|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
4.1.2010 22:15:25   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

sjmm.....ti si carica.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ni za kej..pa še drugič...ti sam lepo peči in papcajuser posted image

Bom nesla prvi dan v službo....user posted image

So what....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
4.1.2010 22:17:05   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

sjmm.....ti si carica.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ni za kej..pa še drugič...ti sam lepo peči in papcajuser posted image

Bom nesla prvi dan v službo....user posted image

o, pol pa le glej da bo gutuser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
4.1.2010 22:58:49   
boma2

čerrrrrrrrrrrrrr-

vsem enga srečenga pa zdravga... :)

Punce, letošnje leto je, ko moramo nazaj v službo, ampak jo vsaj imamo :)

V glavnem, če se boste kej dobile prej... mi prosim pošljite zs... pa mogoče res pridem.. :)

jaz pa moram 28.1.2010 v službo.. :) za kakšen teden pa pol mal še doma... :)

boma2 :)

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
4.1.2010 22:59:50   
boma2

aja od 1.1.2010 se naš Žiga sam dvigne ob opori in puza k ta velk..:)

boma2 :)

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
5.1.2010 0:24:09   
Ajvy
hvala vsem za skrb....

Danes sva bili skupaj eno urico notri....nič posebnega.......
to je to....več ne morem pisat...nisem sposobna...jutri bo sama...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
5.1.2010 7:50:56   
Urša08
user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
5.1.2010 7:56:51   
Urša08
Jutrouser posted image

Pijem kavico, otroka sta že v trenerkicah in se trenutno igrata.

Sjmm - takole Žiga je:
7 - mleko 210 ml
9 -10 sadje
12-13 kosilo
15-16 skutka
20 -  mleko 210 ml
včasih dobi še kako žemljico na sprehodu, al pa koščke kruhka doma, pa kak mali puding al pa mal mlečne kašice. Sva mela že zvečer kašico ker je mleko zavračal, no zdej pa spet mleko hoče. Včerej sem mu dala eno žličko gresa skuhanga na km, drugače imava še vedno aptamil in tiste kašice. Bova počasi začela kašice s km delat, za v flašo bo pa še nekaj časa aptamil.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
5.1.2010 7:57:31   
Urša08
Onasiss, Ajvy, Kolumbo in vse tiste ki imate rade sneg uživajte ta tedenuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
5.1.2010 8:01:25   
Urša08
Ajvy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Piskot a veš pri moških ni nikol tehnika predraga oz. se tam ne špara user posted image user posted image user posted image user posted image te pa čist zastopim. Žiga mam še kar v lupini, se mi nikamor ne mudiuser posted image user posted image user posted image V bistvu ma še dost prostora zaenkrat, ga bomo pa v kratkem prestavili v Nejčkov sedež, Nejca pa v tavelik. Sem zdej s parimi govorila in majo že vse otroke ki so mlajši od Nejca že prestavljene v ta velik zic. Če mi ne bo odgovarjalo bomo pa zaenkrat uporabljali zic ki ga mamo v taščinem avtu - ki je od 9 -36.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
5.1.2010 8:04:18   
Urša08
Onasiss včerej so bile v Kranju res grozne ceste, no sej najbrž povsod. K je moj domov prišel je bila poledica in so šele posipavaliuser posted image vedno z zamudo.

Držim pestke da dobro opraviš in dobite vrtec za Evito user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
5.1.2010 8:05:25   
Urša08
Punce a samo mi tko zgodaj vstajamouser posted image Nikjer nobene, da bi mi družbo pri kavici delalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
5.1.2010 8:07:08   
tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Punce a samo mi tko zgodaj vstajamouser posted image Nikjer nobene, da bi mi družbo pri kavici delalauser posted image user posted image user posted image

URŠA DOBRO JUTRO

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
5.1.2010 8:07:40   
claud
Jutro!

