|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))
12.1.2010 16:22:32   
nia5
Sma bile zdaj na sprehodu, vse lepo in prav, če ta moj otrok ne bi snega jedel, tudi tega zmrznjenega user posted image , po drugi strani pa tudi te lučke doma narejena (ledenke) je in ni nikoli bolana zaradi tega.

Danes je spet en čuden dan, za nobeno rabo nisem, pa tečna sem sama sebi, ne vem kam bi se dala, eh...

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
12.1.2010 18:32:18   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

nia ko si ravno gor... boš hodla kaj po avstriji? bodoči tast pravi, da bi rabil kapsule Glukozamin Pharma Nord, ker so avstrijske baje boljše. bi hotla pogledat?

Če imajo ti kupim?

ja, lahko kar 3 škatle. pa če hočeš še zraven vprašat koliko oni priporočajo ta izdelek. aja, ti prej nakažem denar?

Ne, boma kasneje uredile. Samo ne vem kdaj bom šla, v kratkem ziher.

no, ko boš šla, mi javi, da jst naprej sporočim! user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
13.1.2010 7:37:11   
tilči
Dobro jutro!
Kako smo? Jaz samo okoli letam,pa imam bolj malo časa za RR.Danes mogoče malo več,ker bom doma,saj čakam na majstra,da pride za rolete zmerit.Drug teden bodo pa že zmontiraliuser posted image user posted image .Mi je dal sosed zelo ugodno ponudbouser posted image
V ponedeljek sem šla k P po potrdilo za zdravniško rezervacijo v vrtcu,pa sem ga morala plačati.Tako da je različno od P do P.V vrtcu sem pa tudi že oddala,tako da bo drug mesec nižja položnica
Za ta teden je bilo rečeno,da bi imela dopust,pa je vse padlo v vodo,ker jih je polno na bolniškiuser posted image .Pa tako smo imeli namen iti gledat za nov avto.Mogoče ga bom imela drug tedenuser posted image

za vse bolančkaneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
13.1.2010 9:12:10   
špelin@
Dobro jutro user posted image

tilči, če boš še gor, mi, prosim, povej, kakšna navodila imate zaposleni v saj-veš-kateri-trgovini v takem primeru:

pridem pred blagajno, v košarici imam paket žemelj in obroč za lase Hello Kitty, ki si ga je izbralamala pika . Na blagajni mi je gospa računala žemlje, za obroč pa ji koda ni "potegnila". Na pomoč je poklicala sodelavko, ki je s stojala z lasnimi dodatki prinesla podoben obroč (ne enak) z drugo kodo in tudi drugo ceno. Cena izbranega je bila 4,61 (za 1 na koncu nisem prepričana, definitivno pa je bilo 4,6? EUR), na podobnem pod drugo kodo pa 5,38 EUR. Ker si je hči (stara 4,5 let) za svojo žepnino izbrala točno določen obroč, sem točno tega pač želela kupiti. Blagajničarka mi je rekla, kaj naj naredi user posted image Povedala sem ji, da za obroč z eno ceno, ne bom plačala druge, višje cene in naj pokliče poslovodkinjo, če ne ve, kaj narediti. Poslovodkinje zelo dolgo ni bilo na spregled, za mano pa so nestrpno čakale druge stranke, zato je blagajničarka meni računala žemlje, ki sem jih plačala, potem pa sem čakala naprej. Ker z dvema majhnima otrokoma ne morem v nedogled čakati, sem povedala, da odhajam. In šla. Brez obroča.
Na srečo je zraven DM in si je mala tam izbrala podoben obroč, tam bistveno cenejši (2,70 EUR).

