|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
19.12.2009 22:06:01   
monlo
Pozdravljene!

Tudi naša družinica se bo aprila povečala za enega člana. Čeprav vas spremljam že od vsega začetka, sem se še le
zdaj odločila, da tudi jaz kaj napišem.

Nekaj podatkov:
starost 28 let, 1user posted image , + 8kg, PDP 17.04., baje da bo user posted image ( sem si ful želela, vendar mi vsi govorijo, da naj se ne zanašam preveč na to, vendar z mojim ful upava, da to drži, je moj dragi že zbral ime, se z izbiro tudi jaz strinjam ), NP 22.12.

Jah, kar se morfologije in 3D tiče, pa je pri meni ful čudno, saj nisem glih ziher, da sem to tudi uradno imela,
namreč pred dvema tednoma sem bila naročena na pregled pri moji g. ( takega navadnega ), pol pa pridem v ambulanto, pa doživim šok, moja g je šla privat in kupila aparat za UZ, in glih na dan mojega pregleda je bila pri njej neka kolegica iz Nemčije, ki jo je učila delat s tem aparatom, ker bo tudi ona ( moja g ) od zdaj ponujala 3D, in tako sem nepričakovano dobila morfologijo in 3D ( mojega user posted image   sem lahko opazovala 1,5 ure ), zaračunala pa mi je samo 6 EUR, za CD. Sem bila ful vesela!

Tako toliko za danes!


P.S.: Sem iz Prekmurja; tako da če je še katera bi bila ful vesela; če se javi.

Lep pozdrav!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 151
   [Brisano sporočilo]
19.12.2009 22:15:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu monlo)
  Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
19.12.2009 22:49:00   
neka_noč
Monlo dobrodošla!  Čestitke za user posted image   !    user posted image

Še malo , pa nas bo aprilčic 100!  user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
20.12.2009 9:21:36   
Anonimen
Monlo, dobrodošlauser posted image user posted image

Kako plužijo, vem - katastrofa. Midva sva včeraj obstala v dolini, ker seveda v hrib kjer imava hišo nisva prišla. Kako sem sopihala gor, čisto brez kondicije sem, lenoba lena...

Memole: tudi meni so že rekli 1.5., ampak jaz trmasto vztrajam, da bo aprilček oz aprilčicauser posted image user posted image Jaaa. tudi jaz vidim mojega bušija, ko se premikauser posted image user posted image

Cojka: daj kake slike potem gor, mogoče na FB (če ni to preveč osebno), bi res rada vidla fotke (sem fotko maniakuser posted image )

Nax05: Tudi meni se zdi, da je ne bova nikoli dočakala, imam jo 28gauser posted image user posted image

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
20.12.2009 9:42:16   
Tesh
Dobro jutro punce,
danes pa je mrazek, brrrrr. Bo pa en lep dan, upam da pridemo tja do ene -8, da bo moj sploh hotu it ven z mano user posted image

Po dolgem času se spet malo oglašam. Sva se preselila, pa je bilo kar naporno. Pišuka, prav zadnji čas je tole, ker potem s ta velikim trebuhom bi bilo vse še težje.
Čeprav jaz sem čistila res minimalno, ker pač ne smem, ampak že pakiranje in potem odpakirnje vseh stvari, uff.

Mi je pa komisija podaljšala bolniško do 4.1., moja gin. mi je pa že napisala za naprej podaljšanje. Tako da zgleda ne bom šla nič več v službo, ker je treba menda itak 10 dni dopusta porabit v tem letu, pa še nekaj mi je lanskega ostalo. Super, ker zdaj se mi res ne gre več nazaj, ko me že skoraj 2 meseca ni.

Srečanje - sicer imam napovedan ravno takrat obisk, ampak če ga slučajno prestavimo, se absolutno pridružim. V Zvezdi (sicer v centru) sva mi2 stalna gosta user posted image , ker je moj čisto nor na čokoladne sanje. Pa vedno združiva sprehod iz Trnovega (kjer živijo moji starši) in sladkanje hihi.

Drugače pa je moj user posted image priden in se mi stalno javlja z brcami, zdaj pa že prav konkretnimi user posted image
Komaj čakam 3d, da vidmo lepotca spet. Sem pa mislila s sabo vlečt še taščico pa mojo mami, ker tega še nista videli v živo (razen na cdju posnetke od moje nečakinje), pa vem da bi bili čisto ganjeni. Upam, da bodo pustili, da nas tolko pride.

