|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
13.1.2010 10:08:30   
Urša08
Sjmm mogoče so pa res zobkiuser posted image bošček user posted image user posted image user posted image user posted image

Žiga si je pa najdu zabavo, se za žogico podi kot en mali kužauser posted image user posted image user posted image user posted image je tok posrečen, mene pa čaka kuhinja in ne bi blo slab kak stroj cunj zalavfat pa tud kej polikatuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4926
13.1.2010 10:08:31   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

aja DOBER DAN.... z moje strani zadnjič ko sem na porodniški...

danes torej, se zaključuje eno pomembno in lepo obdobje. Bilo je lepo, bili so lepi dnevi, včasih tudi kratke noči. Vesela sem, da sem vsako mojo dobro in slabo izkušnjo delila z vami. Hvala, da ste me sprejele medse.... STE NAJBOLJŠE, ENKRATNE IN NEPONOVLJIVE.

Z nekaterimi sem spletla močno prijateljstvo, ki bo zame osebno nekaj večnega in nemiljivega, ne glede na to, da se tukaj na forumu naše druženje zmanjšuje, bojo pa osebni stiki toliko bolj močnejši.

Vsem želim čimveč lepih trenutkov z vašimi otročki, z bližnjimi, predvsem pa čuvajte se. Bodite srečne in zdrave, uživajte v vsakem dnevu posebej.

HVALA, KER STE BILE Z MENOJ, HVALA, KER STE SE Z MENOJ SMEJALE, KER STE Z MENOJ JOKALE, HVALA, KER STE MI STALE OB STRANI IN HVALA, KER STE ME PODPIRALE.

RADA VAS IMAM!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4927
13.1.2010 10:09:00   
Onasiss
grem vas malo brat....user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4928
13.1.2010 10:10:23   
Čebel@
joj onasiss se poslavljaš kot da se ne tipkamo in ne vidimo večuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4929
13.1.2010 10:10:37   
tanci29
halo

mi smo tud male tečkice...

havala za nasvete, je mal lažje ko vidiš da ni edini, sem mislila da je sam on ena velika drekonjauser posted image , sam glas ma pa k user posted image , ko pa govori pa ko punčkica čist nežno in milo

pole pa greva s hano kropit, k je od mojega strica mama umrla. na pogreb ne bom šla z vozičkom.

urša-uau uživejte u mehiški tole se pa dobro slišiuser posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm-no k glih tolk rada recepte talaš, pa napiš še kako nardiš testo za pizzo...THAAAANX

aja dobili so slike od haninega krsta, jih dobim po pošti drug mesec. Baje so ful dobre. fotograf je reku da si bo dal eno veliko v studio za stranke ker je ful luštnauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4930
13.1.2010 10:10:53   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sjmm mogoče so pa res zobkiuser posted image bošček user posted image user posted image user posted image user posted image

Žiga si je pa najdu zabavo, se za žogico podi kot en mali kužauser posted image user posted image user posted image user posted image je tok posrečen, mene pa čaka kuhinja in ne bi blo slab kak stroj cunj zalavfat pa tud kej polikatuser posted image

moja kuhna dons še kar v svežem stanju...sam sem zjutri čist vn padla k so mulci in oči vse pustil kr na mizi...vse škatle z misliji odprte...tam mal mleka politka...mislim...da me že prec kap rukne na vse zgodi...še posebi po taki nočiuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4931
13.1.2010 10:11:26   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

kaj pa dons kuhamo????????
palačinke

jst bi jih tud..... sej mogoče pa bodo ker mami ima navado zraven kisle juhe pečt palačinkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4932
13.1.2010 10:11:33   
sjmm

joj onasiss se poslavljaš kot da se ne tipkamo in ne vidimo večuser posted image

ja sam res...mislim...user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4933
13.1.2010 10:11:48   
Urša08

danes torej, se zaključuje eno pomembno in lepo obdobje. Bilo je lepo, bili so lepi dnevi, včasih tudi kratke noči. Vesela sem, da sem vsako mojo dobro in slabo izkušnjo delila z vami. Hvala, da ste me sprejele medse.... STE NAJBOLJŠE, ENKRATNE IN NEPONOVLJIVE.

Z nekaterimi sem spletla močno prijateljstvo, ki bo zame osebno nekaj večnega in nemiljivega, ne glede na to, da se tukaj na forumu naše druženje zmanjšuje, bojo pa osebni stiki toliko bolj močnejši.

