|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   IVF - debelost
23.6.2005 22:05:21   
Pikipoki
Še jaz...:)

Nikoli nisem imela težav s težo, celo presuha sem bila 8pa sem jedla vse po vrsti). Nekje po 25. letu se je začelo nabirat- vendar nič kritičnega. Potem se je do letos nabralo toliko, da me je začelo motiti ... Trebuh se da skriti, ampak ko daš cinje dol ...:(
Tudi počutila se nisem dobro.

Začela sem (pred tremi tedni) z ločevalno dieto (3 mesece). Ješ normalno tri obroke na dan, vendar ločuješ živila. Priznam, meni je najhujši dan VITAMINI, ker nimam preveč rada sadja. A se trudim. Imam toliko volje, da si kuham po tistih receptih in uživam, ko ugotovim, da je prav dobro.:)
V treh tednih sem shujšala približno 4 kg in sem zadovoljna - jem, pa še vedno se nekje pozna. Malo sem se pozanimala in so mi povedali, da stvar deluje, vendar pa je treba biti dosleden.
:)
Samo moje izkušnje.

LP:rozica:

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   IVF - debelost
24.6.2005 11:00:46   
Gea1
Ja punce pa lubenica, ki je idealna za čiščenje telesa, saj vsebuje skoraj samo vodo. Pa melone mnjamm tudi. To so sami vitaminčki in če jih boste zaužile zjutraj na tešče, bodo najboljše delovali, pa še počutile se boste odlično. Preverjeno, saj jaz zjutraj ne jem nič več kruha in kakšnih težkih namazov, kajti najslabše vplivamo na želodec zjutraj, ko je še prazen in še ni v pogonu. Zato moramo biti takrat najbolj pazljivi pri tem, kaj damo v usta. Pa seveda zvečer, ker ko spimo se vse funkcije v telesu umirijo in če imamo prepoln želodec, se bo matral, ko bo moral prebaviti vso tisto težko hrano, me pa bomo veselo spale.
Aja pa alkohol ima tudi zelo veliko kalorij!

Lepo se imejte, pa saj veste, zdrav duh v zdravem telesu! :sloncek:

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   IVF - debelost
24.6.2005 11:01:54   
Pia73
Jaz sem zanosila, sicer naravno, tudi pretežka! :ups:

In sicer 163 cm -63 kg,........ :ups::ups::ups:

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   IVF - debelost
24.6.2005 11:08:14   
emaa
Pia pol sva pa glih, 164cm, 64 kg, pa sem jih mela pred 1,5 leta 58 pa se mi je zdelo veliko, ko sem jih imela vedno okoli 50-52, pa sem si čisto všeč, razen tega da kake konfekcije ne morem več oblečt, ampak ni sile.

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

nosečnost
tanjusi

Ali se ozirate na delodajalca, oz. svoje delo ko načrtujete nosečnost?

da (26%)

ne (74%)

Število vseh glasov: 243

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!