|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
24.12.2009 14:11:25   
TAMIKA3
katjuša in čebel@ zelo lep kolaž in seznam user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
24.12.2009 14:26:52   
simonakr
Shuka in Vandame - lepo da sta se javile! Tud vama lepe praznike!

Tristan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za prve korake!

Najdla sm jaslice!!!! V čist tazadni omari pod kupom papirja! Moški! user posted image

Zdej se pa praznovanje lahko začne! Si grem nardit en kuhan vin! Če se ne tipkamo - lepo praznujte!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
24.12.2009 14:53:58   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

TRISTAN SAM VSTANE IN NAREDI 3,4 KORAKE user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

ja kam se mu pa mudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo Tristan

za bratci user posted image user posted image user posted image user posted image

imam sestrično, ki ima tudi 4 otroke in najmlajši je bil tok len... vse so mu k riti znosl in mu ni blo treba je vse ful pozno začel, je kr v kotu sedel in bil nemi opazovalec....

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
24.12.2009 14:55:11   
Katjusa
evo moji cookiji se že pečejo:)

dons so se mi mal bolj razlezli k sem vmes po florija letelauser posted image ma važn da bodo dobri:)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
24.12.2009 15:03:32   
simonakr

dons so se mi mal bolj razlezli k sem vmes po florija letelauser posted image ma važn da bodo dobri:)

Men so se vsi razlezli pa se bodo vseeno vsi pojedli!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
24.12.2009 15:07:45   
črticaa
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
24.12.2009 15:10:05   
črticaa
francosko solato delam že cel dan,...pa še kr ni konc,.......

korenje ,..grah,...krompir,....kumarice,.........aaaaaaaaaaa

prov ne da se mi več

pa še dominik je sitn

posran je in se ni pustu previt,...tako da zdaj pokakan spiuser posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
24.12.2009 15:17:33   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

prov ne da se mi več

pa še dominik je sitn

posran je in se ni pustu previt,...tako da zdaj pokakan spiuser posted image user posted image

sorry sam to je tvoj otrok...... ampak ne kapiram kak se ti ni pustil previt še manj pa tebe da ga daš zavestno pokakanega spat..... upam, da ne bo imel rdeče ritke.....

tud jst imam slab dan sam otrok nikol ne gre pokakan spat sploh ap da bi jst vedla da je pokakan pa bi ga spat dala..... in  ni ga otroka, ki se mi nebi pustil previt......

kje je tle božični duhuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
24.12.2009 15:41:16   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Men so se vsi razlezli pa se bodo vseeno vsi pojedli!

sem ugotovila da ni sam zato sem delala dvojno maso in sem dala preveč sladkorja....user posted image user posted image user posted image user posted image sej ti se bodo vseeno pojedli so pa precej sladkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pssst pečem novo rundo po receptu (sam bodo za rezervo:))user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
24.12.2009 15:51:17   
Katjusa
na levi lep cooki na desni razlezen cookiuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
24.12.2009 17:19:10   
sjmm
Evo moje drage bejbe.....jz sem že kr mal zmatrana,,,,mali je dons taka tečkica, mislim, da spodaj 2 vn rine, pa skoz je lačen...čist v prazničnem stilu...no, mi še čakamo na večerjo, bo čez kako urco, darila so pod smrekico, sam mulčki kar zmučeni od šole, tko, da še ni pravega vzdušja...a je treba preklopit...napekli zaenkrat smo....potem pa naprejuser posted image user posted image user posted image

Vsem skupaj želim res čaroben večer v krogu najbližjih, naj vas prazničen duh ponese v posebno razpoloženje, naj odzvanjajo božične pesmi in se razlega smeh ob odvijanju daril......lep večer vsem in hvala, da ste tu vsak dan...dan za dnem.....

user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
24.12.2009 21:33:01   
črticaa

IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

prov ne da se mi več

pa še dominik je sitn

sorry sam to je tvoj otrok...... ampak ne kapiram kak se ti ni pustil previt še manj pa tebe da ga daš zavestno pokakanega spat..... upam, da ne bo imel rdeče ritke.....

tud jst imam slab dan sam otrok nikol ne gre pokakan spat sploh ap da bi jst vedla da je pokakan pa bi ga spat dala..... in  ni ga otroka, ki se mi nebi pustil previt......

kje je tle božični duhuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  brca,..se dere,....okol obrača in podobno,...in potem se je moj dragi predramil,...ga stisnil k sebi in sta zaspala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  no ja pa na konc sm ugotovila da (ponovno) sploh ni bil pokakan ,..ampak samo prdi

božični duh,.........mmmmmmmmm kr bo no,............ sploh zdj ko smo že odprli darila

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
   [Brisano sporočilo]
24.12.2009 21:45:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu črticaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2438
24.12.2009 21:59:51   
črticaa
Naj bo vaš božič toplo ognjišče
sredi mrzle zime s srebrno zvezdo v očeh.
Ob novem letu pa en sončen žarek več v vašem srcu
in en nasmeh več na vašem obrazu

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
24.12.2009 22:13:09   
Ajvy
TKO piškotarija je čist uspela...sem tolk vesela..pa utrujena tut user posted image

sjmm....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vandame ...ja ti revčki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da vas bacili pustijo pri miru....

