Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 16:15:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sva bile z Lijiko pri matcar na kofeju, ko sva šli mimo do lekarne pr B. spet si šla mimo B
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 16:15:36
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Lepa slika... . katera? Prva ali druga?? Obe.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 16:16:30
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ka tej ve3m, niti pomislila nisem misliš da bo matcar drugi teden spet kaj častla? hmmm, nebi vedela. Težko verjamem, a misliš da bo zdaj teden dni paznovala. ja lubica tk je ko si 30 .... kr šparaj!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 16:16:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 U te pa mormo hitro en dan skočit na kafetek da se ažuriram. oprosti, sem te jaz prikrajšala, ko sva šli prej domov
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 16:16:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ka tej ve3m, niti pomislila nisem misliš da bo matcar drugi teden spet kaj častla? KUHNO
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 16:16:56
|
|
|
|
ly117
|
Otrok lačen. letim. Se tipkamo zvečer.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 16:17:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sva bile z Lijiko pri matcar na kofeju, ko sva šli mimo do lekarne pr B. spet si šla mimo B ja, samo danes je sobota
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 16:17:45
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 U te pa mormo hitro en dan skočit na kafetek da se ažuriram. oprosti, sem te jaz prikrajšala, ko sva šli prej domov Nič me nisi prkrajšala. Bi v vsakem primeru šla.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 16:17:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ja lubica tk je ko si 30 .... kr šparaj! ojoj, mater a tolk mislite spit, da šparam že 4.leta vnaprej?? Mater, z vami pa ni heca
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 16:18:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Otrok lačen. letim. Se tipkamo zvečer. madonca bosta dolgo jedla
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 16:18:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 U te pa mormo hitro en dan skočit na kafetek da se ažuriram. oprosti, sem te jaz prikrajšala, ko sva šli prej domov Nič me nisi prkrajšala. Bi v vsakem primeru šla. to sem htela slišat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 16:18:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sva bile z Lijiko pri matcar na kofeju, ko sva šli mimo do lekarne pr B. spet si šla mimo B ja, samo danes je sobota dober izgovor
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 16:19:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ojoj, mater a tolk mislite spit, da šparam že 4.leta vnaprej?? Mater, z vami pa ni heca vsako leto je hujše
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 16:21:56
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya vsako leto je hujše
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 19:25:45
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kaj pa si ga ti usrala včeraj? A ti je možek dal prepoved? Če pa je mogel it delat .
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 19:27:24
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Slike..od malo kasneje pa tak boljše da ne romajo na net zakaj pa ne? ja dajte gor da jih vidim
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 19:31:53
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Lepa slika... . katera? Prva ali druga?? prva...
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 19:32:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Lepa slika... . katera? Prva ali druga?? prva... same dobre babe..te mora slika bit dobra
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 19:33:17
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ka tej ve3m, niti pomislila nisem misliš da bo matcar drugi teden spet kaj častla? KUHNO
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 19:34:27
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m same dobre babe..te mora slika bit dobra povej katera je prva z leve pri matcar, pa prva z desne ki sedi pri amaliji77, pa ona pri Sarayi na njeni desni strani?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 19:41:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca povej katera je prva z leve pri matcar, pa prva z desne ki sedi pri amaliji77, pa ona pri Sarayi na njeni desni strani? - prve z desne si nisem zapomnila..od matcar kolegica je.imena ne vem
- zraven saraye pa je naša vitabella
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 19:46:04
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 19:49:11
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca povej katera je prva z leve pri matcar, pa prva z desne ki sedi pri amaliji77, pa ona pri Sarayi na njeni desni strani? - prve z desne si nisem zapomnila..od matcar kolegica je.imena ne vem
- zraven saraye pa je naša vitabella
hvala
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 19:49:27
|
|
|
|
botrca
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 19:49:30
|
|
|
|
tasa_m
|
čer vsem skupaj grem seznam iskat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najtežje stvari v materinstvuTo so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?