Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 9.1.2010 19:34:29
|
|
|
|
sunny24
|
Gaja je nardila prvi samostojn korak... miš moj!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 9.1.2010 20:39:40
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Gaja je nardila prvi samostojn korak... miš moj!!!!!!!!!!! Bravo Gajči pa je dobil ati najlepše darilo za rojstni dan
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 9.1.2010 21:54:56
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Gaja je nardila prvi samostojn korak... miš moj!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 10.1.2010 8:50:31
|
|
|
|
Deja
|
Jutro dekleta!!! Evo po dolgem času se zopet malo javljam... Vsem vse naj naj za obmesečnice in rojstne dneve Bravo za napredke.... Slišim, da se dogovarjate za srečanje... no pa bi tudi mi3je prileteli pogledat - da se končno spoznamo.... naša nočka nocoj je bila joj joj... od treh naprej smo se cartali... zgleda da ga matra zobek številka 5... upam da bo danes pokukala ven, ker si ne želim še ene take nočke.... nič... zdaj pa šibam v trgovino... pa se vidimo v soboto!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 10.1.2010 8:57:36
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro....otroci, zrihtani, siti,....se zdej igrasta kuhinjico...mami se pa po svoje igra KOmaj čakam ,da gremo spet na snegeca....je kle en tak fajn hrib....otročki so tak zadovoljni...mi je to tak všeč....full dobr... Lepo nedeljo vsem....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 10.1.2010 10:25:07
|
|
|
|
Čebel@
|
kje?-->KOLOSEJ Ljubljana(BTC) kdaj?-->16.1.2010(sobota) ob?-->10.00 -čebel@ -urša08 -claud -sunny -maksi(mogoče) -ajvy -surf -tanci -onasiss -simonakr -črticaa -petrap -kolumbo(mogoče) -cita -birdy -brkn(mogoče) -sjmm -milči(mogoče) -rebeka84 -tamika(mogoče) -barbarags -katjuša(mogoče) -Deja dajte se pofločkat punce,da se spoznamo!!!!! ps:če še katera potrebuje to-to krpice iz tosame mi naj sporoči in ji bom dostavila na srečanje......cena 1 škatlice je 1,20€
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 10.1.2010 10:25:49
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro...... ......lep dan
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 10.1.2010 10:26:27
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Gaja je nardila prvi samostojn korak... miš moj!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 10.1.2010 10:36:56
|
|
|
|
Shuka
|
Jutro sončice, pri nas sije tak lep sonček. Maj je šel na dopoldansko spanje, jaz sem vas prišla pozdravit in vam zaželet lepo nedeljo!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 10.1.2010 10:39:24
|
|
|
|
Shuka
|
Mi bi se radi udeležili vašega srečanja ampak žal ne bo šlo, mogoče drugič, ko bomo imeli nov vozek, v katerem bomo lahko sedeli in opazovali okolico, po pravici povedano pa takle čas grip in viroz se še vedno ogibamo prostorov z veliko ljudi. Vem, da ga ne bom mogla obranii pred vsemi boleznimi kar tudi ni moj namen, ampak s časoma bo imel imunski sistem verjetno močnejši in takrat vam ne bomo dali miru! Vi se pa res lepo imejte.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 10.1.2010 10:40:05
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Gaja je nardila prvi samostojn korak... miš moj!!!!!!!!!!! Bravoooo , pa še frizurco ma novo
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 10.1.2010 11:14:39
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Mi bi se radi udeležili vašega srečanja ampak žal ne bo šlo, mogoče drugič, ko bomo imeli nov vozek, v katerem bomo lahko sedeli in opazovali okolico, po pravici povedano pa takle čas grip in viroz se še vedno ogibamo prostorov z veliko ljudi. Vem, da ga ne bom mogla obranii pred vsemi boleznimi kar tudi ni moj namen, ampak s časoma bo imel imunski sistem verjetno močnejši in takrat vam ne bomo dali miru! Vi se pa res lepo imejte. pa drugič
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 10.1.2010 12:51:26
|
|
|
|
MIHAILO
|
Hello...evo smo prispeli vceraj nazaj...nic ne vem o cem tece debata... mi smo se imeli lepo in hitro je minilo teh 17dni...mihailo ze naredi dva koraka sam ampak potem ga morem lovit ,ker pade...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 10.1.2010 13:02:44
|
|
|
|
MIHAILO
