Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 10:08:30
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm mogoče so pa res zobki bošček Žiga si je pa najdu zabavo, se za žogico podi kot en mali kuža je tok posrečen, mene pa čaka kuhinja in ne bi blo slab kak stroj cunj zalavfat pa tud kej polikat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 10:08:31
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss aja DOBER DAN.... z moje strani zadnjič ko sem na porodniški... danes torej, se zaključuje eno pomembno in lepo obdobje. Bilo je lepo, bili so lepi dnevi, včasih tudi kratke noči. Vesela sem, da sem vsako mojo dobro in slabo izkušnjo delila z vami. Hvala, da ste me sprejele medse.... STE NAJBOLJŠE, ENKRATNE IN NEPONOVLJIVE. Z nekaterimi sem spletla močno prijateljstvo, ki bo zame osebno nekaj večnega in nemiljivega, ne glede na to, da se tukaj na forumu naše druženje zmanjšuje, bojo pa osebni stiki toliko bolj močnejši. Vsem želim čimveč lepih trenutkov z vašimi otročki, z bližnjimi, predvsem pa čuvajte se. Bodite srečne in zdrave, uživajte v vsakem dnevu posebej. HVALA, KER STE BILE Z MENOJ, HVALA, KER STE SE Z MENOJ SMEJALE, KER STE Z MENOJ JOKALE, HVALA, KER STE MI STALE OB STRANI IN HVALA, KER STE ME PODPIRALE. RADA VAS IMAM!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 10:09:00
|
|
|
|
Onasiss
|
grem vas malo brat....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 10:10:23
|
|
|
|
Čebel@
|
joj onasiss se poslavljaš kot da se ne tipkamo in ne vidimo več
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 10:10:37
|
|
|
|
tanci29
|
halo mi smo tud male tečkice... havala za nasvete, je mal lažje ko vidiš da ni edini, sem mislila da je sam on ena velika drekonja , sam glas ma pa k , ko pa govori pa ko punčkica čist nežno in milo pole pa greva s hano kropit, k je od mojega strica mama umrla. na pogreb ne bom šla z vozičkom. urša-uau uživejte u mehiški tole se pa dobro sliši sjmm-no k glih tolk rada recepte talaš, pa napiš še kako nardiš testo za pizzo...THAAAANX aja dobili so slike od haninega krsta, jih dobim po pošti drug mesec. Baje so ful dobre. fotograf je reku da si bo dal eno veliko v studio za stranke ker je ful luštna
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 10:10:53
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm mogoče so pa res zobki bošček Žiga si je pa najdu zabavo, se za žogico podi kot en mali kuža je tok posrečen, mene pa čaka kuhinja in ne bi blo slab kak stroj cunj zalavfat pa tud kej polikat moja kuhna dons še kar v svežem stanju...sam sem zjutri čist vn padla k so mulci in oči vse pustil kr na mizi...vse škatle z misliji odprte...tam mal mleka politka...mislim...da me že prec kap rukne na vse zgodi...še posebi po taki noči
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 10:11:26
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm kaj pa dons kuhamo???????? palačinke jst bi jih tud..... sej mogoče pa bodo ker mami ima navado zraven kisle juhe pečt palačinke
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 10:11:33
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ joj onasiss se poslavljaš kot da se ne tipkamo in ne vidimo več ja sam res...mislim...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 10:11:48
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss aja DOBER DAN.... z moje strani zadnjič ko sem na porodniški... danes torej, se zaključuje eno pomembno in lepo obdobje. Bilo je lepo, bili so lepi dnevi, včasih tudi kratke noči. Vesela sem, da sem vsako mojo dobro in slabo izkušnjo delila z vami. Hvala, da ste me sprejele medse.... STE NAJBOLJŠE, ENKRATNE IN NEPONOVLJIVE. Z nekaterimi sem spletla močno prijateljstvo, ki bo zame osebno nekaj večnega in nemiljivega, ne glede na to, da se tukaj na forumu naše druženje zmanjšuje, bojo pa osebni stiki toliko bolj močnejši. Vsem želim čimveč lepih trenutkov z vašimi otročki, z bližnjimi, predvsem pa čuvajte se. Bodite srečne in zdrave, uživajte v vsakem dnevu posebej. HVALA, KER STE BILE Z MENOJ, HVALA, KER STE SE Z MENOJ SMEJALE, KER STE Z MENOJ JOKALE, HVALA, KER STE MI STALE OB STRANI IN HVALA, KER STE ME PODPIRALE. RADA VAS IMAM!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 10:12:29
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm kaj pa dons kuhamo???????? palačinke jst bi jih tud..... sej mogoče pa bodo ker mami ima navado zraven kisle juhe pečt palačinke Jaz jih bom jutri delala da sprobam nov mikser
