalu bo vikeeeeenduser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4207
25.3.2010 8:23:02   
archie
aja, cestitam vsem mamicam za materinski dan! user posted image jaz ga bom praznovala drugo leto user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
25.3.2010 8:29:29   
Anonimen
Jutro čvekice!
Joj kako je žalostno zunaj. Pa takoooo bi še spala. Komaj čakam še teh par uric pa pregled :)

Pa a lahko PROOOSIIIIIM nehate s hrano, ker sem non-stop lačna ko vas berem? user posted image

(odgovor članu archie)
  Neposredna povezava do sporočila: 4209
25.3.2010 8:32:00   
barbi195
Biti mama je lepo, zelo lepo, še lepše, najlepše,
biti mama je včasih težko, zelo težko in še težje,
otroški smeh, objem najlepše, kar mama lahko doživi,
kot sončen dan se zdi.
Prvi korak, prva beseda,
ponos, ki materi iz oči gleda,
prva prespana noč, prvi zobek sijoč,
odziv, ko otrok kliče na pomoč …
Mama je preprosto mama, ena sama,
materinstvo je zaklad,
lepo mi je, ker sem sama mama,
vedno nekdo me ima rad.

VSE NAJBOLJŠE VSEM MAMICAM user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
25.3.2010 8:33:49   
katrinka
user posted image

tudi iz moje strani vse naj naj za nas prelep danuser posted image

(odgovor članu barbi195)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
25.3.2010 9:33:28   
NiNiBo

bambinca
A to bo to, faks te je cist "deformiral", by the way tud jaz imam mal farmacevtske podlago, sem srednjo farmacevtsko delala ti tud? Da nisva bile se sosolke user posted image , ker izgleda da sva tud let priblizno enakih?

Klemcy
Hvala za info, se ti bom oglasila ce bi bilo tolk dalec. Se morava se odlocit, moj se je sedaj zapicil da bi sel vsaj do Dubrovnika, ce ne do Albanije user posted image . Ampak glede na vase nasvete sem sedaj mal zacela dvomit, ce je res pametno iti en mesec in pol pred porodom tolk dalec na morje user posted image . Moj se ni bil nikoli na Hrvaskem in ga je sedaj ful potegnil, da bi rad kar se da videl.

regrat punce kolk mi sline cedite. Pri nas ga pa ljudje sploh ne nabirajo. Sicer je pa tako, da je tudi tezko najti en travnik kjer kmetje ne bi takoj gnojnice navozili. Sedajle je bilo dva dni lepo vreme in, ker napovedujejo dez danes popoldan je bilo vceraj kot "drzavni dan gnojnice", joj imamo vonjave se v stanovanju. Sej me ne moti, sem na kmetih gor zrastla, ampak jaz bi pa vseeno kaksno skledo regrata user posted image

lumpa user posted image user posted image

tinkatonka
Jaz imam isto tezavo, pa saj lahko za vsak "drek" ki ga vidim na televiziji jokam. No potem je pa se od mojega sestra, ki ima res tezave sama s sabo izjavila, da se ne more veseliti za naju da bova dobila otroka. In to zato, ker mene ne prenese in zato tudi ne zeli da ji posiljava kakrsnekoli najine slike. Midva, pac glede na to, da ziviva dalec od najinih starsev in sester vedno posljeva kaksen email, s fotkami in novicami kako sva/smo. Me je to tolk prizadel, da sem se vceraj zvecer ful zjokala. Ma saj mi je jasno, da ima ona tezave z mano, ampak mi je hudo da mora sedaj to celi familiji razlagat. Hec je pa tudi v tem, da me je v 4.5 leta od kar sva z mojim vidla manj kot 10x, govorili pa tudi nisva vec kot 30 min. Tudi ona zivi v drugi drzavi, tako da ne vem s cim in kdaj sem si ji tolk zamerila, da me sedaj ko sem noseca tolk sovrazi. Tak je life a ne punce!!

Vsem mamicam in bodocim mamicam zelim en lep materinski dan!!!

Pa se eno vprasanje, tiste ki ste bile ze enkrat nosece, kdaj-kateri teden ste prvic zacutile bebico in kaksen je obcutek??

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
25.3.2010 10:03:36   
tejči28
Vse najboljše vsem mamicam za materinski dan!

lumpa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image To je za vse stresno,kaj šele za otroke,ki že razumejo kaj to pomeni.user posted image user posted image

NiNiBo kaj pa,če je sestra od tvojega še zdaj tolko bolj ljubosumna,ko si noseča,da tega ne želi spremljat?  Mi imamo tudi v družini eno tako črno ovco,ki mene ne mara in sem se zdaj sprijaznila in družina tudi in ko imamo kake roj.dneve gremo vedno ločeno,da se ne vidimo.Staršem je sicer hudo,ampak drugače žal ne gre.user posted image user posted image user posted image Ne se sekirat,ker res ni vredno,ona pa je samo vesela,ko vidi kak ti trpiš.