Lep, sončkast dan vsem user posted image


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 155
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
20.12.2009 9:52:21   
Anonimen
No evo to je pa zame prava zimska pravljica. da je snegec in sonček sijeuser posted image

Monlo dobrodošla! Nas je pa res že velik, to bo gužva.

Aprilčica10 potem bova pa skupaj odštevale dneve do morfologije. Jo imava med zadnjimi oz mislim, da jo imam jaz zadnja,e čparv ne vem kako to, glede na to, da imam pdp 17.4.

A se ni včeraj naša kepica poročila? To so pa mel snegauser posted image

cojka tud jaz bi rada fotke vidla.

Tesh super za selitevuser posted image



(odgovor članu Tesh)
  Neposredna povezava do sporočila: 156
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
20.12.2009 9:53:10   
memole
Jutro!

Kako ste?
Kaj kej počnete?

Dobrodošle nove in čestitke!

Ja snegec mi smo ga v čatežu že ene par dni prej imeli je tko ene 3 dni zapored mal naletaval ko smo šli pa domov smo se zbudili v čisti belini!
Po poti do obale pa katastrofa nič spluženo,ene par odsekov avtoceste proti obali so zaprli,folk vozu brez luči,kolona proti Brežicam oz v tisto smer nenormalno dolga vse po stari cesti do avtoceste so stali,enim sploh ni šlo nikamor tko da je bil res en kaos,pa skoz govorijo tej od cestnih da so pripravljeni ma **** so pripravljeni če bi bli bi ble ceste vsaj pol splužene ne pa da ko je največ folka na cesti se oni lotijo plužit,pa kr enih par razbitih avtov,en italian se je na cestninski zaletu kako se lahko na cestninski tam spodaj koder si prej plačal zaletiš če je pa omejitev 40??user posted image user posted image user posted image
Skratka noro!
V Ljubljani pa una plundra na pločnih pa to ne moreš vrjet,sem imela soperge in sem bla vsa mokra,še dobro da sem našla škornje v eni trgovini!
Sem si jih v bistvu že v Brežicah kupila sam kaj ko sem jih šla naslednji dan vrnit saj so se odleple,jih je v bistvu moj nesel vrnit v upanju da dobim druge pa ni blo mogoče al da mi jih popravijo al pa da si izberem druge,pa sem pol šla včeraj spet tja pa me praša kaj bomo naredili al mi jih popravijo al mi vrnejo denar sem rekla jaz grem domov tko da vrnite mi denar ,a prejšnji dan pa ni mogla vrnit denarja!
Je blo pa to v trgovini mass!
Sem pa pol v Ljubljani v uni trgovini dajčman(piši kao što govoriš ;) )kupila druge pa še ceneje sem prišla skozi!user posted image user posted image
Joj jz tok nakladam kot da je zdej to tok pomembno!

V toplicah smo pa uživali sicer sem se bolj malo kopala ker me je vsa koža srbela pa še zdej me,znorela bom se mažem mažem ma ne vem kaj naj si namažem da me ne bo srbelo!user posted image user posted image
Bom tekom tedna kej slik dala gor!

Včeraj sem se na večerji tudi imela lepo čeprav nisem plesala je blo super!user posted image user posted image

Aja snegeca smo tudi na obali imeli sam ga je potem burja odpihala tko da je zdej samo za vzorec!
Nam je pa v avtu voda zmrznila in še zdej se ni odtalila groza!user posted image user posted image

Za na seznam NP 5.1.10!


No zdej bom pa nehala nakladat in pisat roman,sej če se vam ne da brat ni potrebno!user posted image user posted image user posted image


_____________________________

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 157
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
20.12.2009 10:02:29   
Tesh
Memole - koža te srbi? A imaš tolk suho kožo? Oprosti, saj verjetno si že kaj pisala o tem, samo res dolgo nisem 100% brala. No, če imaš tako suho kožo, da ne veš kaj bi: jaz sem imela tak problem pred letošnjim poletjem in sem si kožo odlično popravila s kremo za telo od La Roche posay - Lipikar baume. Res da ni poceni, ampak je odlična. Tako da zdaj v nosečnosti jo spet uporabljam, ker imam suho kožo, edino po bušiju in prsih se pa mažem z karitijevem maslom od loccitane (da bo čim manj strij).

