taipai
|
ola punce! no, pa da se vam še jaz malo javim Doma smo že od torka, za enkrat ni problema *trkamo*, pridno spimo, jemo. Danes smo spali do pol 11h, ponoč se mi zbuja na 2-3-4 ure, pridno papamo in kakamo :) planička skor vedno polna da vam opišem mojo porodno zgodbo: v petek je bilo še vse ok, brez problema, zvečer se grem umit, bp, samo neka bolečina v dimljah .. nisem nobene panike delala, sm si mislila, kar bo bo - okrog polnoči me je začel zvijat v križu,pa nism vedla, al je to popadek, al pač kr nekaj (prvorodka ane :D). 2x sm šla na "mini blato" ker me je ful tiščalo dol vse. No, te bolečine v križu so se kr postopoma nadaljevale. Mal po drugi uri sva šla z v P., kjer so me pregledal, odprta bla že 6cm, popadki tut kar pogosti. No, mal sem še okrog hodila, ob 4h so me sprejel v porodno, ob 7.02 pa se je rodil moj najlepši zakladek velik 53cm, pa 3370 tezak. Kot "trajni spomin" sem dobila en mini šiv :) Skratka, v porodnišnici vsi prijazni, brez pripomb :) rodila sem pa v Kranju! Včeraj smo se tudi prvič kopali, popek mu je odpadu že v P., v dveh dnevih smo se zredili za 200g!!! :) (mlek za izvoz, ni kej ) MOj je pa tut tok skrben očka, da same pohvale :) ponosna sem, da sem mamica takmu sončku - naj tako ostane. Če bo pa kaj "slabšega" bomo pa tut to prebrodili - kaki krčki. Lepo se crkljajte, tiste ki pa še čakate, pa srečno !!!
|