|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
12.1.2010 8:23:40   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

pri nas spet snežiuser posted image

pri nas tudiuser posted image user posted image user posted image
mi bomo kar notri,da se nosek pocajta......včeraj je kihnila le 2x v celem dnevu,edino ponoči sem jo slišala smrčatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
12.1.2010 8:24:35   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

JUTRO

urša-npr. danes zjutraj, ker sem mu slekla pižamo k ma gor avtočke, pol sem najdla en puloverček k ma gorb tud avto in je blo ok, pol je blo problem dat jopco gor k se ni več vidlo avta in je vleku dol na vse načine zraven pa u iber dretje za dobro jutrouser posted image ...pol noče teh čevlev, sej pol k je zrihtan je čist happy sam umes je pa živuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no mi tega še nimamo. Ma pa Nejc fazo k on nima časa. Nima časa it lulat, pa preoblečt, pa jestuser posted image user posted image user posted image user posted image Stavek ki je pri nas zelo pogost je : mami nimam časauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a to reče takrat ko se igra?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
12.1.2010 8:24:55   
Urša08

pri nas spet snežiuser posted image

pri nas tudiuser posted image user posted image user posted image

pri nas tudi sam tok rahlo da sem mislila prvo da gre dež

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
12.1.2010 8:25:33   
baki
nik se je zbudo zdaj.čokolina popil 20 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
12.1.2010 8:25:38   
Urša08

JUTRO

urša-npr. danes zjutraj, ker sem mu slekla pižamo k ma gor avtočke, pol sem najdla en puloverček k ma gorb tud avto in je blo ok, pol je blo problem dat jopco gor k se ni več vidlo avta in je vleku dol na vse načine zraven pa u iber dretje za dobro jutrouser posted image ...pol noče teh čevlev, sej pol k je zrihtan je čist happy sam umes je pa živuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no mi tega še nimamo. Ma pa Nejc fazo k on nima časa. Nima časa it lulat, pa preoblečt, pa jestuser posted image user posted image user posted image user posted image Stavek ki je pri nas zelo pogost je : mami nimam časauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja takrat ja, al pa če risanko gleda

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
12.1.2010 8:26:25   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: baki

ne vem če bi makarone,ne vem če nebom naredla nekaj iz sladkega zelja.bom vidla.

A Niku že daješ sladko zelje?

ja

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
12.1.2010 8:44:12   
Čebel@

JUTRO

ja takrat ja, al pa če risanko gleda

takrat je polno zaposlenuser posted image  

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
12.1.2010 8:46:54   
simonakr
Jutro punce

NE SE KREGAT!!!

Urša - naša že nekej časa noče jest mlečnih kašic in čokolinota - kar vn začne pluvat! Mam že 2 odprte. Tko da ji kuham gres al pa polento, mleka pa popije zjutrej 180 zvečer pa 150 ml.

Dobre tortice! user posted image user posted image

Grem kofetkat!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
12.1.2010 8:52:48   
TAMIKA3
jutro user posted image
nočka ok, ob 3.00 flaša mleka, ob 7.00 auf user posted image user posted image
kralji na delovnih mestihuser posted image
ata kralj na poti v koper, gre po nov službeni avto user posted image user posted image
tristan se igra, ne morem verjet user posted image
greva zajtrkovat

user posted image

user posted image

toliko za zdaj od naju user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
12.1.2010 9:00:42   
tanci29
pohamsala zajtrk Hana zdej pa greva pogledat nazaj u štacuno z avtosedeži, je na njenem ena nova sponka za pripenjanje pa mi ni tolk ušeč, grem gledat če se da kej zamenjat..

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
12.1.2010 9:00:52   
Ajvy
jutro.....vse lepo...snegec pada...pridemo v vrtec....Tiso oddam....Tarja NOČE ....user posted image user posted image user posted image user posted image šok....je tko jokala....jst pa zraven....ne vem kaj je to...a ona kaj čuti kar jaz ne...drži se me kot klop...res....moram pogruntat kaj je to..k me bo razgnal drgač..

LEp dan vsem......

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
12.1.2010 9:01:38   
Ajvy

pohamsala zajtrk Hana zdej pa greva pogledat nazaj u štacuno z avtosedeži, je na njenem ena nova sponka za pripenjanje pa mi ni tolk ušeč, grem gledat če se da kej zamenjat..

jst sem pa včeraj naročila sedež ----za Tiso..matr je lep...z rožicami...komaj čakam ,da se princeska prvič pelje v njem....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
12.1.2010 9:03:34   
simonakr
CLAUD - imaš ZS!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
12.1.2010 9:04:35   
Onasiss
Dan....
nč ni dobr
smo šli ob enih na Metelkovo...je Vito fasu laringitis....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
12.1.2010 9:17:25   
Šaki
jutrooooo....

onasiss.upam da bo kmal bolje....

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
12.1.2010 9:27:33   
Katjusa

dobro jutro

JUTRO

jst mu dam puli in potem kratko majčko z motivom carsuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sicer mi ne komplicira ima pa rad tko....

