Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Za drago pikovit in za vse ki obupujete 15.12.2009 7:47:16
|
|
|
|
Hope2
|
Naša dragi pikovit je lahko vsem nam za vzgled, zato si zasluži posebno temo, poseben naslov, posebne čestitke. Predvsem pa vso srečo do konca nosečnosti. Po tolikih letih boja, po tolikih postopkih in transferjih, po tolikih izlitih solzah, po taki kruti bitki, Po vseh živčnih vojnah ter ignorance nekaterih zdravnikov oz ginekologov in predvsem po veliki volji in moči, sta končno premagala zmaja sterila . Res si zaslužita dišečo štruco Pikovit, poleg sreče ti želim, da se končno začneš veselit pluska, za zavriskaš od veselja, se prepustiš nosečniškim slabostim, da čez 8 mesecev donosiš zdravega otročka, da uživate v čaru nosečnosti.... Skratka vso srečo do konca ti želim. Naš malček pa že itak komaj čaka, da začne deliti igrače, pravi celo, da bo to njegova bodoča ženička .
|
|
|
|
RE: Za drago pikovit in za vse ki obupujete 15.12.2009 7:54:26
|
|
|
|
zarja1
|
Pikovitka naša....
|
|
RE: Za drago pikovit in za vse ki obupujete 15.12.2009 7:59:33
|
|
|
|
soncek_25
|
Čestitke!
|
|
RE: Za drago pikovit in za vse ki obupujete 15.12.2009 8:31:58
|
|
|
|
witch
|
čestitke lepo in mirno ti želim
|
|
|
|
RE: Za drago pikovit in za vse ki obupujete 15.12.2009 8:36:56
|
|
|
|
loremi
|
Četitke za voljo in vztrajnost, čestike za magični plusek in vso srečo skozi celotno nosečnost. Naj vama bo z rojstvom malega zakladka poplačan ves trud in vsak nov dan naj vama prinese nova lepa doživetja!
|
|
|
|
RE: Za drago pikovit in za vse ki obupujete 15.12.2009 8:47:50
|
|
|
|
talika81
|
|
|
RE: Za drago pikovit in za vse ki obupujete 15.12.2009 8:52:13
|
|
|
|
tosja
|
uživaj v in vedi, da ze čez osem mesecev čaka najlepše darilo življenja Dobila boš najlepše ime mama
|
|
RE: Za drago pikovit in za vse ki obupujete 15.12.2009 8:54:01
|
|
|
|
sonček33
|
Pikovit - srečno do konca in naprej.
|
|
RE: Za drago pikovit in za vse ki obupujete 15.12.2009 9:38:28
|
|
|
|
mismis
|
še jaz, še jaz... Pikovit, .če si je kdo zaslužil tole, zaradi vse vztrajnosti in vloženega truda, sta to sigurno vidva. Prav tako pa je ta tvoja zmaga, zmaga vseh nas. Kot sem že rekla, tvoj uspeh nam daje upanje in moč da nadaljujejo in vztrajamo, ter če bomo hodile po začrtani poti bo tudi nam uspelo. Pikovit, srce čestitke in srečo iz vsega srca ti želim, tile prazniki bodo za vaju najlepši do sedaj, prav tako so zadnji prazniki, ki jih bosta preživela sama, naslednje leto vas bo že več
|
|
RE: Za drago pikovit in za vse ki obupujete 15.12.2009 9:45:09
|
|
|
|
BarbiG
|
Pikovitka, res je vse kar je zgoraj napisano. Res si zaslužiš svojo temo, kajti si vzgled za vse tiste, ki se še borijo in jim s svojim uspehom daješ moč, da nikoli ne prenehajo upati, ampak da vztrajajo na začrtani poti. Naj bo to obdobje za vaju obdobje še večje sreče. Uživaj v in naj vajina sreča traja. RTI
|
|
|
|
RE: Za drago pikovit in za vse ki obupujete 15.12.2009 9:53:50
|
|
|
|
emaa
|
pikovit pridružujem se čestitkam. In upam, da bom kmalu lahko tako čestitala še eni borki piki74
|
|
|
|
RE: Za drago pikovit in za vse ki obupujete 15.12.2009 10:04:49
|
|
|
|
gigi1
|
Pikovitka moja draga . Čestitke obema iz vsega srca. In res je kar pravi Mišmiša. Vidva si res zaslužita to srečo in naj se pravljica nadaljuje. RTI Hope bravo . Res si zasluži svojo temo za spodbudo, ki jo daje drugim borkam. Punce samo nikoli ne obupat
|
|
RE: Za drago pikovit in za vse ki obupujete 15.12.2009 10:16:53
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Tudi tukaj ti želim vse najlepše...uživaj v nosečnosti, to so prav posebni čari v življenju, ko začutiš nekaj tvojega v tebi, nekaj komur si dala življenje. In ko dobiš zakladek v roke in častni naziv mama.... želim ti vse dobro... Punce ve se pa zgledujte po naši Pikovit....in marš v borbo Kiss draga moja... rada te mam
|
|
RE: Za drago pikovit in za vse ki obupujete 15.12.2009 11:29:34
|
|
|
|
lara light
|
Draga naša PIKOVIK, čestitam! Hope, mismiska, gigi,...so tko lepo napisale, da lahko le ponovim: Čudovito, prelepo, zasluženo še kako; uživaj lepa moja, naj bodo nosečniški dnevi sladki, naj te bodoči očka razvaja, naj minejo mirno in brez skrbi....vse dobro zlato moje dekle, vsak dan, vse dni! Rada te imam, radi te imamo...ko bo topleje, pa nas morate še obiskat, zdaj pa res, da pobožam buškota in objamem najlepšo nosečko vseh časov Lubčkov 100 in 100!!
