|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Za drago pikovit in za vse ki obupujete
15.12.2009 7:47:16   
Hope2
Naša dragi pikovit je lahko vsem nam za vzgled, zato si zasluži posebno temo, poseben naslov, posebne čestitke. Predvsem pa vso srečo do konca nosečnosti. Po tolikih letih boja, po tolikih postopkih in transferjih, po tolikih izlitih solzah, po taki kruti bitki, Po vseh živčnih vojnah ter ignorance nekaterih zdravnikov oz ginekologov in predvsem po veliki volji in moči, sta končno premagala zmaja sterilauser posted image user posted image user posted image . Res si zaslužita dišečo štrucouser posted image

Pikovit, poleg sreče ti želim, da se končno začneš veselit pluska, za zavriskaš od veselja, se prepustiš nosečniškim slabostim, da čez 8 mesecev donosiš zdravega otročka, da uživate v čaru nosečnosti.... Skratka vso srečo do koncauser posted image user posted image ti želim. Naš malček pa že itak komaj čaka, da začne deliti igrače, pravi celo, da bo to njegova bodoča ženičkauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Za drago pikovit in za vse ki obupujete
15.12.2009 7:54:26   
zarja1
Pikovitka naša....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.12.2009 7:59:33   
soncek_25
Čestitke!user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa zato cilj toliko lepši!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.12.2009 8:31:58   
witch
user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke user posted image user posted image lepo in mirno user posted image ti želim user posted image user posted image

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.12.2009 8:36:56   
loremi
Četitke za voljo in vztrajnost, čestike za magični plusek in vso srečo skozi celotno nosečnost. Naj vama bo z rojstvom malega zakladka poplačan ves trud in vsak nov dan naj vama prinese nova lepa doživetja!
user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.12.2009 8:47:50   
talika81
user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.12.2009 8:52:13   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image uživaj v user posted image in vedi, da ze čez osem mesecev čaka najlepše darilo življenja user posted image
Dobila boš najlepše ime mama user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.12.2009 8:54:01   
sonček33
Pikovit  - srečno do konca in naprej.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.12.2009 9:38:28   
mismis
še jaz, še jaz...

Pikovit, .če si je kdo zaslužil tole, zaradi vse vztrajnosti in vloženega truda, sta to sigurno vidva. Prav tako pa je ta tvoja zmaga, zmaga vseh nas. Kot sem že rekla, tvoj uspeh nam daje upanje in moč da nadaljujejo in vztrajamo, ter če bomo hodile po začrtani poti bo tudi nam uspelo.

Pikovit, srce čestitke in srečo iz vsega srca ti želim, tile prazniki bodo za vaju najlepši do sedaj, prav tako so zadnji prazniki, ki jih bosta preživela sama, naslednje leto vas bo že več user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.12.2009 9:45:09   
BarbiG
Pikovitka, res je vse kar je zgoraj napisano. Res si zaslužiš svojo temo, kajti si vzgled za vse tiste, ki se še borijo in jim s svojim uspehom daješ moč, da nikoli ne prenehajo upati, ampak da vztrajajo na začrtani poti.

Naj bo to obdobje za vaju obdobje še večje sreče. Uživaj v user posted image in naj vajina sreča traja. RTI user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.12.2009 9:53:50   
emaa
pikovit pridružujem se čestitkam.
In upam, da bom kmalu lahko tako čestitala še eni borki piki74

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.12.2009 10:04:49   
gigi1
Pikovitka moja draga user posted image  user posted image  user posted image . Čestitke obema iz vsega srca. In res je kar pravi Mišmiša. Vidva si res zaslužita to srečo in naj se pravljica nadaljuje. RTI user posted image user posted image user posted image

Hope bravo user posted image  user posted image  user posted image . Res si zasluži svojo temo za spodbudo, ki jo daje drugim borkam. Punce samo nikoli ne obupat user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.12.2009 10:16:53   
Tanja_Jes
Tudi tukaj ti želim vse najlepše...uživaj v nosečnosti, to so prav posebni čari v življenju, ko začutiš nekaj tvojega v tebi, nekaj komur si dala življenje.  In ko dobiš zakladek v roke in častni naziv mama.... želim ti vse dobro...

Punce ve se pa zgledujte po naši Pikovit....in marš v borbo user posted image user posted image user posted image user posted image

Kiss draga moja...user posted image    user posted image user posted image user posted image rada te mam

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.12.2009 11:29:34   
lara light
Draga naša PIKOVIK, čestitam!

