Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 10:20:23
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss aja DOBER DAN.... z moje strani zadnjič ko sem na porodniški... danes torej, se zaključuje eno pomembno in lepo obdobje. Bilo je lepo, bili so lepi dnevi, včasih tudi kratke noči. Vesela sem, da sem vsako mojo dobro in slabo izkušnjo delila z vami. Hvala, da ste me sprejele medse.... STE NAJBOLJŠE, ENKRATNE IN NEPONOVLJIVE. Z nekaterimi sem spletla močno prijateljstvo, ki bo zame osebno nekaj večnega in nemiljivega, ne glede na to, da se tukaj na forumu naše druženje zmanjšuje, bojo pa osebni stiki toliko bolj močnejši. Vsem želim čimveč lepih trenutkov z vašimi otročki, z bližnjimi, predvsem pa čuvajte se. Bodite srečne in zdrave, uživajte v vsakem dnevu posebej. HVALA, KER STE BILE Z MENOJ, HVALA, KER STE SE Z MENOJ SMEJALE, KER STE Z MENOJ JOKALE, HVALA, KER STE MI STALE OB STRANI IN HVALA, KER STE ME PODPIRALE. RADA VAS IMAM!! no no bejba kam se poslavljaš, aja za zadnji dan porodniške...drugače se še kej beremo in vidimo nč jest bom pa tkole napisala hvala tebi za zabavne poste, za hece in nehece. hvala da si nas izbrala in klepetala z nami, da si nas poslušala in nam delila svoje nasvete... joj zdej pišem v množini pa sej mislim da se jih večina strinja. imele smo se super in imele se bomo super. včasih se mi sliši smešno da se družimo na forumu, ampak ko si enkrat in je to droga, lepa , opojna. res sem vesela da smo se tukaj našle. naj ti zadnji dan porodniške mine res lepo. uživaj v njemu. totalen podpis
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 10:21:37
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ za otroške moram vpisat tiste podatke ki smo jih lani dobili domov iz služ,ali sem jaz narobe zastopila??? nič nisem zdrihtala od papirjev,ker moj dobi izpisek plač šele 25.1. in bom zgleda zaden dan letala okoli čebela vpisuješ podatke za 2008 - to mata oba s tvojim doma aha pol sem prav zastopila ......samo mi je čudno,ker Hana je letnik 2009
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 10:21:59
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss aja DOBER DAN.... z moje strani zadnjič ko sem na porodniški... danes torej, se zaključuje eno pomembno in lepo obdobje. Bilo je lepo, bili so lepi dnevi, včasih tudi kratke noči. Vesela sem, da sem vsako mojo dobro in slabo izkušnjo delila z vami. Hvala, da ste me sprejele medse.... STE NAJBOLJŠE, ENKRATNE IN NEPONOVLJIVE. Z nekaterimi sem spletla močno prijateljstvo, ki bo zame osebno nekaj večnega in nemiljivega, ne glede na to, da se tukaj na forumu naše druženje zmanjšuje, bojo pa osebni stiki toliko bolj močnejši. Vsem želim čimveč lepih trenutkov z vašimi otročki, z bližnjimi, predvsem pa čuvajte se. Bodite srečne in zdrave, uživajte v vsakem dnevu posebej. HVALA, KER STE BILE Z MENOJ, HVALA, KER STE SE Z MENOJ SMEJALE, KER STE Z MENOJ JOKALE, HVALA, KER STE MI STALE OB STRANI IN HVALA, KER STE ME PODPIRALE. RADA VAS IMAM!! no no bejba kam se poslavljaš, aja za zadnji dan porodniške...drugače se še kej beremo in vidimo nč jest bom pa tkole napisala hvala tebi za zabavne poste, za hece in nehece. hvala da si nas izbrala in klepetala z nami, da si nas poslušala in nam delila svoje nasvete... joj zdej pišem v množini pa sej mislim da se jih večina strinja. imele smo se super in imele se bomo super. včasih se mi sliši smešno da se družimo na forumu, ampak ko si enkrat in je to droga, lepa , opojna. res sem vesela da smo se tukaj našle. naj ti zadnji dan porodniške mine res lepo. uživaj v njemu. pa zakaj sme jst kej pisala k pa tanci zna veliko lepše napisat...... PODPIS
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 10:22:12