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
13.1.2010 9:13:19   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!
Kako smo? Jaz samo okoli letam,pa imam bolj malo časa za RR.Danes mogoče malo več,ker bom doma,saj čakam na majstra,da pride za rolete zmerit.Drug teden bodo pa že zmontiraliuser posted image user posted image .Mi je dal sosed zelo ugodno ponudbouser posted image

Super user posted image
V ponedeljek sem šla k P po potrdilo za zdravniško rezervacijo v vrtcu,pa sem ga morala plačati.Tako da je različno od P do P.V vrtcu sem pa tudi že oddala,tako da bo drug mesec nižja položnica
Koliko si pa morala plačati za tole potrdilo? Pri nas je HB še zastonj...
Za ta teden je bilo rečeno,da bi imela dopust,pa je vse padlo v vodo,ker jih je polno na bolniškiuser posted image .Pa tako smo imeli namen iti gledat za nov avto.Mogoče ga bom imela drug tedenuser posted image
Držim pesti, da "rata" drug teden user posted image

za vse bolančkaneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
13.1.2010 9:15:14   
špelin@

Sma bile zdaj na sprehodu, vse lepo in prav, če ta moj otrok ne bi snega jedel, tudi tega zmrznjenega user posted image , po drugi strani pa tudi te lučke doma narejena (ledenke) je in ni nikoli bolana zaradi tega.

Danes je spet en čuden dan, za nobeno rabo nisem, pa tečna sem sama sebi, ne vem kam bi se dala, eh...

user posted image user posted image user posted image Joj, ko bi ti vedela, koliko snega sem jaz kot otrok pojedla user posted image user posted image user posted image
Moji na srečo niso snegožeri, jaz sem pa bila user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
13.1.2010 9:22:49   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

tilči, če boš še gor, mi, prosim, povej, kakšna navodila imate zaposleni v saj-veš-kateri-trgovini v takem primeru:

pridem pred blagajno, v košarici imam paket žemelj in obroč za lase Hello Kitty, ki si ga je izbralamala pika . Na blagajni mi je gospa računala žemlje, za obroč pa ji koda ni "potegnila". Na pomoč je poklicala sodelavko, ki je s stojala z lasnimi dodatki prinesla podoben obroč (ne enak) z drugo kodo in tudi drugo ceno. Cena izbranega je bila 4,61 (za 1 na koncu nisem prepričana, definitivno pa je bilo 4,6? EUR), na podobnem pod drugo kodo pa 5,38 EUR. Ker si je hči (stara 4,5 let) za svojo žepnino izbrala točno določen obroč, sem točno tega pač želela kupiti. Blagajničarka mi je rekla, kaj naj naredi user posted image Povedala sem ji, da za obroč z eno ceno, ne bom plačala druge, višje cene in naj pokliče poslovodkinjo, če ne ve, kaj narediti. Poslovodkinje zelo dolgo ni bilo na spregled, za mano pa so nestrpno čakale druge stranke, zato je blagajničarka meni računala žemlje, ki sem jih plačala, potem pa sem čakala naprej. Ker z dvema majhnima otrokoma ne morem v nedogled čakati, sem povedala, da odhajam. In šla. Brez obroča.
Na srečo je zraven DM in si je mala tam izbrala podoben obroč, tam bistveno cenejši (2,70 EUR).

Poišče kodo za ta artikel oz. artikel z isto ceno;če ne najde,ponudi stranki drug artikel oz. se opraviči,da pač ta artikel brez kode ne more prodati.Drugače se pa da v računalniku poiskati točno ta artikel s to ceno.Če pa poslovodkinja tega ne najde,potem je pa za en kuser posted image  poslovodkinja

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
13.1.2010 9:23:38   
tilči

10,80 eur

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
13.1.2010 9:29:13   
špelin@

10,80 eur

Kaaaaaaaaaaaj??? user posted image Tako drago je to??

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
13.1.2010 9:31:30   
špelin@

Poišče kodo za ta artikel oz. artikel z isto ceno;če ne najde,ponudi stranki drug artikel oz. se opraviči,da pač ta artikel brez kode ne more prodati.Drugače se pa da v računalniku poiskati točno ta artikel s to ceno.Če pa poslovodkinja tega ne najde,potem je pa za en kuser posted image  poslovodkinja

No, vidiš, prodajalka je pa mene spraševala, kaj naj user posted image Ponudila mi je samo to, da mi za ceno in kodo dražjega podobnega izdelka proda tega, ki si ga je mala izbrala. Ma itak da ne!! Eh, pri nas imajo že tako en tak čuden sistem, kolegica je tam prodajalka in pravi, da je v kolektivu samo podje.bavanje user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
13.1.2010 9:34:45   
kasso
tilči, če te zanima
Obalnem zavetišču na novi dom čaka približno 10 (!!!) mladičkov.
Oglejte si fotografije. Za več informacij 041 626 448 ali osebno v
zavetišču v Dvorih pri Svetem Antonu, kjer lahko kužke tudi vidite, jih spoznate, sprehodite in jim s tem polepšate dan!

