špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Vidiš, točno zato se jaz nisem odločila za Just. Zaslužek je krasen, če si ornk resen. Tu so prezentacije temelj vsega in gre - če sodim po tej znanki, ki se ukvarja z Justom - za večere oz. še bolj natančno: ona VSE popoldneve in večere ob vikendih vloži v Just. ja to gre težko pri treh otrocih vkup... NO če bi jst vložla vse večere in popoldneve v Just, bi imela od tega ziher krepko več kot jurja € na mesec, tako da ona že ve zakaj toliko dela.. moja območna vodja ima na mesec cca jurje € na mesec čistega .. ni zaposlena in ji je to pač primarna dejavnost..pa tudi ima družino.. Vsepovsod je treba delat (tudi pri Oriflame in Avon), samo v parlamentu ti kr pade na roke z neba Več kot delaš predstavitev, bolj kot o tem govoriš, več imaš od tega..poleg tega te Just vedno nagrajuje in ti daje motivacijo.. Če se katera počuti da ji to leži, bi rada kaj zaslužila in osveščala ljudi, se pač odloči za takšno pot kot jst, drugače pa ne.. ljudje smo si različni, ni pa vsak za vse! Samo, roko na srce, predstavitev ne moreš delat v klasičnem delovnem času (od po-pe) med 7. in 17. uro. razen če so stranke upokojenci Med vikendi pa je zame osebno bolj čas za družino. ok, kdaj pa kdaj delaš (tudi sama delam, npr. ob sobotah inštruiram, potem sem ravno prejle dobila nekaj za prevajat in bom morala tudi čez vikend, da bom v roku fertik), ampak ne predstavljam si janinega tempa. Poudarjam, da jaz delam doma oz. od doma. Sobotni popoldnevi oz. večeri so pa zame striktno family time, lahko tudi s prijatelji. špelin@ kot sem prej rekla: NI VSAK ZA VSE..!! več pa ne bom razglabljala. jana, tebi tak tempo odgovarja in ti privoščim. In res, ni vsak za vse ;) Jaz pri sebi vem, da bi mi šlo, ker stvari v katere verjamem znam dobro prestavit in tudi prodat. Problem je le v tem, ker smo velika družina. Nimam nobenega, ki bi hodil po otroka v šolo, potem so tu še interesne dejavnosti otrok parkat na teden, ki se zavleče v pozno popoldne, moj zelo redko pride domov pred 18:00 uro, se pravi, da bi mogla otroke puščat pri tašči 10 km stran..... prihaja lepo vreme in s tem so vikendi rezervirani za delo na vrtu, drva, zidavo itd...in čas za družino. Pri vsem tem tempu, me še zdravje je_e Tako da, to so moji glavni razlogi, zakaj še nisem šla v to. Če se bom odločila, pa ne morem pričakovati, da bi imela visok zaslužek, ker mi enostavno ne bi zneslo imeti veliko število predstavitev. Evo, o tem sem tudi jaz pisala. In tudi sama imam pri Oriflame le toliko zaslužka, da je nekaj za zraven, ker nimam časa za kakšne večje predstavitvene projekte.
|