Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 10:51:21
|
|
|
|
Čebel@
|
no in kojaz priden spet nobene ste vse v peki piškotov ......jaz si jih bom prepisala(recepte) in ko bomo na svoje bom pekla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 11:21:13
|
|
|
|
brkn83
|
evo mene je pa obisk presenetil in še nisem uspela keksov spečt. Sem pa zdele gledala kaj bom delala in grem delat cookije. Aja drugače mi je pa poštar prinesel božička. Sem mojmu govorila, da bi ful mela eno športno jakno sam, da mi je predraga pa si je zato nisem kupla. Zdej pa mi jo je moj naročil in mi seveda ni nič povedu, danes jo je pa poštar prinesu in sem kr mal debelo pogledala kaj pa je zdej to.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 11:42:06
|
|
|
|
Katjusa
|
brkn moji cookiji so pečeni zdej se še keksi pečejo..... vam kasneje slikam sem ponosna sama nase ker so ful dobri
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 11:59:43
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa brkn moji cookiji so pečeni zdej se še keksi pečejo..... vam kasneje slikam sem ponosna sama nase ker so ful dobri moji cookiji se zdele pečejo zdej pa gledam kaj še bom spekla.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 12:04:36
|
|
|
|
Urša08
|
vidim da vse nekaj pečemo Jaz sem ravno moj sončni zahod vzela iz pečice
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 12:06:54
|
|
|
|
baki
|
spet jst. sem tu pri mami.čakamo na kosilo.vidim da ste vse pridne in kr neki pečete.jst sploh ne pečem keksov ker jih pol nobeden ne je.če bi jim pa spekla božično torto z veliko čokolade in smetane.to pa ja.bi jo pojedli v trenutku.tk da nakoncu nebi vedla če sem jo sploh delala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 12:07:50
|
|
|
|
kayica24
|
uuuaaaaaaaaauuuuuuuuuuuu full ste naspidirane in pridne glede peke...Pri nas pa mami peče kekse, jaz bom pa tako kot Čebel@ pekla, ko bomo na svojem.... Midve sva bile včeraj pri P...Zarad krvi..Smo morali iti kontrolirat, če je železo še kaj padlo in je na našo srečo lepo naraslo in ne rabimo sirupa Glede tistih flekcov po obrazu, pa je P razložila, da ni nobena alergija, ampak so se pojavili od hlednega-vročega zraka in predvsem suhega..Nam dala neko kremoco za recept in ...Flekci so izginili Danes pa sva spet bile v mestu, naju je povabila moja svakinja in je Marineli za Božička kupila Cicibanove copatke Čebel@, JAZ SEM MOJMU KUPILA PULOVER IN KREMO ZA OBRAZ, TER ZA PO BRITJU...opala..črke... Mala bo dobila jopico, pa puloverček,pa lonček presenečenja, pa še eno žogico... Drgač sva pa vsem domačim kupila isto..Vsakemu sva naročila majico s šaljivim napisom,... Komaj čakam, da jih podariva...To bo enega smeha Mihailo...Uživajte v Bosni...Naša Marinela je tudi že enkrat lulala in kakala v kahljico in zmeraj ko se polula ali pokaka, ji kahljica zaigra pesmico
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 12:11:20
|
|
|
|
kayica24
|
Nič grem na delo... Najprej nekaj pojest, potem kopalnico spucat, pa okna, pa zavese oprat, pa perilo pospravit Pa še mala je tečna zadnje čase...Nič se noče sama s sabo igrat.... No, mogoče pa bo danes boljše, ker sem jo zdaj malo zatožila... Lep pekovski dan vam želim in če se slučajno več ne javim do jutri....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 12:12:03
|
|
|
|
brkn83
|
kayica - super, da je marinela bolje.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 12:12:12
|
|
|
|
kayica24
|
LEP IN MIREN BOŽIČ RADA VAS IMAM
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 12:13:49
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 KEKSI 5 jajc 15 dag masti 15 dag margarine 20 dag sladkorja 75 dag ostre moke 1 vanili 1 pecilni Mast, margarino, sladkor, jajca in vanili dobro zmiksaj, dodaj moko s pecilnim in zamesi. testo naj v hladilniku počiva 1 uro, potem delaj kekse. tamika tole se razvalja in potem z modelčki oblikuje? ja ali pa če imaš mašino za kekse delat
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 12:15:39
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki spet jst. sem tu pri mami.čakamo na kosilo.vidim da ste vse pridne in kr neki pečete.jst sploh ne pečem keksov ker jih pol nobeden ne je.če bi jim pa spekla božično torto z veliko čokolade in smetane.to pa ja.bi jo pojedli v trenutku.tk da nakoncu nebi vedla če sem jo sploh delala jst sploh ne jem kesov.... no jih nisem do zdej k sem začela sama pečt..... prej nismo nikol kesov kupival oz, samo določene pa še to redko za kake obiske zdej sem dobla pa nov štedilnik in morem kej spečt.... sicer imam kr veselje do tega sam ne pečem ker je potem vedno veliko pospravljanja:))) jih pa pečem po malo ko se pojejo spečem nove razn danes sem mal več bom tja k mojmu domov mal nesla pa zdle grem v celje bom mojmu mal v službo nesla.... in bo hitro zmanjkalo mejte se in uživajte v dišeči kuhinji
