Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 9:07:01
|
|
|
|
vitabella
|
hvala punce. zdaj bo pa treba naumit, v kaj lahko mojo malo nališpam rina s kmeti ni nič narobe! sem doma iz mesta pa s 7 stopnjo izobrazbe-torej bi po vseh merilih mogla rečt bljak kmetija. pa je kontra. jaz babici na kmetiji z veseljem pomagam delat fizično ker me to pomirja. isti primerek je moja sošolka ki je docentka na faksu.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 9:08:50
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 ly in botrca, hvala A že? Ni kaj. Saj načeloma je nekje v februara. Lahko pa je prej ali pozneje. To se nekak po nečem orentirajo, pa ti zdaj ne poznam povedat po čem.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 9:08:59
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 ly in botrca, hvala A že? malenkost ...ni že lani je bil 21.2. res? lani se še nisem tak za to zavzela
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 9:09:50
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 ly in botrca, hvala A že? Ni kaj. Saj načeloma je nekje v februara. Lahko pa je prej ali pozneje. To se nekak po nečem orentirajo, pa ti zdaj ne poznam povedat po čem. mislim dase orientirajo po veliki noči, le-to pa po luninem koledarju....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 9:12:55
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Hm.... kaj je narobe s tistimi, ki s(m)o s kmetov? Če si z vasi, še ne pomeni, da maš doma kmetijo, plus tega, kak bi pa živeli brez kmetov? Nič ni narobe doma če si doma s kmetov. Maš pa prav, kak bi živeli brez kmetov. Zato hura za kmete. Jaz sem ponosna na to, da sem odraščala na vasi. Je čist drugačno življenje kot v mestu. In res je, da večina žvi veliko bolje, kot kdo v mestu. Verjemi. Aja, pa čeprav mi doma nimamo kmetije, mi gre na živce, da eni (pa ne mislim na nobeno izmed vas) zaničujejo kmete, ko pa sploh niti približno ne vejo, kak živijo in kakšno je življenje na kmetiji. Pri mojem doma imajo kmetijo in ko se kaj dela, je to čist nekaj posebnega. Saj si zmatran pa celi adijo, samo je pa res, da je neko zadovoljstvo. Se opravičujem, da sem se tak odzvala, samo mene res moti, ko se kdo norčuje (pa spet ne mislim na nobeno izmed vas), ampak sem pa mogla povedat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 9:13:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 ly in botrca, hvala A že? Ni kaj. Saj načeloma je nekje v februara. Lahko pa je prej ali pozneje. To se nekak po nečem orentirajo, pa ti zdaj ne poznam povedat po čem. mislim dase orientirajo po veliki noči, le-to pa po luninem koledarju.... Ja je nekak po luninem kolendarju. Samo Velika noč je bolj pozno kot pust, zato je se mi zdi 40 dni po pustu. Tak da kdaj je pist + 40 dni= velika noč. U kaki lepi računček sem napisala.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 9:13:40
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella hvala punce. zdaj bo pa treba naumit, v kaj lahko mojo malo nališpam Tudi jaz rina s kmeti ni nič narobe! sem doma iz mesta pa s 7 stopnjo izobrazbe-torej bi po vseh merilih mogla rečt bljak kmetija. pa je kontra. jaz babici na kmetiji z veseljem pomagam delat fizično ker me to pomirja. isti primerek je moja sošolka ki je docentka na faksu.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 9:14:11
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 ly in botrca, hvala A že? malenkost ...ni že lani je bil 21.2. res? lani se še nisem tak za to zavzela jaz pa, ker sem Jana prvič oblekla v maškaro. Je bil čebelica. Evo slike:
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 9:14:18
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 ly in botrca, hvala A že? Ni kaj. Saj načeloma je nekje v februara. Lahko pa je prej ali pozneje. To se nekak po nečem orentirajo, pa ti zdaj ne poznam povedat po čem. mislim dase orientirajo po veliki noči, le-to pa po luninem koledarju.... ja, to vem, samo sem nekak mislila, da je ponavadi marca bom zdaj bolj vedla, ko mam doma
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 9:14:58
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 ly in botrca, hvala A že? malenkost ...ni že lani je bil 21.2. res? lani se še nisem tak za to zavzela jaz pa, ker sem Jana prvič oblekla v maškaro. Je bil čebelica. Evo slike: kak je lepi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 9:15:57
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Se opravičujem, da sem se tak odzvala, samo mene res moti, ko se kdo norčuje (pa spet ne mislim na nobeno izmed vas), ampak sem pa mogla povedat Nič ni narobe z tvojim odzivom. Maš pravico povedat svoje stališče in ga zagovarjat. Nisma pa s taso misle nič slabega. Je bil le hec. Pa se ne opravičujem, je samo razlaga.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 9:17:33
|
|
|
|
ly117
|
Bo treba res nekaj nabavit za naše . Jaz še tudi ne vem v kaj bi ga našemla. Bom že nekaj najšla.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 9:18:48
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 ly in botrca, hvala A že? malenkost ...ni že lani je bil 21.2. res? lani se še nisem tak za to zavzela jaz pa, ker sem Jana prvič oblekla v maškaro. Je bil čebelica. Evo slike: kak je lepi hvala
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 9:19:42
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Bo treba res nekaj nabavit za naše . Jaz še tudi ne vem v kaj bi ga našemla. Bom že nekaj najšla. bojo verjetno letos tudi imeli v baby centru kaj lani so imeli pa ful poceni. Mislim, da sem dala 5€. Pa kik bo imel.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 9:20:24