Vsem želim čimveč lepih trenutkov z vašimi otročki, z bližnjimi, predvsem pa čuvajte se. Bodite srečne in zdrave, uživajte v vsakem dnevu posebej.

HVALA, KER STE BILE Z MENOJ, HVALA, KER STE SE Z MENOJ SMEJALE, KER STE Z MENOJ JOKALE, HVALA, KER STE MI STALE OB STRANI IN HVALA, KER STE ME PODPIRALE.

RADA VAS IMAM!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4934
13.1.2010 10:12:29   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

palačinke

jst bi jih tud..... sej mogoče pa bodo ker mami ima navado zraven kisle juhe pečt palačinkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz jih bom jutri delala da sprobam nov mikseruser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4935
13.1.2010 10:12:33   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

halo

mi smo tud male tečkice...

havala za nasvete, je mal lažje ko vidiš da ni edini, sem mislila da je sam on ena velika drekonjauser posted image , sam glas ma pa k user posted image , ko pa govori pa ko punčkica čist nežno in milo

pole pa greva s hano kropit, k je od mojega strica mama umrla. na pogreb ne bom šla z vozičkom.

urša-uau uživejte u mehiški tole se pa dobro slišiuser posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm-no k glih tolk rada recepte talaš, pa napiš še kako nardiš testo za pizzo...THAAAANX

aja dobili so slike od haninega krsta, jih dobim po pošti drug mesec. Baje so ful dobre. fotograf je reku da si bo dal eno veliko v studio za stranke ker je ful luštnauser posted image user posted image user posted image user posted image
komaj čakam slikice ker so ziher fenomenalneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4936
13.1.2010 10:12:39   
Katjusa

šaki........Hane mleko je iz tommy tipple flaške,čaje in tekočino pa iz aventove flaške

tko,Hana je pojedla dozo mleka,zdej se greva pa preoblečt in rihtat papirje

lep dan

ČEBEL@....katero pa dudico...kolk luknjic..plis..tenx..mi2 imava samo za mleko probleme za gosto gre

šaki.......navadno aventovo flaško(malo 125ml da jo lahko sama drži)s cucljem št.2
sjmm.....za mleko je tommy tiplle  z št.3

tenx...pol imava ok...sem mislila, da je premalo

mi imamo mleko 4 sok 3  imamo pa oboje avent

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4937
13.1.2010 10:13:33   
Čebel@

palačinke

pšri nas jih tašča naredi,ker jaz jih še ne znamuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4938
13.1.2010 10:14:40   
Čebel@

šaki........Hane mleko je iz tommy tipple flaške,čaje in tekočino pa iz aventove flaške

lep dan

ČEBEL@....katero pa dudico...kolk luknjic..plis..tenx..mi2 imava samo za mleko probleme za gosto gre

šaki.......navadno aventovo flaško(malo 125ml da jo lahko sama drži)s cucljem št.2

pri nas že odzačetka je mleko po TT,3 pri aventu jo pa zalivauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4939
13.1.2010 10:16:35   
Urša08
Sjmm to pa je bil dober juteruser posted image user posted image user posted image user posted image mislim da bi mene tud kap ruknilauser posted image user posted image user posted image user posted image

Tanci super za slikice, komi čakam da vidim lepotičkouser posted image user posted image user posted image user posted image Oh glede Erika je pa pač faza kaj čmo. Sem ti pa še nekej hotla reč, da kadarkoli kaj takega govoriš z Erikom (je kej narobe naredu,...) vedno počepni k njemu in mu poglej v učke in povej - baje je to pravi pristop

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4940
13.1.2010 10:17:09   
TAMIKA3
čebel@

user posted image

closer to nature ® first sips weaning cup - pink
  • Truly non-spill drinking
  • Designed to ease the transition from bottle to cup drinking
  • Patented advance-flo™ technology for easy drinking
  • Super-soft and sensitive spout with flexible ribs
  • 150ml / 5 fl oz Capacity
  • Graduations
  • BPA & Phthalate Free
  • Cup base is interchangeable with closer to nature nipples
  • Hygiene Cap