slike so pa na facebooku

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
13.1.2010 10:25:11   
jana81
morgen

Suzi naj te potolažim da je tud Nejc začel vsakodnevno jokat ko more v igralnico.. zdej pa ne vem ali je še vedno vzrok da se boji, ker ga je en fantek ugriznil pred novim letom, ali pa to, da je njegova vzgojiteljica že cel mesec na bolniški, in jo nadomešča ena mlajša punca, ki jo celo poznam..
V glavnem zjutraj je prav moreče zame, ko ga slišim jokat in ga morejo prav odtrgat od mene..

Špelin@ no comment..tale poslovodkinja res ni vredna tega naziva.. po drugi strani pa tako bolje, si dobila obroč še ceneje!

tilči.. 10,80€ ? too much..user posted image zdravstvo !!

včeraj sem bila pa za model eni prijateljici, ki se uči ličenja..in mi je naredila ultra pisan ektravaganten make up (mam slikco v profilu)user posted image

< Sporočilo je popravil jana81 -- 13.1.2010 10:26:21 >

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
13.1.2010 10:46:43   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

tilči, če te zanima
zavetišču v Dvorih pri Svetem Antonu, kjer lahko kužke tudi vidite, jih spoznate, sprehodite in jim s tem polepšate dan!

slike so pa na facebooku

ne znam priti do slikuser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
13.1.2010 10:48:18   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

morgen

Suzi naj te potolažim da je tud Nejc začel vsakodnevno jokat ko more v igralnico.. zdej pa ne vem ali je še vedno vzrok da se boji, ker ga je en fantek ugriznil pred novim letom, ali pa to, da je njegova vzgojiteljica že cel mesec na bolniški, in jo nadomešča ena mlajša punca, ki jo celo poznam..
V glavnem zjutraj je prav moreče zame, ko ga slišim jokat in ga morejo prav odtrgat od mene..

Tilen pa po novem komaj še pomaha.Se mu tako mudi v igralnicouser posted image

včeraj sem bila pa za model eni prijateljici, ki se uči ličenja..in mi je naredila ultra pisan ektravaganten make up (mam slikco v profilu)user posted image

niceuser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
13.1.2010 11:04:00   
kasso

tilči, če te zanima

slike so pa na facebooku

ne znam priti do slikuser posted image

Ja najbrž moraš biti prijavljen na FB user posted image . Drugače pa sem dobila slikce na email, sem posredovala špelini, če ima tvoj email, lahko pošlješ tudi meni na zs, da ti pošljem.
Več informacij pa najbrž dobiš, če kar pokličeš http://odpmz.bobi4ever.net/

špelin@ hvala ti za pošto user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
13.1.2010 11:05:17   
kasso

včeraj sem bila pa za model eni prijateljici, ki se uči ličenja..in mi je naredila ultra pisan ektravaganten make up (mam slikco v profilu)user posted image [/color]

superca si user posted image
user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
13.1.2010 11:12:27   
jana81

superca si user posted image
user posted image

hvala user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
13.1.2010 11:49:51   
suzy85
hej!
mi2 sva iz celja. ortoped jo je pogledal, naredil ultrazvok in ugotovil, da ni znakov ortopedskega obolenja. nimam pojma, kaj bi pol lahko bilo. šepa pa še kar in stopalo noter vleče. pa nobenih bolečin user posted image upam, da bo izginilo tako kot se je pojavilo

jana super make up! user posted image

špelin@ joj, take prodajalke so groza. pa saj niti niso one krive. če stranko sprašuje, kaj naj naredi, pol še ni pripravljena za blagajno!
ti še danes pošljem po mailu, samo da skener usposobim. ja, uradne cene so pa res user posted image

tilči mogoče pa vas bo drug teden kakšen boljši avto čakal user posted image   pa user posted image   za soseda!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
13.1.2010 17:54:12   
MARTINA25
Ojla punce!!!