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 158
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
20.12.2009 11:52:24   
ela24
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

Živjo.
Zunaj je res zimska pravljica in škoda, da jo bo tako hitro konec. user posted image   Ponoči sem se zbudila ob 01 in je že padal sneg. Zj. pa je bilo že vse čarobno.

Ela bova dala še drugam zrisat. Absolutno. Nama se tudi zdi pretirana cena, še posebno, ker ni po naročilu, temveč serijska izdelava - kar naj bi bilo ceneje. Vsaj včasih je bilo tako. Me je pa zmotilo predvsem to, da nama tudi predračuna ne sme user posted image dati in me je razkurilo, da ne morem (očitno) izvedeti koliko stane ena garderobna omara. Sva bila ravno danes še enkrat v BC kjer lepo jasno piše koliko stane garderobna omara - od Alplesa; Planet.
Imava pa še enega mizarja in mu bova mail-ala načrt, ter na tri konce greva še dat izrisat sobico.
Čudno je tudi to, da preko Lesnine Brdo (bi morala)čakat na sobico 4-6 tednov, medtem ko v jo v BC dobiš v roku 2-3 tedne user posted image  
Poznaš še ti kakšnega mizarja, ki bi mu lahko dala izrisat in bi tudi dobila predračun s specifikacijo?


Poznam ga ja, če pa ima moj mizarsko podjetjeuser posted image user posted image user posted image  Lahko me mogoče kontaktiraš preko maila, preko facebooka (jaz sem Vlasta), in če boš želela ti lahko naredi izris in pa predračun. Zagotovo ti pa moram povedat, da v 2 tednih zagotovo ne more bit izvedeno, ker ima skozi gužvo, pa še prazniki bodo ko imajo kolektivnega. Tako, da prej ona druga varianta. Tako, da če ti to odgovarja me kontaktiraj in bomo videli kako in kajuser posted image  

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 159
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
20.12.2009 13:57:43   
izgubljena_ovcka
Pozdravljene!

Uh, pri na smo imeli ob 9h zjutraj -12 brrrrrr!! user posted image

Drugače pa se jaz tudi mažem kot obsedena z vsemi žavbami user posted image ampak mi na žalost tistih 5 strij, ki sem jih v prvo dobila okrog popka vztrajno leze še bolj narazen. user posted image Sicer se ne sekiram prav fejst ker itak nihče ne vidi mojega trabuha razen moža in otrok tko da... user posted image V kopalke se pa še tako dolgno ne bom dala, da bodo do takrat že zbledele. user posted image

Srbi me pa tudi koža po trebuhu ful ampak to je zaradi raztezanja, drugače jaz suhe kože nimam... je pa zoprno ker se skoz neki čoham potem. user posted image

Edina stvar, ki mi gre ful na živce je to, da mi je v prvi user posted image skočil ven popek in v bistvu nikoli ni šel čisto nazaj noter. Zdaj ga je pa sploh obrnilo navzven in meni je to tako grdo da ne znam povedat. Najraje bi ga s selotejpom zalepila čez in čez ker se vidi skozi vse cunje. Pa vem, da tudi potem ne bo zlezel nazaj noter ker tudi v prvo ni. user posted image Pa od vseh stvari sem bila jaz vedno najbolj ponosna na svoj trebuh. No, ti časi so zagotovo minili, haha! user posted image

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 160
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
20.12.2009 14:48:11   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: Tesh

Memole - koža te srbi? A imaš tolk suho kožo? Oprosti, saj verjetno si že kaj pisala o tem, samo res dolgo nisem 100% brala. No, če imaš tako suho kožo, da ne veš kaj bi: jaz sem imela tak problem pred letošnjim poletjem in sem si kožo odlično popravila s kremo za telo od La Roche posay - Lipikar baume. Res da ni poceni, ampak je odlična. Tako da zdaj v nosečnosti jo spet uporabljam, ker imam suho kožo, edino po bušiju in prsih se pa mažem z karitijevem maslom od loccitane (da bo čim manj strij).


V bistvu me samo trebuh in prsi full srbijo z ostalo kožo po telesu je ok!
Mažem se pa z oljem od eucerin ki je tudi za strije!


