Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 20:29:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kaj pa jaz ko mi je slabo ko pomislim na jajca pa repo in ker je to danes na jedilniku za večerjo sploh ne bom večerjala. Aja pa čer. Kak sva midve bogi a ne? čer.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 20:29:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jaz pa sem danes tak lačna, pa če mi verjamete imam že pun kuher totih solat ipd. Ne vem če si nebom šla sendviča naret ker se mi zdi da me že kuj glava boli od lakote. Da se ne menim kak mi čreve reli vozijo Pa idi si naredit sendvič, dami neboš vkup padla. meni pa se je danes segedin zluštal...in ga šla k bolariču jest
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 20:30:14
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj da ti ga da malo vstran ali da ti ga naredi? naredi,naredi. On je glih kar pojedo čokolado Ja,ja kar reči mu. Naprimer tkole: Lubibubi, bi mi naredu sendvič. Prrrroossimm.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 20:30:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya meni pa se je danes segedin zluštal...in ga šla k bolariču jest aha, si mi dala idejo kaj naret en dan za kosilo. HVAAAALAAAA
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 20:30:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca pa nič...če bi bila na mojem mestu ne vem če bi ti tako rekla botrca ti nas zadnje čase samo lepo farbaš
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 20:31:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja,ja kar reči mu. Naprimer tkole: Lubibubi, bi mi naredu sendvič. Prrrroossimm. čaki malo...doris je drugače zadnjič rekla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 20:31:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya meni pa se je danes segedin zluštal...in ga šla k bolariču jest aha, si mi dala idejo kaj naret en dan za kosilo. HVAAAALAAAA ni kaj
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 20:31:47
|
|
|
|
ly117
|
čer marta. Boš kakšo jajčko z repiko. Mmmmmmmm je to dobro.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 20:32:31
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja,ja kar reči mu. Naprimer tkole: Lubibubi, bi mi naredu sendvič. Prrrroossimm. čaki malo...doris je drugače zadnjič rekla Že, samo ne vem če boš te dobla ravno sendvič.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 20:32:57
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca pa nič...če bi bila na mojem mestu ne vem če bi ti tako rekla botrca ti nas zadnje čase samo lepo farbaš kako to misliš...razloži?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 20:33:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca kako to misliš...razloži? ja tak malo...postrani
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 20:35:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca kako to misliš...razloži? ja tak malo...postrani Tebi pa se vidi da si bla po dolgem času zunaj.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 20:35:52
|
|
|
|
arabela*
|
grem tud jaz nekaj za aminjami si naredit...pa ne vem kaj..oz vem pa nimam ...hm al pa sem prelena ...bojo kar pogreti kruhki in slanina,pa maslo
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 20:36:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tebi pa se vidi da si bla po dolgem času zunaj. zakaj?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 20:36:32
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca kako to misliš...razloži? ja tak malo...postrani ...ma...brezveze
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 20:36:44
|
|
|
|
ly117
|
Jaz sem pa na vitaminčkah.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 20:36:56
|
|
|
|
tasa_m
|
Nič nebo... on gleda na RTL-u Super star in mi ga noče naret
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 20:37:09
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz sem pa na vitaminčkah. kaj vitamin k ?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 20:37:19
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tebi pa se vidi da si bla po dolgem času zunaj. zakaj? Si malo bolj živahno razposajena.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 20:37:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Si malo bolj živahno razposajena. misliš?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 20:37:52
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem tud jaz nekaj za aminjami si naredit...pa ne vem kaj..oz vem pa nimam ...hm al pa sem prelena ...bojo kar pogreti kruhki in slanina,pa maslo dober tek!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 20:38:14
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz sem pa na vitaminčkah. kaj vitamin k ? Ja na pomaranči sem. Oz je ona v mojih ustah.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 20:38:23
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kaj pa jaz ko mi je slabo ko pomislim na jajca pa repo in ker je to danes na jedilniku za večerjo sploh ne bom večerjala. Aja pa čer. Kak sva midve bogi a ne? čer. Ful.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 20:38:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz sem pa na vitaminčkah. POMARANČE RULS
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 20:38:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem tud jaz nekaj za aminjami si naredit...pa ne vem kaj..oz vem pa nimam ...hm al pa sem prelena ...bojo kar pogreti kruhki in slanina,pa maslo dober tek! hvala...tud tebi kajkoli boš že jedla
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?