Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 7.1.2010 19:56:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar hvala za vabilo. Pridem. Ja ja kod da je tebe posebaj povabila halooooooooooo, Lukeca je ne tebe.... No pardon, madam. te bo pa se bo on pripelal jaz pa ga bom pritišala. Vredi zdaj.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 7.1.2010 19:58:05
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar hvala za vabilo. Pridem. Ja ja kod da je tebe posebaj povabila halooooooooooo, Lukeca je ne tebe.... No pardon, madam. te bo pa se bo on pripelal jaz pa ga bom pritišala. Vredi zdaj. Boljši predlog imam, ti ostano doma pa kaj skuhaj, pa ga naj tvoj dečko pripelje...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 7.1.2010 19:59:28
|
|
|
|
rina22
|
Eno vprašanje... ima mogoče katera vodni sesalnik Delfin? Ju3 gremo kupovat sesalnik in napo, pa bolj berem za te sesalnike, manj mi je jasno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 7.1.2010 20:00:01
|
|
|
|
rina22
|
nebo, lepi avatar
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 7.1.2010 20:01:52
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Eno vprašanje... ima mogoče katera vodni sesalnik Delfin? Ju3 gremo kupovat sesalnik in napo, pa bolj berem za te sesalnike, manj mi je jasno Žal ne, bi mela onega ki sam sesa - cena uffffff 500 EUR.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 7.1.2010 20:02:38
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 nebo, lepi avatar Hvala, takšnega kot ga imaš pa ti, pa ima moja N v svoji sobi - sliko.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 7.1.2010 20:03:58
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Ima dobro novico: Gaja nima več bakterije. Rešeni smo te trdovratne nadloge, juhuhuhu.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 7.1.2010 20:03:59
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: rina22 nebo, lepi avatar Hvala, takšnega kot ga imaš pa ti, pa ima moja N v svoji sobi - sliko. je v tistih nalepkicah, ne? tale sivček mi je taka faca
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 7.1.2010 20:04:20
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Eno vprašanje... ima mogoče katera vodni sesalnik Delfin? Ju3 gremo kupovat sesalnik in napo, pa bolj berem za te sesalnike, manj mi je jasno Žal ne, bi mela onega ki sam sesa - cena uffffff 500 EUR. aja, ti bi mela irobota?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 7.1.2010 20:06:05
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Ima dobro novico: Gaja nima več bakterije. Rešeni smo te trdovratne nadloge, juhuhuhu.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 7.1.2010 20:06:27
|
|
|
|
nebo
|
Pridem kasneje se grema dojit...in veliko spravit spat...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 7.1.2010 20:07:12
|
|
|
|
botrca
|
Jaz tudi verjetno ne pridem jutri. Bom še vidla do zjutraj. Ker sploh pride 100%?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 7.1.2010 20:07:31
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz pa grem malo nekaj za šolo naredit....pridem še kasneje kaj
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 7.1.2010 20:07:56
|
|
|
|
botrca
|
Grem pod tuš...pridem kasneje ko spravim Jana spat.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 7.1.2010 20:09:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Lenoba lenoba.... ma res mi ni za čez most..ker grem na borzo...pa bi mi tam bilo spotoma....tja gor pa mi res ni za hodit.... Saj ni frke......vsakič pač nekomu odgovarja....
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 7.1.2010 20:10:45
|
|
|
|
rina22
|
grem tudi jaz počasi.. lepo bodite in fajn kofetkajte ju3 nočka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 7.1.2010 20:27:15
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pol pa najboljše,da se kr v Kavaju dobimo.Ob 10-h kot vedno? To je beseda, pridem!!! SAMA na kavo... POUDARJAM SAMA!!!!!!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 7.1.2010 20:29:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz tudi verjetno ne pridem jutri. Bom še vidla do zjutraj. Ker sploh pride 100%? Ja,kaj če sta samo 2,pol ni zanimivo al kaj? Pride Rubin,pa Ly,pa jaz,pa Nebo.Sarayi ni za hodit,tebe ziher križ boli,Rina je v šopingu z njenim,Vitabella je brez prevoza,Doris pa tudi ima opravke.Marta pa je tudi rekla,da je zasedena.Vrtnica pa je v službi.
< Sporočilo je popravil matcar -- 7.1.2010 20:34:45 >
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 7.1.2010 20:31:30
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: nebo Lenoba lenoba.... ma res mi ni za čez most..ker grem na borzo...pa bi mi tam bilo spotoma....tja gor pa mi res ni za hodit.... Saj ni frke......vsakič pač nekomu odgovarja.... Se mi zdi prav,da 1x ugodimo Rubin,ker je bila njena želja,da se tam dobimo.Saj veste,zaradi Gaje.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 7.1.2010 20:51:10
|
|
|
|
marta82
|
Čer. Grem gledat Survivera pa pridem potem pogledat če bo še katera tu.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 7.1.2010 20:52:06
|
|
|
|
matcar
|
Čer,Marta! Pa fajn gledaj!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 7.1.2010 20:55:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Se mi zdi prav,da 1x ugodimo Rubin,ker je bila njena želja,da se tam dobimo.Saj veste,zaradi Gaje. pa normalno...glej jo..... Veš da jaz pridem..če mi ustreza ni blem...itak pa bi bila še jutri malo prehitra....tak da bom raje šla kar domov za knjige malo Se tak v ptek vidjamo
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 7.1.2010 20:57:43
|
|
|
|
arabela*
|
NIč jaz se poslavljam za danes...moj je doma,tak da na brzake čaj spijema....potem pa grem si čitat malo...so me tak fajn zaj...imam sedaj v pon....književnost izpit,v torek pa slovnico kar aleluja..... Lep čvek in mirno nočko
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 7.1.2010 21:12:08
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Se mi zdi prav,da 1x ugodimo Rubin,ker je bila njena želja,da se tam dobimo.Saj veste,zaradi Gaje. pa normalno...glej jo..... Veš da jaz pridem..če mi ustreza ni blem...itak pa bi bila še jutri malo prehitra....tak da bom raje šla kar domov za knjige malo Se tak v ptek vidjamo Absolutno! Še Vrtnica bo najbrž prišla.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 7.1.2010 21:13:39
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya NIč jaz se poslavljam za danes...moj je doma,tak da na brzake čaj spijema....potem pa grem si čitat malo...so me tak fajn zaj...imam sedaj v pon....književnost izpit,v torek pa slovnico kar aleluja..... Lep čvek in mirno nočko Ajaj! Saj bo,tebi zmeraj uspe! Pa še pestke bomo držale! Pa lahko in mirno noč!
|
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?