_____________________________

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Tesh)
Neposredna povezava do sporočila: 161
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
20.12.2009 15:58:46   
tropical
Seznam sem popravljala pol pa ko sem pritisnila potrdi mi je vse zbirsalo. Tolk sem jezna.user posted image user posted image user posted image user posted image


Ma do aprila meseca ga že spravim skupaj.user posted image Ma ne se samo hecam mal. Počas bo že. user posted image user posted image user posted image





(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 162
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
20.12.2009 16:46:32   
tropical
PROSIM, da vaše podatke, datume pišete z debelimi črkami ali barvano!!!
Ali lahko napišeste še enkrat tiste, ki stedalepodatke kaj čakate  user posted image ALI user posted image oz. user posted image je ostalo na prvemdelu. Tako dabompol sproti popravila.


user posted image
NICK, STAROST,KRAJ,( , ),+KG,SPOLPREGLED, MF, 4D,3D
1.4.2010
user posted image smeshka(22)Štajerska(1.user posted image ,0. )user posted image NP

2.4.2010
user posted image  
jasna (32)                   ( 2.user posted image ,1.user posted image ) user posted image NP
user posted image   Clarie2010 (27)  LJ       (1.user posted image ,0. )user posted image     NP.  
user posted image   sasa7                                                NP
user posted image  
mamika25   (2.user posted image ,1.user posted image ) user posted image   +6,5  13 .01.
user posted image   m83 (25)gorenjska (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image   NP.
user posted image   vita83 (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image NP

3.4.2010
user posted image   testianka   (4.user posted image ,?.user posted image )  NP

user posted image   tejč29       (2.user posted image ,1.user posted image NP 
user posted image  
pupa*81 (28) Logatec  (1.user posted image ,0.user posted image ) user posted image +6   11.01.   

4.4.2010

user posted image aprilski hrošček (37)notranjska (?.user posted image ,1.user posted image )
user posted image +8  18.01.
user posted image kepica83 (22)Ormož(2.user posted image ,0.user posted image )user posted image +8  22.12. .
user posted image
flora1983       (2.user posted image ,1. )user posted image -2   23.12. 22.01.
user posted image   Chi_Pita (24) obala(1.user posted image ,0.user posted image )user posted image +9,5  19.01.
 
5.4.2010
user posted image  
26AnejaA      (1.user posted image ,0.user posted image
)
user posted image   tifani          (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image NP 
user posted image  
Mariposy (?)Gorenjska (2.user posted image ,0.user posted image )user posted image 27.11. 12.11.
user posted image   Abril                               user posted image   19.11.
user posted image   dacy (30)Bohinjska Bela (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image +2,5  21.12.  


6.4.2010
user posted image
  Chloe (29)  Celje (2.user posted image ,1.user posted image   )
user posted image   amelie (28)  MB  (1.user posted image ,0.user posted image ) user posted image   20.12.  
user posted image  
aprilasemtu(27)Lj (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image   29.12.

user posted image  
nejanejc (31)Kranj(1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image user posted image +6  06.01. 
user posted image   BELA BUČA (31)Zasavje(1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image + 2   14.12. 12.01.


7.4.2010
user posted image
   mokca (31) LJ    (2.user posted image ,1.user posted image   )
user posted image   NP.
user posted image  
tanjaklemen(24) (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image user posted image   +8 18.01. 
user posted image   Tesh
(32) (1.user posted image ,0.user posted image )user posted image 28.12.

8.04.2010
user posted image   izgubljena_ovčka (26) gorenjska(2.user posted image ,1.user posted image )
user posted image +7  22.12.
user posted image   Nasy
(32)     (4.user posted image ,1.user posted image )
user posted image    NP
user posted image   levinjica
(29)štajerska (2.user posted image ,1.user posted image )user posted image +8 12.01.  

