|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
23.12.2009 10:51:21   
Čebel@
no in kojaz priden spet nobeneuser posted image

ste vse v peki piškotovuser posted image user posted image user posted image ......jaz si jih bom prepisala(recepte) in ko bomo na svoje bom peklauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
23.12.2009 11:21:13   
brkn83
evo mene je pa obisk presenetil in še nisem uspela keksov spečt. Sem pa zdele gledala kaj bom delala in grem delat cookije.

Aja drugače mi je pa poštar prinesel božička. Sem mojmu govorila, da bi ful mela eno športno jakno sam, da mi je predraga pa si je zato nisem kupla. Zdej pa mi jo je moj naročil in mi seveda ni nič povedu, danes jo je pa poštar prinesu in sem kr mal debelo pogledala kaj pa je zdej to.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
23.12.2009 11:42:06   
Katjusa
brknuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moji cookiji so pečeniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej se še keksi pečejo.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vam kasneje slikamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem ponosna sama nase ker so ful dobriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
23.12.2009 11:59:43   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

brknuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moji cookiji so pečeniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej se še keksi pečejo.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vam kasneje slikamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem ponosna sama nase ker so ful dobriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moji cookiji se zdele pečejo zdej pa gledam kaj še bom spekla.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
23.12.2009 12:04:36   
Urša08
vidim da vse nekaj pečemouser posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sem ravno moj sončni zahod vzela iz pečiceuser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
23.12.2009 12:06:54   
baki
spet jst. sem tu pri mami.čakamo na kosilo.vidim da ste vse pridne in kr neki pečete.jst sploh ne pečem keksov ker jih pol nobeden ne je.če bi jim pa spekla božično torto z veliko čokolade in smetane.to pa ja.bi jo pojedli v trenutku.tk da nakoncu nebi vedla če sem jo sploh delalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
23.12.2009 12:07:50   
kayica24
uuuaaaaaaaaauuuuuuuuuuuu full ste naspidirane in pridne glede peke...Pri nas pa mami peče kekse, jaz bom pa tako kot Čebel@ pekla, ko bomo na svojem....user posted image

Midve sva bile včeraj pri P...Zarad krvi..Smo morali iti kontrolirat, če je železo še kaj padlo in je na našo srečo lepo naraslo in ne rabimo sirupauser posted image user posted image user posted image

Glede tistih flekcov po obrazu, pa je P razložila, da ni nobena alergija, ampak so se pojavili od hlednega-vročega zraka in predvsem suhega..Nam dala neko kremoco za recept in ...Flekci so izginiliuser posted image user posted image user posted image

Danes pa sva spet bile v mestu, naju je povabila moja svakinja in je Marineli za Božička kupila Cicibanove copatkeuser posted image user posted image user posted image

Čebel@, JAZ SEM MOJMU KUPILA PULOVER IN KREMO ZA OBRAZ, TER ZA PO BRITJU...opala..črke...

Mala bo dobila jopico, pa puloverček,pa lonček presenečenja, pa še eno žogico...
Drgač sva pa vsem domačim kupila isto..Vsakemu sva naročila majico s šaljivim napisom,...
Komaj čakam, da jih podariva...To bo enega smehauser posted image

Mihailo...Uživajte v Bosni...Naša Marinela je tudi že enkrat lulala in kakala v kahljico in zmeraj ko se polula ali pokaka, ji kahljica zaigra pesmicouser posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
23.12.2009 12:11:20   
kayica24
Nič grem na delo...
Najprej nekaj pojest, potem kopalnico spucat, pa okna, pa zavese oprat, pa perilo pospravituser posted image user posted image

Pa še mala je tečna zadnje čase...Nič se noče sama s sabo igrat....user posted image No, mogoče pa bo danes boljše, ker sem jo zdaj malo zatožila...

Lep pekovski dan vam želim in če se slučajno več ne javim do jutri....

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
23.12.2009 12:12:03   
brkn83
kayica - super, da je marinela bolje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
23.12.2009 12:12:12   
kayica24
LEP IN MIREN BOŽIČ

RADA VAS IMAM

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
23.12.2009 12:13:49   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

KEKSI

5 jajc
15 dag masti
15 dag margarine
20 dag sladkorja
75 dag ostre moke
1 vanili
1 pecilni

Mast, margarino, sladkor, jajca in vanili dobro zmiksaj, dodaj moko s pecilnim in zamesi. testo naj v hladilniku počiva 1 uro, potem delaj kekse.

tamika tole se razvalja in potem z modelčki oblikuje?

