Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 22.12.2009 21:01:41
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Ajvy kako gre peka? si že vse napekla? počasi počasi... Danes sva spekli cookie....jutri bova kokosovo....ker smo bile danes same....pa nisma mogle full ustvarjat.... Jutri bo moj doma popoldne pa bo ... Bom tko mal razporedila...da ne bomo vse zdej pojedli..pol pa ne bomo nič imeli za NOvo leto hvala vsem....res
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 22.12.2009 21:07:12
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Ajvy kako gre peka? si že vse napekla? počasi počasi... Danes sva spekli cookie....jutri bova kokosovo....ker smo bile danes same....pa nisma mogle full ustvarjat.... Jutri bo moj doma popoldne pa bo ... Bom tko mal razporedila...da ne bomo vse zdej pojedli..pol pa ne bomo nič imeli za NOvo leto hvala vsem....res boste še pred novim letom enkrat pekle
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 22.12.2009 21:42:56
|
|
|
|
BarbaraGS
|
ojla punce :) nisem pozabila na vas in vsem zelim naj naj praznike. Vase umetnine s slikami so res luskane. Pri nas je vse v razsulu, kot bi bomba padla. Tamala je zacela bit malo sitna in nimam prostih rok niti sekundoa praznike nas ne bo doma in moram jutri res pocistit, da bo vsaj stanovanje vredu, ko se vrnemo. Jah kaj cmo... tricetrt dneva sem sama, ostali del dneva pa sva zdaj zmojim se letala okrog. Danes smo se sredi ceste ostali brez bencina, ker moj ni pregledal tanka in je potem letel do prve bencinske. Joj sem bila jezna. Na sreco je Eli zaspala in je bilo lazje docakat mozeka. Pocasi se mi ze zacenjajo rahle slabosti in spet se jocem za vsako figo. Avgusta bo pa novo veselje z nami :). Najbolj si zelim, da bi bilo detece zdravo in da Eli ne bi dozivela prevelikega soka. Kako ste ve to uredile, da ni bilo prevelikega soka? Je katera imela tako malo razliko vmes? (18m?) Kako je kaj zgledalo? nic, grem spat, ker sem te dneve full utrujena in bi samo spala :)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 22.12.2009 22:10:01
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy navadne čist navadne,...sem gledla v kuharici pa niti enga ne razumem.... matr sem antitalent če se slučajno sprašujete....ja, gasilska brigada je obveščena , gasilci so v pripravljenosti evo čist za navadne....še od moje drage babice: 500g bele moke + pecilni 250g sladkorja v prahu + vanilin 150g masla 3 jajca zgnetemo v gladko maso,počiva naj na hladnem pol ure in pol veselo na delo....z modelčki, pa ni treba ful na tanko valjat, pešeč tam 10-15 minut na 160-180
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 22.12.2009 22:10:37
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ darila so zavita pod smrekco....Hanino je največje ....mojga darila pa ni počakaj, saj še ni božič, ti bo božiček ziher kaj prinesel danes pa mož kuha večerjo-čakava da nama dostavijo pico kam pa hitiš, pod drevešček se da darilo iz noči 24.12-25.12... Prej pa ne gre....Razen če nimate istga Božička
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 22.12.2009 22:11:23
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ darila so zavita pod smrekco....Hanino je največje ....mojga darila pa ni počakaj, saj še ni božič, ti bo božiček ziher kaj prinesel danes pa mož kuha večerjo-čakava da nama dostavijo pico božička sikeram za laptopa blagor čebeli, ker možek kuha... tamika jaz tudi hočem laptopa... pa je moj reku , da ne bo nič..
