|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))
14.1.2010 10:48:39   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

jana81, ful lepo te je namazala user posted image Krasne učke imaš v profilu user posted image Kako pa kaj Nejc danes? Je še jokal ob prihodu v vrtec?

hvala user posted image
ne vem če je jokal, ker ga je moj peljal v vrtec, pa se isva še nič slišala.Upam da ni jokal.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
14.1.2010 12:03:51   
nia5
Dober dan user posted image

Kako ste? Mi2 z user posted image sma si pa včeraj privoščila nove telefone (za 1E) user posted image , on si je podaljšal naročnino, jaz pa sem končno sklenila razmerje pri Tušmobilu, ker sem ta Mobitel absolutno preplačala. Zdaj pa imama med sabo še zastonj minute. Imam pa po doooolgem času nov telefon.

Včeraj pa mi je Nia skoraj na glavo padla iz gugalniceuser posted image , dobro da sem bila čist poleg nje, da sem jo ujela (za glavo user posted image ), ne vem kako ji je uspelo. Nekaj je rogovilila in se je zgleda ultra nagnila naprej in samo na enkrat je bila na glavički. Sem tako skočila, da sem si celo koleno dol odnesla, ona pa v jok, ker se je tako ustrašila. Kako je to sploh mogoče user posted image

Drugače smo ok, zdravi....sem pa ugotovila da so ji naenkrat vse cote premale, tako da spet nov šoping user posted image , ima sicer 86, ampak ji bom vse kupila 92, da ji bo bolj komot in da bo imela dlje časa.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
14.1.2010 12:04:34   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

jana81, ful lepo te je namazala user posted image Krasne učke imaš v profilu user posted image Kako pa kaj Nejc danes? Je še jokal ob prihodu v vrtec?

hvala user posted image
ne vem če je jokal, ker ga je moj peljal v vrtec, pa se isva še nič slišala.Upam da ni jokal.

Eh bošček

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
14.1.2010 12:10:38   
nia5

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Sma bile zdaj na sprehodu, vse lepo in prav, če ta moj otrok ne bi snega jedel, tudi tega zmrznjenega user posted image , po drugi strani pa tudi te lučke doma narejena (ledenke) je in ni nikoli bolana zaradi tega.

Danes je spet en čuden dan, za nobeno rabo nisem, pa tečna sem sama sebi, ne vem kam bi se dala, eh...

user posted image user posted image user posted image Joj, ko bi ti vedela, koliko snega sem jaz kot otrok pojedla user posted image user posted image user posted image
Moji na srečo niso snegožeri, jaz sem pa bila user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
14.1.2010 12:11:21   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro user posted image

tilči, če boš še gor, mi, prosim, povej, kakšna navodila imate zaposleni v saj-veš-kateri-trgovini v takem primeru:

pridem pred blagajno, v košarici imam paket žemelj in obroč za lase Hello Kitty, ki si ga je izbralamala pika . Na blagajni mi je gospa računala žemlje, za obroč pa ji koda ni "potegnila". Na pomoč je poklicala sodelavko, ki je s stojala z lasnimi dodatki prinesla podoben obroč (ne enak) z drugo kodo in tudi drugo ceno. Cena izbranega je bila 4,61 (za 1 na koncu nisem prepričana, definitivno pa je bilo 4,6? EUR), na podobnem pod drugo kodo pa 5,38 EUR. Ker si je hči (stara 4,5 let) za svojo žepnino izbrala točno določen obroč, sem točno tega pač želela kupiti. Blagajničarka mi je rekla, kaj naj naredi user posted image Povedala sem ji, da za obroč z eno ceno, ne bom plačala druge, višje cene in naj pokliče poslovodkinjo, če ne ve, kaj narediti. Poslovodkinje zelo dolgo ni bilo na spregled, za mano pa so nestrpno čakale druge stranke, zato je blagajničarka meni računala žemlje, ki sem jih plačala, potem pa sem čakala naprej. Ker z dvema majhnima otrokoma ne morem v nedogled čakati, sem povedala, da odhajam. In šla. Brez obroča.
Na srečo je zraven DM in si je mala tam izbrala podoben obroč, tam bistveno cenejši (2,70 EUR).