09.04.2010

user posted image   mausi (40) gorenjska  (5. ,2.   )    NP
user posted image  
azaleja (40) LJ          (2.   ,1.   ) NP
user posted image   setag  (34)Kranj        (4. ,3.   )
user posted image   NP ?  
user posted image   neka_noč (35) Lj   (3. ,1.   )
user posted image   user posted image +4  22.12.

user posted image   Nohtek10 (24)gorenjska(1. ,0.   )
user posted image  
user posted image 21.12. 
user posted image   none85 (23)            (1. ,0. )
user posted image NP 
user posted image   Klarica123

10.04 2010
user posted image   ela24 (24)      (2. , 0. )
user posted image  -2   23.12. 
15.12.  
user posted image   zrak (34)   (2. ,1. )
user posted image   NP
user posted image   moci  (2. ,1. )
user posted image

11.04.2010
user posted image   mojca976 (1. ,0. )
user posted image   +5 16.11. 11.12.
user posted image   lija34 (34) (3. ,2. )
user posted image +10  02.12
02.12
user posted image   šica (2. ,1. )
user posted image -1 NP.
user posted image   anja31(?) (1. ,0. )
user posted image   NP.

13.4.2010
user posted image   majas (24) MB              (2. ,1. )
user posted image   09.12.
09.12.
user posted image   Getreal (23)
primorska(1. ,0. )
user posted image  
  +4  18,12.
user posted image   Wannabemommy MB(1. ,0. )
user posted image   04.01. 04.01.
user posted image  
pikapoka26(26) (1. ,0. )
user posted image +4   06.01.

14.04.2010
user posted image
  roža03     (3.user posted image ,2.user posted image   )
user posted image   gugy (26)                                      NP

user posted image   didi5 (30) (1. ,0. )
user posted image   10.11.  15.12.          
user posted image   pikica84 (24) (1. ,0. )
user posted image 1,5  NP
user posted image   Izabela_07 (2. ,1. )
user posted image
4,1 
04.01. 

15.4.2010
user posted image   inch (29) MB          (1.user posted image ,0.user posted image )  
user posted image  
ema tiara(35)Ptuj (5.user posted image ,4.user posted image )
user posted image   04.01.  

user posted image   *m*o*j*c*a*(23) (2.user posted image ,1.user posted image )user posted image     11.01.

user posted image   Malenaa89(20)Marjeta na DR. Polju(?.user posted image ,?.user posted image )user posted image  user posted image +6 04.01. 14.12.
user posted image  
principessablu(?) (2.user posted image , ?.user posted image )

16.04.2010
user posted image   katy83 (25) MB   (1. ,0. )
user posted image   3,5 07.01.

user posted image  
marjanaj (30) Lj (1. , 0. )user posted image   NP
  1.12.
user posted image   mp13(34) (2. ,1. )user posted image   23.12.

user posted image   Pupa83 (2. ,0. )user posted image +3 NP 

17.04.2010
user posted image
  Aanchy (28)(1.user posted image ,0.user posted image )   
user posted image  
tanika1(26)Lj(1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image user posted image   4,5   30.12. 
user posted image  
moreta (33)KP (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image   12.01.
user posted image  
nax05 (24) Lj(1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image 3  29.12.
29.12. 04.01.
user posted image   monlo(28) (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image  user posted image +27212722 22.12.

18.04.2010
user posted image   Venera (34) MB  (2. ,1. )
user posted image  
+3   15.12.
user posted image   Sandra187 (?. ,?. )
user posted image +8

19.04.2010
user posted image   čebelca 25  (1. ,0. )
user posted image +10  05.01.
29.12.         
 
20.04.2010
user posted image
  NATAŠA35 (34)Stahovica
(4.user posted image ,3.user posted image   )
user posted image +1 11.01.

user posted image   Di_Di (26)Obala(1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image user posted image   07.01.

user posted image  
spella     (3.user posted image ,2.user posted image )
user posted image  

21.4.2010
user posted image   nikkybo Domžale (1. ,0. )
user posted image   NP
user posted image  
babyloverka (23)Ptuj (1. ,0. )
user posted image +3   12.01.
user posted image   Aglaia
(27) (1. ,0. )user posted image   +5 08.12.08.12.


22.4.2010
user posted image   barvar (28) Ptuj        
(2 ,0 . )  
user posted image   micama (?)   (?. ,?. )
user posted image user posted image user posted image

23.4.2010

user posted image   neli2010 (27)           (3. ,0 .   )
user posted image   07.12.
07.12.
user posted image   tintin    (3. ,1. )
user posted image +3,5  05.01. 16.12.

