Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 22:35:51
|
|
|
|
arabela*
|
grem pančat tud jaz...noočka
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 3.1.2010 22:45:15
|
|
|
|
doris04
|
lahko noč zaspanke...danes še s polnimi lampeki...jutri pa se bote z vodo nalivale
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 7:51:05
|
|
|
|
vitabella
|
dobro jutro zaspanke! še vse spite? c-c-c mi smo spali, kot vedno, odlično in zdaj ropotama po hiši, ampak jo sumim, da mi bo tam nekje do devete spet podlegnila in se bom jaz lotila mojih novoletnih zaobljub - da ne bom že prvi dan odnehala brala vas za nazaj nisem nič, če je kaj pomenbenga, mi bo ziher kera kak povzetek naredila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 8:43:54
|
|
|
|
vitabella
|
dobrooooooooooooooooooooooooooo juuuuuuuuuuutroooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sonček jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! da vas ne bo vse po ritki popekel, ko se v postelji še grejete!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 8:45:03
|
|
|
|
botrca
|
Dobro jutro
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 8:45:39
|
|
|
|
vitabella
|
dobro jutro botrca, si se naspala?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 8:46:38
|
|
|
|
marta82
|
Jutro. Ste popile svoj zajtrk? Ne pozabite se stehtat, ker čez 14 dni poročamo koliko je šlo dol!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 8:47:35
|
|
|
|
marta82
|
Tiste, ki se niste odločile za tole mazohistično dieto pa dober tek.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 8:47:40
|
|
|
|
botrca
|
Spali smo ok...malo pred 8h smo se zbudli . Zunaj vidim, da je sonček...jeeeeee...ampak je glih malo prej rekel po radiu da je -6°C . Bova z Janom malo bolj kasneje šla ven...da se temperatura malo dvigne. Kako ste? Danes pa se začne zares... ...veliko sreče pri hujšanju nam vsem želim...pa da ne odnehamo.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 8:48:38
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ne pozabite se stehtat, ker čez 14 dni poročamo koliko je šlo dol! dobro da si me spomnila, hvala....aja pa dobro jutro tudi tebi
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 8:49:48
|
|
|
|
vitabella
|
jaz sem že popila kavico z mlekom, sedaj pa se mi namakajo ovseni otrobi v mlekecu njami!!!!!!!! marta hudo strogo dieto si si zastavla! aja pa dobro jutro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 8:51:51
|
|
|
|
vitabella
|
mah jaz sem itak skoz na dieti, bolj blagi zdaj pa med prazniki, ko sem jedla vse po spisku sta šli gor kar 2 kg svašta
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 8:52:48
|
|
|
|
marta82
|
Vitabella saj to samo za 14 dni, da dobim zagon in se želodec skrči, bo potem lažje it na majžri.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 8:53:35
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella mah jaz sem itak skoz na dieti, bolj blagi zdaj pa med prazniki, ko sem jedla vse po spisku sta šli gor kar 2 kg svašta Meni tudi 1 kg, ko sem se s sladkarijami basala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 8:53:50
|
|
|
|
vitabella
|
pridna pridna!!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 8:54:03
|
|
|
|
ly117
|
Jutro. Midva z mojim sončkom sma pa spala do 8:15. Zakon. Tudi stehtala sem se. Zdaj sem pa na mojem instant kapučinu z mlekom. Mnami je dober.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 8:54:52
|
|
|
|
ly117
|
Jaz se pa nisem nič zredila.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 8:55:14
|
|
|
|
vitabella
|
jaz bom pa vaša navijačica. sem lahko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 8:56:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella jaz bom pa vaša navijačica. sem lahko Naturlih.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 8:57:01
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro. Midva z mojim sončkom sma pa spala do 8:15. Zakon. Tudi stehtala sem se. Zdaj sem pa na mojem instant kapučinu z mlekom. Mnami je dober. Že prvi dan kršiš dieto. Reči tvojemu naj te po riti. Si zaslužiš.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 8:58:06
|
|
|
|
vitabella
|
jo bom jaz po riti, bom sttroga teta, se me bote vse bale
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 8:58:32
|
|
|
|
ly117
|
Vitabela zdaj sem se spomnila. Zelo pomemben podatek je ta da matcar praznuje 15.1. RD in si moraš zrihtat varstvo za kaki dve urci. Aja bo pa ob 8 zvečer.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 8:59:28
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Vitabela zdaj sem se spomnila. Zelo pomemben podatek je ta da matcar praznuje 15.1. RD in si moraš zrihtat varstvo za kaki dve urci. Aja bo pa ob 8 zvečer. Nujno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 9:00:05
|
|
|
|
rina22
|
jutro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 4.1.2010 9:00:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Že prvi dan kršiš dieto. Reči tvojemu naj te po riti. Si zaslužiš. Saj pa jaz nism na vajini dieti. Jaz sem na maj žri in nič čokolade in drugih slatkarij ki jih bom nadomestla z malo več sadja kot do sedaj.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?