|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Stare borke :-)
3.2.2010 11:42:03   
tassika
MM Twixy mi je napisala, da če do 15.00 ne bo nič bo carski rez, odprta je še vedno samo 3cm, voda pa ji je odtekla in zdaj nimajo več veliko časa čakat kaj bo nastalo. Ne vem no vi tam v Nemčiji imate čuden zrak, da se vse tako matrate.

Še tukaj čestitke za LM 4m in Liamovih 5, ki jih bo praznoval jutri. Smo vsi zelo skupaj 3,4, in 5m, kot bi se zmenile user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 351
3.2.2010 12:58:02   
malaMravljica
ma Tassika, a ves da je res tako kot pravis. Jaz sem se matrala 17 ur, Twixy pa se vec kot 24 sedaj, ne vem kako je bilo s popadki samo pri meni je bilo po 17 ur neprekinjenih hudih popadkih in sem bila res cist na koncu, nisem mogla niti ja ali ne vec izgovorit, si ne predstavljam kako je s Twixy sedaj. Se 2 uri in ce ne bo nic jo vsaj s cr odresijo. Jaz sem ga tudi hotela, pa ga verjetn zaradi praznika niso hotli delat.

Ma ji res stiskam pesti, da se koncno resi.

Ja, sami rojstni meseci te dni a ne.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 352
3.2.2010 14:07:55   
tassika
MM hvala za paketek, ampak je komaj prišel do naju. Moram poklicat na pošto in se pritožit, ker kaj takega se pa jaz ne grem.

Zdajle skoraj uspavam Zojo, ko mi zvoni in pravi spodaj ena ženska, da je iz sosednjega bloka in da ima nek paketek zame. Ok rečem pridem dol in grem in mi prinese tvoj apket odprt in raztrgan. Je rekla, da je to našla v njihovem bloku v 1.nadstropju. Zdaj pa ne vem kaj je bilo, amapk naslov si napisala pravi. Zgleda je nekdo mislil, da mi teta z Nemčije pošilja marke al kaj. Vglavnem sem zelo vesela in hkrati tako jezna na našo pošto in državo, še bolj pa na tistega, ki je to vzel in si upal tako grdo odpreti in potem razmetano kar zunaj pustiti. Lahko sem edino vesela, da se še najdejo pošteni ljudje in, da je bila gospa tako prijazna, da mi je prinesla.
No in ker se mi zoje ni dalo obleči, sem jo samo zavila v eno dekico in je bila ko škratek in je še dva fanta potem zašarmirala v dvigalu.

Še enkrat hvalauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 353
3.2.2010 15:27:44   
malaMravljica
tassika, imate v domzalah samo eno posto ali vec? jih bom poklica in zahtevala da mi obrazlozijo kaj se grejo. mislim a ce je naslov iz nemcije morajo odpirat al kaj, enkrat ni do mene prislo 75 eur v kuverti, so se izgubili.
a je vsaj prislo, oblekca z majcko in en listek je bil notri.  sem ti hotla naredit tako lepo presenecenje potem pa to.

punce, twixy je verjetno ze mami a ne da. upam vsaj da je tako in obcuduje malo princesko.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 354
3.2.2010 15:35:02   
tassika
MM vse je prispelo, nič se sekirat, presenečenje je bilo vseeno lepouser posted image  Pošto bo pa moj poklical, čeprav ne vem a so krivi oni ali je kdo drug vzel iz nabiralnika in odnesel.

Twixy ni še nič sporočila, pomoje je res že mami in čaka da si opomore, če je imela CR je še zadeta od zdravil, če pa ji je uspelo naravno, pa od tega ko gleda svojo hčerkico. ti sporočim takoj ko kaj izvem.

ps. a katera razmišlja o krstu, kje in kdaj. Midva imava namen tam aprila - maja enkrat.

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 355
3.2.2010 16:02:02   
malaMravljica
tekst mi je zginu sedaj. hotla sem rect, tassika, nisem nevarna, ne boj se me, samo posta more posto dostavit tako, da se ji nic ne more zgodit no.

ja, jaz sem razmisljala dat 2x krstit, tukaj in dol, pa baje ni mozno. sedaj pa ne vem kje bom dala. bi pa enkrat ko bo toplo, maj recimo, samo moj bo takrat ze skor sam hodu, pa tezek bo za ga drzat celo uro.