Jaz sem v prvi user posted image začutla brcike šele okoli 20 tedna,ko so bile že brcike,prej nisem vedela kaki so premiki.Čutiš,da se ti v trebuščku nekaj premakne in veš da je to to.Občutek je fenomenalen.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
25.3.2010 10:03:52   
tejči28
user posted image     
user posted image

user posted image

NICK, STAROST, NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), NUHALNA SVETLINA (NS),MORFOLOGIJA (MF)

01.09.2010
user posted image anonimna, 29, 3user posted image , doma1user posted image P ,
user posted image volley, 3user posted image , doma2user posted image P in F
user posted image tejčika,MB 30, 2  user posted image , doma1 user posted image F, NP 13.4.+Morfo. 
user posted image ily, NM, 34, 4user posted image ,doma2user posted image 2P, NP 17.3.,
user posted image lumpa6 ,LJ, 7user posted image ,doma 5user posted image 2P in 3F ,NP 14.4.+Morfo.,AC29.3.,P za slad.23.3.

02.09.2010  
user posted image mami2010,21,1 user posted image

03.09.2010
user posted image bambinca,LJ, 32, 3user posted image , doma 2user posted image ,NP 13.4. user posted image
user posted image Blanči,CE, 34, 4user posted image , doma1user posted image P, NP 18.3.
user posted image barbi195, LJ,30, 2user posted image , doma1 user posted image F , NP 17.5., Morfo. 23.4.
user posted image limonita, 1 user posted image ,NP 15.3.

04.09.2010
user posted image malecka_mateja,MB, 2user posted image ,doma1user posted image P,NP 8.4., Morfo 29.4.
user posted image Gala 4, 1 user posted image ,
user posted image kiara24, 2 user posted image , doma1 user posted image P,
user posted image reny19,29,, 2user posted image , doma 1user posted image F,

05.09.2010
user posted image ratatuj,29,1user posted image , NP 8.3.
user posted image tinkatonka,LJ,28, 2user posted image ,doma 1user posted image F, NP 2.4.
user posted image maca29, AC 16.3., Morfo 20.4.

06.09.2010
user posted image nadka30,CE ,3user posted image , doma1user posted image P, NP 1.4.

07.09.2010
user posted image katrinka,LJ ,2user posted image ,doma 1user posted image ,NP 2.4.
user posted image žanaja, 1 user posted image ,

08.09.2010
user posted image Klemcy,MB, 27, 1user posted image , NP 13.4. ,
user posted image ŽanaTaja,LJ, 33, 2 user posted image , doma1 user posted image F, NP         user posted image
user posted image Inčy,Ptuj, 25, 1user posted image NP 1.4.,
user posted image Tinkapinka, 3user posted image ,doma 2 user posted image ,
user posted image benika,KR, 31, 3user posted image ,doma 2user posted image

09.09.2010 
user posted image janjja, CE,28, 2user posted image ,doma 1user posted image P,NP 26.3.
user posted image luna2010, 1user posted image ,                                          user posted image

10.09.2010
user posted image wada,34, 2user posted image , NP 10.3., GP 25.3.
user posted image kesi, 2 user posted image , doma 1 user posted image
user posted image natalija28,Ptuj, 1user posted image , NP 6.4.
user posted image zalcy,CE, 21, 1user posted image , NP 25.3.
user posted image daga79, 1user posted image , NP1.4.,

11.09.2010
user posted image LoveLove,Litija, 28,  1 user posted image , NP 13.4.
user posted image kajča,KR, 31, 5user posted image , doma2user posted image F in P, AC 23.3.           user posted image
user posted image Bepi,KR, 22, 1user posted image , NP 24.3. ,

12.09.2010
user posted image mašna, 24, 1 user posted image , NP 10.3. NS 4.3.
user posted image bragi, 31, 1user posted image ,
user posted image cresisy,Litija, 28, 1user posted image ,NP 23.4.
user posted image mery15031981,28,2user posted image ,doma 1user posted image ,
user posted image klavdijak1, 3user posted image , doma 2user posted image F, NP 8.4., morfo. 3.5. user posted image

13.09.2010
user posted image sarcy21, 25, 2user posted image , doma 1 user posted image F,

14.09.2010
user posted image tannya,LJ, 36, 2 user posted image , doma 1user posted image ,NP 23.3., Morfo 4.5.

