Anonimen
|
Hej punce!! 100 let me ni blo in ste natipkale miljon strani. Sem vas pa skoz brala, da nisem zdaj cist out. Cestitke za vse novo potrjene fantke in puncke in za vse tri nove! Punce, jaz pa danes nesem aro za novo stanovanje!!!! Ne morem verjeti, da imava koncno stanovanje. Aaaaaaaa!! Cist sem iz sebe, bom se rodila od navdusenja Sva kupila cisto novo na Brezovici pri Ljubljani (cist pri semaforju, tiste ki kaj poznate), tako da bom se vedno med ljubljanske nosecke pasala, ker Brezovica je res blizu. Imava pa 70 kvadratov pa 15 kvadratov balkona. Pa ful lepo majhno naselje, v vsakem bloku so samo tri stanovanja in ima vsako stanovanje celo nadstropje za sebe. Joj, nabijam, ampak ne morem vam povedati kako vesela sva! Sploh ne vem kaj bova s toliko prostora. Ampak, zdaj imam nov problem. Stanovanje je celo prazno. In zdaj ga je treba celega opremiti. Pa to je za pop****, jaz ne vem kdaj bom pocivala pa prala oblekice pa te stvari. Sva cez vikend malo hodila po trgovinah z opremo. Na vsako stvar je treba cakati vsaj 2 meseca. In midva se seliva konec januarja. To pomeni, da bom imela v najboljsem primeru konec marca kuhinjo, dnevno in spalnico. Takrat boste ene ze rodile. Upam, da jaz se ne bom Ela, ti bom kar ZS napisala za tvojega mizarja Tesh, cestitam za preselitev. A sta sla potem v Trzin? Si sprasevala za osebe na 3d. V Septum na Smartinski lahko pripeljes do 4 osebe s sabo. Sva imela morfologijo prejsnji torek. Nasa puncka mogoce ni vec puncka. Je imela noge prevec skupaj, da bi lahko z gotovostjo potrdil. Pa smo tam ... Drugace vse super. 450g tezka in 26 cm (priblizno, z nogicami vred) dolga. Srcek nabija kot zmesan, srce ok, jetra ok, skratka vse ok. Aja, berem, da vasi ful brcajo (na ven). No, nase dete (ne vem kako naj se sedaj navadim, da bo mogoce fantek) je cist pridno. Ful ful malo brca, na ven se sploh nic ne pozna, na notri pa tudi ni nekih hudih bolecin. Sem se ze ful sekirala, da je kaj narobe, ampak je ginekolog rekel, da je to cist normalno in da ima se veliko casa, da se na ven pozna. Ker se to takrat pozna, ko je otrok ze res velik in potem nima vec toliko prostora. Mah ne vem, sem se odlocila, da se ne bom vec sekirala. Ce ji (mu) je en teden nazaj srce tako divje bilo, je ze vse ok. Pa ce se brce cutijo na ven al pa ne. Aja, ena je rekla, da je to zdaj ze ritem novorojencka. Mogoce bo pa nas piskotek tako zelo priden vedno in bo bolj spal kot ne. Uuu, pobozne zelje 11.1. pa imava 3d. Upam, da se bo takrat videl tocen spol. Ne vem kako ene zdrzite, da ne veste do poroda :) 12.1. pa naslednji pregled. Za seznam od Tropical. Ljubljancanke, mogoce pridem na srecanje jutri. Se bom tam javila. Aja, za tiste dve, ki sta padli. Jaz sem vprasala svojega G kako je otrok varovan v trebuhu. Pa je rekel, da je sicer odvisno od primera, vendar bi se moglo mami nekaj zelo hudega zgoditi (tako kot tiste prometne nesrece iz linkov), da bi se otroku poznalo. Ker on je v vodi (plodovnici) pa se v maternici pa se v trebuhu, tako da je naceloma kar fajn varovan. Jaz imam dve majhni polsestrici, ki nista glih najbolj pazljivi do trebuha, ampak je rekel, da ni problema. No, saj skace mi nobena ne po njem, ampak tako za vsak slucaj. Se pa strinjam, da je fajn vcasih malo bolj pretiravat pa te vsi po rokah nosijo Ne vem kaj sem se hotela napisati, cist sem iz sebe zaradi stanovanja. Pridem kasneje spet. Pa obljubim, da bom od zdaj bolj azurna. Lep dan vsem.
|