|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberke 2009 - 2. del
12.12.2009 16:35:33   
Tincy90
Bemtiš sm vedla d sm neki pozabila. *nivea dobrodošla nazaj in obilo cartanja s tvojo štručko ti želim.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Decemberke 2009 - 2. del
12.12.2009 18:09:18   
ShopGirl
Ojla punce,
 
Mene je kr groza kako šele bolijo PRAVI popadki, ker me že od pol enajstih boli na točno 5 min - ampak na CTG-ju kaže le na "dogajanje" in ne na popadke. Še vedno sm odprta samo 2 cm... Nism se znala odločit, oz. me je ratalo strah, ko mi je G predlagal da mi lahko sprožijo porod. Ker če to niso popadki in mene tko zlo boli...ne vem kako bom rodilauser posted image  Jutr greva nazaj v P, da mi sprožijo porod z umetnimi...sva rekla da en dan še počakava, če se mi lastni kej okrepijo, drugač pa naj mi našopajo umetne. Kaj naj druzgauser posted image  Dons sploh ne bom nč spala...že vidm...tok boli da ni šans.- jst pa zaspana že zdej, utrujena.
 
Groza, res.

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Decemberke 2009 - 2. del
12.12.2009 18:40:45   
anaj22
ShopGirla drži se, še malo pa boš cartala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image



_____________________________

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Decemberke 2009 - 2. del
12.12.2009 18:41:41   
Ninča77
user posted image pozdravljene.

Za seznam sporoča natasa28 sporoča mere svoje punčke-3820g in 50cm velika. Ime pa ji je Danaja.


No mi se ful cartamo v bolnici, moj mi je prinesel laptopa, da lahko mal surfam, med prostim časom. V ponedeljek ima Matevž operacijo ledvičke, tko da držte pesti, da bo uspešna. Najhujše je, da nimam Matevža skoz ob sebi, saj je on na intenzivni, jaz pa v sobi za doječe matere. Me je pa kr strah, saj je v mb pediatriji kar nekaj otrok z novo gripo. Posebej je na enmu dvigalu obvestilo za te z novo gripo, naj ga samo oni uporabljajo. Upam, da smo čimprej doma in se bomo kr mal izolirali.
Ja še malo pa se gremo spoet cartat, tako da punce uživajte.
Čestitke vsem novim mamicam, shopgirl ti pa dihaj dihaj in dihaj, vzami si epiduralno.

čavbav

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Decemberke 2009 - 2. del
12.12.2009 18:43:20   
terida
Živjo, punce!

Sporočam vam, da sem v soboto 5. decembra ob 22:36 rodila fantka Primoža (3760 g, 52 cm). Doma sva že od srede. Imamo se super, mali je pravi cukrček user posted image . Veliko spi, tako da ga moram med dojenjem non-stop nekaj žgečkat in spodbujat, a glede na količino pokakanih pleničk sklepam, da dobiva dovolj hrane user posted image

Rodila sem v Postojni z epiduralno. Kljub virozi je bil porod krasen, praktično neboleč in dokaj kratek (od prvih popadkov do poroda je minilo manj kot 4 ure). Potem sem pa še super cimre dobila, tako da je bilo celotno bivanje v porodnišnici nepozabno. Bila sem šivana (babica se je trudila, da ne bi rezala, a zgleda da ni šlo), a sem zdaj po točno enem tednu praktično brez bolečin. Skratka, vse je super in vsem, ki še niste rodile, želim, da bi šlo tako gladko kot meni!

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Decemberke 2009 - 2. del
12.12.2009 18:44:13   
anaj22
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Matevža

_____________________________

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Ninča77)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Decemberke 2009 - 2. del
12.12.2009 18:46:26   
anaj22
čestitke terida user posted image user posted image user posted image  in dobrodošel Primož

_____________________________

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Decemberke 2009 - 2. del
12.12.2009 18:47:39   
terida
Nisem nič brala za nazaj, zato bom pokomentirala samo par stvari:

ShopGirl, ti kar korajžno. Kmalu po epiduralni bo svet lepši user posted image , takrat popadki ne bolijo več!

Ninča77, ena flota user posted image user posted image user posted image za Matevža in njegovo operacijo!

Vsem, ki ste že rodile, iskrene čestitke! Vem kako lepo vam je user posted image

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Decemberke 2009 - 2. del
12.12.2009 18:48:31   
Tincy90
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Matevža in user posted image user posted image user posted image za Shopgirl! Drži se jutri, če bo šlo zares in diham s tabo baby.user posted image user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Decemberke 2009 - 2. del
12.12.2009 18:49:18   
terida
Uf, pa še to: slikce Primoža sem danes končno dala v album. Na vseh spi - sploh nimam slike, na kateri bi bil z odprtimi očmi. Je en velik zaspanček ta naš poba...

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Decemberke 2009 - 2. del
12.12.2009 18:49:45   
Tincy90
Madona, sploh ne dohajam.user posted image terida čestitke za sinčka Primoža in obilo cartanja vama želim!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Decemberke 2009 - 2. del
12.12.2009 19:39:04   
taraji
Nivea - dobrodošla nazaj, pa veliko cartanja s Tajo.

Shopgirl - ma, si predstavljam, da ni lahko, ampak naj te vzpodbuja misel, da boš pa kmalu cartala svojo Kajo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Da bi bilo čimprej vse za teboj brez večjih bolečin.

