Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 9:35:40
|
|
|
|
Onasiss
|
kATJUSA....TIST SEDEŽ DOBIŠ PRI "RIBNČANIH".... bemti črke
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 9:35:54
|
|
|
|
Šaki
|
djte mi povedat kaj za boga naj dajem za zajtrk tamali ..mi že zmanjkiuje idej
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 9:36:11
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ pri nas spet sneži pri nas tudi mi bomo kar notri,da se nosek pocajta......včeraj je kihnila le 2x v celem dnevu,edino ponoči sem jo slišala smrčat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 9:37:19
|
|
|
|
SURF
|
..sedaj pa res pa,pa
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 9:37:50
|
|
|
|
Urša08
|
Onasiss tile zadnji dnevi porodniške so pa res za en . Za kosilo si pa kr mal poenostavi pa bo. Mi bomo kr makarončke mel, hitro pa dobro
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 9:37:52
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Šaki djte mi povedat kaj za boga naj dajem za zajtrk tamali ..mi že zmanjkiuje idej jaz dostikrat kar na spletno stran kakega vrtca pogledam za jedilnik.... kak kus kus na mleku, kruh s zdenka sirom... , hrenovke, jajčka...jaz ji kar umešana naredim....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 9:38:36
|
|
|
|
Šaki
|
svašta. moj je reku ko smo se zbudili : je pa tamala danes celo noč spala. ja ja sem rekla.to bo ja.zi že ona pa ne.res da se je enkrat zbudila ob pol enih pol pa do sedmih nič...ampak zbudila se je . pol pa moj reče da je celo noč od osmih do zjutrj spala... on itak spi kot koma pa nč ne sliši
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 9:39:24
|
|
|
|
simonakr
|
Sm hotela zdele mal peglat ker glih tamala spi, pa je blo še vse mokro V teh primerih bi pa rada imela sušilni stroj... No bom pa mal dokumente urejala, pa za doklade napisala pa za dohodnino.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 9:39:45
|
|
|
|
Šaki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Onasiss tile zadnji dnevi porodniške so pa res za en . Za kosilo si pa kr mal poenostavi pa bo. Mi bomo kr makarončke mel, hitro pa dobro ja moj mene itak skos zajebava...upsss. a ti je že kaj slabo pa take
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 9:40:26
|
|
|
|
Šaki
|
grem tamala se je zbudila. lep dan vsem... čaw!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 9:43:40
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Šaki djte mi povedat kaj za boga naj dajem za zajtrk tamali ..mi že zmanjkiuje idej Šaki jaz se še vedno ubadam z mlekom oz. mlečno kašico Drugače maš pa kar veliko variant : polenta na mleku, gres, mlečna kaša, mlečni riž, čokolešnik, razni linoti, kus kus na mleku,... S kruhom maš pa zdenka sir, potem razne sirne namaze, marmelada, ... mah sej idej je kr dosti
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 9:46:06
|
|
|
|
Onasiss
|
pri nas je polenta in grris ---bljak.... joooooooooj simona...dohodnina....grrrrrrr...prav sita sem že teh papirjev...pa še otroški....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 9:49:14
|
|
|
|
Urša08
|
onasiss ja sej pri nas očitno vse mlečne kašice bljak ne morem verjet, Nejc bi še dons sam polento pa gres jedu, Žiga pa očitno kej s kruhom - tist pa ni problem A nej mu za večerjo kar kruh pa kej gor dam ker mlečno noče
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 9:55:57
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Dan.... nč ni dobr smo šli ob enih na Metelkovo...je Vito fasu laringitis.... Onasiss bogi Vito zate pa cel kup joj...revček...kako pa to zgleda...če lahko malo napišeš...prosim...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 9:56:00
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy jutro.....vse lepo...snegec pada...pridemo v vrtec....Tiso oddam....Tarja NOČE .... šok....je tko jokala....jst pa zraven....ne vem kaj je to...a ona kaj čuti kar jaz ne...drži se me kot klop...res....moram pogruntat kaj je to..k me bo razgnal drgač.. LEp dan vsem...... ojoj Ajvy kaj se pa dogaja s Tarjo? Pa sej drugače rada hodi v vrtec ane? Bogica mala ne vem...to je bilo danes...mam na sumu eno vzgojiteljico k je že od nekdaj ne mara...ampak je danes pol šla stran...ne vem....res ne vem...zgleda da jo je ruknilo to, da je vidla Tiso , ko je pojokcala ,k je šla notr...in je začela jokat...kam je šla Tisa....in tko...sem jo komaj potolažila....pol pa spet....ah ja.... Hvala za skrb.....čist me je ruknilo....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 9:56:03