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
    22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
    25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
    3.8.2006 MAI 4610g,57cm
    15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu sjmm)
  • Neposredna povezava do sporočila: 4941
    13.1.2010 10:17:28   
    Katjusa

lep dan

pri nas že odzačetka je mleko po TT,3 pri aventu jo pa zalivauser posted image

babe ZLAGALA SE SEuser posted image ne nalašč se mi je zdel mal čudn in sem šla na flaše pogledat oboje imamo 3..... imam pa namen kupit 4 za mlekouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
    Neposredna povezava do sporočila: 4942
    13.1.2010 10:17:36   
    Urša08

palačinke

pšri nas jih tašča naredi,ker jaz jih še ne znamuser posted image

Se jih boš kmalu naučila ko jih bo Hana začela jest, je čist simpl res

(odgovor članu Čebel@)
    Neposredna povezava do sporočila: 4943
    13.1.2010 10:17:50   
    Čebel@
    user posted image user posted image user posted image
    za otroške moram vpisat tiste podatke ki smo jih lani dobili domov iz služ,ali sem jaz narobe zastopila???

nič nisem zdrihtala od papirjev,ker moj dobi izpisek plač šele 25.1. in bom zgleda zaden dan letala okoliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
    Neposredna povezava do sporočila: 4944
    13.1.2010 10:18:49   
    tanci29

RADA VAS IMAM!!

no no bejba kam se poslavljaš, aja za zadnji dan porodniške...drugače se še kej beremo in vidimo

nč jest bom pa tkole napisala

hvala tebi za zabavne poste, za hece in nehece. hvala da si nas izbrala in klepetala z nami, da si nas poslušala in nam delila svoje nasvete...
    joj zdej pišem v množini pa sej mislim da se jih večina strinja. imele smo se super in imele se bomo super.
    včasih se mi sliši smešno da se družimo na forumu, ampak ko si enkrat in je to droga, lepa , opojna. res sem vesela da smo se tukaj našle. naj ti zadnji dan porodniške mine res lepo. uživaj v njemu.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
    Neposredna povezava do sporočila: 4945
    13.1.2010 10:18:55   
    Urša08
    Tamika jutrouser posted image No ti maš 4 mulčke majhne doma povej kako je s trmo in kako jo obvladaš?

Sjmm a se ti kej spomniš pri tvojih 3?

(odgovor članu Urša08)
    Neposredna povezava do sporočila: 4946
    13.1.2010 10:19:05   
    Čebel@
    IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

čebel@

user posted image

closer to nature ® first sips weaning cup - pink
  • Truly non-spill drinking
  • Designed to ease the transition from bottle to cup drinking
  • Patented advance-flo™ technology for easy drinking
  • Super-soft and sensitive spout with flexible ribs
  • 150ml / 5 fl oz Capacity
  • Graduations
  • BPA & Phthalate Free
  • Cup base is interchangeable with closer to nature nipples
  • Hygiene Cap

• vavuser posted image user posted image user posted image nisem jo sploh še nikjer videlauser posted image ........za mleko imamo tako samo z navadnim cucljem in brez ročajev

(odgovor članu TAMIKA3)
      Neposredna povezava do sporočila: 4947
      13.1.2010 10:19:11   
      TAMIKA3
      dan user posted image

mam domačo nalogo - grem prebrat tri strani user posted image
      pa ne čvekajte dosti, vas spet ne bom dohajala user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
      22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
      25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
      3.8.2006 MAI 4610g,57cm
      15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu TAMIKA3)
      Neposredna povezava do sporočila: 4948
      13.1.2010 10:19:55   
      Urša08

user posted image user posted image user posted image
      za otroške moram vpisat tiste podatke ki smo jih lani dobili domov iz služ,ali sem jaz narobe zastopila???

nič nisem zdrihtala od papirjev,ker moj dobi izpisek plač šele 25.1. in bom zgleda zaden dan letala okoliuser posted image user posted image user posted image

čebela vpisuješ podatke za 2008 - to mata oba s tvojim domauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
      Neposredna povezava do sporočila: 4949
      13.1.2010 10:19:57   
      Katjusa

RADA VAS IMAM!!

Onasissuser posted image user posted image user posted image user posted image tako lepo si napisala.... mal žalostno mi vs eskupi deluje, kot da se poslavljaš.... vem, da se ne in vem, da boš manj tle ampak te bom pogrešala in rada te imamuser posted image user posted image user posted image user posted image vem, da se boš trudla javljat kolikor bo v tvoji močiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
      želim ti čim lažje uvajanje v vrtec in nazaj v službouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
      Neposredna povezava do sporočila: 4950
      Stran:   <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
      Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
      Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
      Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
      Najlepše ime za fantka po vašem izboru
      Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
      пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?