Ninča - veš da mislimo nate in na tvojega Matevžka.user posted image user posted image user posted image user posted image da bo operacija kar najbolje uspela. Pa še naprej se lepo cartajta.

Terida - user posted image user posted image user posted image user posted image - čestitke za Primoža, pa seveda še naprej veliko vsega lepega.

No, si imela pa vsaj kratek porod, če si morala že z gripo iti rodit.Ampak, ko pol vidiš takle cuker, kot je tvoj Primož verjetno kljub dolgemu porodu če te že doleti pozabiš na vse prestane muke.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse, ki imate v bližnji prihodnosti namen roditi - da bi bilo čimkrajše in seveda čimmanj boleče.


_____________________________

La vita e bella

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Decemberke 2009 - 2. del
12.12.2009 20:00:08   
Tincy90
Pr men bi bla lahk tud že kakšna akcija pa očitno ne bo nič.user posted image po mojem si tamala misl:user posted imageuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Decemberke 2009 - 2. del
12.12.2009 20:18:55   
tulpika

čestitke teridi in Primožu user posted image user posted image user posted image

Matevžu flota user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ShopGirl...verjamem, da ti je grozno in da boli...probaj se nekako sprostiti in odmisliti hudo...Misli na svojo malo Kajo kako jo boš že jutri cartala in kmalu oblačila v vse tiste lepe oblekice, ki si jih nabavila. Pa kako bosta dve Shop bejbi šli kmalu v shopping user posted image .
Ni mi pa jasno kako te lahko tako boli ne kaže ti pa popadkov??
za jutri ti želim, da čimprej mine in pošiljam ti en kup user posted image user posted image

Tincy ja ja tamala ti že zdej user posted image kaže. Ne vem zakaj imam jaz občutek, da bo moj tud kar neki zamujal...ma no...če mu je lepo v mamičinem trebuščku pa naj bo še malo notri user posted image . 1x ga bomo že moral ven spravit.

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Decemberke 2009 - 2. del
12.12.2009 20:20:44   
Afrodita1
ejuser posted image ,

terida čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image .

ninča držim pestiuser posted image user posted image user posted image .

shopgirl, ne boj se, bolj se boš bala hujše bo. zate in za user posted image user posted image user posted image user posted image .

tincy, pol pa boš rodila skupaj z mano 15.12.user posted image ; mene tudi razganja od energije. da ne govorim o peki peciva. vsak dan. sem že čist zmešana. in tudi komi čakam, da se znebim bušijauser posted image .

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Decemberke 2009 - 2. del
12.12.2009 20:24:11   
Tincy90
Afrodita js sm za.user posted image bo moj veseu pol k bo na njegovo plačo dete rojeno.user posted image

(odgovor članu Afrodita1)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Decemberke 2009 - 2. del
12.12.2009 20:27:27   
tulpika

a pol ne razganja samo mene od teh sladkarij in peke. Zdej so se mi tolk zaluštale palačinke, da jih moj user posted image peče. Pa kar naprej bi nekaj pekla...skoz listam te recepte s sladkarijami. Mi že sladkor čez ušesa gleda user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Decemberke 2009 - 2. del
12.12.2009 20:29:27   
tulpika

Terida...tamali je pravi cukerček zaspanček user posted image

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Decemberke 2009 - 2. del
12.12.2009 20:38:40   
Tincy90
Js bi tud sm sladkarije jedla.user posted image matr js ne vem kko bom pol kile dol dobila.user posted image

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Decemberke 2009 - 2. del
12.12.2009 20:40:49   
tulpika

ja grozn je na to pomislit na te kilce...pa sej bojo šle hitr ...vsaj upam.

Pa upam, da tamau ne poje vsega sladkega kar pošljem v svoje telo k bo k kak knedelček ven prišel user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Decemberke 2009 - 2. del
12.12.2009 20:46:58   
martinca
pozdravljene punce!

no pa da vam še jaz sporočim, da smo mi tudi dobili novega družinskega člana. imamo pa fantka Filipa ki je rojen 7.12. težek je bil 3800g in velik 52 cm. zdaj sva že doma in se veselo cartava in pridno papava.

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Decemberke 2009 - 2. del
12.12.2009 20:49:58   
Tincy90
Martinca iskrene čestitke za Filipa.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Decemberke 2009 - 2. del
12.12.2009 21:08:28   
tulpika

Martinca čestitke za Filipa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: Decemberke 2009 - 2. del
12.12.2009 21:24:26   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: tulpika


a pol ne razganja samo mene od teh sladkarij in peke. Zdej so se mi tolk zaluštale palačinke, da jih moj user posted image peče. Pa kar naprej bi nekaj pekla...skoz listam te recepte s sladkarijami. Mi že sladkor čez ušesa gleda user posted image


noup..... pri meni enako user posted image


A ste mogoče opazile kako težki user posted image se rojevajo zdaj decembra user posted image predvsem fantje ...


< Sporočilo je popravil maya2 -- 12.12.2009 21:25:31 >


_____________________________

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: Decemberke 2009 - 2. del
12.12.2009 21:28:19   
tulpika

ja sem opazila kako težki korenjaki se rojevajo zdaj decembra....jaz pa mojega hranim z dodanim sladkorjem, da ne bo zaostajal za to elito user posted image .
Ja sej, ko bom rojevala mi najbrž ne bo smešnouser posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?