Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 8:23:40
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ pri nas spet sneži pri nas tudi mi bomo kar notri,da se nosek pocajta......včeraj je kihnila le 2x v celem dnevu,edino ponoči sem jo slišala smrčat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 8:24:35
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 JUTRO urša-npr. danes zjutraj, ker sem mu slekla pižamo k ma gor avtočke, pol sem najdla en puloverček k ma gorb tud avto in je blo ok, pol je blo problem dat jopco gor k se ni več vidlo avta in je vleku dol na vse načine zraven pa u iber dretje za dobro jutro ...pol noče teh čevlev, sej pol k je zrihtan je čist happy sam umes je pa živ no mi tega še nimamo. Ma pa Nejc fazo k on nima časa. Nima časa it lulat, pa preoblečt, pa jest Stavek ki je pri nas zelo pogost je : mami nimam časa a to reče takrat ko se igra?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 8:24:55
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ pri nas spet sneži pri nas tudi pri nas tudi sam tok rahlo da sem mislila prvo da gre dež
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 8:25:33
|
|
|
|
baki
|
nik se je zbudo zdaj.čokolina popil 20
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 8:25:38
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 JUTRO urša-npr. danes zjutraj, ker sem mu slekla pižamo k ma gor avtočke, pol sem najdla en puloverček k ma gorb tud avto in je blo ok, pol je blo problem dat jopco gor k se ni več vidlo avta in je vleku dol na vse načine zraven pa u iber dretje za dobro jutro ...pol noče teh čevlev, sej pol k je zrihtan je čist happy sam umes je pa živ no mi tega še nimamo. Ma pa Nejc fazo k on nima časa. Nima časa it lulat, pa preoblečt, pa jest Stavek ki je pri nas zelo pogost je : mami nimam časa a to reče takrat ko se igra? ja takrat ja, al pa če risanko gleda
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 8:26:25
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: baki ne vem če bi makarone,ne vem če nebom naredla nekaj iz sladkega zelja.bom vidla. A Niku že daješ sladko zelje? ja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 8:44:12
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 JUTRO urša-npr. danes zjutraj, ker sem mu slekla pižamo k ma gor avtočke, pol sem najdla en puloverček k ma gorb tud avto in je blo ok, pol je blo problem dat jopco gor k se ni več vidlo avta in je vleku dol na vse načine zraven pa u iber dretje za dobro jutro ...pol noče teh čevlev, sej pol k je zrihtan je čist happy sam umes je pa živ no mi tega še nimamo. Ma pa Nejc fazo k on nima časa. Nima časa it lulat, pa preoblečt, pa jest Stavek ki je pri nas zelo pogost je : mami nimam časa a to reče takrat ko se igra? ja takrat ja, al pa če risanko gleda takrat je polno zaposlen
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 8:46:54
|
|
|
|
simonakr
|
Jutro punce NE SE KREGAT!!! Urša - naša že nekej časa noče jest mlečnih kašic in čokolinota - kar vn začne pluvat! Mam že 2 odprte. Tko da ji kuham gres al pa polento, mleka pa popije zjutrej 180 zvečer pa 150 ml. Dobre tortice! Grem kofetkat!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 8:52:48
|
|
|
|
TAMIKA3
|
jutro nočka ok, ob 3.00 flaša mleka, ob 7.00 auf kralji na delovnih mestih ata kralj na poti v koper, gre po nov službeni avto tristan se igra, ne morem verjet greva zajtrkovat toliko za zdaj od naju
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 9:00:42
|
|
|
|
tanci29
|
pohamsala zajtrk Hana zdej pa greva pogledat nazaj u štacuno z avtosedeži, je na njenem ena nova sponka za pripenjanje pa mi ni tolk ušeč, grem gledat če se da kej zamenjat..
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 9:00:52
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro.....vse lepo...snegec pada...pridemo v vrtec....Tiso oddam....Tarja NOČE .... šok....je tko jokala....jst pa zraven....ne vem kaj je to...a ona kaj čuti kar jaz ne...drži se me kot klop...res....moram pogruntat kaj je to..k me bo razgnal drgač.. LEp dan vsem......
