tananejka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anuš Olaola! Evo pišem zato, da vam sporočim, da je za mano krasen porod in, da vas mal opogumim . Torej v torek mi še v postli ob 6.00 mal odteče voda (mogoče 1 dcl). Ob 7 sem bla v P, kjer se neka totalno nesposobna mlada G ni znala po dveh testih odločit a je res plodovnica al ne . Za drugo mnenje je obakrat vprašala kar sestre . In pol jih vpraša kaj nej nardi, ker nočem ostat v P, če ni res plodovnica. In pol reče, da bi me obdržala in mi bojo dal umetne popadke. Halo? Kaj pa, če res ni plodovnica in bi potem rodila spontano čez par dni?!? Spet se posvetuje s sestrama o tem, če bi urinski test zaznal plodovnico in sta ji povedali, da ne. In reče, da grem lahko tud domov in mi bo do konca odtekla al pa dobim svoje popadke. Ampak... sem mogla podpisat izjavo, da odklanjam hospitalizacijo . Sam tko, da se zavarujemo . sam jst sem vedla, da sem prav nardila in sem zaupala svojmu instinktu in ne uni mladi dr., k je bla po moje prvi dan v službi. Sem takoj klicala na par koncev, in so me pomirili, da sem se odločila prav. In pol sem šla ob 18 k svoji G, ki je rekla, da je nedvomno plodovnica in naj grem rodit. OK! Sam, da mi en da vedet, da ve kaj dela Na CTG-ju mi v šusu steče vse vn po hlačah, postli,...5 min prej pa bi fotru zmočila zic v avtu Ob 21.30 sem bla v ful nobel porodni sobi z noro super d best ekipo. In ob 00.59 (to je uradno ) sem brez težav rodila Tajo. Se mi zdi, da sem mela ene 20 popadkov. Sem bla pa ful sproščena, ker sem vedla kaj me čaka. In me niso niti rezal . Nč, čestitke vsem, ki ste vmes izkusile čar materinstva in lepe želje za vse, ki ste še na poti. Grem dojat
|