Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za drago pikovit in za vse ki obupujete 15.12.2009 13:22:51
|
|
|
|
Najki
|
Cestitke in cimbolj umirjeno in srecno nosecnost vama zelim . Srecno tudi ostalim borkam, pa da bi vse cimprej izkusile starsevstvo .
|
|
|
|
RE: Za drago pikovit in za vse ki obupujete 15.12.2009 13:27:47
|
|
|
|
Špelka
|
Pikovitka .- tudi tukaj VSE NAJ NAJ IN ČESTITKEEEEEE! Res je - mnogim tuki gr si lučka in zgled vztrajnosti! In tvoj škatek bo sigurno to podedoval po mamici! Drgač pa - tud jest navijam, naj Bog vrže lučko na vse stare brke - Zarjo, Gigi, mismis, citrončico, še posebej pa PIko..... Pa seveda tudi za ve, ki jih nisem imenovala.
|
|
RE: Za drago pikovit in za vse ki obupujete 15.12.2009 13:29:07
|
|
|
|
miklarom
|
Pikovit - še tukaj čestitke moja soborka na dolgi mučni poti, katero moramo s toliko truda prestati, da dočakamo kar si res vsi srčno želimo, in tebi je sedaj to tudi uspelo in pokazala vsem, da se splač truditi in ne omagati ampak močno utirati pot naprej do zmage. Sedaj je meni še toliko bolj dalo moči po mojih dolgih postopkih in dveh tragičnih koncev, da grem s polno paro naprej za teboj in vem da mi bo enkrat uspelo priti do konca. Vsem nam bo ratalo le po pravi poti moramo iti in s polno optimizma, kot naša PIKOVITKA. Srce moje zlato tolk ti priviščim srečo in tolk te imam rada, da bi te zdajle takoj in . SREČNO IN VSE DOBRO
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Za drago pikovit in za vse ki obupujete 15.12.2009 13:43:34
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: anabanana točno to mi je zdaj rabilo Bravo Pikovit, čisto solzna sem... iz srca ti čestitam in hvala, ker ti je ratalo, da dobimo še ostale malo zagona ČESTITAM!!! Hvala in tudi jaz mislim nate veš
|
|
|
|
RE: Za drago pikovit in za vse ki obupujete 15.12.2009 13:49:31
|
|
|
|
koala
|
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII pikovit ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sem fuuuuuuuuuul vesela zate! Uživaj uživajin še enkrat uživaj, pa čudovito zdravo in dišečo štručko ti želim.
|
|
RE: Za drago pikovit in za vse ki obupujete 15.12.2009 14:36:30
|
|
|
|
ledenka
|
pikovitka moja draga sem tako vesela! držim pesti najprej za in potem za čudovitih 8 mesecev, ki te čakajo! komaj čakam, da boš povedala, da so ti hlače pretesne drži se in misli na to, da raste v tebi novo življenje
|
|
RE: Za drago pikovit in za vse ki obupujete 15.12.2009 15:53:05
|
|
|
|
korinca
|
Tudi od mene iskrene čestitke. Čuvaj sebe in svojo pikico
|
|
|
|
RE: Za drago pikovit in za vse ki obupujete 15.12.2009 19:15:38
|
|
|
|
bit
|
kaj naj napišem...ker je zgoraj že vse napisano.... radi bi ti čestitala...in bila si mi vzor kaj je vstrajnost.... Pikovitka hvala uživajta si zaslužita
< Sporočilo je popravil bit -- 15.12.2009 19:16:52 >
|
|
|
|
RE: Za drago pikovit in za vse ki obupujete 15.12.2009 20:00:11
|
|
|
|
Mijavček
|
Uaaaaaaa, kaj jest viiiidmmmmm!!! Pikovit, kar solze mi tečejo...... ma kaj naj rečem.... vesela, vesela, vesela zate!!! Pa miljon unih slončkov k plešejo si zamisl zraven :))) Uživaj, saj zdaj verjetno še ne dojemaš, pa boš kmal, ......ti sam uživaaaaaj!!! Joj, kok sem vesela!
|
|
|
|
RE: Za drago pikovit in za vse ki obupujete 15.12.2009 20:26:27
|
|
|
|
mlinčka
|
Pikovitek naš ! Veliko lepega je že napisano in jaz se pridružujem. Pa je le pravica na tem svetu! Tako se veselim zate in s tabo, da sploh ne znam z besedami izrazit. Tudi pri nas je veliko pesti in malih peščic stisnjenih za vaju , da bo šlo od tu naprej vse lepo in brezskrbno. Uživaj v tem čarobnem času! za srečo! Aja, jaz se spomnim, da si mela tako lepo zmehčano...prov žmohtno .
|
|
RE: Za drago pikovit in za vse ki obupujete 15.12.2009 20:28:44
|
|
|
|
pf
|
Pikovit lepo nosečnost ti želim.
|
|
|
|
RE: Za drago pikovit in za vse ki obupujete 15.12.2009 20:42:22
|
|
|
|
pikachu
|
pikovit čestitke!