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 12:19:58
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 vidim da vse nekaj pečemo Jaz sem ravno moj sončni zahod vzela iz pečice kak je pa to..... jst bom ju3 verjetno naredla srnin hrbet
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 12:24:34
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša sončni zahod je pecivo iz teh plasti (rjava, bela in rumena) ter oblit s čokolado. Vidim da si čist v peko padla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 12:51:07
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 uuuaaaaaaaaauuuuuuuuuuuu full ste naspidirane in pridne glede peke...Pri nas pa mami peče kekse, jaz bom pa tako kot Čebel@ pekla, ko bomo na svojem.... Midve sva bile včeraj pri P...Zarad krvi..Smo morali iti kontrolirat, če je železo še kaj padlo in je na našo srečo lepo naraslo in ne rabimo sirupa Glede tistih flekcov po obrazu, pa je P razložila, da ni nobena alergija, ampak so se pojavili od hlednega-vročega zraka in predvsem suhega..Nam dala neko kremoco za recept in ...Flekci so izginili Danes pa sva spet bile v mestu, naju je povabila moja svakinja in je Marineli za Božička kupila Cicibanove copatke Čebel@, JAZ SEM MOJMU KUPILA PULOVER IN KREMO ZA OBRAZ, TER ZA PO BRITJU...opala..črke... Mala bo dobila jopico, pa puloverček,pa lonček presenečenja, pa še eno žogico... Drgač sva pa vsem domačim kupila isto..Vsakemu sva naročila majico s šaljivim napisom,... Komaj čakam, da jih podariva...To bo enega smeha Mihailo...Uživajte v Bosni...Naša Marinela je tudi že enkrat lulala in kakala v kahljico in zmeraj ko se polula ali pokaka, ji kahljica zaigra pesmico full sem vesela da je kri uredu ......bravo za zmago nad flekci .........tudi tebi lepe praznike
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 12:51:59
|
|
|
|
Urša08
|
A je kera tuki
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 12:52:43
|
|
|
|
Čebel@
|
kje ste kupile pajace za na sneg?povsod imajo samo tamale cifre
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 12:53:09
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 A je kera tuki moja malenkost
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 12:54:16
|
|
|
|
Urša08
|
čebela kaj počneš? Jaz ga mam še od Nejca
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 12:55:32
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela kaj počneš? Jaz ga mam še od Nejca ma nič posebnega.....glihkar je Hana pojedla kosilo,zdej se pa igra,jaz pa tukaj malo visim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 12:56:29
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela kaj počneš? Jaz ga mam še od Nejca ma nič posebnega.....glihkar je Hana pojedla kosilo,zdej se pa igra,jaz pa tukaj malo visim Žiga je tud pojedel kosilo, Nejca sem spat poslala jaz mam pa pavzo. Ko dam še Žiga spatgrem pa mal kavč peglat.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 12:58:01
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela kaj počneš? Jaz ga mam še od Nejca ma nič posebnega.....glihkar je Hana pojedla kosilo,zdej se pa igra,jaz pa tukaj malo visim Žiga je tud pojedel kosilo, Nejca sem spat poslala jaz mam pa pavzo. Ko dam še Žiga spatgrem pa mal kavč peglat. jaz sem tudi danes bolj na izi ........urša kaj si kupila tvojmu za božička?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 12:59:23
|
|
|
|
simonakr
|
PUNCE POMOČ PROSIM! A ima katera tehtnico za otroka za posodit? In je v bližini ljubljane doma! Ful dobra kolegica ima ful probleme z dojenjem in tamal ne napreduje na teži, in bi jo res nujno rabla.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 13:00:09
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr PUNCE POMOČ PROSIM! A ima katera tehtnico za otroka za posodit? In je v bližini ljubljane doma! Ful dobra kolegica ima ful probleme z dojenjem in tamal ne napreduje na teži, in bi jo res nujno rabla. nimam ......kaj pa če patronažno pokliče?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 23.12.2009 13:01:56
|
|
|
|
Urša08
|
čebel@ hm nočem povedat kaj pa če slučajno bere
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?