Poišče kodo za ta artikel oz. artikel z isto ceno;če ne najde,ponudi stranki drug artikel oz. se opraviči,da pač ta artikel brez kode ne more prodati.Drugače se pa da v računalniku poiskati točno ta artikel s to ceno.Če pa poslovodkinja tega ne najde,potem je pa za en kuser posted image  poslovodkinja

Z eno besedo user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
14.1.2010 12:13:09   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

hej!
mi2 sva iz celja. ortoped jo je pogledal, naredil ultrazvok in ugotovil, da ni znakov ortopedskega obolenja. nimam pojma, kaj bi pol lahko bilo. šepa pa še kar in stopalo noter vleče. pa nobenih bolečin user posted image upam, da bo izginilo tako kot se je pojavilo

jana super make up! user posted image

špelin@ joj, take prodajalke so groza. pa saj niti niso one krive. če stranko sprašuje, kaj naj naredi, pol še ni pripravljena za blagajno!
ti še danes pošljem po mailu, samo da skener usposobim. ja, uradne cene so pa res user posted image

tilči mogoče pa vas bo drug teden kakšen boljši avto čakal user posted image   pa user posted image   za soseda!

Hb da ni kake okvare, upam da hitro mine.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
14.1.2010 12:14:17   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

men pa taj kr neki kašlja pa nosek ma bogi,mu pucam z baby vacom pa full sluzi.a mislite da pokličem P?mi folk prav da naj pokličem, ker je še tolk mejhen pa kao kašelj ni fajn,jest pa ne bi za brez veze klicalauser posted image

nina pokliči. če ne druga, ti bo povedal kako in kaj, na kaj pazit, kako ravnat... jst tud včasih, če kaj ne vemm tud kar dežurnega vprašam kako in kaj. pa so mi do zdaj še vedno vsaj svetovali.

pomoje bom res jutr, sej verjetn ni nč tazga sam eni mi pravjo ja poklič poklič,pol pa res ne vem

Tudi, če ne bo nič, boš vsaj pomirjena, ti kr pokliči.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
14.1.2010 16:08:26   
Srčekgirll
Ojla!

Kako smo? Pr nas smo ok, kot večinoma....
špelin@ - obup, obup, obup....prodajalka in poslovodjauser posted image

Nia5
- jst mam tušmobil in komi čakam da preklopim nazaj na mobitel k pr tušmobilu mi omrežje skoz zaj...eba..va. Jst sm takrat vzela paket 20 (zarad telefona) in mam 100 sms in 200 min pogovora zastonj, drgač pa naročnina, obup. Pa ne porabim vseh smsov in minut...
Upam, da boš mela več sreče kot jst.
Sam, da se je z Nio vse lepo končalo in si oz. je mela res srečo da si jo ujela...

jana81 in suzy85 -
pr nas Vid tud včasih joka, če ga kaka druga vzgojiteljica prevzame zjutraj in ne njegova. Posebej, če prej se ga pripelje in se zberejo v kaki drugi igralnici in e v njegovi. Mislim, da bo bl to vzrok.

tilči -
temu zdravstvu se je sfuzlalo.

jana81 -
iiiii lepe učke

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
14.1.2010 16:34:11   
MARTINA25

--------------------------------------------------------------------------------
Najprej: nina7, najlepša hvala tebi in tvojemu user posted image ! user posted image user posted image user posted image
--------------------------------------------------------------------------------
suzy85, user posted image za Evo, da ni jokala. Tudi Gregor danes zjutraj ni, očitno sta se zmenila user posted image Za varuško pa user posted image user posted image , da se hitro pozdravi. Super, da z Evino nogico ni kaj hujšega, upam, da kmalu neha šepat user posted image user posted image user posted image Pa dobrodošel na svet, mali Jakob user posted image

nina7, da boš mirna kar pokliči P. Drugače pa je možno, da kašlja predvsem zaradi sluzi, ki ga draži, če je je toliko. Tak majhen je ne zna ne izloćit, ne pogoltnit in samo potuje po dihalih gor in dol user posted image Fajn čisti nosek s fiziološko in baby vacom, držim pestke, da bo Taj hitro zdrav user posted image user posted image user posted image

MARTINA25, kako pa kaj tvoje počutje?

kasso, joooj, kako so pasje kepice srčkane user posted image

tilči, predvčerajšnjim me je odnos v našem SParu dejansko toliko razpenil, da sem poslala mail na upravo in dobila včeraj popoldne odgovor oz. opravičilo. Napisano pa tako sluzasto prijazno, da dvomim, da je iskreno, zveni bolj hinavsko.

Jst sm ok,sem se nekak sestavla,sej veš da mamice nimamo časa preležat bolezni....tamaumu se pa na ful dogaja v bušiju,to bo ziher en ultra športnik :)))

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
14.1.2010 16:36:14   
MARTINA25

Kako ste? Mi2 z user posted image sma si pa včeraj privoščila nove telefone (za 1E) user posted image , on si je podaljšal naročnino, jaz pa sem končno sklenila razmerje pri Tušmobilu, ker sem ta Mobitel absolutno preplačala. Zdaj pa imama med sabo še zastonj minute. Imam pa po doooolgem času nov telefon.