Twixy pa ima danes najmanjsega dojencka v narocju. sreckica ona. zihr je ze mami.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 356
3.2.2010 16:08:36   
tassika
MM ne bo še hodil, pa pri nas ne traja celo uro, naredijo hitreje, samo ne vem kako je spet pri tebi s papirji, ker že jaz moram rihtat potrdila oz moj ga mora dostavit, ker bi krstila v naši fari al kako se reče.

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 357
3.2.2010 16:33:46   
malaMravljica
ja, s papirji je vedno kriza. vse prevajat in ne vem kaj. Pa ne vem a bo tukaj ok, ce dam dol krstit, ker tukaj je verouk pol v soli.  Ce dam tukaj, pa tista botra, ki jo bi jaz izbrala ne govori nemsko, ce bo botr od tukaj pa slovensko ne govori.
Mogoce se bova pa na krstu midva se cerkveno porocila, se ne veva cisto.

Tassika, midva sva se prej kotalila po kaucu, iz enega konca na drugega, na trebuhu pa kravce pasla in najprej, Mu j bilo tako smesno, samo ga je utrudilo, sem ga za par minutk odlozila v zibko, da pobrisem pult v kuhinji, ker prej nisem, sva sla jest, in pridem nazaj je pa ze spal. Sedaj sem pa sama.

Ves kaj, se nekaj lepega imam ugledanega za Zojo, bo tok cortkana, pa ji bom raj prinesla, nam reksirala s posto.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 358
3.2.2010 16:39:23   
zvesta
Twixy sporoča:

Pa ste me končno dočakali! Sem lepotička Lili Sue in sme luč sveta zagledala danes 3.2. ob 15.32 v nemški porodnišnici. Težka sem 3850 g in velika 51 cm. Vsi smo ok!

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 359
3.2.2010 16:40:38   
baguSka
oooo cestitke njej in njeni druzinici!user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 360
3.2.2010 16:42:42   
malaMravljica
iiiiiiiiiiii KONCNO!!!! Lepo ime, pa lepe mere, sam se slikco cakamo. Zdej je pa Twixy odresena in srecna.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 361
3.2.2010 17:09:47   
tassika
Twixy še tukaj čestitke, zdaj pa samo še cartanje in uživanje, joj tako sem vesela zate, da ti je končno oz da vama je končno uspelo dobiti to malo pikico v naročje.

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 362
3.2.2010 21:08:32   
Anonimen
Twixy.... mala ma prelepo ime in jst sm zlo vesela.... Končno je konec in končno čutiš to kar čutimo me, mamice...
Uživaj  s svojo punčko... pa upam, da bota kmalu doma. Cmoka
user posted image

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 363
3.2.2010 21:11:27   
sonček85
Tasiika:hvala ji bom jutri sporočila .
Pa ne moreš verjet kakšni ljudeje obstajajo.Kako lahko grejo drugo pošto odpirat,pa kako je sploh lahko poštar ta paket pustil kr nekje ,če pa gam orašosebno prevzeti.Takoj na pošto in narest karneval
mm:čestitke LM za rd  in seveda za obletnico porokeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

krst:mi smo ga krstili in noben ni potreboval nobenega paprija,no mogoče ker nas župnik pozna,čene greš pa v svojo faro ni ti da potrdilo da is imela vse zakramente in je to to.
Je pa krst nekaj lepega

twixy:ČESTITKE ZA PRELEPO HČERKICO ,LEPE MERE IN NAJLEPŠE IME

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 364
3.2.2010 21:14:30   
Anonimen
Sm vam hotla pisat... pa ne bom, ne morem...

