nebo
|
Dobro jutro, mi smo prehlajeni vsi po malem... Da vam povem, da je Rok sprejel flaško pač tak no, zvečer poje tam okrog 90 ml, ampak potem še mojo zizo ne logično, ampak to ne pomeni, da bi se manj zbujal. Napr. včeraj je jedel flašo ob 20.00 in se dojil, potem pa se je zbudil za prvo hranjenje že ob 23h...in ob 2.00 in sva bila malo gor tam do 3,30, torej ni pogojev, da danes pridem, ampak sem fulll žalostna zato, ker mi je za iti nekam vunnnnnnn, brez priveskov.....pa ne bo nič...pa včeraj sem bila v Modni hiši in sem si probavala hlače, in probala 20 hlač, pa mi ene niso bile prav, haloooooo, 42 preveliko, 40 v pasu prav, bedre premalo, 41 nimajo , ene sem celo probala 44 pa mi niso bile prav , torej kam naj grem po ene vredu hlače...drekec pekec...sem si pa kupila zato čevlje, samo kaj ko imam čevljev fullll, pa zgornjih delov, hlač pa ne....buuuuuuu, aja pa en kostim sem si dala na stran, zelo lep, zeeeeeelllllllloooooo, samo drag zeloooo,...po drugi strani pa sem si danes probala nekaj svojih starih cotik in jih že dobim gor, tako da...ne vem če si sploh naj kaj kupim... Vidite ne, da sem depresivna, ker sem se prav razpisala, ampak rada bi imela nekaj novega za krst, ker itak cele dneve perem, pučem se ukvarjam z otroci, kaj pa jaz!!!!!!!!! Buuuuuu tečnoba!!!!!!!!!!!!!!!!! Sedaj dobim obisk, tako da uživajte maksimalno danes babnice moje drage zlate lepe vesele....pa kakega še za mene ruknite.... Marta prav všeč si mi s svojo vztrajnostjo...BRAVO...kapo dol...te naslednji teden povabim v Pohorsko na dietno skutino torto in belo kavo brez sladkorja.
|