|
|
RE: Za drago pikovit in za vse ki obupujete 15.12.2009 20:58:06
|
|
|
|
citrončica
|
ČESTITAM!!!!! , no, pa se je vztrajnost poplačala, ko boš pri volji, pa nam za vzpodbudo napiši tvojo zgodbo!!! Pa srečno do konca!!
|
|
|
|
RE: Za drago pikovit in za vse ki obupujete 15.12.2009 21:02:17
|
|
|
|
gloria
|
Pikovit tudi jaz ti želim lepo nosečnost.....tolk sem vesela za tebe ko da sem jaz zagledala plusek.....res si zaslužiš majhno dišečo štručko....24.12. pa želim da zagledaš najlepši na svetu....
|
|
RE: Za drago pikovit in za vse ki obupujete 15.12.2009 21:05:38
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: emaa pikovit pridružujem se čestitkam. In upam, da bom kmalu lahko tako čestitala še eni borki piki74 Bomo jo že nagovarjam Js res je... sam je moj doma en trd oreh. Zdaj se je odločil, da 100% ne gre več... Jaz sem pa taka, da bi šla še100x, če bi blo treba. Ampak pustmo to. Pikovit, rada bi ti še tukaj čestitala!!! Se mi zdi, da je tud mojo prošnjo uslišal un tam gor. Na dan, ko sem delala test (to je ene 2 tedna nazaj), sem ponoč jokala kot dež in na RR gledala tvoj album... in se spraševala ZAKAJ morata vidva tolk dolg čakat in zakaj življenje ni bolj enostavno... In glej... ratalo je. Pikovit od srca vama želim, da končno postaneta starša. En velik objem!!!! In pobožaj bušija!!!Zaslužila sta si to srečo.
< Sporočilo je popravil pika74 -- 15.12.2009 21:06:22 >
|
|
RE: Za drago pikovit in za vse ki obupujete 15.12.2009 21:16:27
|
|
|
|
Rubin.
|
Pikovit - iz srca ti iskreno čestitam.
|
|
|
|
RE: Za drago pikovit in za vse ki obupujete 15.12.2009 23:02:14
|
|
|
|
polaris
|
Pikovit, iskrene čestitke in vse lepo
|
|
RE: Za drago pikovit in za vse ki obupujete 16.12.2009 6:14:22
|
|
|
|
tassi1
|
pikovit: za svojo vztrajnost in svoj pogum si res zaslužiš to srečo. da boš drugo leto slišala najbolj magično besedo na svetu- MAMI!! V mislih sem s tabo in ti želim vse naj v nosečnosti: dosti slabosti, čudnih vonjev, bolečih prsi, mozoljčkov,..- vse to ti povedalo, da boš končno tudi ti zibala v naročju malega pikovitka
|
|
RE: Za drago pikovit in za vse ki obupujete 16.12.2009 23:52:34
|
|
|
|
dobrovoljčica
|
Juhuhu.
|
|
|
|
RE: Za drago pikovit in za vse ki obupujete 17.12.2009 8:32:22
|
|
|
|
aqua77
|
Draga moja Pikovitka, se tukaj ti čestitam iz srca!!! Če si je kdo ta plusek resnično zaslužil, pol si sigurno ti v prvi vrsti stala!!!! Sam zdravje pa srečo rabiš za naprej, veš.... Bodi mi polna optimizma. RADA TE MAM...
|
|
RE: Za drago pikovit in za vse ki obupujete 17.12.2009 9:04:03
|
|
|
|
lana70
|
pikovitka, tebi in ostalim borkam kapo dol za vztrajnost!!!!! Naj vama poplača vsa leta boja doslej in vse solze razočaranja! Srečno do konca!
|
|
RE: Za drago pikovit in za vse ki obupujete 17.12.2009 14:33:47
|
|
|
|
lejla007
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria Pikovit tudi jaz ti želim lepo nosečnost.....tolk sem vesela za tebe ko da sem jaz zagledala plusek.....res si zaslužiš majhno dišečo štručko....24.12. pa želim da zagledaš najlepši na svetu.... ČESTITKEEEEE!!!!!!! Pa SREČNO!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Za drago pikovit in za vse ki obupujete 17.12.2009 14:51:03
|
|
|
|
baguSka
|
Js res je... sam je moj doma en trd oreh. Zdaj se je odločil, da 100% ne gre več... Jaz sem pa taka, da bi šla še100x, če bi blo treba. Ampak pustmo to. Jaz ga razumem. Pri nama je ravno obratno nekako... No, samo da se jaz nekako omehcujem. Pocaaaaasi...
|
|
RE: Za drago pikovit in za vse ki obupujete 17.12.2009 18:12:30
|
|
|
|
pika74
|
Ki še obstajajo taki primerki . Držim pesti, da se boš kmal odtajala .
|
|
RE: Za drago pikovit in za vse ki obupujete 17.12.2009 19:01:19
|
|
|
|
marta82
|
Čestitke tudi od mene. In vse dobro.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?