A si predstavlja katera kako je polit skuhan griz, pšenični zdrob al kakorkoli mu že rečete... ampak skuhan tko zlo tekoče... No, si predstavljate da se vam polije po pečici, po celem pultu... se vse začne zlivat in cedit dol, pa po tleh .... ej, živčnega sm fasala, pucala 1h, zdej sm pa preveč utrujena oz., ne besna sm ko ris. Ampak sm pa tok trmasta, da si ga grem še enkrat  narest user posted image
Eh, v vsako lukno se je zažrl... , nej se še v moj želodček..user posted image

MM, čestitke malemu fantku!user posted image

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 3.2.2010 21:16:25 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 365
3.2.2010 21:23:26   
sonček85
rižkoo:jOJ TO PA VERJAMEM Kako grozno je.Pa mirne živčke ,Liam vse čuje ,vidi ,......
Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sam naredla si mi pa lušte ,sam ne mami ne sme več jest po 18h in manj žrem dobesedno kot sem zadnji mesec.MOram dat dol vsaj 5kg user posted image user posted image

Tebi pa seveda dober te,jaz ga boom pa jutri za zajtrk

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 366
3.2.2010 21:31:16   
malaMravljica
Rizkoo, ce je sel sam po pultu in pecici se ne zivciraj prevec, jaz ko sem bila cist mala sem ravno skuhan riz na mleku polila kar po sebi po prvih in trebuhu. Aja, moj tudi spi, ene 3/4 ure za tvojim je ze sanjal. Sem ga pa kar pri meni imela, jaz ga ne morem dat v njegovo postlco zvecer in se kar cartam in cartam z njim.

Soncek, bom sedaj dala par slikc od slavljenjca danes na racunalnik, dobis ok. Upam, da ocke ne bodo rdece, ker je bil tako lep moder fantek danes. Pa zvecer sva spet cajcek pila, od vceraj pijeva cajcek, ker kaslja in pije po zlicki. Mi je kar zlicko vzel v svojo rokco, pol sem pa novo mogla vzet, je pa popil pol male flaske.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 367
3.2.2010 21:36:52   
sonček85
mm:jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ti kar daj komaj čakam ,da spet vidim nove slikce tega šarmerja.Če bojo pa očke rdeče jih bom popravila da ne bodo ,mali modrookec:)))))))

Ja ti mali navihanček a tko že mamici nagaja,zdaj se bo pa začelo user posted image Ja pa kar lepo pijta čajček,naš ne zaspi čez dan če prej ne psije ćaj ali sok ali vodo.Pred spanjem pa mlekec

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 368
4.2.2010 7:50:14   
a.biba
user posted image
TWIXY user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  iskrene čestitke! Končno smo dočakali malo princesko s prekrasnim imenom. Tudi mere so precej konkretne. Hitro okrevanje obema in predvsem nobenih komplikacij več!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 369
4.2.2010 7:59:26   
a.biba
Jutro še vsem ostalim!

Rižkoo upam, da si se že pomirila. Te pa čisto razumem, ker mene take stvari tudi tako razjezijo, da bi se razgrizla, čeprav nimaš več kaj kot da očistiš.

ČESTITKE VSEM SLAVLJENCEM! Tudi pri nas danes "praznujemo" atijev roj. dan. Smo se že zjutraj nacartali, popoldne bomo pa nadaljevali. Pa naš mali trebušni razgrajač je tudi danes dopolnil 27 tednov - dobra slikica za 28 teden, ne?

Joj kako beži čas. Se bo že treba začet kaj organizirat s pripravo cotk in končno odločitvijo kakšen voziček. Sem že čisto zmedena. Mislim, da bomo kar dva rabljena kupili - enga peg perego p3 za v avto (ker bolj praktičnega vozička za na pot ne najdem) in enga z večjimi kolesi za domov. Pa jajčko bi rada imela od PP, da ima base za lažje prenašanje iz avta v avto. Pa še za avto se moramo odločiti kateri bo šel od hiše ali ne bo šel, smo imeli spet smolo in nam ga je en po celi strani potegnil. Pa dober, to bomo že zrihtali, sam je ravno na meji, da bi ga zamenjali, po drugi strani ga je škoda, ker vemo kaj imamo.... bomo videli.

Zdaj sem se pa razpisala...user posted image za nazaj in naprej...

Pozdravite Kepico in ji pošiljam en kup pikapok!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 370
4.2.2010 11:18:16   
MAŠKA
Na hitro vas pozdravim, ker časa ravno nimam na pretekuser posted image . Pa saj veste, itak ste skoraj že vse mamice.