Včeraj pa mi je Nia skoraj na glavo padla iz gugalniceuser posted image , dobro da sem bila čist poleg nje, da sem jo ujela (za glavo user posted image ), ne vem kako ji je uspelo. Nekaj je rogovilila in se je zgleda ultra nagnila naprej in samo na enkrat je bila na glavički. Sem tako skočila, da sem si celo koleno dol odnesla, ona pa v jok, ker se je tako ustrašila. Kako je to sploh mogoče user posted image

Drugače smo ok, zdravi....sem pa ugotovila da so ji naenkrat vse cote premale, tako da spet nov šoping user posted image , ima sicer 86, ampak ji bom vse kupila 92, da ji bo bolj komot in da bo imela dlje časa.

Še dobr da imaš take reflekse!!!bravo mami!!!!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
14.1.2010 21:34:05   
Anonimen
uf pa dolg nobene ni

Špelin@ dej nehi no, je zrihtu kar je lohk,upam, da ste zadovoljni pa da boste tud pol v kar ne dvomimuser posted image

mah grem kr počas spat,nočko

< Sporočilo je popravil nina7 -- 14.1.2010 21:35:01 >

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1336
14.1.2010 21:39:31   
suzy85
špelin@ sem ti poslala na mail. upam, da je pravi!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
14.1.2010 21:42:29   
suzy85

jst tud komaj čakam na februar, da se mi izteče aneks in vzamem nov telefon. tega imam že 3 leta in je že precej bogi user posted image

še dobro, da si bila tako hitra!

mi smo na 92 že nekaj časa. zimskega pajaca ima pa že 98 - ga bo še drugo leto nosla user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
14.1.2010 21:43:40   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll
Nia5
- jst mam tušmobil in komi čakam da preklopim nazaj na mobitel k pr tušmobilu mi omrežje skoz zaj...eba..va. Jst sm takrat vzela paket 20 (zarad telefona) in mam 100 sms in 200 min pogovora zastonj, drgač pa naročnina, obup. Pa ne porabim vseh smsov in minut...
Sam, da se je z Nio vse lepo končalo in si oz. je mela res srečo da si jo ujela...

tušmobilovo omrežje je tud naše doma zafrkavalo, tako da jaz ostajam na mobitelu

< Sporočilo je popravil suzy85 -- 14.1.2010 21:45:25 >

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
14.1.2010 21:44:46   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25
Jst sm ok,sem se nekak sestavla,sej veš da mamice nimamo časa preležat bolezni....tamaumu se pa na ful dogaja v bušiju,to bo ziher en ultra športnik :)))

user posted image    user posted image za korenjaka!

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
14.1.2010 21:46:57   
suzy85
grem tud jst počasi pod tuš in spat. neki se mi moti, upam, da bom do jutra ok! zjutraj pa spet šibam v MB po nove knjige user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
15.1.2010 0:36:37   
sesil

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll
Nia5

tušmobilovo omrežje je tud naše doma zafrkavalo, tako da jaz ostajam na mobitelu

tuš mobil ima opcijo, da preklopiš na mobitelovo omrežje in funcionira. jaz v moji vasi tudi ne lovim tuša, tako da imam zmeraj na mobitelovem omrežju. če pa hočem tuš mobil minute porabit, pol pa moram iti pohajat, da preklopim obrežje.user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
15.1.2010 8:25:02   
tilči
Dobro jutro!

Kaj sem jezna in to samo iz malomarnostiuser posted image
Namreč 1x na teden se zgodi,da imamo zvečer,ko gremo domov iz trgovine,kontrolo varnostnikov.Pregledajo nakupljeno,račune,torbice,žepe,..Vse moramo imeti 3x podpisano,..No,včeraj pa se je zgodila malomarnost:imela sem 2 kisli smetani,a na računa samo 1.Sodelavka je bila tako furjasta,da mi je samo eno zaračunala,ker se ji je mudilo,jaz pa kot nalašč nisem preverila računa.Pa vedno ga,ker se je že zgodilo,da so mi kaj pozabili zaračunati in sem morala še 1x na blagajno.Včeraj pa ne! Pa tudi namestnica vedno preveri,kaj imamo,preden podpiše,pa včeraj ni.tako da je varnostnik naredil zapisnik,je pa tudi sodelavko zapisal.
Zjutraj sem klicala šefinjo in ji razložila,da ne bo potem vpila,ko bo zvedela,pač pa da že prej ve.Pravi,da je to posipanje s pepelom,da pa mi verjame,da ne bi šla v blamažo zaradi ene kisle smetane in to za 0,38 eur.je pa rekla za sodelavko,da je vedno furjasta,potem pa se izgovarja.Pa ne dela drugega,kot cel dan sedi v blagajni.Police nima,fila tudi ne.user posted image
Šefinja je rekla,da bo uredila zadevo.Sem pa rekla,da ne bom več nakupovala pri nas.rajši grem zjutraj v trgovino,nabavim,pa imam mir.Ne pa da moram še razmišljati in gledati,a je vse na računu,a je vse podpisano,...