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 22.12.2009 22:12:49
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 MOJI FANTIČI zelo lepi fantici se podpišem
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 22.12.2009 22:13:03
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO KATJUSA krasna cestitka in krasna dva soncka imas se podpišem
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 22.12.2009 22:13:36
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: SURF Majchy-Povem mojemu da gremo po novem letu v Tosamo pa pravi,ehhh se pa ne splača tako daleč vozit,sem rekla uff se pa ja,ker greva še k majchy na obisk . Nevem no ,mislim da bo tudi tebe pod smrekico čakalo darilce,ko bo Božiček videl da je nekaj pozabil komaj čakam .....ja na moje darilo pa lahko le upam-bom zdele 2 dni fuuuuuuulllllllllllllllll prijazna do možeka jaz pa sam na kavico.. :) si pa neučakana čebela, glede Božička
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 22.12.2009 22:14:26
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Sjmm...kere legice pa ....pejta raje v BC ...bosta dubla bon....razen če je v Mullerju ceneje... KOlk si smešna, kadar si zadeta... v dobrem smislu seveda......sej vem ,da ni smešen k te tolk boli...sam mogla sem to povedat Claud...o joj...LArisa je pa prava kaskaderka..... LEpo boš pocrkljala mami... Urša...bravo za tako lepo uspavanje..... Tamika....iiiiiiiiiiiii kakšni fejst fantje KAtjuša...hvala za recept...probamo jutri..... ONasiss...the best...full dobr... ja, take že bol za velke pobče...city varianto...jutr greva še BC prečekirat k miler je izropan, pa sosed in direndaj tud....ma ne vem kva sva čakala,no, je pa fajn novica, da je moj dons vse podelal in jutr je že doma, tak, da bo vse lažje ( al pa težje )
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 22.12.2009 22:18:03
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa ajvy taki so pa na koncu pa dober tek:) tele bi pa jaz zdele pojedla.mljask
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 22.12.2009 22:20:33
|
|
|
|
sjmm
|
večerni pozdrav! Evo sem ravno zapustila središče današnjega dogajanja...moje kučine...zdej se že mal manj šajna, a je v dveh šlkatlah kar nekaj piškotkov....urša...med drugim tudi tvoji orehovi rogljički ...vse njami...smo tiste na modelčke še mal pomazali s sladkorjem in limonco, nekaj pa v čokolado pomočili...naš Jan pa je bil DJ in miksal božične songe, da je delo lažje steklo...Majči je celo kuhno pobrisal po kolenih večkrat, pa vse predale razmetal, vse kuhalnice in pokrovke...a ni šlo drugač...če smo bli mi zaposleni..je on tud rabu delo zdej HB že vsi sladko drnjohajo jz sam še čestitke v kuverte zapakiram, pa je to to tamika...fejst pobčki...boge bejbe v vaši okolici ajvy...pridna...pekla zdej vs grem pa še mal prebrat
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 22.12.2009 22:21:51
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Žigu od Deje ter Patriciji od SALT vse naj naj za obmesečnico se podpišem
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 22.12.2009 22:29:34
|
|
|
|
sjmm
|
no, sej itak..k jz končn najdem cajt pa že vse lubije grejete...ajd ...se držte pa tipkamo jutri...nočko vsem!!!!!!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 22.12.2009 22:34:16
|
|
|
|
Maksi1
|
Večer... Barbara - iskrene čestitke. Uživaj v nosečnosti. Urša - a lahko tudi jaz dobim recepte? Sjmm - riba je bla odlična. Enostaven, a zelo dober recept. Hvala lepa. Katjuša, Tamika - kaki lepi princi...bo treba spomladi se res kej srečat...bo moja princeska lahko malo oči napasla na vaših lepotcih. Ajvy - tole sem pa včeraj pisala: Za piškote se lahko dela testo 3-2-1. (3 dele moke (npr. 300 g moke), 2 dela maščobe (npr. 200 g masla) in 1 del sladkorja). Začimbe (vanilija, cimet, lim. lupina, rum, kakav...) daš po želji. Del moke zamenjaš lahko z orehi, lešniki, kokosom,... Po želji gre še jajce (1 na 300 g moke) - če daš samo rumenjak so bolj krhki, s celim jajcem bolj kompaktni. Maso zgneteš z rokami, da se maslo fino premeša z ostalim. Potem pol ure počiva v hladilniku. Pečeš med 160 in 180 stopinjami (ni tolko važno), najlažje na peki papirju (na koncu potem ni treba pekačev prat), do takrat ko postanejo lepi svetlo rjavi. To je moje današnje javljanje. Imejte lepo noč, ker šibam pod kovtr. Bajbaj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 22.12.2009 22:45:14
|
|
|
|
brkn83
|
surf - to pa imaš super idejo. A projekti že kej tečejo? No pri nas se je počasi začelo premikati. Dela je sicer še dovolj. Zdej čakamo sicer na sauna in jacuzzi, potem pa bodo se dela začela. nik že tudi pridno spi, dans je šel spat neki pred deseto, zdej je neki pojamral in sem mu mal vode dala za popit in spi naprej. No js upam, da bo tako še naprej.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 22.12.2009 23:03:20
|
|
|
|
črticaa
|
čaw baw lahko noč brkn,..s kje si ti??
