|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
23.12.2009 9:21:23   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

KAtjuša---čist pridna navsezgodaj zjutraj.user posted image user posted image

BArbaraSG..kdaj maš pa rok???

Simonakr....bogica LArisa....ja kaj pa je zdej narobe??revčka user posted image user posted image user posted image

Tamika....matr...sem se kar vstrašla user posted image user posted image user posted image

BRkn...pridna kot vedno....kolk si ti en priden človek..pa to je neverjetno ..

ja mi ni v navadi pa se takoj opaziuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
23.12.2009 9:24:43   
Urša08
Eto sem Žiga spat odnesla in zopet položila, pobožala in spančkauser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
23.12.2009 9:24:52   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Urša jst te lepo lepo lepo prosim, da pošlješ še meni recepte..... sej mail pa tako imaš ne? 

Katjuša že pošiljamuser posted image

sem dobla ful ful ful hvala, pogledala sicer še nisem bom pol kr moko jajce in tole sprintam pa gremouser posted image user posted image user posted image user posted image
popoldne gremo k staršem od mojga sta rekla, ča pridemo smrečico zraven postavlat.... te pa sem seveda sprejela povabilo, da bosta mal vnučke žulilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej sem bla že tok jezna na niju da sem rekla da ne grem nikol več tja no sam kaj čem sta starča od mojga in vnučke tud morta videt..... sej rada jih pa imata in se truditauser posted image user posted image user posted image user posted image sicer upam, da bo moj šel zraven če ne bo bomo šli pač sami k moj ma dons v službi zaključek....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
23.12.2009 9:27:10   
Urša08
Ajvy jaz še vedno trdim da nisi antitalent. Če bi gor zrasla v okolju kjer se je veliko peklo bi ti bilo marsikaj čist samoumevno, nihče se pa ni pameten rodil in ne moreš vsega vedt. Se sebe spomnim k sem enkrat po enmu receptu od mami hotla neki spečt in se mi je zdel totalno pomankljiv, no sej zdej sem pa jaz tebi tacga dalauser posted image user posted image user posted image user posted image ti kr za vse podrobnosti vprašaj. 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
23.12.2009 9:28:03   
Katjusa

Eto sem Žiga spat odnesla in zopet položila, pobožala in spančkauser posted image user posted image user posted image  

tak je k benjaminuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za naše fanteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jst bi tud mojga najreje sam grema v trgovino nimam bombonov za na smrečico pa bolje da jih imam s sabo da ne bo od ome in dedata smrečica brez bombonovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
23.12.2009 9:28:54   
Urša08
Katjuša kok pogost se pa vidte s taščo pa tastom? Ste precej oddaljeni?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
23.12.2009 9:30:03   
simonakr
Naša miška spančka! Zdej grem pa mal delat preden se zbudi! Ti zobki! user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
23.12.2009 9:31:00   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Naša miška spančka! Zdej grem pa mal delat preden se zbudi! Ti zobki! user posted image user posted image

se čist strinjam s tabo glede zobkovuser posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
23.12.2009 9:33:46   
simonakr

No sej važn da je ta 3. zunej zdej bo mal bolš!

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
23.12.2009 9:36:03   
Urša08

A mate pri vsakem težavice? Mi jih mamo in čakamo 8 zobek, jaz komi čakam 20 tega user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
23.12.2009 9:36:20   
sjmm
JUTRO; DAN!!!!!!!!!

evo mam 2 minutki, da se Obstgarten segereje, pol pa šibamo še mal v šoping

ajvy...si dobila recept za ta navadne piškotke...morš probat so super...mi jih že leta in leta sprobavamouser posted image user posted image user posted image

urša....sam zate

user posted image

pa še tole:

user posted image

da nam hitr ozdraviš!!!!!!!!

MIHAILO....dobro pakiranje in seveda srečno pot!!!!!

TAMIKA.....joj, da ne bomo čez neki let res take.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

grem še mal kofija nadozirat v rit...pa ajmo po štacunah!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
23.12.2009 9:37:37   
Urša08
sjmm user posted image se ne dam, ma da sem jutri zdravauser posted image user posted image user posted image Uspešen šoping user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
23.12.2009 9:40:46   
simonakr

A mate pri vsakem težavice? Mi jih mamo in čakamo 8 zobek, jaz komi čakam 20 tega user posted image user posted image user posted image

ja pa niti ne. kakšen dan je mal hujš, pol je pa hitr dobr!

