dolenjka -> RE: Praznična pomoč za našo Mio (20.12.2009 9:37:48)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada Nekaj lahko, vsega pa ne. Če sem jaz prav razumela, so namreč pri Miini mami. Stvar je namreč takšna. Zdaj, ko je so Mia in otroka dobili neprofitno stanovanje, je treba to reč opremiti. Padla je ideja, da bi Miina mama prodala stanovanje, ki ga ima, kupila zase manjšega in z razliko denarja opremila stanovanje Mii in otrokoma. Ampak v teh časih prodati stanovanje, ne da bi bil na izgubi, je čudež, poleg tega pa potem še kupiti stanovanje, ne da bi ga preplačal... in to traja in traja, stanovanje pa Mio in otroka že čaka. Starejši sin je pravzaprav že tam (na kavču, se mi zdi), Mia in hčerka pa še ne. In čemu prodajati stanovanje, če ga pa kasneje morda lahko dobita Miina otroka? Da se ne bosta celo življenje takole *ebala, kakor Mia. Tistih nekaj kosov pohištva se že najde. Za dodatek pa - Mia se noče počutiti kot dolžnica, še najmanj pa lastni materi (odnos namreč ni briljanten). Jaz vem, da bi raje spala na jogiju, kakor pa, da bi mi nekdo očital, kaj mi je dal. se podpišem [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|