ja ali pa če imaš mašino za kekse delat user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
23.12.2009 12:15:39   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: baki

spet jst. sem tu pri mami.čakamo na kosilo.vidim da ste vse pridne in kr neki pečete.jst sploh ne pečem keksov ker jih pol nobeden ne je.če bi jim pa spekla božično torto z veliko čokolade in smetane.to pa ja.bi jo pojedli v trenutku.tk da nakoncu nebi vedla če sem jo sploh delalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst sploh ne jem kesov.... no jih nisem do zdej k sem začela sama pečt..... prej nismo nikol kesov kupival oz, samo določene pa še to redko za kake obiskeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdej sem dobla pa nov štedilnik in morem kej spečt.... sicer imam kr veselje do tega sam ne pečem ker je potem vedno veliko pospravljanja:)))
jih pa pečem po malo ko se pojejo spečem nove razn danes sem mal več bom tja k mojmu domov mal nesla pa zdle grem v celje bom mojmu mal v službo nesla.... in bo hitro zmanjkalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mejte se in uživajte v dišeči kuhinjiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
23.12.2009 12:19:58   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

vidim da vse nekaj pečemouser posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sem ravno moj sončni zahod vzela iz pečiceuser posted image

kak je pa to.....
jst bom ju3 verjetno naredla srnin hrbet
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
23.12.2009 12:24:34   
Urša08
Katjuša sončni zahod je pecivo iz teh plasti (rjava, bela in rumena) ter oblit s čokolado. Vidim da si čist v peko padlauser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
23.12.2009 12:51:07   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

uuuaaaaaaaaauuuuuuuuuuuu full ste naspidirane in pridne glede peke...Pri nas pa mami peče kekse, jaz bom pa tako kot Čebel@ pekla, ko bomo na svojem....user posted image

Midve sva bile včeraj pri P...Zarad krvi..Smo morali iti kontrolirat, če je železo še kaj padlo in je na našo srečo lepo naraslo in ne rabimo sirupauser posted image user posted image user posted image

Glede tistih flekcov po obrazu, pa je P razložila, da ni nobena alergija, ampak so se pojavili od hlednega-vročega zraka in predvsem suhega..Nam dala neko kremoco za recept in ...Flekci so izginiliuser posted image user posted image user posted image

Danes pa sva spet bile v mestu, naju je povabila moja svakinja in je Marineli za Božička kupila Cicibanove copatkeuser posted image user posted image user posted image

Čebel@, JAZ SEM MOJMU KUPILA PULOVER IN KREMO ZA OBRAZ, TER ZA PO BRITJU...opala..črke...

Mala bo dobila jopico, pa puloverček,pa lonček presenečenja, pa še eno žogico...
Drgač sva pa vsem domačim kupila isto..Vsakemu sva naročila majico s šaljivim napisom,...
Komaj čakam, da jih podariva...To bo enega smehauser posted image

Mihailo...Uživajte v Bosni...Naša Marinela je tudi že enkrat lulala in kakala v kahljico in zmeraj ko se polula ali pokaka, ji kahljica zaigra pesmicouser posted image
full sem vesela da je kri ureduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......bravo za zmago nad flekciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .........tudi tebi lepe praznikeuser posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
23.12.2009 12:51:59   
Urša08
A je kera tukiuser posted image  

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
23.12.2009 12:52:43   
Čebel@
kje ste kupile pajace za na sneg?povsod imajo samo tamale cifreuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
23.12.2009 12:53:09   
Čebel@

A je kera tukiuser posted image  
moja malenkostuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
23.12.2009 12:54:16   
Urša08
čebela kaj počneš? Jaz ga mam še od Nejca user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
23.12.2009 12:55:32   
Čebel@

ma nič posebnega.....glihkar je Hana pojedla kosilo,zdej se pa igra,jaz pa tukaj malo visim

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
23.12.2009 12:56:29   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

ma nič posebnega.....glihkar je Hana pojedla kosilo,zdej se pa igra,jaz pa tukaj malo visim

Žiga je tud pojedel kosilo, Nejca sem spat poslala jaz mam pa pavzo. Ko dam še Žiga spatgrem pa mal kavč peglat.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
23.12.2009 12:58:01   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

Žiga je tud pojedel kosilo, Nejca sem spat poslala jaz mam pa pavzo. Ko dam še Žiga spatgrem pa mal kavč peglat.

jaz sem tudi danes bolj na iziuser posted image ........urša kaj si kupila tvojmu za božička?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
23.12.2009 12:59:23   
simonakr
PUNCE POMOČ PROSIM!

A ima katera tehtnico za otroka za posodit? In je v bližini ljubljane doma!

Ful dobra kolegica ima ful probleme z dojenjem in tamal ne napreduje na teži, in bi jo res nujno rabla.

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
23.12.2009 13:00:09   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

PUNCE POMOČ PROSIM!

A ima katera tehtnico za otroka za posodit? In je v bližini ljubljane doma!

Ful dobra kolegica ima ful probleme z dojenjem in tamal ne napreduje na teži, in bi jo res nujno rabla.
nimamuser posted image ......kaj pa če patronažno pokliče?

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
23.12.2009 13:01:56   
Urša08
čebel@ hm nočem povedat kaj pa če slučajno bereuser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?