15.09.2010
user posted image mala2001, 2 user posted image , doma 1user posted image F, NP 31.3. , NS 11.3.
user posted image LucRezia, 29, 1 user posted image ,NP 25.3.
user posted image anonimna 34, 2user posted image ,doma 1 user posted image ,
user posted image tpmc,MB,22, 1user posted image ,NP 30.3.,                               user posted image
user posted image božička09, LJ,27, 1user posted image , NP 16.4.                      user posted image
user posted image SOncIca,Kamnik, 3user posted image , doma 2user posted image F, NP 5.4.

16.09.2010
user posted image Lucky Mum,30, 2user posted image , doma 1 user posted image F , NP 23.3.,

17.09.2010
user posted image kokica09,2user posted image
user posted image teja80,29,1user posted image ,NP 1.4.,NS 8.3.
user posted image marella1, KR,29,2user posted image ,doma 1user posted image P,         ,     user posted image

18.09.2010
user posted image TamaraJ, 5user posted image ,doma 1user posted image F,NP 12.4.
user posted image T.Z.,CE, 26, 1user posted image , NP 25.3. ,                         .user posted image

19.09.2010
user posted image Almera,LJ, 2user posted image ,doma 1user posted image F

20.09.2010
user posted image Jinx,LJ, 26, 1user posted image , NP 1.4.,
user posted image laliela,MB, 23, 1user posted image ,
user posted image taly26,MS,1user posted image

21.09.2010
user posted image corfu,3user posted image ,doma 2user posted image ,F in P, NS 15.3., NP 8.4.
user posted image nadiž, 2 user posted image ,doma 1user posted image F,

22.09.2010
user posted image nosečka maja, 2 user posted image ,doma 1user posted image P,
user posted image parižanka, 1user posted image

23.09.2010
user posted image archie,KR, 28,1 user posted image ,NP 6.4.,NS 18.3.
user posted image pikicaT, KR, 2 user posted image ,doma1user posted image ,NP 12.4.
user posted image belicof
, 1user posted image
user posted image p.h.,
4user posted image ,doma 3user posted image 2F in P,
user posted image sanje2,MB, 27, 3user posted image , doma 1user posted image
user posted image karbobo, 2user posted image ,NS 18.3.
user posted image alisanikela, 4user posted image ,doma 3user posted image ,2P in 1F,

24.9.2010
user posted image patty81,28,1user posted image ,NP 20.4.,
user posted image strgi,1user posted image

25.09.
2010
user posted image
ninibo,31, 1user posted image , NP 21.4.

26.09.2010
user posted image sonček_25,30, 3user posted image
user posted image klavdi1, 29,1user posted image , NP 26.4.
27.09.2010
user posted image najcom,2user posted image ,doma 1user posted image F

28.09.2010
user posted image
mala, LJ, 26,5user posted image ,doma 3user posted image ,NP 31.3. ,NS 16.3.
user posted image nenka7,LJ,32, 1user posted image ,NP 24.3., NS 17.3.

29.09.2010
user posted image
liya,2 user posted image ,doma 1user posted image , P

30.09.2010
user posted image
lillchy123, 31, 2 user posted image ,doma 1 user posted image F , NP 23.4.,AC 19.4.  
user posted image
binabina, CE, 25,2 user posted image ,NP 15.4., NS 17.3.
user posted image
ina79, 30,1 user posted image ,NS 23.3. (PDP 2.10.)
user posted image Kozica, 1user posted image

Skupno število srečk user posted image : 81           2 user posted image , 7 user posted image in 72 user posted image

Žal so se morale posloviti  user posted image user posted image user posted image
amm4 user posted image ,rižka
user posted image , _sanika user posted image , 5ra8 user posted image ,julija30 user posted image , camino79 user posted image

user posted image

user posted image

Linke najd
ete na prvi strani!user posted image  

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
25.3.2010 10:23:37   
malecka_mateja
pravkar sem dobila novo odločbo za bolniško na kateri piše mirovanje na domu user posted image sem že čist nesrečna do 8.4 sem pečena domauser posted image

mi je pokvarilo danuser posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
25.3.2010 10:26:02   
binabina
tejči28 in NiNiBo nista edini  tudi mene nekdo ne mara in to sicer od mojega sesta ki ima svoje privilegije in en vem kaj še,...... vse skupaj pa se je začelo ker je njen stareši brat poslušal mene ne nje,..... 

mam pa eno vprašanej no vem da je še zelo daleč do tega apam ko kaj hitro prišel čas pa me zanima ali bote to črno ovco povabile na krst svojih otrok ali ne no tiste katere jih boste krstile ?????????? 
ter kakšen izgovor naj najdem da je ne povabim , ter to razložim njenim oz tastu in tašči???? ( sicer veta da se ne razumeve)

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
25.3.2010 10:26:37   
tejči28
ojej mirovanje na domu,to pomeni,da si v hišnem priporu,nikamor ne smeš,niti na sprehod ne? grooooznoooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4217
25.3.2010 10:27:50   
archie
jaz sem jo povabila na najino poroko. ker je vseeno clanica nase druzine. saj tam se ne bom jaz z njo ukvarjala in ne bom imela direktnega stika z njo. 

