Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 21:55:46
|
|
|
|
marta82
|
Bom dala še enkrat tabelo gor. Vsakih 14 dni se tehtamo in pišemo koliko je minusa. Grem poiskat tabelo...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 21:56:05
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo To imaš ti nek zdrav način prehranjevanja... vem da ni... sam se pa spucaš v nulo. Mi je blo pa kul ko so mi ble kavbojke naenkrat prevelike in ČISTO VSI so ugotovili da sem shujšala In kak dolgo so ti bile kavbojke prevelike? In kolko prepečenca si pojedla na dan.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 21:57:19
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Meni pa pomaga samo dieta delo ( služba). Preizkušeno že 2x. asica. Te pa tak ne rabiš zdaj hujšat Ja samo morem najprej dobit službo. Pa tja morem tudi it oblečena. Vse premalo.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 21:59:24
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo Kaj tehtanje je pri nas KDAJ??? Pa začetnih kg ne bomo pisali, samo izgubljene kg?? nebo, ZDAJ Ne zdaj pa ne...halo, sicer pa se jaz vagam vsak ponedeljek in odkar sem prišla iz bolnice, torej v 5 mesecih sem izgubila 9 kg...pridna ne...s tem, da sem jedla vse.. Sicer pa se jaz za mojo postavo pazim vse življenje, ampak se vedno ukvarjam s športom, nikoli pa se nisem odrekala hrani, pač če sem vedela, da imam torto, sem pojedla malo manj kosila... Enako je bilo po 1 , sem se enako zredila kot sedaj pa je šlo vse dol....POČASI¨!!! Ti pa verjamem, da je fajn ko oblečeš hlače - kak že to zgleda..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 21:59:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 In kak dolgo so ti bile kavbojke prevelike? In kolko prepečenca si pojedla na dan. dokler nisem T. spoznala in začela hodit na nočne hamburgerje in se prehranjevat samo z fast foodom oz. do nosečnosti od avgusta do julija sem bila čist OK z super kilami. Pol pa je šlo sam gor
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 22:00:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Meni pa pomaga samo dieta delo ( služba). Preizkušeno že 2x. asica. Te pa tak ne rabiš zdaj hujšat Ja samo morem najprej dobit službo. Pa tja morem tudi it oblečena. Vse premalo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 22:01:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ne zdaj pa ne...halo, sicer pa se jaz vagam vsak ponedeljek in odkar sem prišla iz bolnice, torej v 5 mesecih sem izgubila 9 kg...pridna ne...s tem, da sem jedla vse.. Sicer pa se jaz za mojo postavo pazim vse življenje, ampak se vedno ukvarjam s športom, nikoli pa se nisem odrekala hrani, pač če sem vedela, da imam torto, sem pojedla malo manj kosila... Enako je bilo po 1 , sem se enako zredila kot sedaj pa je šlo vse dol....POČASI¨!!! Ti pa verjamem, da je fajn ko oblečeš hlače - kak že to zgleda.. ma ja, kg grejo dol počasi, gor pa hitro. Na žalost. AMpak BO ŽE, me bomo zmogle
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 22:02:32
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Bom dala še enkrat tabelo gor. Vsakih 14 dni se tehtamo in pišemo koliko je minusa. Grem poiskat tabelo... Ok...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 22:03:47
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 In kak dolgo so ti bile kavbojke prevelike? In kolko prepečenca si pojedla na dan. dokler nisem T. spoznala in začela hodit na nočne hamburgerje in se prehranjevat samo z fast foodom oz. do nosečnosti od avgusta do julija sem bila čist OK z super kilami. Pol pa je šlo sam gor Toti grdi T. Je vsega kriv.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 22:04:41
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m AMpak BO ŽE, me bomo zmogle Seveda bomo.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 22:05:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Toti grdi T. Je vsega kriv. Itak, nekdo mora bit ker mi je hrano v usta tišal
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 22:05:59
|
|
|
|
tasa_m
|
Grem pančat, ker že uro švinglam NOČKO!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 22:08:18
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Grem pančat, ker že uro švinglam NOČKO!! Sem opazla ja. Nočko tasa.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 22:09:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m marta čez čas mi pa grejo jajca pri ušesih ven Da bi jih mogla 2 dni zaporedoma jest. No way pa žemlja brez namaza.. Uh. Jaz pa bi jajce jedla vsaki dan,če bi blo po moje.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 22:10:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ne bit tak hude punce. Je treba malo teren raziskat preden se vključiš v debato. Tak boste vse prestrašile. Kdo pa je hud. Če sem pa vse lepo pozdravla. Matcar je vsega kriva. Ona je huda teta. Ker mi grejo na živce.Če bi se mele namen priključit debati,bi se že zdavnaj,ker vsaki dan tu visijo.Od nobene pa ne duha ne sluha,ko pa jih pozdraviš,pa skliznejo.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 22:10:31
|
|
|
|
ly117
|
Si prišla nazaj. Čuj kje pa te imaš amalijo?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 22:11:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ne bit tak hude punce. Je treba malo teren raziskat preden se vključiš v debato. Tak boste vse prestrašile. Kdo pa je hud. Če sem pa vse lepo pozdravla. Matcar je vsega kriva. Ona je huda teta. Ker mi grejo na živce.Če bi se mele namen priključit debati,bi se že zdavnaj,ker vsaki dan tu visijo.Od nobene pa ne duha ne sluha,ko pa jih pozdraviš,pa skliznejo. Vdihni in izdihni, vdihni in izdihni. Bo boljše.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 22:12:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Si prišla nazaj. Čuj kje pa te imaš amalijo? Ma,puno je zasedena,nima cajta niti za čvek z mano,pozdrvlja pa vse lepo,mi je vjutro rekla,pa sem podabla.HB,da si jo omenla zaj,ker si me spomnila. Bo pa prišla 15-ga cuj.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 22:12:59
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ne bit tak hude punce. Je treba malo teren raziskat preden se vključiš v debato. Tak boste vse prestrašile. Kdo pa je hud. Če sem pa vse lepo pozdravla. Matcar je vsega kriva. Ona je huda teta. Ker mi grejo na živce.Če bi se mele namen priključit debati,bi se že zdavnaj,ker vsaki dan tu visijo.Od nobene pa ne duha ne sluha,ko pa jih pozdraviš,pa skliznejo. Vdihni in izdihni, vdihni in izdihni. Bo boljše. HB,da imam tebe,ker sem skoraj pozabla zaj dihat od jeze.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 22:14:07
|
|
|
|
matcar
|
Ojla,Stuhica! Boš rekla kako z nami?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 22:14:16
|
|
|
|
marta82
|
Globoko v nas se skrivajo vitke ženske. Odkrivati jih pričnemo v ponedeljek 4.1. nick/ zaželjen rezultat/ vmesni rez. (18.1.)/ v. r. (1.2.)/ v. r. (15.2.)/ v. r. (1.3.) Marta82 - 10 kg Ly117 - 5-8 kg Matcar - 10 kg Botrca - 5 kg Nebo - 9 kg Tasa_m - 10-15 kg
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 22:15:53
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar HB,da imam tebe,ker sem skoraj pozabla zaj dihat od jeze.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 22:16:23
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ojla,Stuhica! Boš rekla kako z nami? Očitno nebo.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 22:17:37
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 22:17:41
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ojla,Stuhica! Boš rekla kako z nami? Očitno nebo. Saj je skliznila,kak sem post napisala.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?