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 onasiss ja sej pri nas očitno vse mlečne kašice bljak ne morem verjet, Nejc bi še dons sam polento pa gres jedu, Žiga pa očitno kej s kruhom - tist pa ni problem A nej mu za večerjo kar kruh pa kej gor dam ker mlečno noče jaz ji zvečer dajem kaj bolj konkretnega...ji skuham kako juho z makarroni...in tud spi potem dost bolj.... lahko pa mu daš kruh pa mlek
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 10:00:01
|
|
|
|
Onasiss
|
Ajvy...začne se vedno ponoči....najprej tak lajajoč kašelj, potem pa zelo težko dihanje....plitko...kot da ne bi mogu do konca sape zajet....pa hropi mu v grlu...joj grozno je....u glavnem tako plitko dihanje in lajajoč kašelj sta značilna...ker se glasilke tako otečene, da preprečujejo ostop zraka.... Pravijo, da bi ga morala ven postavt oz okno odpret ali pa v kopalnici fulll pare narest....to je ena od rešitev...sam je imel nizko saturacijo kisika....pa to ne bi oz ni nič kaj dosti pomagalo...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 10:01:38
|
|
|
|
Jutta
|
Onasiss - joj kakšen zaključek porodniške
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 10:02:21
|
|
|
|
Jutta
|
Ajvy - me kar stisne tole z vrtcem...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 10:02:44
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Ajvy...začne se vedno ponoči....najprej tak lajajoč kašelj, potem pa zelo težko dihanje....plitko...kot da ne bi mogu do konca sape zajet....pa hropi mu v grlu...joj grozno je....u glavnem tako plitko dihanje in lajajoč kašelj sta značilna...ker se glasilke tako otečene, da preprečujejo ostop zraka.... Pravijo, da bi ga morala ven postavt oz okno odpret ali pa v kopalnici fulll pare narest....to je ena od rešitev...sam je imel nizko saturacijo kisika....pa to ne bi oz ni nič kaj dosti pomagalo... a ha...ok...hvala...sem si shranila....torej samo para pomaga..oz. greš k P pa dajo tisto za dihat..da jim je lažje... JOj...bogec....res....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 10:05:33
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Ajvy - me kar stisne tole z vrtcem... a veš da danes je pa tudi mene,...in to orenk....sam kaj češ......ne smem popustit...na žalost.... NE vem kaj se dogaja...to me najbolj moti.....ker ne vem, kaj je tolk Tarjo zmotilo.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 10:06:10
|
|
|
|
Katjusa
|
hvala za info o sedežu.... sem misla it v trgovino pa sem se z dedijem in babiko menla, da mi benija čuvata in mi je dedi dal idejo da bi lahko kr gugalnico (tak plastičen sedež) gor pritrdil ker tak rabim samo za letos drugo leto bo tak sam sedel.... tak mi če pa kr dol it.... bi rad snegeca šlatal:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 10:07:36
|
|
|
|
Maksi1
|
Dobro jutro! Torej...kregarija...nehite že enkrat...ker tole merjenje moči nikamor ne paše. Sej znaste še kej drugega pisat, kot o ranjenem ponosu. Claud - ej, jest imam zaradi Zarjinih kg in hrane že celo glavo sivih las. Smo na 8,5 kg že cel mesec in v trebuščku ima kr luknjo, a vseeno kakšen dan jih ponudim 5 reči za kosilo, pa ne bo za nobeno odprla ust. Sem si pa iz medover sprintala tabele rasti in kg. Na nji vpisujem vsak mesec križce in zaenkrat je sicer pod črto, a počasi in vztrajno sledi nekemu napredku. In to me pomirja. Mleko - am ji paše samo zjutraj na tešče al pred spanjem - samo to ne glih vsakič. Gres, in ostale kašice ima rada, a samo na KM. Ker pa sem pristaš svežega in ne alpskega, pa je mal krize, ker ga nimam vse dni doma. Rumenjak - sam rumenjak naša ne mara preveč. Sicer ji ga vsake tolko podturim v kaki hrani. Celo jajce - tle ne kompliciram, sicer se npr jajčnim testeninam izogibam in beljaka samga ji še nisem dala, ma če naredim vlivance, al cmoke sama za na juho, al pa v kakem biskvitu, pa ji kar dam. Zajtrk - mi smo sladkosendi - marmelada je zakon. Ajvy - mogoče pa Tarjo kak otrok v vrtecu tepe? Uboščka, držim pesti, da hmali ugotovite, kaj je narobe. Tisa pa je prou pridna punca. No, še neki sem izpustila,...spet skleroza. Sori. Ma zdej šibam. Pr nas je sonček, Zarja noče 2. runde odspat, pa gremo ven. Se pol kaj oglasim.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 10:11:07
|
|
|
|
Maksi1
|
Aja, še to. Onasis - joj, ubogi Vito, res upam, da šla ta bolezen hitro stran. Miljon pikicpokic vam pošiljam. Še najrajši bi vam poslala eno, ki je na počitnicah že celo zimo v naši kuhinji, da bi le kej pomagalo. Srečno!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?