Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 14:12:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella kam ste taj šle še pol naprej? vitabella šle smo še v tist kafič,ko matcar dela ja.. Rubin. in Marta se nam nista pridružli..sta šibali domov.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 15:50:27
|
|
|
|
tasa_m
|
No, pa še ena gasilka od včeraj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 15:55:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa še res je mmmmmmmmmmmmm bomo morale ponovit kdaj... namesto jutranje kave it na popoldanski coctail Nič, grem cote zdaj obesit,da bo vsaj neke z mene danes
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 15:56:21
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa še res je mmmmmmmmmmmmm bomo morale ponovit kdaj... namesto jutranje kave it na popoldanski coctail točno tak.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 15:58:04
|
|
|
|
botrca
|
Lepa slika... .
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 16:05:21
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella to je blo meni tut tk mmmmmmmmmmmm, sam če pa sem mogla še vozit, pol pa ne upam. so mi pa koktajli nasploh mmmm. bi jih mogla matcar v svojem lokalu pod obvezno uvest. izpeljemo referendum, pa je pol zakonsko obvezana?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 16:06:53
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella to je blo meni tut tk mmmmmmmmmmmm, sam če pa sem mogla še vozit, pol pa ne upam. so mi pa koktajli nasploh mmmm. bi jih mogla matcar v svojem lokalu pod obvezno uvest. izpeljemo referendum, pa je pol zakonsko obvezana? kaj se smejiš???? jaz to popolnoma resno mislim . če mi izglasujemo, ona ima da nardi!!!! zdaj sem jaz tk huda ko si bla ti včeraj!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 16:06:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Lepa slika... . kaj pa si ga ti usrala včeraj? A ti je možek dal prepoved?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 16:07:15
|
|
|
|
arabela*
|
Vau...dobra fotka
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 16:07:48
|
|
|
|
arabela*
|
Slike..od malo kasneje pa tak boljše da ne romajo na net
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 16:08:51
|
|
|
|
arabela*
|
Tak....nalenarila sem se.....nakofetkala z mojim tudi ...pa načvekala Grem sedaj pod tuš potem pa počasi po otroke
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 16:09:02
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Slike..od malo kasneje pa tak boljše da ne romajo na net Saraya ste še dolgo ble?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 16:09:54
|
|
|
|
arabela*
|
pf.................pozdravljena ........pri nas dogaja..veš....
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 16:10:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Saraya ste še dolgo ble? Niti ne.....pa boljše da ne...ker. ene pol urce za vami smo šle
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 16:12:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella to je blo meni tut tk mmmmmmmmmmmm, sam če pa sem mogla še vozit, pol pa ne upam. so mi pa koktajli nasploh mmmm. bi jih mogla matcar v svojem lokalu pod obvezno uvest. izpeljemo referendum, pa je pol zakonsko obvezana? jaaaaaaaaaaaaaaa vitabella zakaj si nisi brez alkota naročila coctaila? Je en podoben temu pa je tud božanski..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 16:13:30
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: vitabella to je blo meni tut tk mmmmmmmmmmmm, sam če pa sem mogla še vozit, pol pa ne upam. so mi pa koktajli nasploh mmmm. bi jih mogla matcar v svojem lokalu pod obvezno uvest. izpeljemo referendum, pa je pol zakonsko obvezana? jaaaaaaaaaaaaaaa vitabella zakaj si nisi brez alkota naročila coctaila? Je en podoben temu pa je tud božanski.. ok sm,o že 3. še kera?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 16:13:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Slike..od malo kasneje pa tak boljše da ne romajo na net sem slišala ja, da ste se imele lepo. Sva bile z Lijiko pri matcar na kofeju, ko sva šli mimo do lekarne pr B.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 16:14:02
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pf.................pozdravljena ........pri nas dogaja..veš....
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 16:14:23
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: vitabella to je blo meni tut tk mmmmmmmmmmmm, sam če pa sem mogla še vozit, pol pa ne upam. so mi pa koktajli nasploh mmmm. bi jih mogla matcar v svojem lokalu pod obvezno uvest. izpeljemo referendum, pa je pol zakonsko obvezana? jaaaaaaaaaaaaaaa vitabella zakaj si nisi brez alkota naročila coctaila? Je en podoben temu pa je tud božanski.. ka tej ve3m, niti pomislila nisem misliš da bo matcar drugi teden spet kaj častla?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 16:14:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Lepa slika... . katera? Prva ali druga??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 16:15:08
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Slike..od malo kasneje pa tak boljše da ne romajo na net sem slišala ja, da ste se imele lepo. Sva bile z Lijiko pri matcar na kofeju, ko sva šli mimo do lekarne pr B. U te pa mormo hitro en dan skočit na kafetek da se ažuriram.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 16:15:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ka tej ve3m, niti pomislila nisem misliš da bo matcar drugi teden spet kaj častla? hmmm, nebi vedela. Težko verjamem, a misliš da bo zdaj teden dni paznovala.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?