(odgovor članu binabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
25.3.2010 10:30:37   
tejči28
binabina,mi sicer nismo krstili,smo pa naredili zabavo za prvi roj.dan in smo vse povabili,tudi tisto osebo z družino,ampak ni prišla,ker kao si ni mogel najt zamenjave v službi,je pa to moj svak,ki me ne mara.Pa tak vsi vejo kak je na stvari.Jaz sem povabla vse,da imam čisto vest,vsak pa se naj sam odloči,če bo prišel ali ne.Ko pa sma se poročila,je na poroko prišel,ampak ko je pojedel,je bil z otroci zunaj,pol pa so že ob 8 zvečer šli domov.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
25.3.2010 10:31:37   
binabina
vem da je članica družine ampak nažalost je jaz videti ne morem ker mi dan pokavri tako sem jo zasovražila , plus tega pa mislim krst naredit v ožjem krogu,....pol pa je ne mislim tam gledat kako se bo pretvarjala pa norčevala,.... mislim pa da bo doma še kar veliko besed glede tega!! 

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
25.3.2010 10:37:53   
malecka_mateja
ja tejči niti nosu ven iz stanovanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še 14 dni do pregleda tak da 14 dni zapora.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čist sem razočarana, ker v prejšni nisem mela tak strogo napisano.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu binabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
25.3.2010 10:51:36   
archie
ojej, meni bi se zmesalo... zakaj si pa sploh na bolniski?

Neposredna povezava do sporočila: 4222
25.3.2010 10:53:36   
malecka_mateja
ker sem bila hospitalizirana zaradi močnih krčev, ki niso nehali, in zelo močnega uroinfekta. pa že prvo sem mela rizično sem začela komaj v 22 tednu krvavet, tako da tudi zaradi tega iz preventive. pa slabosti in bruihanjauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
25.3.2010 10:57:27   
limonita
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

ja tejči niti nosu ven iz stanovanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še 14 dni do pregleda tak da 14 dni zapora.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čist sem razočarana, ker v prejšni nisem mela tak strogo napisano.user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim, da je tvoj razlog za bolniško tehten in je prav, da pač počivaš in da ne hodiš naokoli... Boš že potrpela, važno je le to, da je z otrokom vse OK.

< Sporočilo je popravil limonita -- 25.3.2010 10:58:43 >

Neposredna povezava do sporočila: 4224
25.3.2010 10:59:11   
NiNiBo
Punce, evoti pa res nisem edina s to tezavo, kdo bi si mislil. user posted image

Midva sva ji do sedaj vedno poslala kartico za vse praznike, ter vedno sem pogledala da sem ji kupila kaj lepega za roj. dan, bozicka etc. Na poroko sva jo povabila o tem ni bilo debate. Ampak do zadnjega nisva vedela a bo prisla ali ne. No potem se je prikazala na letaliscu in sekirala mojega, da jo mora vozit sem ter tja dva dni pred poroko. Tako, da jo je imel moj dost in ji rekel, da je samo v Sloveniji in ce lahko sama zorganizira potovanje po Burmi, naj si pa se prevoz od Ljubljane do Gorenjske, kjer je bila v hotelu. No po poroki se je potem pritozila, da se ji moj ni dovolj posvetil. Sicer pa je bilo za vse goste zelo poskrbljeno, tako da je bilo cist mem kaj je delala. Sicer pa ne vecerjo ni prisla, tudi naslednji dan jo nisem vec videla, jo ni bilo na zajtrk.

Midva se z njegovimi starsi in se z eno sestro ki jo ima uredu razumemo. Sicer pa sem tudi jaz predlagala, da se pac umaknem in ko bodo druzinska praznovanja jaz pac ne grem. Ampak moj je totalno proti, ker pravi da smo sedaj druzina in on sam z otroki ne bo hodil naokoli zato, ker ima njegova sestra tezave z mano. Za sedaj sva se odlocila, da pocakava kaj sploh zeli doseci s tem, da je jasno in glasno povedala da me ne prenese. Sicer imamo maja eno druzinsko praznovanje na katerega midva definitivno greva, saj sta babi in dedi od mojega izrazila zeljo da bi bila tam. Meni je tezko, ker zna biti da bo zacela izseljevati, da ce bom jaz tam ona pac ne bo prisla. Kar je pa seveda potem tezko za starse od mojega, konec koncev je njihova hci in mojega starsi so zelo, zelo protektivni do svojih treh otrok in mi je jasno na katerega stran se bodo postavili.

(odgovor članu binabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?