Tamika...česitke Tristanu za korake user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo praznujte.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
24.12.2009 22:25:42   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Čer

Božični duh....no ja.....vsak nej pri sebi popuca......

Mi smo že pojedl,....vse rakete v zrak spustil, mularija pa še vedno skače ko nora.......

Grem jih probat skidat spat......da bova mela s Šimćetom pe kej od Božičnega večera.......

lp

imam občutek, da tole leti name in na moje počutje ob teh praznikih, mislim, da je moja osebna stvar zakaj me božično novoletni prazniki vržejo iz tira in mi tega tle tud če bi hotla ni treba razlagat..... sam vseen ne dajem otrok pokakanih spatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (črtica OK če ni bil pokakan sam ti si misla da je) no pa sej vseeno....

morem pa rečt, da je tela božični večer minil ful lepo florjan je letos že lepo pomagal pri postavitvi in okrasitvi smrečice in z jaslicami se je igral..... benjamin se pa kr nekako boji smrečice, tak da mislim, da bo ene 2 dni hodu polj daleč naokoliuser posted image user posted image user posted image lučke ful gleda, če ga nesem bliže pa začne kr nabitatuser posted image
pred tem sem nardila večerjo in sta rpišla babi in dedi zraven.... nimam kej rečt lepo je blo..... zdej bi šla pa polnočnicam sam pr nas imajo polnočnice gor na sv. uršoli in tja mi ni za rint.... sploh ne danes ker me boli hrbet (me je včeraj krč zagrabu k sem hotla neki pobrat).......

Neposredna povezava do sporočila: 2441
24.12.2009 22:28:01   
Katjusa
črtica a si kej lepega dobila?..... kaj je pa dominik dobil?
mi2 sma darila ravno zavijala, odpirali jih bomo pa zjutraj ko se vstanemo.... ker drugače otrok nebi več spat spravlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sploh florija..... mislim, da se bom ju3 cel dan kolkr bomo doma igrala z legicamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
24.12.2009 22:30:53   
Katjusa
grem v dnevno sem cel dan prala en stroj perila in končno m je uspelo (sem pozabla vklopit) zdej grem pa zlagat moj bo pa kako na sintersajzer zaigral pol pa mal tv in spat.....

lep božič......
user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
   [Brisano sporočilo]
24.12.2009 22:53:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2444
24.12.2009 23:10:30   
sunny24
Čer!

Najprej naj vam vsem skupi voščim en lep Božič!!!

Danes ni blo neki full cajta za RR...

Opoldne sm Gajo peljala h noni v varstvo, pol smo šibnle z mamo še malo v šoping, pol sm bla pr noni. Doma sm darila zavijala, pol smo šle pa dol h tašči na večerjo, moj je itak delal popoldne...Pa smo bli pol vsi trije pr tašči do 22h...

Zdej je pa moj vn šibnu, Gaja spi, jst pa malo po netu!

Kdo tuki?

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

Neposredna povezava do sporočila: 2445
24.12.2009 23:15:46   
črticaa

črtica a si kej lepega dobila?..... kaj je pa dominik dobil?
mi2 sma darila ravno zavijala, odpirali jih bomo pa zjutraj ko se vstanemo.... ker drugače otrok nebi več spat spravlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sploh florija..... mislim, da se bom ju3 cel dan kolkr bomo doma igrala z legicamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz,...od lubija nič,..od tasta in tašče,..pižamo,..tušerje,..rokavico za pečico

dominik,...... 2X legice,...
dormeo kovtr(prešita odeja),...sm mu že naštimala in slakdo sanja na toplemuser posted image
poganjalec,.no neki podobnega,.....
tak lonček k morš like po obliki not metat,...
od fisher price take keglje poj pa s kravjo glavo zbijaš,..to mu je najbol všeč,..
šalčka,.
.pižama
.........za1x to

adrian....psp
igrico za psp
bakugane
copate
dormeo kovtr
šalčko
kapo
.......za 1x to

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
25.12.2009 6:25:36   
baki
dobro jutro......božič jeeeeeee.

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
25.12.2009 9:16:37   
witto
Pride čas,ko naše srce in um objame tišina.
Čas,ko se svet ustavi in nam dopusti,
da najdemo mir.
Taki preadhi so kratki.
Zato uživajte v teh trenutkih.
Vesele božične praznike,
in vse dobro v novem letu 2010!!!!

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
25.12.2009 11:32:43   
claud
Lepe praznike vsem skupaj! Po eni strani miru, po drugi pa razigranosti in igrivosti!
Naj nas malčki čimbolj ubogajo, mi pa bodimo strpni!
Našim user posted image  pa lepo in mirno preživljanje nosečnosti!

Rada vas imam!user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
25.12.2009 13:13:09   
Ajvy
Vesel in Miren Božič klepetulje user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?