|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberke 2009 - 2. del
24.12.2009 10:05:39   
lana24
no da se še jaz javim..
Naš Aljaž se je pa nalezel od mene in je čist prehlajen,sva bla pri zdravniku in so ga malo preinhalirali pa je zdej mal boljš...Groza pa pravijo da so otroci imuni če pijejo marterino mleko!
Araz -jaz sem na začetku imela malo mleka in ker sem ga skoz črpala in pila čaj za dojenje,ga imam sedaj ful preveč.Aljaž je bil prešvoh da bi se dojil in na flaško sem ga lahko tudi zbujala.In po mescu in pol mu dajem flaško samo še zvečer,drugače pa se spet dojiva in to ful uspešno!
No da se pohvalim še za spanje,tako je priden in spi od 22h pa od 5h zjutraj in sem ful happy...
No zdaj pa grem pogledat še na novo temo user posted image
Pozdravček vsem nosečkam da boste čim prej rodile

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 476
24.12.2009 10:07:02   
*nivea
METULJ tolaži se s tem, da boš pa mogoče šla rodit 31.12 pa boš počakala par minutk prek polnoči in bo tvoj dojenček prvi v letu 2010user posted image

a ne bi blo fajn?

mislim, da te vse razumemo, da bi že šla rodit. sploh zdaj ko so prazniki, pa nikomur baš ni praznike za preživet v bolnici...

držim pesti, da čim prej bouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 477
24.12.2009 10:12:11   
marusi
pri nas nič novegauser posted image nobene akcijeuser posted image

metulj - normalno je... sploh ker posušamo in beremo, kako ostale decembrke uživajo z otročki... jaz sem tudi full srečna nosečka, ampak bi tudi šla rodit. me full firbec matra, kako mini zgleda.

tasmanskivrag - jaz bom počasi kar čistilni servis odprla - pri nas se tudi vse sveti, pa vse je po dva krat zlikano...

tulipka - a že cartaš?

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 478
24.12.2009 10:55:54   
ShopGirl
Dobro jutro user posted image

Blondy, no toje pa lepo slišat da so ble tko prijazne. Sej če sem jih vprašala so pokazale kako in kaj, sam so ble zravn tko nejevoljne... Po moje so mele preveč dela, čeprav to ni opravičilo. To vrže kr slabo luč na njihovo porodnišnico... Skratka, fajn je it rodit ja, kar sledi pa ni pohvalno.

glede cunjc mamo iste problemeuser posted image  o super nivea, zdej si me navdihnila da morm tut jst kej manjšega kupituser posted image

Včeri se mi je kar mešalo. Vsakič ko pride kdo na obisk pogledat tamalo, mamo štalo. Jst ne vem a je naključje al ne, ampak tamali se zgleda čist ritem podreuser posted image  Zdej jo mam že mal pogruntano kok spi in kdaj se zbuja. Včeri je visela na meni 4h! Čist je bla že izmučena, komi je gledala, vmes mi je zaspala 3x...vsakič ko jo odložim se zbudiuser posted image  Po histeričnem enominutnem joku pa mi je v rokah zaspala kot bi odrezal...sem se prav nasmejala zraven, čeprav priznam da sm mela že črne misli, po 4h dojenja in nošenja naokoliuser posted image  Itak se je preveč najedla, 2x mal bruhnila ven, podirale sva kupčke kot zmešane...ko sm jo previla vmes je bla čist pokakana in polulana...seveda se mi čist razbudi in razhudi med nego... Tko da sm zvečer sam dol padla in mrtvo spala od 23h dalje in sam čakala kdaj se začne dretuser posted image  Mali vrag je spal do 4huser posted image  Kar je ogromno! Očitno se je res najedla...ker zjutri smo mel čist polno pleničko.

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 479
24.12.2009 11:00:59   
ShopGirl
Lana, držim pesti da boste kmalu zdravi... Spanje od 22h do 5h - sanje vsake mamice user posted image  Superca...res.

tulpika...nekak tko zgledajo ja. Pr men je šlo iz sp. dela trebuha v križ...vse se je končalo v križuuser posted image   to so bli pripravljalni popadki. pomaga topel tuš...usmerjen v križ in masaža. ene pa čutjo bolečino spredaj, v jajčnikih. Skratka, jst sm mela taprave popadke ko so šli iz sp. dela bušija v zgornji del in potem v križ (kam pa drugamuser posted image ).

Metulj, tulpika in marusi - navijam za vas da kmalu crkljate male pikice in pikije!

(odgovor članu lana24)
Neposredna povezava do sporočila: 480
24.12.2009 11:08:39   
ShopGirl
user posted image arazuser posted image  zdej sm prebrala tvoj post o kakanju user posted image user posted image  ojej! Kaj nej rečem - dobr si jo podojila user posted image  Moji bi se zmešalo da jo 2x zapored previjem, pa čeprav sm res hitra ratala pa še cunjice ji pogrejem na radiatorju da ji je takoj toplo ko jo oblečem...sam še kr cmizdri zraven. Je pa bolj pridna če jo na foro vržem in jo najprej podojim, preoblečem in podojim še iz druge... Tko je najboljš.