|
|
RE: Za drago pikovit in za vse ki obupujete 15.12.2009 12:38:13
|
|
|
|
pikovit
|
No do sedaj nisem jokala sedaj pa jočem ko dež. Punce hvala prav vsaki za tako lepe želje in misli.Joj tipkovnica je čist mokra .Jaz vas imam tolk rada in hvala čisto vsaki,ki si je vzela sekundo zame in poslušala moje tečnarjenje....... Hope tebi pa gre še posebaj zahvala,ker si mi stala vsak slehrni trenutek ob meni in me v težkih in nemogočih časih porivala naprej.Hvala ti.Ko se vidiva te poljubčkam boš videla zdej hudiča PUNCE RADA VAS IMAM ČISTO VSAKO POSEBAJ.BREZ VAS MI NE BI USPELO!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Za drago pikovit in za vse ki obupujete 15.12.2009 12:39:08
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Punce ve se pa zgledujte po naši Pikovit....in marš v borbo Tanja ta mi je všeč
|
|
|
|
RE: Za drago pikovit in za vse ki obupujete 15.12.2009 12:39:44
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: emaa pikovit pridružujem se čestitkam. In upam, da bom kmalu lahko tako čestitala še eni borki piki74 Bomo jo že nagovarjam
|
|
|
|
RE: Za drago pikovit in za vse ki obupujete 15.12.2009 12:41:22
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Pikovit, .če si je kdo zaslužil tole, zaradi vse vztrajnosti in vloženega truda, sta hahah se spomnite ko sem si jo zažgala Tolk okol truda.Vse sem probala
|
|
|
|
RE: Za drago pikovit in za vse ki obupujete 15.12.2009 12:42:42
|
|
|
|
sonček33
|
hahah se spomnite ko sem si jo zažgala Tolk okol truda.Vse sem probala Ne, ne spomnim se..povej povej
|
|
RE: Za drago pikovit in za vse ki obupujete 15.12.2009 12:52:14
|
|
|
|
baguSka
|
A JST TO OK BEREM!!!???? AL SEM KEJ POMESALA????
|
|
RE: Za drago pikovit in za vse ki obupujete 15.12.2009 12:56:06
|
|
|
|
mala81
|
pikovit še 1x čestitke. Mislim, da so punce napisale vse in se samo pridužujem njihovim čestitkam in mislim. IN KAPO DOL ZATE IN SEVEDA ZA TVOJEGA TUDI, SAJ JE TUDI ON "KRIVEC" ZA VSE TO. Neizmerno sem srečna za vaju! Zdaj pa le začni uživat v nosečnosti in naj bo nepozabna. PA PA
|
|
|
|
RE: Za drago pikovit in za vse ki obupujete 15.12.2009 12:57:38
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: mismis Pikovit, .če si je kdo zaslužil tole, zaradi vse vztrajnosti in vloženega truda, sta hahah se spomnite ko sem si jo zažgala Tolk okol truda.Vse sem probala o ja, spomnimo spomnimo, le kako bi lahko tako stvar pozabila. to je bilo smeha na ta račun
|
|
RE: Za drago pikovit in za vse ki obupujete 15.12.2009 13:01:23
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: emaa pikovit pridružujem se čestitkam. In upam, da bom kmalu lahko tako čestitala še eni borki piki74 Bomo jo že nagovarjam se kr ne dojamem cist..... a gre za pravo piko...... torej vse tko kaze da je res! Pikovit - ISKRENE CESTITKE!!!! pa upam da se kej kmalu vidmo, da se se jaz kej nalezem od tebe!!
|
|
RE: Za drago pikovit in za vse ki obupujete 15.12.2009 13:15:00
|
|
|
|
anabanana
|
točno to mi je zdaj rabilo Bravo Pikovit, čisto solzna sem... iz srca ti čestitam in hvala, ker ti je ratalo, da dobimo še ostale malo zagona ČESTITAM!!! Naj tukaj izkoristim priložnost in javno pohvalim ter se zahvalim dragi Hope , ki je tudi meni že neštetokrat pomagala z nesebičnimi nasveti in mi stoji ob strani že dolgo. še za Hope.
|
|
RE: Za drago pikovit in za vse ki obupujete 15.12.2009 13:21:41
|
|
|
|
lučka 25
|
Pikovitka, še enkrat. Čestitam!!! Končno tudi za vaju prihaja prelepo obdobje, polno pričakovanjev in kasneje vseh radosti. Na, pa spet joka od sreče.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?