|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
22.12.2009 18:31:46   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Dan....
polno zasedena...sam letam.... smo malo dobrodelni....user posted image

Sem bila v ta novi službi...user posted image user posted image user posted image komaj čakam, da začnem, res.... potem pa še nekaj daril nabavt....

Vse pekarce...full ste pridne...

Tamika...tvoji kralji so čist teb podobni.user posted image

hvala, kako pa veš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a nisi na avatarju ti?

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
22.12.2009 19:01:19   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Dan....
polno zasedena...sam letam.... smo malo dobrodelni....user posted image

Sem bila v ta novi službi...user posted image user posted image user posted image komaj čakam, da začnem, res.... potem pa še nekaj daril nabavt....

Vse pekarce...full ste pridne...

Tamika...tvoji kralji so čist teb podobni.user posted image

hvala, kako pa veš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a nisi na avatarju ti?

jauser posted image , a se da iz tega razbrat .... mate zelo dober vid user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
22.12.2009 19:02:22   
TAMIKA3

darila so zavita pod smrekco....Hanino je največjeuser posted image user posted image user posted image ....mojga darila pa niuser posted image user posted image user posted image
počakaj, saj še ni božič, ti bo božiček ziher kaj prinesel user posted image
danes pa mož kuha večerjo-čakava da nama dostavijo picouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
22.12.2009 19:09:04   
Čebel@

darila so zavita pod smrekco....Hanino je največjeuser posted image user posted image user posted image ....mojga darila pa niuser posted image user posted image user posted image
danes pa mož kuha večerjo-čakava da nama dostavijo picouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

božička sikeram za laptopauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
22.12.2009 19:20:42   
SURF
Pozdravčke.
Brkn-no lepo to,da ni Kovačeva kobila bosauser posted image Ne ni skrivnost,sem
že pisala o tem tukaj(vsaj zdi se miuser posted image user posted image )imamo kar nekaj hišic,potrebnih čiste prenove,v hribih..in tam bodo potem stale take welnes hišice,ena mi je še posebej pri srcu,je moj spešl projektuser posted image .

Tako ste pridne in pečete,krasite,kupujete,ste dobrodelne,se potepate....user posted image user posted image čisto praznične steuser posted image user posted image user posted image

Deja-uu,to pa ni lepa novicauser posted image ampak,no js imam še vseeno upanje,čeprav realnost ni prav naklonjena...sedaj sem strojnik,pa sem se prekvalificirala v predšolsko,je bolj zame,no ne bolj..čisto zame jeuser posted image ....

Mihailo-Še enkrat ..lepo se imejuser posted image .

Majchy-Povem mojemu da gremo po novem letu v Tosamo pa pravi,ehhh se pa ne splača tako daleč vozit,sem rekla uff se pa ja,ker greva še k majchy na obiskuser posted image .
Nevem no ,mislim da bo tudi tebe pod smrekico čakalo darilce,ko bo Božiček videl da je nekaj pozabiluser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
22.12.2009 19:21:59   
SURF

božička sikeram za laptopauser posted image user posted image user posted image

ahauser posted image user posted image zato ga še ni,je kar velik tovor to za nosituser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
22.12.2009 19:31:30   
SURF
Tamika čedne fante imašuser posted image user posted image user posted image

Punce,tudi js grem na dieto po novem letu,sicer tako bolj prirejeno,bom drugič pisala o tem,tisto 14dnevno si ne upam,je drastična zame,sploh pa bi rada spremenila navade in se zares gibalauser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
22.12.2009 19:32:36   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: baki

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

evo tole bo pa naša voščilnica
user posted image

Katjuša superca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ful sta dobra, kako ti ju je ratal tako skup dobit, res superuser posted image

flori je že mal večji in ga lepo objame tud dviguje ga in tole je sedel na sedežni pa sem mu ga dala na kolena in rekla naj se lepo držita:)
pol sem pa sam kapice dodala raćunalniško:)

katjusa.....sta pa res fullll lušna.sta si podobna ko jajce jajcu.sam da je ena glavca mal večjauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
22.12.2009 19:33:11   
SURF
Kok dober pridejo te kape,kot original in čisto zaresuser posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
22.12.2009 19:42:05   
MIHAILO

MOJI FANTIČI user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zelo lepi fantici