Še tukaj bravo za Twixy in njeno punčkouser posted image user posted image user posted image , zelo sem vesela tako lepih novičk, ko pa je revica toliko pretrpela med nosečnostjo.

Moja Maša je bolna, cel mesec že kašlja, v ponedeljek je dobila še vročino, zako da  sva se v torek  šle pokazat na pediatrijo in je dobila Sumamed... upam, da nas bo ta odrešil , ker mi je grozno, ko hoče cartat in lupčakt Živo, mi jo pa kar stran podimo in to že cele tri tedne.
Z Živo še lovimo ritem, spimo ponoči bolj malo, podnevo več, tako da sem čist razštelana...

Rižkoo in Sonček85 komaj čakam, da se kaj vidimo in kakšno rečemo, ampak prej moram mojo pupo pozdravit, da ša vajina sončka kaj ne pobereta. Ko bomo za v civilizacijo vama javim in sta prisrčno vabljene! Upam, da bo že toliko toplo, da bomo lahko zaštartale vozičke in naredile en sprehod !

Ostalim vsem en lep pozdravček!user posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 371
4.2.2010 11:50:55   
malaMravljica
MASKA  proti kaslju baje zelooooooo pomaga timijanova krema od Just oz lahko tudi od katere druge firme, Just je preverjena in baje vse hvalijo. Jaz bom danes klicala, ker sloh ne vem kako se to kupi. Pomazes pa po prsnem kosu. Poglej to bom jaz narocila 
http://www.just.ch/index.php?TPL=10093&x28000_article_id=61

maska, ze imam kontakt v Sloveniji. Ce rabis povej. Tukaj sem pa vprasala, 100ml stane 18,90 eur, v SLo ne vem. Ce bi katera kupila naj pove.

saj ves, moj je tudi tako neprijetno kasljal te dni. Sem uvedla caj it lipe in kamilice in to res blag, pijeva po zlicki in je boljse. Pa ponoci ga bolj pokrijem in oblecem kot za na severni tecaj, ceprav povsod pise da ne pretoplo v spalnici in ne prevec jih oblect. Rajsi grem vsake tok ponoci gledat ce je vse ok.

< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 4.2.2010 12:00:35 >

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 372
4.2.2010 13:32:28   
MAŠKA
Mravljica eno zadevo od Justa mi je naročila soseda. Jo moram vprašat, če je to ista kremica in kdaj jo dobim, te pa vseeno prosim za kontakt, ker sicer bi jo lahko tudi sama naročala, da mi ne bo treba sosede vedno gnjavit.

Hvala tiuser posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

Neposredna povezava do sporočila: 373
4.2.2010 13:42:15   
Anonimen
Drage moje, kontakt za kozemtiko JUST je sonček85 in Aleksander, njen posrednik user posted image . Skratka, ona zame naroča, naročila, prinesla user posted image . Toliko...

(odgovor članu MAŠKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 374
4.2.2010 18:05:28   
sonček85
biba:ja zdaj bo pa res že čas ,da greš malo v priprave:))) ,kako je to lepo
Res lepa slikca za 28t in vse naj naj obema bebiju in atiju

Maška:seveda prideva ,upam da še predno gre delat user posted image Just krema je zakon,naš Aleksi ma materino dušico in tea tree in je usper,če hočeš naročim ko bom glih še nekja zase .Jaz Aleksu vsak dan namažen in je super.Namaže se enako kot tista ki ti je dala mm link.Sem pogledala pri meni ko imam cenik in te kreme ni ,kolikor sem gledala je samo aktivna,ognjičeva,sivkina,brinova,slezenovčeva,lamelna in bodyfresh krema pa seveda ta materina dušica kot sem že sam rkela in tea tree

rižkoo:točno tko ,hvalauser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

2. porod
ksenci

kako bi opisali 2. porod?

isti kot 1. (27%)

hitrejši in majn boleč kot 1. (40%)

daljši in bolj boleč kot prvi (9%)

drugo______________ (24%)

Število vseh glasov: 238

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!