Jp moja tut škili sm pa tja. Zgleda da je normalno če nam vse škilijouser posted image  Razn če majo decemberčki kakšno serijsko napakouser posted image  Moja noče dude...jo mam just in case, ko se men že rahlo meša od njenega sesalnega nagona, sam mi jo pljune venuser posted image  znova in znova... Ma sej boljše tko, jo vsaj odvajat ne bo treba...s tem se tolažim.

araz, mojo tut črviči vsakič ko poje - mislm da je to pač normalno, ker glih poje in prebavlja mleko... pa ko kupčka podre ji je lažje. Pol se kr umiri. Tvoja ne?
Dej mal napiš kaj lahko ješ, men moja patronažna ni nč povedala na netu pa tut nč pametnega ne piše. Banane lahko jemo torej? Jst sm včeri in dons eno popapala za zajtrk pa jabolko sm učer jedla... Solate vem da ne smem-baje zarad kisauser posted image

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 481
24.12.2009 11:12:12   
blondy_81
Shopgirl moja tud ni marala dude. Sem blaful srečna, da se ni razvadla nanjo. Zdej ji je pa duda zakon. Jo tko vleče. Pa pomiri v trenutku. Včasih tudi uspava.

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 482
24.12.2009 11:13:09   
ShopGirl
terida, najbrž je tko kot pri vsaki stvari tut s Postojno - majo boljše in slabše dneve tele sestre, pa vsak ma svojo izkušnjo z njimi. Mogoče so pa sam bolj poredko zahajale v sobo št. 2 user posted image  ne vem...men ni normalno da otrok ni previt vsaj na 4h, če ne na 3h. Sem gledala kako je blo vse zasušeno po ritki, so komi spucale kakec dol. Za cunjice pa tko - motil me je če sm vidla da je v umazanih, dokler je bla v čistih oblačil par dni - me ni motilo.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 483
24.12.2009 11:50:07   
araz
Heej, mi smo se pa danes prvič kopal user posted image . In Zoja se je v vodi čist umirila in gledala s tavelikimi učkami, kaj se zdej to dogaja user posted image . Pol ko smo jo pa vem vzeli je bila pa spet panika. Pol je bila pa tko utrujena, da smo en obrok moral kar spustit, ker je spala kot top.

Pa dovoljenje smo dobili, da gremo lahko vozičkat za pol urce. Komaj čakam, da neha deževat. Samo verjetno bomo šli šele v soboto, ker je sonček napovedan.

Shopgirl ja mojo so v p tud samo ene 4 krat previli, če ne celo samo trikrat. Zjutri, ko so jo odpelali na vizito, enkrat popoldne in potem še zvečer, ko so jo odpelali spat. Bila pa je tud vedno v istih oblekcah napravljena. Sicer niso bile umazane zato niti nisem komplicirala.

Meni je patronažna rekla, da mi ne priporoča jesti vse kar mene napenja, sladkih stvari, svežega sadja in zelenjave, svinjskega mesa.
Drugače pa naj vsak dan probam kaj novega pojest in to pred kosilom, da ne bom imela potem zvečer panike, le bi jo slučajno kaj zvijal. Jest se bom probala vsaj 1 mesec čimbolj pazit pri prehrani. BOm pa vsak dan kaj novega probala pojest, da vidim njene reakcije. Sem zadnjič jedla kuhano cvetačo, pa se mi zdi da jo je potem kar mal napenjal.
Kar pa se tiče vetrov, pa mi je ravno danes rekla, da je to čist normalno in da bolj daso kot da jih ni, ker se tako sprosti črevesje in ves zrak, ki ga ima v sebi. Potem se počuti čist olajšano. Ravno sedaj je spustila enega ornk (če se ni spet ornk pokakala) user posted image . Zdej pa še kovca vmes.

Lana24 v kolkem času ti je pa uspel dobit tolk mleka, da ga imaš sedaj skoraj preveč. Sej ne mislim obupat, me pa zanima kolk časa se splača vztrajat. In koliko tega čaja spiješ. Jest sigurno ene 4 do 5 skodelic na dan. Msiliš da je to premalo?

MOja seje pa že navadila na dudo. Pa semskoz rekla, da pri nas pa tega ne bomo uporabljali. Pa sva ji jo samo enkrat dala, ker je bila res panika, zdej pa imava. Duda skoz v ustih user posted image . Sej, ko zaspi ji jo pa vem vzamem. Pa moram imet kar srečo, da mi uspe, ker jo drži kot bi bila prilimana.

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 484
24.12.2009 13:28:38   
araz
Drage decemberke
Ravnokar sem dobila sporočilo od Tulpike (bom kar prepisala SMS)

No, pa bom imel z mamico božično večerjo v porodnišnici. Velik sem 53cm in tehtam 3730g, ime mi je Arne. Vsi smo ok. Rodil sem se ob 11.15 v 1uri in pol.

Draga Tulpika vse čestitke ob rojstvu sinčka user posted image user posted image user posted image . Dobila si najlepše božično darilo.