24.4.2010

user posted image  
ljupka (30)   (3. ,2. )
user posted image user posted image +4 27.10 16.10.
user posted image   Moycaa

25.4.2010

user posted image rujčica (29) Kras (1.user posted image ,0.user posted image )
user posted image NP 
user posted image natasaxy (29)Radovljica (2.user posted image ,0.user posted image )
user posted image +1 07.12.
user posted image
sasa1975 (?) (1.user posted image ,?.)

26.4.2010
user posted image   memole (26) Obala  (2.user posted image ,1.user posted image )
user posted image +6 05.01 .
user posted image   tropical    P.         (3.user posted image ,1.user posted image )
user posted image +6,5    24.12.  24.
12.
user posted image  
mandarinaJ          (1. ,0 . )
user posted image  

27.4.2010
user posted image   country (26)
gorenjska(2. ,1. )
user posted image
user posted image +3    11.01.
user posted image   nizy (30) gorenjska (4. ,3. )
user posted image   1,5  21.12.
21.12.
user posted image  
nincy29 (18) Nova Gorica(1. ,0. )
user posted image  +1 28.12.
28.12. 20.1.

28.4.2010
user posted image   tatly (22) Ptuj (2. ,1. )
user posted image     04.01. 
04.01.

29.4.2010
user posted image   cojka(28)Lj (1. ,0. )
user posted image +5 NP. 23.12. 20.01.
user posted image   Marjana Simončič (3. ,2. )
user posted image   04.01.
05.01.

30.4.2010
user posted image   Tejča05
(28)Lj (2. ,1. )
user posted image  

user posted image   Aprilčica10 (22)Zasavje(1. ,0. )user posted image +4 22.12.
28.12.
02.5.2010
user posted image   živa (32)Lj (3. ,2. )
user posted image 21.12.
21.12.

XX.XX.2010
user posted image   jeci
                               aprilčic nas je  96!! 

user posted image    16  user posted image   15   user posted image   10

user posted image
Z nami so bile:
BOSTINA, ŽanaTaja, mausikaa, kai1, maja1985, Nefretiti, čebeli, jana_k, soncek_25, sanje2, nadka10, Ribica Nemo, Argojuhica,



user posted image   ko vidiš srček utripat na pregledu
3D/4D  
MF morfologija
NP  Naslednji pregled
SPOL   ALI ALI
- / + KG

user posted image


user posted image user posted image
PREGLEDI:    

21.12.   živa, nizy, nohtek10, dacy, user posted image
22.12.   Aprilčica10, neka_noč, kepica83, izgubljena ovčka, monlo,
23.12.   ela24, flora1983, mp13,
24.12.   tropical,
28.12.   nincy29,
Tesh,
29.12.   nax, aprilasemtu, marjanaj,
30.12.   tanika1,
04.01.   Marjana S., Malenaa89, ema tiara, Wannabemammy, Izabela_07, tatly,
05.01.   tintin, čebelca25, memole,
06.01.   pikapoka26, nejanejc,
07.01.   katy83, Di_Di
11.01.   *m*o*j*c*a*, NATAŠA35, country, pupa*81,
12.01.   babyloverka, levinjica, moreta,
13.01.   mamika25,
18.01.   tanjaklemen, aprilski hrošček,
19.01.   Chi_Pita,

                        
MORFOLOGIJA

     
21.12.   živa, nizy,user posted image
23.12.  
cojka
24.12.   tropical 
28.12.   nincy29, Aprilčica10,
29.12.   nax
04.01.   tatly
05.01.   Marjana S.

3D/4D PREGLED
29.12.   čebelca25, user posted image
04.01.   Wannabemammy, nax05,
12.01.   BELA BUČA
20.01.   cojka, nincy29,
22.01.   flora1983,
user posted image



(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 163
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
20.12.2009 18:34:20   
sasa1975
tudi mi rabimo mizarja

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 164
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
20.12.2009 18:40:57   
sasa1975
sem iz ljubljane
pričakujemo punčko,tudi srček sem ze videla na pregledu

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 165
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
20.12.2009 18:43:35   
tropical
vem da marsikaj manjka na seznamu, ampak vse bo dodano. Včasih tud kaj spregledam, ne morem gledat vse.