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 9:01:38
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 pohamsala zajtrk Hana zdej pa greva pogledat nazaj u štacuno z avtosedeži, je na njenem ena nova sponka za pripenjanje pa mi ni tolk ušeč, grem gledat če se da kej zamenjat.. jst sem pa včeraj naročila sedež ----za Tiso..matr je lep...z rožicami...komaj čakam ,da se princeska prvič pelje v njem....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 9:03:34
|
|
|
|
simonakr
|
CLAUD - imaš ZS!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 9:04:35
|
|
|
|
Onasiss
|
Dan.... nč ni dobr smo šli ob enih na Metelkovo...je Vito fasu laringitis....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 9:17:25
|
|
|
|
Šaki
|
jutrooooo.... onasiss.upam da bo kmal bolje....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 9:27:33
|
|
|
|
Katjusa
|
dobro jutro IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 JUTRO urša-npr. danes zjutraj, ker sem mu slekla pižamo k ma gor avtočke, pol sem najdla en puloverček k ma gorb tud avto in je blo ok, pol je blo problem dat jopco gor k se ni več vidlo avta in je vleku dol na vse načine zraven pa u iber dretje za dobro jutro ...pol noče teh čevlev, sej pol k je zrihtan je čist happy sam umes je pa živ jst mu dam puli in potem kratko majčko z motivom cars sicer mi ne komplicira ima pa rad tko.... Urša naš je tud imel obdobje "nimam časa" zdej je raje kr tiho ker sem mu rekla, da mi ne more rečt, da nima časa Onasiss da se hitro pozdravite Jst sploh nisem slabe volje niti nisem bla včeraj tko da to da ni moj čas nima nobene veze s kregom..... pač ne prenesem da mi nekdo očita da zaradi mojih komenrajev ga je groza.... kateri ne paše in jo je groza mojih komentarjev (čeprav je bilo samo moje mnenje) nej me da na ignor mislim, da potem ne kaže postov te osebe in je problem rešen in če jst otroke tud v vato zavijam jih pač ampak mislim da sem daleč od tega..... se reje ne spuščam v podrobnosti, ker se nočem kregat..... čebela nisem te ignorirala ker klica nisem slišala sem pa vidla sms, ki sem ga res ignorirala..... zaradi mene smo lahko čist kul ne rabmo nič razčistevat, ker je pač prišlo do nesporazuma in sam prosim te ne me zdej še optoževat, da komu dneve kvarim mi je žal če sme komu dan pokvarla ampak mislim, da ga je nekdo meni bolj..... in ne vsega obrnt name ker ne verjamem, da sem pa vse zdej jst kriva, ki sem podala svoje mnenje..... mah temu ne bo konca...... Kot sem včeraj napisala, da mi je kul in da se mi ni nič spremenilo in prosim uporabite gimbek ignor.....oz. BLOKIRAJ..... težko bi se mi blo ločit od vas ampak bi se vsekakor ful potrudla ker znam bit trma pa še če naprej smetim tle balonchy delam uslugo Kje se dobijo sanke za dojenčke al pa sedež za na sanke?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 9:29:23
|
|
|
|
SURF
|
Jutro.. Sem vesela,da se danes odvijajo stvari drugače . Majchy-Ti bom sporočila koliko krpic še danes.... Ajvy- hudo je to,si mislim......kako pa je s Tarjo ko ti greš?Se potem umiri? Komaj čakam in vam želim,da bo kmalu vse tako kot je treba....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 9:31:23
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy jutro.....vse lepo...snegec pada...pridemo v vrtec....Tiso oddam....Tarja NOČE .... šok....je tko jokala....jst pa zraven....ne vem kaj je to...a ona kaj čuti kar jaz ne...drži se me kot klop...res....moram pogruntat kaj je to..k me bo razgnal drgač.. LEp dan vsem...... ojoj Ajvy kaj se pa dogaja s Tarjo? Pa sej drugače rada hodi v vrtec ane? Bogica mala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 9:32:10
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Dan.... nč ni dobr smo šli ob enih na Metelkovo...je Vito fasu laringitis.... Onasiss bogi Vito zate pa cel kup
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 9:32:52
|
|
|
|
SURF
|
Katjuša sedeži so v BC. Grem js... Upam,da najdete mir... Lep dan. Pri nas sneži .
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 9:33:34
|
|
|
|
Šaki
|
Kje se dobijo sanke za dojenčke al pa sedež za na sanke? jz nisem nikol kupovala sank. za tamalega sem enkrat kupla bob tisti plastičen.pa je lepo notri sedel-. tamal poa tudi že lepo notri sedi.dam ji eno brisačo pod rito in gremo. no če greva v breg jo pač mal držim. k ma zadaj na hrbtu malo povzdignjeno pa lahko lepo sedi.meni je čist kul ker tud ni tolk težko za vozit kot sanke...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 9:33:57
|
|
|
|
Onasiss
|
Uh....je bilo tole enega branja.... .... meni je všeč, če mi kdo pove kako mnenje, navsezadnje tudi nisem najbolj pametna..... ... Je pa res, da dolečenih stvari ne komentiram, ker se mi zdijo banalne.....se pač raje ne oglašam....ampak ...vsak po svoje.... Pri nas pestro.... najprej sem morala štih probo narest...sem šla v službo...tale današnja varianta ni najboljša.... bo treba it prej od doma, da dobim parking okrog UKC-ja...pol sem morala papirje v vrtec nest, zdaJ JE ŠEL oNASIS K ZDRAVNIKU.... POL GREM JAZ Z vITOM K p ...ups črke..... pa še tipkovnica mi nagaja ...skratka...takole izglledajo moji dnevi pred iztekom porodniške..... En nad nami sarme kuha...grem na vrata trkat, če majo kaj viška..... NAJRAJE BI ŠLA PA KAR SPAT.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 9:34:19
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Onasiiss Dan.... nč ni dobr smo šli ob enih na Metelkovo...je Vito fasu laringitis.... pa še za Vita Onasiss bogi Vito zate pa cel kup
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 9:35:14
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša sedež za na sanke imajo teli ribenčani, pa pomoje tud kak Hervis, Intersport - sam za to nisem 100%, za ribenčane pa sem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 9:35:20
|
|
|
|
Šaki
|
aaaaaaaaaaaaaa sarme sem jih ravno včeraj jedla...mlajski
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?