Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 28.3.2010 23:02:41
|
|
|
|
jana81
|
evo nas potepuhe doma.. Danes smo se cel dan potepali, opoldne na kosilu pri tašči, popoldan v Logatcu pri Edini (kasso škoda ker nisi uspela-sem pa pozdravila Edino).. smo se imeli res super, mala dva bi kr divjala še pa še... Smo se pa vozili po stari cesti, ker drug teden dobimo vinjeto..katastrofa ..kake ceste, znoriš .. v glavnem Nejc je zaspal 20 minut nazaj, ati je zgasnu še v kino, jst pa tud počasi pod tuš in na kavč.. nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 29.3.2010 8:37:56
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Otroka sta v vrtcu,tašča ima podaljšan vikend na morju,jaz pa spet sama Zjutraj sem morala Tilna zbuditi.Ob 6. je afne guncal,a ko je bilo treba vstati,bi pa spal.No,sam se je hitro k sebi spravil Drugače pa s premikom ure ni bilo nobenih težav. Včeraj dopoldne smo misliti iti gledat za en avto,pa je moral iti s šefom na Primorsko gledat za en tovornjak.Pa tudi ta,ki prodaja avto ni imel časa,saj je baje letal okoli dohtarjev,tako da smo zmenjeni za danes popoldne.Če bo toliko prej,preden grem na šiht,drugače se bodo pa sami zmenili.Mi trije smo šli dopoldne k našim,popoldne pa vsi skupaj na Zbilje futrat. kasneje pa smo bili zunaj na dvorišču.Prišel je od taščinega prijatelja sin,ki ima pri nas parkiran čoln.On je čoln pucal,mi smo se pa pojali zunaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 29.3.2010 8:43:30
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo nas potepuhe doma.. Danes smo se cel dan potepali, opoldne na kosilu pri tašči, popoldan v Logatcu pri Edini (kasso škoda ker nisi uspela-sem pa pozdravila Edino).. nočko Oj, hvala za pozdrav...žal nisem mogla priti, ker smo šli na dogovorjen obisk k prijateljem. Je pa moja raziskava o tem ali se mi splača it v biznis v teku ....ampak je več - kot +
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 29.3.2010 9:05:27
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo nas potepuhe doma.. Danes smo se cel dan potepali, opoldne na kosilu pri tašči, popoldan v Logatcu pri Edini (kasso škoda ker nisi uspela-sem pa pozdravila Edino).. nočko Oj, hvala za pozdrav...žal nisem mogla priti, ker smo šli na dogovorjen obisk k prijateljem. Je pa moja raziskava o tem ali se mi splača it v biznis v teku ....ampak je več - kot + hehe..tukaj ne moreš delat vnaprej planov, ker se sproti odpirajo priložnosti, sproti si širiš krog poznanstev,itd..ko sem jst začela,nisem niti vedela v kaj se spuščam,sem rekla kar bo pač bo, no in zarad mojga dolgega jezika mi je super zalaufalo..l
< Sporočilo je popravil jana81 -- 29.3.2010 9:06:20 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 29.3.2010 9:27:52
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 29.3.2010 9:29:21 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 29.3.2010 9:45:53
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Še ena lepa novica: morje imamo rezervirano , samo nakažem še . A greste na Lošinj? za šoping Ou jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessssssssssssssssssssssss a greste preko agencije ali kakšna druga varianta? Isto kot lani: preko enega podjetja, ki oddaja svoje kapacitete. Samo žal nismo dobili iste hišice - moram pocukat Srčekgirll za rokav, da mi pove, če se ji kaj sanja, kje je ta druga hiška Lani je v tej, ki bo letos naša, letovala ena forumovka, ampak je ne uspem kontaktirat... Kera hiška, št. ,...? 