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 166
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
20.12.2009 19:08:44   
Anonimen
lep mrzel dober večer..kako ste kaj,,,tako dolgo nisem bila gor ,da ste novo stran odprle..ja lepo...jaz sem končno doma....moram se paziti pa pritisk..imam zelo visoki...drugače pa vse uredu...kaj pa vaši trebuščki rastejo...in kam za novo leto....gre katera na kakšen zaključek...povejte mi kaj boste oblekle...jaz ne vem kaj bi...prosim nasvet....lp...božite svoje bušeke...pa nove članice lepo pozdravljene...


(odgovor članu tropical)
  Neposredna povezava do sporočila: 167
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
20.12.2009 19:10:28   
Anonimen
Saška pozdravljena med nami ..je to prvi otrok..ki ga pričakuješ..


(odgovor članu sasa1975)
  Neposredna povezava do sporočila: 168
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
20.12.2009 19:12:39   
Anonimen
zdravo ela 24  ti si tudi nova ,od kod pa prihajaš...


(odgovor članu ela24)
  Neposredna povezava do sporočila: 169
   [Brisano sporočilo]
20.12.2009 19:39:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 170
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
20.12.2009 19:57:08   
ela24
Ojla!

Levinjica, jaz pa sem že kar precej časa pridružena, včasih bolj, drugič manj aktivnauser posted image  Sem vesela, da si iz bolnice. Vem, kakšno veselje je to, ko si spet doma!user posted image

Kar se pa tiče mazanja s kremicami, jaz se tudi kar pridno mažem in sicer z eucerin oljem in mlekom za telo, ampak se mi zdi, da mi nič kaj ne uspevauser posted image  Na bokih so se mi naredile strije, pa na prsih (te me najbolj motijo). Ma kaj čem. Ful mi je čudno, ker sem vedno imela občutek, da imam čvrste prsi, zdaj pa so kot neka puding variantauser posted image  Recite, da se bo to po porodu popravlouser posted image user posted image user posted image

In dobrodošle vse nove. Saj skoraj ne morem verjet, da še vedno prihajateuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 171
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
20.12.2009 23:56:12   
izgubljena_ovcka
Joj, ela24, jaz bi te ful rada potolažila a kaj ko imam "slabe" izkušnje! Je pa res, da so fizične spremembe po porodu take, da ne moreš verjet in sploh ni nujo, da se prsi povesijo, raztegnejo, karkoli. Ni šans, da predvidiš vse kar se bo s tabo dogajalo.

Mene je "postaralo" dolgo dojenje (sina sem dojila do 14m, ko sem prenehala zaradi nove nosečnosti) in na koncu so bile moje orsi kot t.i. čajne vrečke haha user posted image . Sem pa drugače ful suhica in sem prej imela kar velike za svojo postavo (pred-pred-nosečn iško stanje: 175cm, 56kg, D košarica). No, med nosečnostjo sem mislila, da večje ne morejo bit potem pa me je skoraj kap peti dan po porodu ko je bil en jošk večji od moje glave skoraj user posted image . Pol so bile pa spet par mesecev "normalne" velikosti. Potem je šlo pa vse malo južneje user posted image ampak po pravici me ni motilo to, da visijo, še srečna sem bila, da so se končno zmanjšale!!!

No, zdaj sem spet v istem zosu, take ko kot baloni in razen modrca za dojenje košarice E ne spravim več nase nič. user posted image

Malo me skrbi le kako bo po dojenju drugega oz zadnjega otroka (če bo še kakšen seveda). Moj se zmeraj ko se jaz kaj čez njih pritožujem pošali, da naj ne skrbim, da mi bo po petem otroku kupil nove! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 172
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
21.12.2009 1:01:58   
Di_Di
Pozdravljene čvekice..

da se štemplam po dolgem času. Pri nas je mraz k pr norcih -4 že dolgo nisem nisem vidla in čutla na obali, snegec pa počasi izginja (včeraj ga je blo tko fajn gledat skozi okno)  user posted image V petek sem šla dat kri (sem moral spit 2dc vode 1/2kg cukra user posted image ma prav blak)... skratka pridem čez eno uro, dat kri in me ena izmed teh, ki delajo v labaratoriju vpraša kako se počutim, pa sem rekla, da mi dela full slabo.. da sicer full rada jem sladko in se doma nonstop bašem z nutello, sam da to je blo pa res presladko user posted image tako so se mi smejale, da mi skor ni mogla kri uzet user posted image je še rekla ta ki me je špikala: "na mi jo tu preverjamo, da nima sladkorne ona se pa doma veselo z nutello baše" user posted image drugače pa sem dobila bolniško podaljšano za še ne mesec, ne da bi dostavila od g. potrdila boo...