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 22.12.2009 23:15:46
|
|
|
|
brkn83
|
črtica - js iz celja.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 6:55:28
|
|
|
|
baki
|
dobro jutro.....turbo čveke.....tamika tvoji fantje so si pa res podobni pa kok so že velki.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 7:11:22
|
|
|
|
Deja
|
jutro dekleta!!!! najprej najlepša hvala za čestitke ob Žigovi obmesečnici!!!! Sem se že včeraj hotela zahvalit, pa je bila panika v hiši.... Žigu je začelo tečti iz noska pa je bil skos mala tečka.... še jesti nisem imela časa... skos se je hotel samo po rokah nosit... no upam da ne bo danes prišla še kaka vročina, ker gremo k sosedu ker pride Božiček - me mal zanima njegova reakcija na dolgo brado.... vidim tudi da se pogovarjate o srečanju.... jaz sem načeloma ZA, samo jaz med tednom ne morem....kaka sobota pa bi že šla... po novem letu mislim.... LEPO POZDRAVLJENE VSE!!! Zdaj pa šivbam v službo - bomo danes meli slavnostno kosilo, pa moram še pogrinjke naredit... Lepo bodite!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 7:40:30
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Eto pa je prehlad še mene dobil mah upam da se mi rata hitro pocajtat, me grlo matra, glava, nos zabasan, mal vročina. Žiga ma zaenkrat samo noska bogega, Nejc poleg noska še mal kašlja, pa ponoči je imel malo vročine. Do jutri mormo bit tipi topi. Na to pa res nisem računala, pa še cel milijon stvari za narest pred božičem. No sej pa kej ne bo narejeno, kaj čmo. No zdej pa dost jamranja grem kavico narest
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 7:42:58
|
|
|
|
Urša08
|
Miška na računalniku se je mal pokvarla tak da dons bo sam taka kavica
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 7:46:02
|
|
|
|
Urša08
|
Maksi seveda ti lahko pošljem ti samo mail pošlji na ZS. Sjmm iiiiii kako ste včeraj uživali, jaz tud v tem času božične pesmi vrtim, pa pojem zraven, mal zaplešem s tamalima, pri peki pa še nimam čist ta prave pomoči ampak tudi ta bo kmalu prišla Ajvy super za cookije, men so tok dobri (je pa moja napaka ja da sem pozabla povedat da so na začetku mehki), pa ne govor da si antitalent, samo lotit se je treba pa gre
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 8:05:52
|
|
|
|
MIHAILO
|
JUTRO..ponoci spet jokamo ,verjetno da bodo se trije zobeki zunaj kmalu ker jim malo manjka....obstaja moznost da gremo jutri zjutraj v Bosno,tko da grem zajtrkovat in pakirattttttttttttttttt...ojej... BARBARA se kar iz posta razbere kako zaris zaradi nosecnosti URSA upam,da se kmalu pocajtate,jaz sem se danes in jutri na antibiotikih....zdaj me nekaj dol srbi in pece ,upam,da nisem dobila glivice zaradi antibiotikov... AJVY a mislis super za Bosno ali kakanje Mihailovo?Kako grejo piskotki???fajn da bodo razporejeni,da bo se kaj za novo leto... S e se pol kaj javim ,ko kaj spakiram ,da bom tle mirne vesti sedela za lap topom ,ne pa zdaj ,ko me caka se veliko dela
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 8:16:01
|
|
|
|
Čebel@
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?