Urša naš je tud imel obdobje "nimam časa" zdej  je raje kr tiho ker sem mu rekla, da mi ne more rečt, da nima časauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Onasiss user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se hitro pozdravite

Jst sploh nisem slabe volje niti nisem bla včeraj tko da to da ni moj čas nima nobene veze s kregom..... pač ne prenesem da mi nekdo očita da zaradi mojih komenrajev ga je groza.... kateri ne paše in jo je groza mojih komentarjev (čeprav je bilo samo moje mnenje) nej me da na ignor mislim, da potem ne kaže postov te osebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in je problem rešenuser posted image user posted image user posted image user posted image
in če jst otroke tud v vato zavijam jih pač ampak mislim da sem daleč od tega..... se reje ne spuščam v podrobnosti, ker se nočem kregat.....
čebela nisem te ignorirala ker klica nisem slišala sem pa vidla sms, ki sem ga res ignorirala..... zaradi mene smo lahko čist kul ne rabmo nič razčistevat, ker je pač prišlo do nesporazuma in sam prosim te ne me zdej še optoževat, da komu dneve kvarimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi je žal če sme komu dan pokvarla ampak mislim, da ga je nekdo meni bolj..... in ne vsega obrnt name ker ne verjamem, da sem pa vse zdej jst kriva, ki sem podala svoje mnenje.....
mah temu ne bo konca......
Kot sem včeraj napisala, da mi je kul in da se mi ni nič spremenilo in prosim uporabite gimbek ignor.....oz. BLOKIRAJ..... težko bi se mi blo ločit od vas ampak bi se vsekakor ful potrudla ker znam bit trma pa še če naprej smetim tle balonchy delam uslugouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kje se dobijo sanke za dojenčke al pa sedež za na sanke?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
12.1.2010 9:29:23   
SURF
Jutro..
Sem vesela,da se danes odvijajo stvari drugačeuser posted image user posted image .

Majchy-Ti bom sporočila koliko  krpic še danes....

Ajvy-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hudo je to,si mislim......kako pa je s Tarjo ko ti greš?Se potem umiri?
Komaj čakam in vam želim,da bo kmalu vse tako kot je treba....

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
12.1.2010 9:31:23   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

jutro.....vse lepo...snegec pada...pridemo v vrtec....Tiso oddam....Tarja NOČE ....user posted image user posted image user posted image user posted image šok....je tko jokala....jst pa zraven....ne vem kaj je to...a ona kaj čuti kar jaz ne...drži se me kot klop...res....moram pogruntat kaj je to..k me bo razgnal drgač..

LEp dan vsem......

ojoj Ajvy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj se pa dogaja s Tarjo? Pa sej drugače rada hodi v vrtec ane? Bogica mala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
12.1.2010 9:32:10   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Dan....
nč ni dobr
smo šli ob enih na Metelkovo...je Vito fasu laringitis....user posted image user posted image user posted image

Onasiss bogi Vito user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate pa cel kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
12.1.2010 9:32:52   
SURF
Katjuša sedeži so v BC.

Grem js...
Upam,da najdete mir...

Lep dan.

Pri nas snežiuser posted image user posted image .

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
12.1.2010 9:33:34   
Šaki

Kje se dobijo sanke za dojenčke al pa sedež za na sanke?

jz nisem nikol kupovala sank.
za tamalega sem enkrat kupla bob tisti plastičen.pa je lepo notri sedel-.
tamal poa tudi že lepo notri sedi.dam ji eno brisačo pod rito in gremo.
no če greva v breg jo pač mal držim.
k ma zadaj na hrbtu malo povzdignjeno pa lahko lepo sedi.meni je čist kul ker tud ni tolk težko za vozit kot sanke...

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
12.1.2010 9:33:57   
Onasiss
Uh....je bilo tole enega branja....user posted image .... meni je všeč, če mi kdo pove kako mnenje, navsezadnje tudi nisem najbolj pametna.....user posted image ... Je pa res, da dolečenih stvari ne komentiram, ker se mi zdijo banalne.....se pač raje ne oglašam....ampak ...vsak po svoje....user posted image

Pri nas pestro....user posted image najprej sem morala štih probo narest...sem šla v službo...tale današnja varianta ni najboljša.... bo treba it prej od doma, da dobim parking okrog UKC-ja...pol sem morala papirje v vrtec nest, zdaJ JE ŠEL oNASIS K ZDRAVNIKU.... POL GREM JAZ Z vITOM K p ...ups črke..... pa še tipkovnica mi nagajauser posted image user posted image user posted image ...skratka...takole izglledajo moji dnevi pred iztekom porodniške.....user posted image

En nad nami sarme kuha...grem na vrata trkat, če majo kaj viška.....user posted image user posted image user posted image

NAJRAJE BI ŠLA PA KAR SPAT.....user posted image

So what....

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
12.1.2010 9:34:19   
SURF

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiiss
Dan....
nč ni dobr

pa še za Vita user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Onasiss bogi Vito user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate pa cel kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
12.1.2010 9:35:14   
Urša08
Katjuša sedež za na sanke imajo teli ribenčani, pa pomoje tud kak Hervis, Intersport - sam za to nisem 100%, za ribenčane pa semuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
12.1.2010 9:35:20   
Šaki
aaaaaaaaaaaaaa sarme sem jih ravno včeraj jedla...mlajskiuser posted image

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?