|
Kako je kaj nasa TANCI?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 10.1.2010 13:06:46
|
|
|
|
MIHAILO
|
Naj se povem ,da je bil Mihailo zelo priden v sedezu,ko smo sli dol smo se vstavili parkrat na kratko...vceraj ko smo sli pa nazaj pa samo 2x...enkrat smo sli na kosilo enkrat pa samo da smo se previli in da je mleko popil,ostalo je vse prespal ali pa je bil buden in je pel...na meji smo pa cakali 2h in se nismo nikamor premikali,sem ga oblekla in bila malo zunaj z njim malo sva se pa igrala in takrat ni bil v sedezu ampak se tudi premikali nismo... A vasi malcki se spijo 2x na dan???Mihailo je zdaj zacel samo nkrat okrog 13h...ne spi vec dopoldne,ampak zato zjutraj dlje spi in je lusno...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 10.1.2010 13:31:55
|
|
|
|
Čebel@
|
mihailo.....pri nas spi še 2x na dan Hanči je začela ponoči full kihat in nosek ji pušča.......sej sem vedla da se preveč veselim srečanja -no pustimo se presenetit.......uglavnem:ponoči smo ga feštali.....dlesni ji bolijo na full .....prejle pred kosilom je pa stala pri mizi in se je kar spustila,je padla ko kegelj in se ji je iz ust ulila kri ......se je "le" v dlesen ruknila,in je brez problema jedla kosilo zdele smo pa smrekico pospravili,jaz se moram pa spraviti likati,ker gremo mogoče potem k mojim na en kratek obisk lep dan še naprej
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 10.1.2010 16:38:07
|
|
|
|
Jutta
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Gaja je nardila prvi samostojn korak... miš moj!!!!!!!!!!! Bravo Gaja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 10.1.2010 17:29:41
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Gaja je nardila prvi samostojn korak... miš moj!!!!!!!!!!! Bravo Gaja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 10.1.2010 17:33:56
|
|
|
|
Urša08
|
ojla Mi smo včeraj prav luštno praznovali. Nejc je seveda užival, je bil pa čist zmeden pri odpiranju daril ker jih je bilo kar malo preveč. Danes smo pa dan izkoristili za snegca in smo šli na sprehod, pa mal sankanja, no zdej je pa že nočka. Žiga spi lepotni spanec, Nejc se pa igra. grem slikico od tortice poiskat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 10.1.2010 17:37:43
|
|
|
|
Urša08
|
Eto takale pikapolonica je ratala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 10.1.2010 17:38:22
|
|
|
|
Urša08
|
Grem z Nejcem progo za vlakca sestavit. Uživajte
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 10.1.2010 18:02:21
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Eto takale pikapolonica je ratala Ursa ce si tole sama delala, te morm se posebi pohvalt ker je res lepa Pa SUPER za praznovanje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 10.1.2010 18:54:54
|
|
|
|
Šaki
|
dober večer... no evo mi smo se pozdravli skoraj po enem mesecu.no občasno še kdo pokašlja ampak upam da bo. je kaj novega? hmmmmmm.nazadnje se spomnim ko je pisala ena da je noseča...pa sm pozabla kdo že.. v glavnem nekaj me zanima z vašpe strani. namreč špel sem prejle tehtala in ima 9,6 kg ampak s plenico vred in po jedi.zdj me pa to malo skrbi.k sm brala po forumu namreč nektatere pošiljajo v lj zaradi prenizke teže. upam da je moj strah odveč, me zanima kolk kaj vaši tehtajo pri 11 mesecih??
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 10.1.2010 19:27:25
|
|
|
|
Onasiss
|
Dan... Mi danes spimo... s tastarim sva prišla ob 3-h zjutraj domov in smo 6,30 že vstali..... no potem smo dopoldne spali, na kosilo smo bili povabljeni tja kjer smo ga včeraj žurali.... aja.... varuška se je "obnesla"...če ne bi midva prišla domov bi otroc verjetno jokal, ker ju ni slišala.... Evita je tud nekaj prehlajena... ji iz noska teče... upam, da ne zboli.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 10.1.2010 19:30:40
|
|
|
|
Onasiss
|
Urša....lepo da ste uživali.... čebel@...jaz sem danes 3 stroje oprala in posušila...likanje pa ne vem kdaj pride na vrsto.... shuka...lepo, da si se javila mihailo...wb...upam, da ste lepo preživeli praznike šaki...nimam pojma kok ma naša.....samo sedaj se jim rast teže malo upočasni....le kam bi pa prišli, če bi vsak mesec napredovali za pol kile.... Moj Vito ima pri 4,5 letih 17 kil....
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?