Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 21:32:05
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Mater je dobra tota čokolada, Uuuuuuuu zdaj si me pa spomnila. Hvala.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 21:32:20
|
|
|
|
matcar
|
Je tudi pobegnila!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 21:32:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Mater je dobra tota čokolada, Uuuuuuuu zdaj si me pa spomnila. Hvala. Ma,ste face,babe!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 21:33:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Arwenko večer. ti si danes ko policaj Pa saj nič slabega ji nisem htela. Mogoče bi pa lahko kaj povedala. Mogoče pa se bo Tejči opogumla. Mislim da ne.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 21:33:22
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Mater je dobra tota čokolada, Uuuuuuuu zdaj si me pa spomnila. Hvala. Vse bom požrla, zjutraj pa kolesarla in delala vaje za moč----KOJ KOJ SEM JAZ
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 21:33:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Arwenko večer. ti si danes ko policaj Pa saj nič slabega ji nisem htela. Mogoče bi pa lahko kaj povedala. Mogoče pa se bo Tejči opogumla. Mislim da ne. Pa kak se jim da?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 21:33:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Arwenko večer. ti si danes ko policaj Če pa samo radovednost pasejo,mater....vidim! Meni na kraj pameti ne pade,da bi po tujih temah hodla,pa zijala prodajala! ja, vidiš. Nisi dovolj pametna
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 21:34:09
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Mater je dobra tota čokolada, Uuuuuuuu zdaj si me pa spomnila. Hvala. Ma,ste face,babe! Brez vas mi živeti ni.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 21:34:28
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Arwenko večer. ti si danes ko policaj Če pa samo radovednost pasejo,mater....vidim! Meni na kraj pameti ne pade,da bi po tujih temah hodla,pa zijala prodajala! ja, vidiš. Nisi dovolj pametna Ma,za tako sploh nočem bit. Grrrrrrrrrrrr!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 21:34:44
|
|
|
|
tasa_m
|
NEHAJTE S HRANO, ve male barabice men je glihkar tak naglas zakrulilo, da je T. reko da bo mi sendvič naredo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 21:35:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Mater je dobra tota čokolada, Uuuuuuuu zdaj si me pa spomnila. Hvala. Ma,ste face,babe! Brez vas mi živeti ni. Itak!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 21:35:16
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Arwenko večer. ti si danes ko policaj Če pa samo radovednost pasejo,mater....vidim! Meni na kraj pameti ne pade,da bi po tujih temah hodla,pa zijala prodajala! ja, vidiš. Nisi dovolj pametna
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 21:35:38
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m NEHAJTE S HRANO, ve male barabice men je glihkar tak naglas zakrulilo, da je T. reko da bo mi sendvič naredo Ja,ga skrbi za tebe,da mu ne boš podlegla,pa to...
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 21:35:58
|
|
|
|
matcar
|
Pridem....
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 21:36:10
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m NEHAJTE S HRANO, ve male barabice men je glihkar tak naglas zakrulilo, da je T. reko da bo mi sendvič naredo Boga tasa. Saj jutri smo pa si na istem.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 21:36:57
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pridem.... Te pa pridi.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 21:38:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pridem.... kaj prideš na čokoladnega?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 21:40:51
|
|
|
|
marta82
|
Ne bit tak hude punce. Je treba malo teren raziskat preden se vključiš v debato. Tak boste vse prestrašile.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 21:41:21
|
|
|
|
marta82
|
Zdaj bom pa kokice jedla...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 21:42:03
|
|
|
|
marta82
|
Še ena verzija te diete, če katera ne mara repe: PONEDELJEK ZAJTRK kava brez sladkorja v poljubnih količinah KOSILO 2 kuhani jajci, osoljena kuhana špinača ali brokoli VEČERJA 1 velik zrezek ali biftek na olju, zelena solata TOREK ZAJTRK črna kava brez sladkorja, 1 mala žemlja KOSILO 1 velik zrezek, zelena solata, kakršnokoli sadje VEČERJA kuhana šunka v poljubnih količinah SREDA ZAJTRK črna kava brez sladkorja, 1 mala žemlja KOSILO 2 kuhani jajci, zelena solata in 1 paradižnik VEČERJA šunka, zelena solata ČETRTEK ZAJTRK črna kava brez sladkorja, 1 mala žemlja KOSILO 1 kuhano jajce, 10 dag sira, kuhana repa, korenje ali brokoli VEČERJA sadje in jogurt PETEK ZAJTRK repa, korenje ali brokoli z limono, črna kava brez sladkorja KOSILO kuhana riba, 1 paradižnik VEČERJA 1 zrezek, zelena solata SOBOTA ZAJTRK črna kava brez sladkorja, 1 mala žemlja KOSILO piščanec na žaru VEČERJA 2 kuhani jajci, repa, korenje ali brokoli NEDELJA ZAJTRK čaj z limono brez sladkorja KOSILO 1 zrezek na žaru, sadje po izbiri VEČERJA po želji z jedilnika Je pa več variacij te diete. Tale kuhana riba je v nekaterih pečena na žaru, kar se veliko bolje sliši.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 21:42:11
|
|
|
|
botrca
|
Joj, samo o hrani se menite, da sem lačna postala . Ampak ne bom nič jedla. Ja, jaz bom imela dieto manj žri, ampak kavoz. beli kavi se pa ne bom odpovedala itak pijem samo eno na dan.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 21:42:52
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ne bit tak hude punce. Je treba malo teren raziskat preden se vključiš v debato. Tak boste vse prestrašile. Kdo pa je hud. Če sem pa vse lepo pozdravla.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 21:43:39
|
|
|
|
tasa_m
|
marta čez čas mi pa grejo jajca pri ušesih ven Da bi jih mogla 2 dni zaporedoma jest. No way pa žemlja brez namaza.. Uh.
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 3.1.2010 21:44:31 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 21:45:28
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m marta čez čas mi pa grejo jajca pri ušesih ven Da bi jih mogla 2 dni zaporedoma jest. No way pa žemlja brez namaza.. Uh. Ma ja če bi dolgo tak jedel. 14 dni pa ni panike.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 21:46:00
|
|
|
|
ly117
|
Jaz pa repe še povohat ne morem, sploh ko se kuha , kaj šele da bi jo jedla.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?