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss aja DOBER DAN.... z moje strani zadnjič ko sem na porodniški... danes torej, se zaključuje eno pomembno in lepo obdobje. Bilo je lepo, bili so lepi dnevi, včasih tudi kratke noči. Vesela sem, da sem vsako mojo dobro in slabo izkušnjo delila z vami. Hvala, da ste me sprejele medse.... STE NAJBOLJŠE, ENKRATNE IN NEPONOVLJIVE. Z nekaterimi sem spletla močno prijateljstvo, ki bo zame osebno nekaj večnega in nemiljivega, ne glede na to, da se tukaj na forumu naše druženje zmanjšuje, bojo pa osebni stiki toliko bolj močnejši. Vsem želim čimveč lepih trenutkov z vašimi otročki, z bližnjimi, predvsem pa čuvajte se. Bodite srečne in zdrave, uživajte v vsakem dnevu posebej. HVALA, KER STE BILE Z MENOJ, HVALA, KER STE SE Z MENOJ SMEJALE, KER STE Z MENOJ JOKALE, HVALA, KER STE MI STALE OB STRANI IN HVALA, KER STE ME PODPIRALE. RADA VAS IMAM!! no no bejba kam se poslavljaš, aja za zadnji dan porodniške...drugače se še kej beremo in vidimo nč jest bom pa tkole napisala hvala tebi za zabavne poste, za hece in nehece. hvala da si nas izbrala in klepetala z nami, da si nas poslušala in nam delila svoje nasvete... joj zdej pišem v množini pa sej mislim da se jih večina strinja. imele smo se super in imele se bomo super. včasih se mi sliši smešno da se družimo na forumu, ampak ko si enkrat in je to droga, lepa , opojna. res sem vesela da smo se tukaj našle. naj ti zadnji dan porodniške mine res lepo. uživaj v njemu. totalen podpis tanci res lepo napisano Se strinjam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 10:22:25
|
|
|
|
Onasiss
|
čebel@...vau, to je full enih čuftov.... ...a lahko napišeš recept kako jih delaš!!!plis...pa računalni.... sjmm, urša...kje pa sta se včaraj srečali??? a v Ljubljani al kje???? katjusa...da boš vedela IMAŠ ZLATO MAMI, pa reč kar češ.... Jutta...Vidu vse naj naj, da se stanje čimprej normalizira tanci....to je obdobje, sicer pa veliko k temu pripomore vrtec.Sicer pa ti priporočam, da mu daš sok in vtrajaš pri tem,da drugega pač nimaš. claud.... ne-dojenje
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 10:22:48
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ za otroške moram vpisat tiste podatke ki smo jih lani dobili domov iz služ,ali sem jaz narobe zastopila??? nič nisem zdrihtala od papirjev,ker moj dobi izpisek plač šele 25.1. in bom zgleda zaden dan letala okoli čebela vpisuješ podatke za 2008 - to mata oba s tvojim doma aha pol sem prav zastopila ......samo mi je čudno,ker Hana je letnik 2009 nima veze
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 10:23:21
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss čebel@...vau, to je full enih čuftov.... ...a lahko napišeš recept kako jih delaš!!!plis...pa računalni.... sploh ne govor ........bom napisala,samo Hano dam spat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 10:23:22
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss katjusa...da boš vedela IMAŠ ZLATO MAMI, pa reč kar češ.... res je
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 10:23:41
|
|
|
|
Urša08
|
onasiss srečali sva se v merkatorju v šiški
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 10:24:01
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ za otroške moram vpisat tiste podatke ki smo jih lani dobili domov iz služ,ali sem jaz narobe zastopila??? nič nisem zdrihtala od papirjev,ker moj dobi izpisek plač šele 25.1. in bom zgleda zaden dan letala okoli čebela vpisuješ podatke za 2008 - to mata oba s tvojim doma aha pol sem prav zastopila ......samo mi je čudno,ker Hana je letnik 2009 nima veze tenks
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 10:24:08
|
|
|
|
Katjusa
|
dobla sem odločbo za znižanje plačila vrtca in smo še vedno v 1 razredu sem ful vesela
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 10:24:27
|
|
|
|
Urša08
|
punce mal pavze - jaz morm Žigcu dat sadje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 10:24:38
|
|
|
|
Katjusa
|
urša si dobila pošto? si jih že nabrala 50.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 10:25:13
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 punce mal pavze - jaz morm Žigcu dat sadje naš še kr spi še zajtrka ni imel dober tek:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 10:25:43
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ za otroške moram vpisat tiste podatke ki smo jih lani dobili domov iz služ,ali sem jaz narobe zastopila??? nič nisem zdrihtala od papirjev,ker moj dobi izpisek plač šele 25.1. in bom zgleda zaden dan letala okoli Če oddajaš otroške jan, feb ali marca vpisuješ podatke za predpreteklo leto. Poglej v navodila. Informativni izračun dohodnine za leto 2008 pa imaš doma!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 10:27:08
