Antilopa -> RE: Praznična pomoč za našo Mio (21.12.2009 8:48:49)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada Kmalu po 14. uri mi Lilchy pripelje 4 vrečke nimam-pojma-česa... ob 19-ih sem zmenjeno z Leo v BTC-ju in tudi ona bo nekaj oddala za Mio... če je še kakšna, ki bo mimogrede kje tukaj, sem na voljo (recimo temu tako, no)... v Razdrtem se nam jutri ne bo treba ustavljati, ker so stvari že pri Antilopi (ne vem točno, kaj in koliko), bo pa kakšna malenkost za pobrat v Senožečah (kaaavaaa! [sm=smiley36.gif] )... In glede na to, da gre Antilopa samo do Unca, je treba v Uncu vse to preložiti v tisto ubogo malo Lantro, v kateri bosta že doječek in štedilnik [sm=jezicek.gif] ... Mateja, a te mogoče vseeno lahko aktiviramo? Ah... počakajmo malo, da vidim, koliko je teh vrečk, Antilopa, ti mi pa povej, koliko je tega pri tebi. Kasso je dostavila 3 vreče oblačil, sama imam eno škatlo in še kakšno oblačilo oz. obutev bom probala najti. To je zaenkrat to... Miska, lahko se dobimo kar na Rakeku v lokalu, če sta obe za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|