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 485
24.12.2009 13:48:04   
blondy_81
Tulpika in Arne čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 486
24.12.2009 13:52:32   
ROmama
Samo da se javim, sem še v enem kosu, zdaj gremo k tašči na božično kosilo - večerjo. Čestitke Tulpiki in Arnetu, ne vem zakaj, sem se kar malo zjokala, od sreče. Res lepo božično darilo.

Neposredna povezava do sporočila: 487
24.12.2009 14:40:43   
*nivea
Tulpika in Arne čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 488
24.12.2009 14:46:56   
anaj22
user posted image

Spet božič se nam najavlja,
blizu je Silvestra čas.
Novo leto že pozdravlja
tebe, mene in vse nas.
Srečne praznike želimo,
zdravja vam privoščimo,
smeh naj greje vas vso zimo,
da vam v srcu bo toplo!

VESEL BOŽIČ IN SREČNO 20100

vam želimo
 Nejc, Jaka, anaj in oči

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 489
24.12.2009 14:47:35   
anaj22
iskrene čestitke Tulpika user posted image user posted image user posted image  in dobrodošel  Arne

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 490
24.12.2009 15:35:04   
Tasmanskivrag
Čestitke Tulpika in dobrodošel Arne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zmeraj manj nas je res.

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 491
24.12.2009 17:22:19   
METULJ1
Iskrene čestitike Tulpika.
To je pa res najlepše božično darilo.

Pozdravčki

(odgovor članu Tasmanskivrag)
Neposredna povezava do sporočila: 492
24.12.2009 17:24:59   
mel*
Živjo

V ponedeljek 21.12.2009 ob 4.25 je na svet prijokal naš Lukas ki je bil težak  2950g in velik 49cm.

Porodno zgodbo pa vam napišem kasneje.

(odgovor članu Tasmanskivrag)
Neposredna povezava do sporočila: 493
24.12.2009 17:32:54   
marusi
tulipka - ti čestitam še tu:)  jaz zdaj res računam na silvestrsko pojedino v UKC...

katera se mi pridruži?

(odgovor članu mel*)
Neposredna povezava do sporočila: 494
24.12.2009 17:38:52   
blondy_81
mel čestitke za Lukasa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 495
24.12.2009 19:24:58   
ShopGirl
Waw tulpika, kar kurjo polt sem dobila - krasno božično darilo! Čestitke za hiter porod in sinčka!

mel, iskrene čestitke tudi vama z Lukasom! Lukas ima enako porodno težo kot moja Kaja user posted image  Joj...drobižek mali...1cm mu sfali pa bi bil identičen moji mali miškiuser posted image  

ČESTITKE VSEM ŠTIRIM

Neposredna povezava do sporočila: 496
24.12.2009 19:33:31   
*nivea
mel čestitke za lukasa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 497
24.12.2009 21:26:49   
*nivea
Ko prižgejo božične se luči,
vsak v srcu si nekaj zaželi.
Naj Božič bo prijazen,naj bodo
prijazni v njem ljudje,
naj misli bodo iskrene
in veselo bo srce.

Vesel božič

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 498
24.12.2009 22:14:14   
tintara
punce moje, vesel božič!

tulpika, čestitke za Arneta! fuuuul dobro ime meni, sem mal moža že pri nadji štimala, sam je vane prevladal. meni so tile s končnioco e vsi zakon: arne, bine, vane, žane, no tine tud, sam tega že mamo doma, enga v ženski in enga v moški obliki
čestitke tudi mel, pa mayi, pa še kateri, ki je rodila vmes, še nisem brala.

jaz sem ta teden se navajala na samostojno življenje z dvema mulcema cel dan, drug teden pa zares, sama cel dan z vsemi tremi. no, bom poročala

jem piškotke, ki smo jih naštimal za božička, očka je šel pa v lov za ovojni papir. se vidi, da je mama letos bolj v drugih vodah, pa ga ni kupila

lep večer

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 499
25.12.2009 8:48:34   
ROmama
Vesel božič vsem skupaj. Danes gremo k mojim staršem, upam da me med potjo kaj ne zagrabi in bom namesto v Celju rodila v Ljubljani ali pa Postojni. Torba obvezno zdraven. Občutka sicer nimam, da bi se kaj dogajalo, ampak nikoli se ne veuser posted image
Lana24 - moj Luka je bil pri treh tednih tudi ful prehlajen, sva ga sredi noči peljala k zdravniku in vse kar so mi takrat rekli je, naj spiram s fizološko, pa malo je potrebno dvigniti ležišče. Najhujše mi je bilo, ko se je dojil, komaj potegnil, pa vse pljunil iz ust, ker zaradi zamašenega noska ni migel požirat. Ugotovila sem, da se splača spirati nosek, kar mu delam tudi zdaj pri 2 letih, enkrat zjutraj in enkrat zvečer. Od 11 mes. je v vrtcu, pa je bil do sedaj samo dvakratdoma bolan  z antibiotiki.

Čestike Meluser posted image  in detece.

Lep dan, kljub dežju.

(odgovor članu lana24)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?