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
22.12.2009 19:47:00   
MIHAILO
KATJUSA krasna cestitka in krasna dva soncka imasuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
22.12.2009 20:14:08   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Majchy-Povem mojemu da gremo po novem letu v Tosamo pa pravi,ehhh se pa ne splača tako daleč vozit,sem rekla uff se pa ja,ker greva še k majchy na obiskuser posted image .
Nevem no ,mislim da bo tudi tebe pod smrekico čakalo darilce,ko bo Božiček videl da je nekaj pozabiluser posted image

komaj čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....ja na moje darilo pa lahko le upam-bom zdele 2 dni fuuuuuuulllllllllllllllll prijazna do možekauser posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
22.12.2009 20:17:32   
Čebel@
Hana pančka,jaz grem pa še pod tuš in k mojmu Božičku

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
22.12.2009 20:30:50   
TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: SURF

komaj čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....ja na moje darilo pa lahko le upam-bom zdele 2 dni fuuuuuuulllllllllllllllll prijazna do možekauser posted image user posted image

samo zate

user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
22.12.2009 20:31:28   
Urša08
Onasiss dej mi pošlji tvoj naslov na mail, da jutri oddam kupončkeuser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
22.12.2009 20:32:13   
Urša08
čebel@ sem prepričana da bo tudi zate božiček kej pustil pod smrekico, pa mal prehtevate veš, božiček še ni štartal user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
22.12.2009 20:32:37   
Urša08
Ajvy kako gre peka? si že vse napekla?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
22.12.2009 20:32:46   
TAMIKA3
fantiči spijo, mami tudi v pižami, prijatelji v pripravljenosti čakajo 22., ati user posted image , itak, da sem sama user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
22.12.2009 20:33:44   
TAMIKA3
urša a pri vas tudi že spite ?

user posted image

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 22.12.2009 20:36:25 >

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
22.12.2009 20:33:51   
Urša08
Grem do konca pospravit pa se še kej oglasimuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
22.12.2009 20:35:16   
Urša08

Ja oba spančkatauser posted image Mene pa še kuhinja čaka , pa en kup papirjev za pospravit, pa do konca sem mislila darila zavit, uf ne zmanjka delauser posted image user posted image user posted image user posted image Pa ti? Greš na kavčka?

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
22.12.2009 20:46:46   
Ajvy
oi...

Cookii so tolk dobri...da jih bom še pekla....jeeeeeee
Hvala URša....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem za recepte....jutri gremo v nov boj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunny...jst sem tut misnla da še niso pečeni, ko so bli tko mehkiuser posted image user posted image matr sem en antitalentuser posted image user posted image
Gummy bear...je bil pa pr nas zakon

KOlumbo...he he ...nabavi kondicijo pred Novim letom....trenirajuser posted image

Urša
...men je tut tolk fajn Dedku Mrazu pomagat....res....

Čebela....super fajn si se spomnila za darilauser posted image user posted image
JSt tut ne vem kaj naj mojmu kupimuser posted image
Super za božično vzdušje user posted image user posted image
MIhailo.
..waw....bravo Mihailo....to pa je super.....user posted image user posted image

Katjuša...full je lepa voščilnica....res user posted image user posted image waw
MEn se pa ne zdita nič podobna...Florjan je tvojmu podoben, Benjamin pa tebi....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
22.12.2009 20:46:50   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Ja oba spančkatauser posted image Mene pa še kuhinja čaka , pa en kup papirjev za pospravit, pa do konca sem mislila darila zavit, uf ne zmanjka delauser posted image user posted image user posted image user posted image Pa ti? Greš na kavčka?

mene tudi čaka še olala dela, samo sem preveč user posted image , tako da mislim, da bom kar šla user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
22.12.2009 20:56:48   
TAMIKA3
user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
22.12.2009 20:58:47   
Ajvy
Sjmm...kere legice pa ....pejta raje v BC ...bosta dubla bon....razen če je v Mullerju ceneje...
KOlk si smešna, kadar si zadeta...user posted image user posted image user posted image v dobrem smislu seveda......sej vem ,da ni smešen k te tolk boli...sam mogla sem to povedat

Claud...o joj...LArisa je pa prava kaskaderka.....
LEpo boš pocrkljala mami...user posted image user posted image

Urša...bravo za tako lepo uspavanje.....user posted image user posted image

Tamika....iiiiiiiiiiiii kakšni fejst fantje user posted image user posted image

KAtjuša...hvala za recept...probamo jutri.....

ONasiss
...the best...full dobr...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?