|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
26.12.2009 9:36:07   
brkn83
user posted image

takole pa nik šiba po stopnicah. Zdej ga resnično nič več ne ustaviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
26.12.2009 10:02:24   
črticaa
čaw bejbe
jz morm sam to povedat da smo mel učer kolektivno žurko in je blo čist konc,..in se ne upam za volan usedt da bi šla na kavo ker se me še kr mal drži,......tuš ljubim te,..že prihajamuser posted image user posted image user posted image

brkn,..tamau je res car,...a se nič ne bojiš da bo padu,..moj skos neki pleše pa skače u stoje potem je pa samo BUM pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
26.12.2009 10:16:43   
Urša08
jutro

Kako ste?

Mi smo sedaj dva dni res uživali user posted image user posted image user posted image user posted image Božiček je bil letos čist preveč radodarenuser posted image user posted image user posted image user posted image

vas grem mal za nazaj prebrat

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
26.12.2009 10:18:13   
Urša08
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
26.12.2009 10:20:31   
Urša08
user posted image user posted image user posted image user posted image Tamika tvojemu Tianu z eno dnevno zamudo čestitam za rojstni dan in mu želim veliko brezskrbnih otroških dni v družbi svojih bratcevuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

lepo praznujte danes

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
26.12.2009 10:23:08   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

TRISTAN SAM VSTANE IN NAREDI 3,4 KORAKE user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Bravo Tristan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
26.12.2009 10:24:18   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

PUNCE MOJE......

ker odhajam na zaslužen dopust, se tukaj in sedaj v tem letu od vas poslavljam.

Bile ste fenomenalne, bile ste drugačne...predvsem pa ste NAJBOJŠE. Hvala vam, ker ste mi ob težkih trenutkih stale ob strani, ker ste me podpirale in predvsem HVALA KER STE SE SMEJALE Z MENOJ. BODITE TAKE KOT STE. RADA VAS IMAM!

V NOVEM LETU VAM IN VAŠIM MALČKOM ŽELIM VELIKO ZDRAVJA, SREČE IN ČIMVEČ ZADOVOLJNIH URIC, ČIMMNAJ NEPRESPANIH NOČI, ČIMMNAJ GOVORILNIH UR IN PREDVSEM ČIMVEČ SMEHA!!!!!!!!!

user posted image

Prihodnost naj rožnata se ti odpre,
naj srečno obdobje se zate začne,
naj leto prihodnje ljubezni ti da,
naj cvenka nasuje v vrečo brez dna!
Vse to ti privoščim iz vsega srca.
SREČNO!

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
26.12.2009 10:24:42   
Urša08
Onasiss uživajte na dopustuuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
26.12.2009 10:25:06   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

user posted image user posted image user posted image user posted image Tamika tvojemu Tianu z eno dnevno zamudo čestitam za rojstni dan in mu želim veliko brezskrbnih otroških dni v družbi svojih bratcevuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

lepo praznujte danes

hvala, pridete na košček torte?

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
26.12.2009 10:25:54   
TAMIKA3

TRISTAN SAM VSTANE IN NAREDI 3,4 KORAKE user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Bravo Tristan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala user posted image
ga bomo kmalu lovili po bajti user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
26.12.2009 10:25:57   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

MILČI-....VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!

user posted image

Tudi od nas iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
26.12.2009 10:27:02   
Urša08

user posted image

lepo praznujte danes

hvala, pridete na košček torte?

Bi z veseljem, pa mamo kosilo pri tašči, kdaj drugič pridemouser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
26.12.2009 10:28:12   
Urša08
Punce moram povedat da je moje počutje že malce boljše ampak sem še kar "mama na bolniški" user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
26.12.2009 12:49:49   
brkn83

IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

čaw bejbe
jz morm sam to povedat da smo mel učer kolektivno žurko in je blo čist konc,..in se ne upam za volan usedt da bi šla na kavo ker se me še kr mal drži,......tuš ljubim te,..že prihajamuser posted image user posted image user posted image

brkn,..tamau je res car,...a se nič ne bojiš da bo padu,..moj skos neki pleše pa skače u stoje potem je pa samo BUM pa user posted image user posted image user posted image

sej sem za njim stala, drugače pa gre ful lepo in se sploh nazaj ne obrača in nič. Sej naš tudi kdaj še pade na ritko, drugače pa že res ful lepo hodi.

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
26.12.2009 13:46:10   
Ajvy
Tamika....full hvala za lepe želje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in seveda lepih mnogo želja tudi vam....