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 10:12:33
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 halo mi smo tud male tečkice... havala za nasvete, je mal lažje ko vidiš da ni edini, sem mislila da je sam on ena velika drekonja , sam glas ma pa k , ko pa govori pa ko punčkica čist nežno in milo pole pa greva s hano kropit, k je od mojega strica mama umrla. na pogreb ne bom šla z vozičkom. urša-uau uživejte u mehiški tole se pa dobro sliši sjmm-no k glih tolk rada recepte talaš, pa napiš še kako nardiš testo za pizzo...THAAAANX aja dobili so slike od haninega krsta, jih dobim po pošti drug mesec. Baje so ful dobre. fotograf je reku da si bo dal eno veliko v studio za stranke ker je ful luštna komaj čakam slikice ker so ziher fenomenalne
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 10:12:39
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ šaki........Hane mleko je iz tommy tipple flaške,čaje in tekočino pa iz aventove flaške tko,Hana je pojedla dozo mleka,zdej se greva pa preoblečt in rihtat papirje lep dan ČEBEL@....katero pa dudico...kolk luknjic..plis..tenx..mi2 imava samo za mleko probleme za gosto gre šaki.......navadno aventovo flaško(malo 125ml da jo lahko sama drži)s cucljem št.2 sjmm.....za mleko je tommy tiplle z št.3 tenx...pol imava ok...sem mislila, da je premalo mi imamo mleko 4 sok 3 imamo pa oboje avent
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 10:13:33
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm kaj pa dons kuhamo???????? palačinke jst bi jih tud..... sej mogoče pa bodo ker mami ima navado zraven kisle juhe pečt palačinke Jaz jih bom jutri delala da sprobam nov mikser pšri nas jih tašča naredi,ker jaz jih še ne znam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 10:14:40
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ šaki........Hane mleko je iz tommy tipple flaške,čaje in tekočino pa iz aventove flaške tko,Hana je pojedla dozo mleka,zdej se greva pa preoblečt in rihtat papirje lep dan ČEBEL@....katero pa dudico...kolk luknjic..plis..tenx..mi2 imava samo za mleko probleme za gosto gre šaki.......navadno aventovo flaško(malo 125ml da jo lahko sama drži)s cucljem št.2 sjmm.....za mleko je tommy tiplle z št.3 tenx...pol imava ok...sem mislila, da je premalo mi imamo mleko 4 sok 3 imamo pa oboje avent pri nas že odzačetka je mleko po TT,3 pri aventu jo pa zaliva
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 10:16:35
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm to pa je bil dober juter mislim da bi mene tud kap ruknila Tanci super za slikice, komi čakam da vidim lepotičko Oh glede Erika je pa pač faza kaj čmo. Sem ti pa še nekej hotla reč, da kadarkoli kaj takega govoriš z Erikom (je kej narobe naredu,...) vedno počepni k njemu in mu poglej v učke in povej - baje je to pravi pristop
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 10:17:09
|
|
|
|
TAMIKA3
|
čebel@ closer to nature ® first sips weaning cup - pink Truly non-spill drinkingDesigned to ease the transition from bottle to cup drinkingPatented advance-flo™ technology for easy drinkingSuper-soft and sensitive spout with flexible ribs150ml / 5 fl oz CapacityGraduationsBPA & Phthalate FreeCup base is interchangeable with closer to nature nipplesHygiene Cap
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 10:17:28
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ šaki........Hane mleko je iz tommy tipple flaške,čaje in tekočino pa iz aventove flaške tko,Hana je pojedla dozo mleka,zdej se greva pa preoblečt in rihtat papirje lep dan ČEBEL@....katero pa dudico...kolk luknjic..plis..tenx..mi2 imava samo za mleko probleme za gosto gre šaki.......navadno aventovo flaško(malo 125ml da jo lahko sama drži)s cucljem št.2 sjmm.....za mleko je tommy tiplle z št.3 tenx...pol imava ok...sem mislila, da je premalo mi imamo mleko 4 sok 3 imamo pa oboje avent pri nas že odzačetka je mleko po TT,3 pri aventu jo pa zaliva babe ZLAGALA SE SE ne nalašč se mi je zdel mal čudn in sem šla na flaše pogledat oboje imamo 3..... imam pa namen kupit 4 za mleko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 10:17:36
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm kaj pa dons kuhamo???????? palačinke jst bi jih tud..... sej mogoče pa bodo ker mami ima navado zraven kisle juhe pečt palačinke Jaz jih bom jutri delala da sprobam nov mikser pšri nas jih tašča naredi,ker jaz jih še ne znam Se jih boš kmalu naučila ko jih bo Hana začela jest, je čist simpl res