Hvala vsem za tople besede,ter priporočila glede sirupov!!!Tale bio Gaia zna bit zelo zanimiv,še posebi ker ima Tjaša že itak ful težave z prebavo!!!
Vsem še enkrat hvala!!!!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
13.1.2010 19:58:32   
Anonimen
men pa taj kr neki kašlja pa nosek ma bogi,mu pucam z baby vacom pa full sluzi.a mislite da pokličem P?mi folk prav da naj pokličem, ker je še tolk mejhen pa kao kašelj ni fajn,jest pa ne bi za brez veze klicalauser posted image

(odgovor članu MARTINA25)
  Neposredna povezava do sporočila: 1320
13.1.2010 20:14:22   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

men pa taj kr neki kašlja pa nosek ma bogi,mu pucam z baby vacom pa full sluzi.a mislite da pokličem P?mi folk prav da naj pokličem, ker je še tolk mejhen pa kao kašelj ni fajn,jest pa ne bi za brez veze klicalauser posted image

nina pokliči. če ne druga, ti bo povedal kako in kaj, na kaj pazit, kako ravnat... jst tud včasih, če kaj ne vemm tud kar dežurnega vprašam kako in kaj. pa so mi do zdaj še vedno vsaj svetovali.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
13.1.2010 20:32:04   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

nina pokliči. če ne druga, ti bo povedal kako in kaj, na kaj pazit, kako ravnat... jst tud včasih, če kaj ne vemm tud kar dežurnega vprašam kako in kaj. pa so mi do zdaj še vedno vsaj svetovali.

pomoje bom res jutr, sej verjetn ni nč tazga sam eni mi pravjo ja poklič poklič,pol pa res ne vem

(odgovor članu suzy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1322
14.1.2010 7:44:59   
suzy85
dobro jutro!
mi smo spali ok, čeprav je bla malo kratka noč. smo snoči nazdravljali na kolegovega sinčeka Jakoba user posted image kak je šikan! user posted image
danes eva ni nič jokala, ko sem jo peljala v varstvouser posted image sem pa izvedela, da imamo varuško v bolnici. upam, da bo hitro zdrava user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
14.1.2010 9:09:26   
špelin@

--------------------------------------------------------------------------------
Najprej: nina7, najlepša hvala tebi in tvojemu user posted image ! user posted image user posted image user posted image
--------------------------------------------------------------------------------
suzy85, user posted image za Evo, da ni jokala. Tudi Gregor danes zjutraj ni, očitno sta se zmenila user posted image Za varuško pa user posted image user posted image , da se hitro pozdravi. Super, da z Evino nogico ni kaj hujšega, upam, da kmalu neha šepat user posted image user posted image user posted image Pa dobrodošel na svet, mali Jakob user posted image

nina7, da boš mirna kar pokliči P. Drugače pa je možno, da kašlja predvsem zaradi sluzi, ki ga draži, če je je toliko. Tak majhen je ne zna ne izloćit, ne pogoltnit in samo potuje po dihalih gor in dol user posted image Fajn čisti nosek s fiziološko in baby vacom, držim pestke, da bo Taj hitro zdrav user posted image user posted image user posted image

MARTINA25, kako pa kaj tvoje počutje?

jana81, ful lepo te je namazala user posted image Krasne učke imaš v profilu user posted image Kako pa kaj Nejc danes? Je še jokal ob prihodu v vrtec?

kasso, joooj, kako so pasje kepice srčkane user posted image

tilči, predvčerajšnjim me je odnos v našem SParu dejansko toliko razpenil, da sem poslala mail na upravo in dobila včeraj popoldne odgovor oz. opravičilo. Napisano pa tako sluzasto prijazno, da dvomim, da je iskreno, zveni bolj hinavsko.

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 14.1.2010 9:13:16 >

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
14.1.2010 10:03:01   
špelin@
A danes pa ni nobene na spregled?  user posted image

Moram vam povedati, da sta se včeraj punci na hitro odločili, da bosta za pusta slončka in sta si izbrali dve kapici s slonjimi ušesi v Hoferju, tako da sem zdaj rešena skrbi, kako naj iz velike pike naredim violino user posted image Samo sive repe še prišijem na sive pajkice in sta opremljeni user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?