Brkn....waw....a tkole je mobilen....user posted image user posted image user posted image to maš ti zdej veliko dela
Cortek mali..a ne kolk uživajo v telih stolčkih user posted image user posted image user posted image user posted image samostojni

Urša.....se mi je kar zdelo da plapolaš v praznikih....bravo...user posted image user posted image user posted image
In kolk si bla kej pridna...kaj ti je prinesel Božiček???

Črtica
...full dobr za zabavouser posted image user posted image user posted image dobra si...jst sem pol še pol leta konc....user posted image

Onasiss.
..UŽIVAJTEEEEEEEEEEEEEEEE user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
26.12.2009 14:27:16   
brkn83

Tamika....full hvala za lepe želje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in seveda lepih mnogo želja tudi vam....

Brkn....waw....a tkole je mobilen....user posted image user posted image user posted image to maš ti zdej veliko dela
Cortek mali..a ne kolk uživajo v telih stolčkih user posted image user posted image user posted image user posted image samostojni

Urša.....se mi je kar zdelo da plapolaš v praznikih....bravo...user posted image user posted image user posted image
In kolk si bla kej pridna...kaj ti je prinesel Božiček???

Črtica
...full dobr za zabavouser posted image user posted image user posted image dobra si...jst sem pol še pol leta konc....user posted image

Onasiss.
..UŽIVAJTEEEEEEEEEEEEEEEE user posted image user posted image user posted image

ja res, zdej moram pa kr za njim biti, ker gre povsod. Sicer se nekaj časa zamoti z ogračami, drugače pa kr skoz hodi po stanovanju sem ter tja.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
26.12.2009 19:21:55   
boma2

Onasiss uživajte na dopustuuser posted image

se kr podpišem

boma2 :)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
26.12.2009 19:22:39   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

TRISTANU OD  TAMIKE...VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN, VELIKO SREČNIH IN ZADOVOLJNIH OTROŠKIH LET TER DA GA BOJO BRATJE TER ATI IN MAMI UBOGALI.... IN SEVEDA VELIKOOOOO IGRAČ!!!!!!!
user posted image

se podpišem

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
26.12.2009 19:24:00   
boma2

katjuša in čebel@ zelo lep kolaž in seznam user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

se podpišem

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
26.12.2009 19:42:36   
črticaa

Črtica...full dobr za zabavouser posted image user posted image user posted image dobra si...jst sem pol še pol leta konc....user posted image

ja glede na to da že 2 leti nisem pila,..sem tud jz začudena da sem jo tko dobr odnesla,.... ob 2eh sm dam pršla,..sem kuj dobila dominika da ne spi (vrjeten je od mojih hlapov omagaluser posted image user posted image ) poj sva pa do 9ih spala,...sm ga zrihtala, šla pod tuš,...in mogla čakat do 4ih na KAVO

hahahha komi čakam nasledn let,...kolektivna žurka je best off

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
26.12.2009 22:01:26   
sjmm
čer vsem skupaj!

vas sam mal pozdravim...se nas je kar polotil holidej spirit, smo se res lepo imeli, čeprav se pozna da so mulčki že mal v najstniških letih...nekateri in jim ni več vse tok lleepppooo kot je blo ponavadi vse vauuuu

sicer pa uživamo, da smo lahk mal skupi, pa pol se imamo mal zadost...pa pol je spet lušno....smo se dons popoldne obmetaval s penastimi puzlami...je bil cel žur in smeha za polulat...drugače smo bli mal zunaj..smo se kar naužili zraka

tamika...tvojemu slavljencu ...vse naj naj naj, da bo zdravja in veselja, pa seveda ljubezni in izpolnjenih željauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

onassis....have fun na dopustu...veliko lepih trenutkov s tvojimiuser posted image

črticaa...hud žur....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

brkn....bravo za samostojnost tvojega pikca...sam zdej se bosta pa oba naletala...ah, sej gremo vsi za tebojuser posted image

urša...super da si boljeuser posted image user posted image ...vidiš..prazniki in njihov čar delujejo nate čist zdravilno...imejte se lepo...vsi 4 skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
26.12.2009 22:03:10   
sjmm
no, bodite v cvetju in zdravju...pa se kej tipkamouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
27.12.2009 6:47:58   
baki
dobro jutro.....jst sem čist user posted image user posted image nik se je zbudo ob 4.40.kap me bo.sem že spila kavo,pa mislim da mi ni primla.zob mu gre vn spodna dvojkica in imamo spanje čist zmešano.včasih spi 2 uri in pol včasih pa sam pol ure.včeraj je spal cel dan sam eno uro in pol.in pol misliš da bo ponoči nadoknadu pa je še slabš.upam da zob pride čimprej na plan.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
27.12.2009 9:07:36   
Urša08
baki ojoj upam da se stanje zboljšauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
27.12.2009 9:08:12   
Urša08
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?