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 10:17:50
|
|
|
|
Čebel@
|
za otroške moram vpisat tiste podatke ki smo jih lani dobili domov iz služ,ali sem jaz narobe zastopila??? nič nisem zdrihtala od papirjev,ker moj dobi izpisek plač šele 25.1. in bom zgleda zaden dan letala okoli
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 10:18:49
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss aja DOBER DAN.... z moje strani zadnjič ko sem na porodniški... danes torej, se zaključuje eno pomembno in lepo obdobje. Bilo je lepo, bili so lepi dnevi, včasih tudi kratke noči. Vesela sem, da sem vsako mojo dobro in slabo izkušnjo delila z vami. Hvala, da ste me sprejele medse.... STE NAJBOLJŠE, ENKRATNE IN NEPONOVLJIVE. Z nekaterimi sem spletla močno prijateljstvo, ki bo zame osebno nekaj večnega in nemiljivega, ne glede na to, da se tukaj na forumu naše druženje zmanjšuje, bojo pa osebni stiki toliko bolj močnejši. Vsem želim čimveč lepih trenutkov z vašimi otročki, z bližnjimi, predvsem pa čuvajte se. Bodite srečne in zdrave, uživajte v vsakem dnevu posebej. HVALA, KER STE BILE Z MENOJ, HVALA, KER STE SE Z MENOJ SMEJALE, KER STE Z MENOJ JOKALE, HVALA, KER STE MI STALE OB STRANI IN HVALA, KER STE ME PODPIRALE. RADA VAS IMAM!! no no bejba kam se poslavljaš, aja za zadnji dan porodniške...drugače se še kej beremo in vidimo nč jest bom pa tkole napisala hvala tebi za zabavne poste, za hece in nehece. hvala da si nas izbrala in klepetala z nami, da si nas poslušala in nam delila svoje nasvete... joj zdej pišem v množini pa sej mislim da se jih večina strinja. imele smo se super in imele se bomo super. včasih se mi sliši smešno da se družimo na forumu, ampak ko si enkrat in je to droga, lepa , opojna. res sem vesela da smo se tukaj našle. naj ti zadnji dan porodniške mine res lepo. uživaj v njemu.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 10:18:55
|
|
|
|
Urša08
|
Tamika jutro No ti maš 4 mulčke majhne doma povej kako je s trmo in kako jo obvladaš? Sjmm a se ti kej spomniš pri tvojih 3?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 10:19:05
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 čebel@ closer to nature ® first sips weaning cup - pink Truly non-spill drinking Designed to ease the transition from bottle to cup drinking Patented advance-flo™ technology for easy drinking Super-soft and sensitive spout with flexible ribs 150ml / 5 fl oz Capacity Graduations BPA & Phthalate Free Cup base is interchangeable with closer to nature nipples Hygiene Cap vav nisem jo sploh še nikjer videla ........za mleko imamo tako samo z navadnim cucljem in brez ročajev
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 10:19:11
|
|
|
|
TAMIKA3
|
dan mam domačo nalogo - grem prebrat tri strani pa ne čvekajte dosti, vas spet ne bom dohajala
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 10:19:55
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ za otroške moram vpisat tiste podatke ki smo jih lani dobili domov iz služ,ali sem jaz narobe zastopila??? nič nisem zdrihtala od papirjev,ker moj dobi izpisek plač šele 25.1. in bom zgleda zaden dan letala okoli čebela vpisuješ podatke za 2008 - to mata oba s tvojim doma
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 13.1.2010 10:19:57
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss aja DOBER DAN.... z moje strani zadnjič ko sem na porodniški... danes torej, se zaključuje eno pomembno in lepo obdobje. Bilo je lepo, bili so lepi dnevi, včasih tudi kratke noči. Vesela sem, da sem vsako mojo dobro in slabo izkušnjo delila z vami. Hvala, da ste me sprejele medse.... STE NAJBOLJŠE, ENKRATNE IN NEPONOVLJIVE. Z nekaterimi sem spletla močno prijateljstvo, ki bo zame osebno nekaj večnega in nemiljivega, ne glede na to, da se tukaj na forumu naše druženje zmanjšuje, bojo pa osebni stiki toliko bolj močnejši. Vsem želim čimveč lepih trenutkov z vašimi otročki, z bližnjimi, predvsem pa čuvajte se. Bodite srečne in zdrave, uživajte v vsakem dnevu posebej. HVALA, KER STE BILE Z MENOJ, HVALA, KER STE SE Z MENOJ SMEJALE, KER STE Z MENOJ JOKALE, HVALA, KER STE MI STALE OB STRANI IN HVALA, KER STE ME PODPIRALE. RADA VAS IMAM!! Onasiss tako lepo si napisala.... mal žalostno mi vs eskupi deluje, kot da se poslavljaš.... vem, da se ne in vem, da boš manj tle ampak te bom pogrešala in rada te imam vem, da se boš trudla javljat kolikor bo v tvoji moči želim ti čim lažje uvajanje v vrtec in nazaj v službo
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?