abc100 -> RE: Praznična pomoč za našo Mio (20.12.2009 10:42:27)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada Babuške... jaz "moram" [sm=smiley36.gif] it' v shopping, tako, da bom malo odsotna. Če bi do jutri zvečer katera kaj oddala za Mio in otroka v Ljubljani, naj mi piše na lisicka.dada@gmail.com, da se zmenimo za uro prevzema. Če je še katera med LJ in Izolo, naj se oglasi tukaj. Večjih stvari (če niso zložljive) žal ne bomo mogli peljati v karavanu (Miška mi že grozi, da bova jaz in štedilnik zadaj [sm=smiley36.gif]), za manjše in zložljive pa najbrž ne bo problema. V skrajni sili gremo lahko 29. ali 30.12. še enkrat (Miška je pripravljena peljati). Za vse ostale pa "po starem" - paketke lahko same pošljete na Miin naslov, če boste pa pošiljale denar, je pa bolj zaželjeno vrednostno pismo ali poštna nakaznica (ljubimo slovensko DURS in CSD [sm=smiley36.gif]), drugače pa Kliki in podobno. Če je pa še katera s Primorske, se pa lahko dobimo tam. Okrog 11-ih računam, ampak ura gor ali dol za rezervo. Če bo dež, sva se z Miško vseeno odločili, da greva. Če bo pa slučajno sneg ali tista čudna burja, ki je včeraj prekucnila neke tovornjake, potem pa ostaneva doma do 29. ali 30. decembra. V avtu bo majhen otrok, tako, da ni preveč za riskirati. Kave po poti so pa dobrodošle. [sm=smiley4.gif] No, potem se pa v Ljubljani vzdržta kafeta, pa bomo na Vrhniki enga skupej spil. Mojo telefonsko ima pa Antilopa.
|
|
|
|