Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 7.1.2010 21:17:24
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa bom poskusla Maksa uspavat.Pridem nazaj...
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 7.1.2010 21:28:13
|
|
|
|
doris04
|
čer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 7.1.2010 21:56:10
|
|
|
|
doris04
|
vidim da ste dans vse zaposlene tako ali drugače.....lahko noč vsem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 7.1.2010 21:56:37
|
|
|
|
marta82
|
Nobene?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 7.1.2010 22:22:50
|
|
|
|
ly117
|
Želim vam lahko in mirno noč.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 7.1.2010 22:35:42
|
|
|
|
botrca
|
Ki pa ste vse
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 7.1.2010 22:39:13
|
|
|
|
botrca
|
Te pa nič...grem tudi jaz...
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 7.1.2010 22:44:28
|
|
|
|
marta82
|
Nočko.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 7.1.2010 22:47:50
|
|
|
|
matcar
|
Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 6:32:47
|
|
|
|
arabela*
|
Dobro jutro vsem.... jaz že pridno kavico pijem, deklici še spita.....bom ju zdaj počasi zbudila Potem pa vrtec,pa po opravkih.... lep dan ....se tipkamo
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 7:37:49
|
|
|
|
rina22
|
Dobro jutro Kak ste kaj? Kak ste kaj spale? Timeja je spala od 22h do 7h - brez vmesnega bujenja.. To je že 2. taka noč Zdaj se pa igra, jaz sem malo na RR, zdaj si grem kavico narest, moj je pa na faxu. Tak da, zdaj še imave malo miru
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 8:40:18
|
|
|
|
matcar
|
Jutro! Mi smo tudi lepo spali spet,sicer je jedel ob pol 4-h,je pa vleko do pol 8-h. Kavo sem že spila,počasi pa se grem porihtat,pa Saš-a,ker se na kofeju dobimo.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 9:00:43
|
|
|
|
marta82
|
Jutro. Sem pojedla repo z limono , zdaj pa še zeleni čaj pijem . Potem se grem na borzo prijavit, mi je včeraj porodniška potekla. Fajn se načvekajte.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 9:15:31
|
|
|
|
tasa_m
|
Jutro. Aha, nobene vse na kofeju.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 9:18:12
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jutro. Aha, nobene vse na kofeju. ne, ne, jaz sem še tu čakam mojega, da pride s faxa, pol pa spet v šoping
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 9:22:28
|
|
|
|
botrca
|
Dobro jutro, mi smo pa do 8.30 spali . Zdaj sem nahranila Jana, leži na kavču in gleda dirkalnik Rori na kiki . Jaz pijem kavo in gledam kako sneži...kak je lepo . Naju ne bo na kavo. Cestne razmere pa križ me boli. Pa drugič. Lepo kofetkajte .
< Sporočilo je popravil botrca -- 8.1.2010 9:23:54 >
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 9:25:45
|
|
|
|
rina22
|
botrca, tudi jaz gledam, kak lepo sneži Za križ, da te neha bolet
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 9:26:24
|
|
|
|
botrca
|
Bova se šla pol z Janom malo na sneg metat in kepat... . Pa na pošto moram...drugače pa nimam niti nekih opravkov v mestu, ker sem včeraj vse porihtala pa tudi ni mi v mesto v takem za vozit. Pa glavo si moram oprat. Skuhala bom pa kar omako iz mletega mesa in špagete. To je hitro in dobro...pa enostavno.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 9:27:18
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 botrca, tudi jaz gledam, kak lepo sneži Za križ, da te neha bolet kaj ni lepo? Meni je to zdaj prava zima... . Za križ pa hvala za pika poke upam, da pomagajo...bom bolj na izi danes.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 9:28:34
|
|
|
|
botrca
|
Včeraj popoldan smo se pa pod Pohorjem sankali. Kak je bilo svetovno ...da ne govorim kako je Jan užival...pa midva tudi. Mogoče gremo jutri zopet, posebej zdaj ko je še več snega....jupiiiiiiii . Komaj čakam.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 9:28:56
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jutro. Aha, nobene vse na kofeju. ne, ne, jaz sem še tu čakam mojega, da pride s faxa, pol pa spet v šoping A ni šoping ena zanimiva stvar?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 9:28:59
|
|
|
|
rina22
|
meni je res lepo, ko tak lepo sneži pa rada mam sneg, čeprav me letos malo ovira zaradi timeje, drugače je pa super
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 9:29:51
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz pijem kavo in gledam kako sneži...kak je lepo . SNEŽI? pR NAM V lENARTU PA DEŽ
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 9:30:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Včeraj popoldan smo se pa pod Pohorjem sankali. Kak je bilo svetovno ...da ne govorim kako je Jan užival...pa midva tudi. Mogoče gremo jutri zopet, posebej zdaj ko je še več snega....jupiiiiiiii . Komaj čakam. sam da si se imela oz. ste se imeli fajn
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 9:32:51
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz pijem kavo in gledam kako sneži...kak je lepo . SNEŽI? pR NAM V lENARTU PA DEŽ tudi v ljutomeru dežuje
|
|
|
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?