Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 22:10:37
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Marta kaj če bi si ti avatar menjala glede na to da vse oz. nekatere od nas nekaj štrajkamo pri hrani. nam lušte dela Ja babji. Za motivacijo... Kaj si bomo lahko občasno privoščile, ko shujšamo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 22:19:08
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Marta kaj če bi si ti avatar menjala glede na to da vse oz. nekatere od nas nekaj štrajkamo pri hrani. nam lušte dela Ja babji. Za motivacijo... Kaj si bomo lahko občasno privoščile, ko shujšamo. Te si pa ti nalepi slikico nekam, avatar pa še vedno zamenjaj. Ker meni tvoj ni nobena motivacija ampak pravo mučenje. Imam spet rahlo krizo, ampak se ne dam.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 22:21:17
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Marta kaj če bi si ti avatar menjala glede na to da vse oz. nekatere od nas nekaj štrajkamo pri hrani. nam lušte dela Ja babji. Za motivacijo... Kaj si bomo lahko občasno privoščile, ko shujšamo. Te si pa ti nalepi slikico nekam, avatar pa še vedno zamenjaj. Ker meni tvoj ni nobena motivacija ampak pravo mučenje. Imam spet rahlo krizo, ampak se ne dam. Ne me zdaj s tem mučit. Se mi ne da menjavat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 22:22:27
|
|
|
|
marta82
|
da se ne daš. Mene tudi vsake toliko prime ampak sem trmasta in teh 14 dni se bom striktno držala diete, ker zgleda deluje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 22:24:41
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 da se ne daš. Mene tudi vsake toliko prime ampak sem trmasta in teh 14 dni se bom striktno držala diete, ker zgleda deluje. Super in sem vesela zate. Kaj pa avatar.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 22:29:54
|
|
|
|
doris04
|
že 2 x me je vun iz prejete pošte vrglo komaj sem odgovorila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 22:35:57
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 že 2 x me je vun iz prejete pošte vrglo komaj sem odgovorila verjamem. je mene danes tudi že x-krat ven vrglo.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 22:45:53
|
|
|
|
botrca
|
Meni tudi danes rr dela počasi enako kot včeraj .
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 22:47:16
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 da se ne daš. Mene tudi vsake toliko prime ampak sem trmasta in teh 14 dni se bom striktno držala diete, ker zgleda deluje. Super in sem vesela zate. Kaj pa avatar. Poglej višje. Ne da se mi ga menjavat. Prelena.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 22:50:30
|
|
|
|
botrca
|
Nič grem počasi aji-aji. Lepo spite.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 22:55:38
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 da se ne daš. Mene tudi vsake toliko prime ampak sem trmasta in teh 14 dni se bom striktno držala diete, ker zgleda deluje. Super in sem vesela zate. Kaj pa avatar. Poglej višje. Ne da se mi ga menjavat. Prelena. in smajlikitegrdogleda. Pogledat višje se ne da, ker je ta čokoladna barva preveč očarljiva za moje učke. Se je ne da spregledat.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 22:56:40
|
|
|
|
ly117
|
Grem jaz tudi zato vam želim, lahko noč.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 22:59:54
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 da se ne daš. Mene tudi vsake toliko prime ampak sem trmasta in teh 14 dni se bom striktno držala diete, ker zgleda deluje. Super in sem vesela zate. Kaj pa avatar. Poglej višje. Ne da se mi ga menjavat. Prelena. in smajlikitegrdogleda. Pogledat višje se ne da, ker je ta čokoladna barva preveč očarljiva za moje učke. Se je ne da spregledat. Sem mislila poglej višje par postov, ko sem ti že odgovorila glede avatarja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 9.1.2010 23:00:36
|
|
|
|
marta82
|
Te pa nočko, če že vse grete. Mirno noč želim.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 8:33:21
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 8:33:54
|
|
|
|
arabela*
|
Dobro jutro Spali odlično.....komaj verjamem......M od osmih....od štirih sem ji v roke dala flaško in še sedaj spi...lepo mirno,brez jamranja in stokanja ... Jaz pa sem že pridno kavico skuhala,mleko za otroke.....pa zajtrk bom pripravila....
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 8:34:11
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa sem se fuuuul naplesala po dolgem času,pa malo sem mačkasta dans,sam ni sile. Jah,tak je to,ko si 30 star!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 8:34:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jutro! jutro.....kako?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 8:35:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jah,tak je to,ko si 30 star! itaq ...zdaj ti bo vedno na "slabše" šlo.......saj veš kaj mislim
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 8:35:16
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jutro! jutro.....kako? Vredi,vredi. Kak bo šele naslednji petek!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 8:36:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jutro! jutro.....kako? Vredi,vredi. Kak bo šele naslednji petek! a se ga misliš nalit
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 8:36:06
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jah,tak je to,ko si 30 star! itaq ...zdaj ti bo vedno na "slabše" šlo.......saj veš kaj mislim Ma,ne.Samo navzgor bo še šlo.Sem rekla,da bom do konc življenja stara 29.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 8:36:50
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jutro! jutro.....kako? Vredi,vredi. Kak bo šele naslednji petek! a se ga misliš nalit Ti ne? Malo pa se ga bom. Mam pol do abrahama mir.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 8:37:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ma,ne.Samo navzgor bo še šlo.Sem rekla,da bom do konc življenja stara 29. ja ampak veš kaj mislim....da se ti odrola ko jih začrtaš 30...... ..no vsaj meni se je
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 8:38:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ti ne? Malo pa se ga bom. Mam pol do abrahama mir. ...da se prizibam domu.... Mi imamo februarja abrahama...tašča
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?