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 no no bejba kam se poslavljaš, aja za zadnji dan porodniške...drugače se še kej beremo in vidimo nč jest bom pa tkole napisala hvala tebi za zabavne poste, za hece in nehece. hvala da si nas izbrala in klepetala z nami, da si nas poslušala in nam delila svoje nasvete... joj zdej pišem v množini pa sej mislim da se jih večina strinja. imele smo se super in imele se bomo super. včasih se mi sliši smešno da se družimo na forumu, ampak ko si enkrat in je to droga, lepa , opojna. res sem vesela da smo se tukaj našle. naj ti zadnji dan porodniške mine res lepo. uživaj v njemu. hvala...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 10:28:43
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa dobla sem odločbo za znižanje plačila vrtca in smo še vedno v 1 razredu sem ful vesela
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 10:29:32
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ VIDU vse najlepše za 11 mesecev
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 10:30:01
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ za otroške moram vpisat tiste podatke ki smo jih lani dobili domov iz služ,ali sem jaz narobe zastopila??? nič nisem zdrihtala od papirjev,ker moj dobi izpisek plač šele 25.1. in bom zgleda zaden dan letala okoli Če oddajaš otroške jan, feb ali marca vpisuješ podatke za predpreteklo leto. Poglej v navodila. Informativni izračun dohodnine za leto 2008 pa imaš doma!!! pol se prav zastopila uno teto po telefonu .......bom popoldne odnesla na socialo,ker ne vem kje ima moj možek pospravljene te dokumente(še on ne ve )
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 10:32:38
|
|
|
|
Onasiss
|
joj...res tale dan... kar jokam... mi je full hudo, če pomislim kako se je vse skupaj fino izteklo... dobila tako delovno mesto z idealnim urnikom (od 7,30 do 15,30), dobili vrtec, joj res... po drugi strani pa ...vsega lepega je enkrat konec...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 10:33:26
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa dobla sem odločbo za znižanje plačila vrtca in smo še vedno v 1 razredu sem ful vesela
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 10:33:58
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss joj...res tale dan... kar jokam... mi je full hudo, če pomislim kako se je vse skupaj fino izteklo... dobila tako delovno mesto z idealnim urnikom (od 7,30 do 15,30), dobili vrtec, joj res... po drugi strani pa ...vsega lepega je enkrat konec... sej si si zaslužla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 10:35:12
|
|
|
|
Onasiss
|
Med tem ko sem enega prejšnjih postov pisala je moj Tyson krožnik razbil... se je dvignil na prste in full stegnila roke da je dosegla krožnik in vrgla od navdušenja krožnik potem na tla, kjer se je potem razbil.... no za srečo zadnji dan....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 10:35:33
|
|
|
|
Katjusa
|
naš mali princ se je zbudil..... je spal od 20 do 10:30..... 14,5 ur
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 10:36:38
|
|
|
|
Čebel@
|
ČUFTI: sestavine: -1 kg mešanega mletega mesa(to je cca. za 4 odrasle osebe) - jajce -1 čebula -1l paradižnikove omake(tetra pak) Prepraženo čebulo in jajce primešaš k mesu in narediš kroglice. Omaka:V posodo dam par kapljic olja in čez zlijem paradižnikovo omako in počakam da zavre.Dodam ajvar ali kečap in cca. 3 deci vode,začinim(sol in začimbe za sarme) in počakam da zavre.Nato dam z žlico čufte v omako(omaka mora obvezno vreti ker drugače čufti razpadejo!) in kuham cca. 30 minut na zmernem ognju v pokriti posodi. to je to aja:lahko daš na olje predno zliješ omako,tudi žlico sladkorja in počakaš da kalmelizira,ampak ja cuker vedno zažgem zato dam raje ajvar ali pa kečap
|
|
|
anoreksijaziukaAli poznaš bolezen anoreksija?Da (
97%)
Ne (
3%)
Število vseh glasov: 106Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!