Hope, mismiska, gigi,...so tko lepo napisale, da lahko le ponovim:
Čudovito, prelepo, zasluženo še kako; uživaj lepa moja, naj bodo nosečniški dnevi sladki, naj te bodoči očka razvaja, naj minejo mirno in brez skrbi....vse dobro zlato moje dekle, vsak dan, vse dni!
Rada te imam, radi te imamo...ko bo topleje, pa nas morate še obiskat, zdaj pa res, da pobožam buškota in objamem najlepšo nosečko vseh časov user posted image user posted image user posted image

Lubčkov 100 in 100!!user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.12.2009 12:38:13   
pikovit
No do sedaj nisem jokala sedaj pa jočem ko dež.
Punce hvala prav vsaki za tako lepe želje in misli.Joj tipkovnica je čist mokra user posted image .Jaz vas imam tolk rada in hvala čisto vsaki,ki si je vzela sekundo zame in poslušala moje tečnarjenje.......

Hope tebi pa gre še posebaj zahvala,ker si mi stala vsak slehrni trenutek ob meni in me v težkih in nemogočih časih porivala naprej.Hvala ti.Ko se vidiva te poljubčkam boš videla zdej hudiča user posted image

PUNCE RADA VAS IMAM ČISTO VSAKO POSEBAJ.BREZ VAS MI NE BI USPELO!!!!!!!!

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.12.2009 12:39:08   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

Punce ve se pa zgledujte po naši Pikovit....in marš v borbo user posted image user posted image user posted image user posted image

Tanja ta mi je všeč user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 16
15.12.2009 12:39:44   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: emaa

Bomo jo že nagovarjam user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
15.12.2009 12:41:22   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Pikovit, .če si je kdo zaslužil tole, zaradi vse vztrajnosti in vloženega truda, sta

hahah se spomnite ko sem si jo zažgala user posted image user posted image user posted image user posted image Tolk okol truda.Vse sem probala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 18
15.12.2009 12:42:42   
sonček33
hahah se spomnite ko sem si jo zažgala Tolk okol truda.Vse sem probala

Ne, ne spomnim se..povej povej

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 19
15.12.2009 12:52:14   
baguSka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A JST TO OK BEREM!!!???? AL SEM KEJ POMESALA????

Poslušaj svoje srce in življenje bo poslušalo tebe.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 20
15.12.2009 12:56:06   
mala81
pikovit še 1x čestitke. Mislim, da so punce napisale vse in se samo pridužujem njihovim čestitkam in mislim.

IN KAPO DOL ZATE IN SEVEDA ZA TVOJEGA TUDI, SAJ JE TUDI ON "KRIVEC" ZA VSE TO. Neizmerno sem srečna za vaju! Zdaj pa le začni uživat v nosečnosti in naj bo nepozabna.

PA PA

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 21
15.12.2009 12:57:38   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Pikovit, .če si je kdo zaslužil tole, zaradi vse vztrajnosti in vloženega truda, sta

hahah se spomnite ko sem si jo zažgala user posted image user posted image user posted image user posted image Tolk okol truda.Vse sem probala user posted image user posted image user posted image

o ja, spomnimo  spomnimo, le kako bi lahko tako stvar pozabila. to je bilo smeha na ta račun user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 22
15.12.2009 13:01:23   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: emaa

Bomo jo že nagovarjam user posted image

se kr ne dojamem cist..... a gre za pravo piko...... user posted image

torej vse tko kaze da je res! Pikovit - ISKRENE CESTITKE!!!!user posted image user posted image user posted image

pa upam da se kej kmalu vidmo, da se se jaz kej nalezem od tebe!!user posted image

Poslušaj svoje srce in življenje bo poslušalo tebe.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 23
15.12.2009 13:15:00   
anabanana
točno to mi je zdaj rabilo user posted image user posted image user posted image

Bravo Pikovit, čisto solzna sem... iz srca ti čestitam in hvala, ker ti je ratalo, da dobimo še ostale malo zagona user posted image

ČESTITAM!!!

Naj tukaj izkoristim priložnost in javno pohvalim ter se zahvalim dragi Hope user posted image , ki je tudi meni že neštetokrat pomagala z nesebičnimi nasveti in mi stoji ob strani že dolgo. user posted image user posted image user posted image  še za Hope.

krepat ma ne molat

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
15.12.2009 13:21:41   
lučka 25
Pikovitka, še enkrat. Čestitam!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Končno tudi za vaju prihaja prelepo obdobje, polno pričakovanjev in kasneje vseh radosti.
Na, pa spet joka od sreče.user posted image

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?