Wau ventolin dela cudeze.....
ob 21 dobila ventolin in spi 4 ure ......na 4 ure ji morm dajat.....spet dobi in je spala pol od 1h pa do pol 8huser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image [sm=bravo.gif
Se je pa ze po prvi dozi ful poznal...ful manj kasljauser posted image user posted image user posted image

Dons sm pa po parih dneh kr dobre volje...ja tud spanje dela cudezeuser posted image user posted image user posted image

Cebela....joj ti pa hujsanje.....da ti ne bojo kosti vn pogledaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sm dons nna vago stopla me je skor kap...53kg....res se ne spomnm kdaj sm mela nazadnje tok....v osnovni soliuser posted image

Ajvy kaj te muci?user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst bi tud srecanje.....!!!!!!!! Sm dobila eno idejo da bi nardile en tak simbolicen skupni 1.rojstni dan...... S torto in pijacko....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
5.1.2010 8:07:51   
Urša08
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Roku (od Kolumbo), Mtiju (od Witto) in Urošu (od Rebeke) vse naj naj za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
5.1.2010 8:08:00   
tanci29

Držim pestke da dobro opraviš in dobite vrtec za Evito user posted image user posted image user posted image

tudi jaz držim pestke...kam pa gre opravit

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
5.1.2010 8:08:37   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

URŠA DOBRO JUTRO

tanci tudi tebi dobro jutro user posted image Kako si? Ste lepo praznovali, ste zdravi, že delaš?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
5.1.2010 8:08:56   
Urša08

tudi jaz držim pestke...kam pa gre opravit

K Jankoviču user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
5.1.2010 8:09:49   
claud
Ursa hvala za kofico......verjetno si spregledala zadnjic moj post....do kdaj zbiras kode od cajev?

Tanci... Jutro !

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
5.1.2010 8:10:39   
Urša08
Claud lepo, da sta obe z Larisso boljše. Pa prav imaš spanje dela čudežeuser posted image Joj tale ideja s tortico je meni všečuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
5.1.2010 8:11:27   
tanci29

URŠA DOBRO JUTRO

tanci tudi tebi dobro jutro user posted image Kako si? Ste lepo praznovali, ste zdravi, že delaš?

delam ne več...sem samo dva tedna k je bla sodelavka na bolniški...začnem 15.2, ko porabim še dopust in ko uvedem Hano v vrtec...zdravi smo, erik je šel danes prvč po praznikih v vtrec, hana spančka, ponoči se non stop zbuja in se neki zvija ter ful jokca, pa mal ma prehlada

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
5.1.2010 8:12:00   
claud

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Roku (od Kolumbo), Mtiju (od Witto) in Urošu (od Rebeke) vse naj naj za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
tudi od najuuser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
5.1.2010 8:12:06   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Ursa hvala za kofico......verjetno si spregledala zadnjic moj post....do kdaj zbiras kode od cajev?

Tanci... Jutro !

Claud najbrž sem res spregledalauser posted image user posted image user posted image user posted image do konca marca - hvala ti

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
5.1.2010 8:13:07   
tanci29
se tudi jaz podpišem pod čestitko...mi je noče prpopat k citiram

uglavnem pošiljam poljubčke vsem trem slavljencem

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
5.1.2010 8:14:11   
claud

URŠA DOBRO JUTRO

delam ne več...sem samo dva tedna k je bla sodelavka na bolniški...začnem 15.2, ko porabim še dopust in ko uvedem Hano v vrtec...zdravi smo, erik je šel danes prvč po praznikih v vtrec, hana spančka, ponoči se non stop zbuja in se neki zvija ter ful jokca, pa mal ma prehlada

Tanci a ste dobil vrtec?user posted image user posted image A bosta z Erikom v istem?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
5.1.2010 8:14:13   
tanci29
claud-jutro tudi tebiuser posted image ....superca da si boljše volje, čeprav nevem zakaj si bla slabše...pa fajn da malo bolje spite, človek je potem res čist drugačen ko je naspan

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?