memole me veseli da ste se imeli fajn v toplicah, mene tud full mika da bi šla...

vidim da se spet menite o avtih... mi2 sva šla zadnjič na Škodo in se čist navdušla na novo oktavijo.. moj jo je skor že imel doma... no pol pa peljem drugi dan njegovga C4, da ga ocenjo in mi najprej cenilec tam neki naklada, da ga oni ne morejo odkupit, ker je uvožen iz belgije, pol mi reče, da ga sicer lahko pustiva tam na komisijski prodaji (seveda bi bila ta čas brez avta, ker sem jaz svojga "pežojčka" dala mojim), pol mi še pove, da bi blo za ene 1400eur po njihovem popravil na avtu (par praskic) in za konec mi pribije, da so ga oceni na 4000eur user posted image user posted image user posted image user posted image   avto je pa star 5 let in ima vso opremo not od deljene klime do tempomata, ksnenoskih luči (to dvoje sploh ni označu da ma avto) skratka sam ključe sem še popokala in dolgega nosu odšla domov... moj je bil tko slabe volje da kr kej.
No zdaj sva ga dala na net prodajat.. če nama rata do konc leta ga prodat, bova morda še šla iskat novo oktavijo če ne bomo mel pa kr tega, al pa mojga pežojčka.

Dovolj za danes... šibam niant upam, da ste vse zdrave in se dobro počutite! Pridno božajte svoje bušije pa se še kej tipkamo.

A ja da ne pozabim dobrodošle vse nove user posted image

Nočko


(odgovor članu izgubljena_ovcka)
Neposredna povezava do sporočila: 173
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
21.12.2009 8:25:34   
BELA BUČA
Izgubljena ovčka -- točno tako mislim kot ti. Vsak dan gledam v popek, ker mi leze ven in razmišljam, da bi si ga kar zalepla. user posted image Zaenkrat je še tam, kjer mora bit, a se spreminja in ziher ga bom mela ven, ker se mi to zdi user posted image . Pomagat si pa ne mormo čisto nič.

Najin bejbi je zelo zelo miren, parkrat na dan se malo čisto narahlo premakne, to pa je tudi vse. So vsi vaši živahni?

(odgovor članu Di_Di)
Neposredna povezava do sporočila: 174
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
21.12.2009 8:45:44   
NATAŠA35
jutro vsem skupaj...

čeprav imam novo igračko - novi prenosnik hp, nikakor nisem mogla priti gor, ker sem se raje snegecu predajala...v soboto ga je toliko nametalo, da smo šli navsezgodaj kar kidat, sem bila pa razočarana, ker ceste niso bile očiščene, pa se ni dalo nikamoruser posted image

pa še malo nezgodo sem imela doma, ker mi je spodrsnilo in sem padla k sreči sem se udarla samo v roko, pa zgleda da še v rit, ker me je včeraj bolelo ko sem hodila...z user posted image je vse v redu, ker sem se ujela na roko in noge, pa še postrani sem padla, ampak udarec je le udarec...sedaj se pazim, ker povsod drsi...

memole tudi mene srbi koža samo na trebuhu in na prsih in ne pomagajo nobene mažeuser posted image user posted image , včasih se spraskam kot zmešana, pa kaj čem, če me srbi...

di_di uhhh mene tudi to čaka, samo po novem letu...

vozički sem šla včeraj malo gledat v BC, pa mi je v oči padel samo pegperego, pa hauc, ostalo pa ne...

aja, dobrodošle vse nove user posted image user posted image user posted image user posted image

sem pa vesela, ker bomo dobili tako božičnico, kot tudi 13. plačo, ker pa oba delava v istem podjetju, pa bo kar nekaj denar prišlo, samo kaj ko mi ne bi bilo treba vrniti za šolninouser posted image user posted image , ampak bomo že, vsaj dobili bomo

tropical user posted image user posted image user posted image user posted image za seznamček, kar vzemi si čas...


_____________________________

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Di_Di)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?