Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 9:42:43
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz pijem kavo in gledam kako sneži...kak je lepo . SNEŽI? pR NAM V lENARTU PA DEŽ tudi v ljutomeru dežuje v Kungoti pa sneži
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 9:42:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz pijem kavo in gledam kako sneži...kak je lepo . SNEŽI? pR NAM V lENARTU PA DEŽ tudi v ljutomeru dežuje kaj, a nisi v Mb. ? Si doma? jao, saj vem da sem radovedna
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 9:43:10
|
|
|
|
botrca
|
NAŠI SONČKI
Saraya A. 09. 05. 2005 M. 27. 08. 2008
Vrtnica79 L. 23. 10. 2001 V. 28. 11. 2007 Matcar Lea 03. 03. 2001 Maks 24. 12. 2007 Saš 02. 04. 2009 Botrca Marta82
tasa_m
doris04 Ly117 Rubin. Lara 02. 08. 2005 Gaja in 19. 06. 2009 Zoja 19. 06. 2009 elevitka
Nebo Nika 29. 04. 2003 Rok 28. 07. 2009 Rina22 Koala Vitabella
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 9:55:31
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz pijem kavo in gledam kako sneži...kak je lepo . SNEŽI? pR NAM V lENARTU PA DEŽ tudi v ljutomeru dežuje kaj, a nisi v Mb. ? Si doma? jao, saj vem da sem radovedna sem v mb, samo me je mama klicala nisi radovedna
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 10:12:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 sem v mb, samo me je mama klicala nisi radovedna aja Mi smo glih ven mislili it, ko pogledam čez balkon pa dež . Če je sneg, pol lahko vsaj ven gremo, ko pa je dež pa mormo not bit, ker nimam zraven dežne prevleke Nič, si grem po jabolko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 10:16:06
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Nič, si grem po jabolko dober tek
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 10:16:40
|
|
|
|
botrca
|
Tasa_m dodaj Cito na seznam... .
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 10:21:12
|
|
|
|
rina22
|
Timeja se je ravno najedla, zdaj pa gremo počasi.... Lepo bodite in se tipkamo kaj pa-pa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 10:46:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Tasa_m dodaj Cito na seznam... . bom jo dodala, ko bom v mb.. Ker imam tam Explorer pa mam med zaznamki tiste slikice za na sesznam. Ne vem napamet strani..
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 8.1.2010 10:53:30 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 10:56:16
|
|
|
|
botrca
|
Greva z Janom ven. Se tipkamo, papa
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 11:41:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Včeraj popoldan smo se pa pod Pohorjem sankali. Kak je bilo svetovno ...da ne govorim kako je Jan užival...pa midva tudi. Mogoče gremo jutri zopet, posebej zdaj ko je še več snega....jupiiiiiiii . Komaj čakam. super..jaz tud študiram da bi med vikendom malo šli
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 11:42:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 pol pa spet v šopin g bi kar menjala s tabo...
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 11:42:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Skuhala bom pa kar omako iz mletega mesa in špagete. To je hitro in dobro...pa enostavno. jaz tud bom to danes naredila
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 11:43:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca v Kungoti pa sneži tu tud sneži nekaj... ....sanjam o poletju
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 11:44:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: rina22 sem v mb, samo me je mama klicala nisi radovedna aja Mi smo glih ven mislili it, ko pogledam čez balkon pa dež . Če je sneg, pol lahko vsaj ven gremo, ko pa je dež pa mormo not bit, ker nimam zraven dežne prevleke Nič, si grem po jabolko ma ne..ni pravi dež...bolj ledeni sneg ...ma jaz nisem bila nič mokra,pa je skozi padalo
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 11:47:49
|
|
|
|
arabela*
|
Konec opravkov...malo prej komaj domov prišla.... Na borzi vse porihtala,podpisala...tak da ...full so prijazni.... Potem sem šla še malo po štacunah...sem si neke puloverje kupla in ene kavbojke.....ozke.....da lahko nosim v škornje...drugače sem mokra do kolen v takem spohcanem vremenu Zdaj pa grem malo med knjige....potem pa kuhat..... Frklje sta cel dan v varstu in je mir.... Se tipkamo kasneje
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 12:07:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Skuhala bom pa kar omako iz mletega mesa in špagete. To je hitro in dobro...pa enostavno. jaz tud bom to danes naredila jaz pa imam PZ testenine s šampinjoni in velikooo solatke , ostali doma pa to kar bosta vidve kuhali
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 13:28:27
|
|
|
|
marta82
|
Evo uredila (no v pon. moram še v šolo kjer sem delala, da mi vpišejo plače). Komplicirajo pa 100 na uro. Dokler dobivaš nadomestilo si pri njih zavarovan (ta čas ko čakaš na odločbo si samoplačnik ampak itak nič ne plačaš ker prej pride odločba in stornirajo-samo birokracija pa neki obrazci in čakanje v vrsti ), ko pa ne dobivaš več nadomestila iz zavoda se pa zavaruješ kot občan ampak rabiš odločbi iz CSD o prejmanju pomoči, drugače si samoplačnik. Kako ste se imele na kavici?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 13:43:38
|
|
|
|
arabela*
|
Brrrr...mene pa spet tak zebe.... Sem šal pod vroč tuš,spraznila cel bojler,pa me je skozi zeblo ...ma grozno je to....samo notri, zunaj me ne zebe Mogoče premalo je...danes še nič nisem...par žlic sladoleda edino...grem si zdjaj nekaj vzet Pa na cestah je katastrofa...moj je na Vranskem,je rekel da se 50 vozijo v koloni na AC
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 13:47:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 ko pa ne dobivaš več nadomestila iz zavoda se pa zavaruješ kot občan ampak rabiš odločbi iz CSD o prejmanju pomoči, drugače si samoplačnik. ja...vidiš...gre edino,če jih malo okol obrneš Je pa od občine do občine drugače...V mariboru....dostikomu rečejo, če je oženjen,da se naj po partnerju zavaruje
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 13:51:07
|
|
|
|
ly117
|
Sneženi dan. Mi smo ravno kosilo popapcali, zdaj bi pa tak šla malo ajo, ajo pa nimam kam. Sta jo mojadva dedca zasedla. Mali dedec spi in če ga bom kaj premikala se bo zbudo, taveliki ded pa zraven njega leži. Kaj mislite da bi se spravla not v Lukecovo pojstlo?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 13:52:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 ajo, ajo pa nimam kam. na tla se vleži
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 13:53:37
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya V mariboru....dostikomu rečejo, če je oženjen,da se naj po partnerju zavaruje Jaz sem po možu zavarovana, ker drugače bi si mogla sama plačevat. Zakaj pa bi
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 13:54:12
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj mislite da bi se spravla not v Lukecovo pojstlo? probaj
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 13:54:42
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Pa na cestah je katastrofa...moj je na Vranskem,je rekel da se 50 vozijo v koloni na AC
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?