tanika1
|
Hej! Danes smo se pa prebudili v zasneženo jutro, men je prov všeč. V zadnjem času ste pa res toliko napisale, da sem komaj vse prebrala, pa itak sem pozabila kaj je katera napisala, tako da ne vem več kaj komentirat. V četrtek sem mela rojstni dan, ker sem bla stara 26 si moram uredit zdravstveno zavarovanje, no in sem šla na občino, kjer so mi rekli, da se moram zavarovat po možu, ker sem poročena, pa da rabim prines poročni list, ki ni starejši od enega meseca in fotokopijo osebnega dokumenta. Potem sem mogla it še na Tobačno, da sem dobila nov izpis poročnega lista. Včeraj je mož to odnesel v službo, kjer so mu rekli, da rabim še potrdilo o premoženjskem stanju, tko da sem mogla it še na davčno. Zdej pa upam, da je to to in ne bom rabila še naj, ker se mi res ne da cele Ljubljane preletat zato, da bom mela urejeno zdravstveno zavarovanje. Midva za nimava še nič kupljenega in pripravljenega, ampak nekaj bova tako dobila. Drugače sva pa zdaj gledala vozičke, meni so bli najbolj všeč implastovi, pa še kolegica ga je zelo pohvalila, samo je pa rekla, da je kar velik in ne ve, če bi šel v cliota, ma bi blo vseeno za preverit. Pol sva šla pa gledat v baby center, mi je pa ful všeč Cam Cortina, pa ta bi šel sigurno v Cliota, tako da se še odločava. Naslednji teden bova šla tudi midva v Ikeo, pa sva rekla, da bi mogoče še kje v Italiji pogledala za te vozičke, ker so italjanski in bi naj bli tam cenejši. Tropical za seznam: Starost 26, pa zaenkrat bo kar . lp
|