araz
|
Heej, mi smo se pa danes prvič kopal . In Zoja se je v vodi čist umirila in gledala s tavelikimi učkami, kaj se zdej to dogaja . Pol ko smo jo pa vem vzeli je bila pa spet panika. Pol je bila pa tko utrujena, da smo en obrok moral kar spustit, ker je spala kot top. Pa dovoljenje smo dobili, da gremo lahko vozičkat za pol urce. Komaj čakam, da neha deževat. Samo verjetno bomo šli šele v soboto, ker je sonček napovedan. Shopgirl ja mojo so v p tud samo ene 4 krat previli, če ne celo samo trikrat. Zjutri, ko so jo odpelali na vizito, enkrat popoldne in potem še zvečer, ko so jo odpelali spat. Bila pa je tud vedno v istih oblekcah napravljena. Sicer niso bile umazane zato niti nisem komplicirala. Meni je patronažna rekla, da mi ne priporoča jesti vse kar mene napenja, sladkih stvari, svežega sadja in zelenjave, svinjskega mesa. Drugače pa naj vsak dan probam kaj novega pojest in to pred kosilom, da ne bom imela potem zvečer panike, le bi jo slučajno kaj zvijal. Jest se bom probala vsaj 1 mesec čimbolj pazit pri prehrani. BOm pa vsak dan kaj novega probala pojest, da vidim njene reakcije. Sem zadnjič jedla kuhano cvetačo, pa se mi zdi da jo je potem kar mal napenjal. Kar pa se tiče vetrov, pa mi je ravno danes rekla, da je to čist normalno in da bolj daso kot da jih ni, ker se tako sprosti črevesje in ves zrak, ki ga ima v sebi. Potem se počuti čist olajšano. Ravno sedaj je spustila enega ornk (če se ni spet ornk pokakala) . Zdej pa še kovca vmes. Lana24 v kolkem času ti je pa uspel dobit tolk mleka, da ga imaš sedaj skoraj preveč. Sej ne mislim obupat, me pa zanima kolk časa se splača vztrajat. In koliko tega čaja spiješ. Jest sigurno ene 4 do 5 skodelic na dan. Msiliš da je to premalo? MOja seje pa že navadila na dudo. Pa semskoz rekla, da pri nas pa tega ne bomo uporabljali. Pa sva ji jo samo enkrat dala, ker je bila res panika, zdej pa imava. Duda skoz v ustih . Sej, ko zaspi ji jo pa vem vzamem. Pa moram imet kar srečo, da mi uspe, ker jo drži kot bi bila prilimana.
|