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 ly in botrca, hvala A že? Ni kaj. Saj načeloma je nekje v februara. Lahko pa je prej ali pozneje. To se nekak po nečem orentirajo, pa ti zdaj ne poznam povedat po čem. mislim dase orientirajo po veliki noči, le-to pa po luninem koledarju.... ja, to vem, samo sem nekak mislila, da je ponavadi marca bom zdaj bolj vedla, ko mam doma seveda je tudi marca, ker čas velike noči variira po 28 dni razlike-tolko ko je en lunin cikel
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 9:21:38
|
|
|
|
botrca
|
Nič, babike spijem kavo pa počasi šibava z Janom v mesto. Imava danes kontrolo pri urologu, da vidimo kaj bo stric rekel, ali prava operacija al kaj. Samo da že enkrat damo to skozi. Lep dan, se tipkamo kasneje.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 9:22:33
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Se opravičujem, da sem se tak odzvala, samo mene res moti, ko se kdo norčuje (pa spet ne mislim na nobeno izmed vas), ampak sem pa mogla povedat Nič ni narobe z tvojim odzivom. Maš pravico povedat svoje stališče in ga zagovarjat. Nisma pa s taso misle nič slabega. Je bil le hec. Pa se ne opravičujem, je samo razlaga. ma saj po mojem rina tut ni mislala nič tako resno. predsodki do kmetov pa so še iz povojnega časa prejšnjega stoletja ko so se ljudje množično selili v mesta v fabrike, doma pa so ostali le tisti, ki so morali in so jih zato imeli za nekoga, ki je ostal "zadaj", delavci pa so bili "napredni". sem pa ziher da ni na nobeni strani zamere!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 9:23:26
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Se opravičujem, da sem se tak odzvala, samo mene res moti, ko se kdo norčuje (pa spet ne mislim na nobeno izmed vas), ampak sem pa mogla povedat Nič ni narobe z tvojim odzivom. Maš pravico povedat svoje stališče in ga zagovarjat. Nisma pa s taso misle nič slabega. Je bil le hec. Pa se ne opravičujem, je samo razlaga. saj vem, da je bil hec, in nič nisem mislila proti vama napisat. vem, da se ne opravičuješ
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 9:24:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Se opravičujem, da sem se tak odzvala, samo mene res moti, ko se kdo norčuje (pa spet ne mislim na nobeno izmed vas), ampak sem pa mogla povedat Nič ni narobe z tvojim odzivom. Maš pravico povedat svoje stališče in ga zagovarjat. Nisma pa s taso misle nič slabega. Je bil le hec. Pa se ne opravičujem, je samo razlaga. ma saj po mojem rina tut ni mislala nič tako resno. predsodki do kmetov pa so še iz povojnega časa prejšnjega stoletja ko so se ljudje množično selili v mesta v fabrike, doma pa so ostali le tisti, ki so morali in so jih zato imeli za nekoga, ki je ostal "zadaj", delavci pa so bili "napredni". sem pa ziher da ni na nobeni strani zamere! ma kakor komu...vsak po svoje..... Eni spodeželja tak mestne obrekujejo...al pa obratno.... jaz spoštujem vse isto
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 9:24:51
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Se opravičujem, da sem se tak odzvala, samo mene res moti, ko se kdo norčuje (pa spet ne mislim na nobeno izmed vas), ampak sem pa mogla povedat Nič ni narobe z tvojim odzivom. Maš pravico povedat svoje stališče in ga zagovarjat. Nisma pa s taso misle nič slabega. Je bil le hec. Pa se ne opravičujem, je samo razlaga. ma saj po mojem rina tut ni mislala nič tako resno. predsodki do kmetov pa so še iz povojnega časa prejšnjega stoletja ko so se ljudje množično selili v mesta v fabrike, doma pa so ostali le tisti, ki so morali in so jih zato imeli za nekoga, ki je ostal "zadaj", delavci pa so bili "napredni". sem pa ziher da ni na nobeni strani zamere! z moje strani ni zamere, saj sem napisala. pa tudi napisala sem, da ni nič letelo na nobeno od vas, ampak sem pisala za ljudi na splošno. tak da upam, da tudi z njune strani ni zamere
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 9:27:04
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Se opravičujem, da sem se tak odzvala, samo mene res moti, ko se kdo norčuje (pa spet ne mislim na nobeno izmed vas), ampak sem pa mogla povedat Nič ni narobe z tvojim odzivom. Maš pravico povedat svoje stališče in ga zagovarjat. Nisma pa s taso misle nič slabega. Je bil le hec. Pa se ne opravičujem, je samo razlaga. ma saj po mojem rina tut ni mislala nič tako resno. predsodki do kmetov pa so še iz povojnega časa prejšnjega stoletja ko so se ljudje množično selili v mesta v fabrike, doma pa so ostali le tisti, ki so morali in so jih zato imeli za nekoga, ki je ostal "zadaj", delavci pa so bili "napredni". sem pa ziher da ni na nobeni strani zamere! Z moje strani ni. Ker vem kaj je rina hotela povedat.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 9:28:36
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Eni spodeželja tak mestne obrekujejo...al pa obratno.... Ja to pa je tudi res. jaz spoštujem vse isto Enako.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 9:33:28
|
|
|
|
rina22
|
tudi jaz vse spoštujem, zato mi res gre na živce, ko kdo koga zaničuje. glavno, da se razumemo, kaj smo želele povdat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 9:35:18
|
|
|
|
rina22
|
je mela katera mogoče za oz. ima stolček bumbo? kak se to obnese? do kdaj ga lahko uporablja?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 9:36:41
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 je mela katera mogoče za oz. ima stolček bumbo? kak se to obnese? do kdaj ga lahko uporablja? Kaki stolček je pa to? Za hranjenje?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?