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
15.1.2010 8:27:02   
tilči

jst tud komaj čakam na februar, da se mi izteče aneks in vzamem nov telefon. tega imam že 3 leta in je že precej bogi user posted image  

Jaz sem pri Mobitelu,pa je tudi zadnje čase kar visok račun.Prej sem imela manj kot 20 eur,sedaj pa je vedno okoli 28user posted image .Je pa res,da z mami veliko klepetavauser posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
15.1.2010 8:27:35   
tilči

IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

user posted image    user posted image za korenjaka!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
15.1.2010 8:29:14   
tilči

men pa taj kr neki kašlja pa nosek ma bogi,mu pucam z baby vacom pa full sluzi.a mislite da pokličem P?mi folk prav da naj pokličem, ker je še tolk mejhen pa kao kašelj ni fajn,jest pa ne bi za brez veze klicalauser posted image

kako sta zrihtala?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
15.1.2010 8:31:02   
tilči

tilči, predvčerajšnjim me je odnos v našem SParu dejansko toliko razpenil, da sem poslala mail na upravo in dobila včeraj popoldne odgovor oz. opravičilo. Napisano pa tako sluzasto prijazno, da dvomim, da je iskreno, zveni bolj hinavsko.

Ne pričakuj prevečOni se opravičijo,potem pa je zanje to opravljeno.Potem se pa čudijo,zakaj izgubijo stranke

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
15.1.2010 8:33:15   
tilči

A danes pa ni nobene na spregled?  user posted image

Moram vam povedati, da sta se včeraj punci na hitro odločili, da bosta za pusta slončka in sta si izbrali dve kapici s slonjimi ušesi v Hoferju, tako da sem zdaj rešena skrbi, kako naj iz velike pike naredim violino user posted image Samo sive repe še prišijem na sive pajkice in sta opremljeni user posted image

user posted image user posted image
Jaz sem pa ravno ninjo prodala,kaj pa bosta letos,pa še ne vemo.BC ima ugodne kostume.Za Nejca sem gledal spidermana,ga je ena kolegica ful ugodno prodajala,pa pravi,da ne bo.A zadnji moment,ko ne bo več možno kje dobiti,bo pa hotel biti spidermanuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
15.1.2010 8:35:23   
tilči
Včeraj sem vplačala za rolete,sedaj pa čakam na drug teden,da jih zmontirajouser posted image .Bodo pa še cenejeuser posted image

Jana...a user posted image  prodaja samo nove avtomobile?

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
15.1.2010 9:12:54   
špelin@

nina7, zdaj bomo pa komaj čakali user posted image Sta punci včeraj sčvekali pri babici (moževi mami) in njena edina reakcija je bila: no, zdaj boš pa lahko našo prikolico na morje peljal. Op.p.: "naša" prikolica je prikolica od svaka in njegove bivše žene, ki je še v postopku razdelitve premoženja in za katero kompletne stroške in delo (plac v kampu, prevoz, popravila, registracija, vzdrževanje, obnavljanje opreme, čiščenje, priprava na transport, postavitev v kampu, hrana za na dopust,...) krijeta tast in tašča, vsi pa vemo, koliko to stane za 3 tedne kampa... Svak, ki ima plačo enako kot moj mož, se fino šlepa zraven - ampak on je vedno "suh". Ker pravita, da naj vnukinji (svakovi hčeri) vsaj to imata, ker sta navajeni takšnega dopustovanja. In potem celo leto jokata, kako je težko z denarjem. Mi smo pa tiho, nič ne fehtarimo, najamemo poceni apartma in uživamo na polno. V glavnem: je moža njena reakcija zadela v živo user posted image

suzy85, sem ti poslala odgovor na mail user posted image

nia5, glavno, da je z Nio vse ok. Take stvari se zgodijo, nihče ne more reči, da se njemu to ne bi moglo zgoditi user posted image

MARTINA25, bodite zdaj vsi zdravi!!! user posted image user posted image user posted image

Joj, tilči, vse tole zaradi te nesrečne kisle smetane user posted image user posted image user posted image Eh, od njih ne pričakujem nič, itak ne grem rada v tisto trgovino, ker imajo vse nametano, za Spar ful nered. Raje grem v Trbovljah, kadar sem že tam.
user posted image za rolete.

Srčekgirll, a imaš ti fizično zahtevno delo v proizbodnji? Boš delala do porodniške?

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?