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
23.12.2009 9:46:09   
Katjusa

Katjuša kok pogost se pa vidte s taščo pa tastom? Ste precej oddaljeni?

15 km sam včasih tud 2 mesca ne gremo tja.... no takole za praznike pa mal pogosteje.....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
23.12.2009 9:48:26   
Katjusa
Evo Beni je kot Žiga sem ga zdej vseeno položla in je sam pleničko k sebi stisnu in zaspaluser posted image user posted image user posted image user posted image

je bil preveč utrujen da bi zdej še z mano šel.... bom pa šla mal kasneje zdej grem pa gledat kateri recept bom sprobala danesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
23.12.2009 9:52:37   
Urša08

Evo Beni je kot Žiga sem ga zdej vseeno položla in je sam pleničko k sebi stisnu in zaspaluser posted image user posted image user posted image user posted image

je bil preveč utrujen da bi zdej še z mano šel.... bom pa šla mal kasneje zdej grem pa gledat kateri recept bom sprobala danesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša sam tvoj Beni je že skoz tko priden, jaz pa ponavadi Žiga na rokah uspavam, no zdej dva dni ga pa položim pobožam in spančka.user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
23.12.2009 9:57:06   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

KEKSI

5 jajc
15 dag masti
15 dag margarine
20 dag sladkorja
75 dag ostre moke
1 vanili
1 pecilni

Mast, margarino, sladkor, jajca in vanili dobro zmiksaj, dodaj moko s pecilnim in zamesi. testo naj v hladilniku počiva 1 uro, potem delaj kekse.

tamika tole se razvalja in potem z modelčki oblikuje?

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
23.12.2009 9:58:40   
Katjusa
Urša:)
KOKOSOVI MINJONI   
Biskvit:   
4 rumenjaki 
1 žlica vode
30dag sladkorja
25 dag moke 
4 beljaki 
Rumenjakom dodaj po 1 žlico vode. K temu stresi sladkor in mešaj toliko časa, da naraste. Potem dodaj moko in na koncu še sneg.    
Obliv:  
30 dag sladkorja
20 dag margarine 
5 reber čokolade
Malo mleka   Mešaj in segrevaj vse sestavine, da se stopijo.   Pečen biskvit zreži na majhne kocke in povaljaj še v toplem oblivu. Potem pa še v kokosu, katerega potrebuješ 30 dag.

a rumenjak naraste al bi moglo pisat beljakuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem tud bolj začetnik v pekiuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 23.12.2009 9:59:28 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
23.12.2009 10:00:00   
Katjusa

Katjuša sam tvoj Beni je že skoz tko priden, jaz pa ponavadi Žiga na rokah uspavam, no zdej dva dni ga pa položim pobožam in spančka.user posted image

res je angel ne samo, da mi je podoben še priden je tak k jstuser posted image user posted image user posted image user posted image sploh za spatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
23.12.2009 10:04:25   
Katjusa
URša kako zgledajo cookijiuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
23.12.2009 10:07:29   
Katjusa

URša kako zgledajo cookijiuser posted image

sem že našla
user posted image

tole grem zdle delat pa os sjmm kekseke bom sprobala zgledajo res čist enostavnouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
23.12.2009 10:07:46   
Katjusa
ste mi vse ušleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
23.12.2009 10:09:06   
Urša08

Urša:)
KOKOSOVI MINJONI   
Biskvit:   
4 rumenjaki 
1 žlica vode
30dag sladkorja
25 dag moke 
4 beljaki 
Rumenjakom dodaj po 1 žlico vode. K temu stresi sladkor in mešaj toliko časa, da naraste. Potem dodaj moko in na koncu še sneg.    
Obliv:  
30 dag sladkorja
20 dag margarine 
5 reber čokolade
Malo mleka   Mešaj in segrevaj vse sestavine, da se stopijo.   Pečen biskvit zreži na majhne kocke in povaljaj še v toplem oblivu. Potem pa še v kokosu, katerega potrebuješ 30 dag.

a rumenjak naraste al bi moglo pisat beljakuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem tud bolj začetnik v pekiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša tista masa iz rumenjakov, vode in sladkorja malo naraste. Sneg posebej stepeš in dodaš na koncu.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
23.12.2009 10:16:25   
baki
sem spet malo tu.avto je crknu.zdej pride mama po mene da grem dons dol k njej pa bo skuhala kosilo.edvin je v službi pa majo zadnjega pa grejo na kosilo

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
23.12.2009 10:37:19   
Čebel@

ste mi vse ušleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz sem tukajuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?