malaMravljica
|
jooooj hudo, spet ste vse tukaj, kok dobro. Ta nasa Rizkoo ima super ideje a ne bejbe, pa se super mami je. Soncek in Rizkoo, poglejta kdaj sem glasovala za vajine otrocicke, zadnje sekunde petka sem ulovila Soncek, ooo kok dober seznam si naredila, pridna, pridna, pridna si. Rizkoo, super to s tasco, upam, da bo trajalo. Ce bi se jaz kaj zmenila tko vprasanje kolko casa bi trajalo pri nas. Pa to s pivom, sem tudi jaz prebrala in sem ze vprasala mojega, ce imamo brezalkoholno pivo doma, me je gledal, ker itak piva ne pijem. Pa bom jutri kupila ene 3, zaloga za vsak slucaj in pol preizkusam mal se to, da bom imela adute v rokavu, ce bi se zaceli kaksni problemi pri dojenju. Tassika, jaz bom verjetn tudi na tistih tabletkah pristala, morem it sam se po recept k zdravniku. Drugace pa, na trgu testitajo inekcije za moske, 1 inekcija na 3 mesece in bo. No, zame ne, ker se moj kronicno boji inekcij Maj, iiiiiiiiii kok sme te vesela. Ej, glih en dan sem razmisljala, da te morem spet mal pokontaktirat, da zazicam eno slikco od Julije. Sej ves, mam sina in bi se mogoce kaj mame med seboj ze sedaj zmenile Pilotina, a sploh ves, da si ze na koncu tistega nevarnega obdobja v nosecnosti pa tako lepo se pazis a ne in kar vidim te, kako uzivas v nosecnosti. Moje nosecniske cunce te ze cakajo v vrecki v moji omari, dobis enkrat kmalu. Hmmm... bos vprasala za spol ali bos pustila presenecenje do konca? Drobtinica, oooj mami. Je priden mali? Punce, pri nas je pa prava zima, cist nas je zamedlo, jutri ce bodo ceste ok grem naredit zalogo hrane, se nikol ne ve oz beri slovenka v nemciji se boji, da zleti iz ceste v tem snegecu. Zaradi snega je odpadel moj obisk, moj brat bi moral pridit danes gor, pa sem se bala zaradi ceste, je bilo precej nesrec tu okoli danes. Z LM-om sva ze nazaj iz bozicne vecerje, oci je pa se ostal, pac mora. LM je bil priden, vse bejbe bi ga pestvale in mu ni bilo treba bit skor nic v lupinici, pa se previjalno mizo imajo v lokalu in sem ga previla cist na komot. DOam je dobil se eno dozo mlekca, pol pa takoj zaspal. MA punce moje, jaz imam tega fantka tok rada, ne dam ga za nic na svetu vec stran. Tam v lokalu ko je bilo enkrat bolj glasno me je pogledal in se mi tako lepo posmejal, kot da bi rekel, mami pri tebi sem na varnem. Aja, imam mail od Mariee in sem ji poslala mail. Ce izvem kaj vam sporocim, se ni odgovorila, zihr je tok zaposlena z dojenckom. Punce, a vidite kok sem smotana, na racunalniku sredi noci namesto da bi spala. No, racunam, da bo mali spal tam do enih 4.30 ce ne do 5h.
|