803. Vem, da je dlje od plaže kot tista, kjer smo bili lani, se mi pa niti sanja ne, kje bi bila. Je pa ravno tako samostojna hiška. Uf..to je pa skor na vrhu Ja, sem že izvedela od forumovke, ki je bila lani tam Bomo pač do plaže malo hodili, je ne bomo imeli direkt pred nosom - tako kot lani. J.b.ga, malo smo bili prepozni za "našo" hiško. Smo pa dobili res ugodno ceno Ma sej tam k si ni važn, če si mal oddaljen od plaže, k pa je vse tko lepo in mirno, pa še do plaže greš bl po senčki, pa mla klančka...če ne druzga je tud fajn da ste ugodno ceno dobil. Kdaj greste? Od 11. do 26. junija.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 29.3.2010 9:46:18
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Moja mami je doma Našli so tekočino za očesom,ki bo počasi izginila.Bo pa imela vsake 3 mesece kontrolo.Z glavo je pa vse ok Glavno, da ni hujšega.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 29.3.2010 9:51:16
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Otroka sta v vrtcu,tašča ima podaljšan vikend na morju,jaz pa spet sama Zjutraj sem morala Tilna zbuditi.Ob 6. je afne guncal,a ko je bilo treba vstati,bi pa spal.No,sam se je hitro k sebi spravil Drugače pa s premikom ure ni bilo nobenih težav. Včeraj dopoldne smo misliti iti gledat za en avto,pa je moral iti s šefom na Primorsko gledat za en tovornjak.Pa tudi ta,ki prodaja avto ni imel časa,saj je baje letal okoli dohtarjev,tako da smo zmenjeni za danes popoldne.Če bo toliko prej,preden grem na šiht,drugače se bodo pa sami zmenili.Mi trije smo šli dopoldne k našim,popoldne pa vsi skupaj na Zbilje futrat. kasneje pa smo bili zunaj na dvorišču.Prišel je od taščinega prijatelja sin,ki ima pri nas parkiran čoln.On je čoln pucal,mi smo se pa pojali zunaj Uf, mene je pa kar "udaril" tale premik ure, še bolj pa mojo veliko piko... Pestke za avto
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 29.3.2010 9:52:07
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo nas potepuhe doma.. Danes smo se cel dan potepali, opoldne na kosilu pri tašči, popoldan v Logatcu pri Edini (kasso škoda ker nisi uspela-sem pa pozdravila Edino).. smo se imeli res super, mala dva bi kr divjala še pa še... Smo se pa vozili po stari cesti, ker drug teden dobimo vinjeto..katastrofa ..kake ceste, znoriš .. v glavnem Nejc je zaspal 20 minut nazaj, ati je zgasnu še v kino, jst pa tud počasi pod tuš in na kavč.. nočko Pa ste bili res potepuhi, za fajn izlet. Hja, vinjeto bo treba
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 29.3.2010 9:52:39
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo nas potepuhe doma.. Danes smo se cel dan potepali, opoldne na kosilu pri tašči, popoldan v Logatcu pri Edini (kasso škoda ker nisi uspela-sem pa pozdravila Edino).. nočko Oj, hvala za pozdrav...žal nisem mogla priti, ker smo šli na dogovorjen obisk k prijateljem. Je pa moja raziskava o tem ali se mi splača it v biznis v teku ....ampak je več - kot + O čem pa to razmišljaš?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 29.3.2010 10:04:43
|
|
|
|
špelin@
|
Aha, da ne pozabim: moram pohvaliti našo veliko piko in , ker sta v soboto uspešno opravili izpit v pasji šoli Ni bilo ravno enostavno, sem bila presenečena, kako resno se je vse točkovalo, ampak sta se resnično potrudili in gladko opravili Aja, pa v trboveljski knjižnici so imeli s petka na soboto t.i. Noč z Andersenom (noč v knjižnici), je naša ta večja ful uživala, zaspali so šele ob pol treh ponoči, zjutraj pa ob 7h "auf" Zato je v nedeljo spala do deset_ih http://kts.trbovlje.si/andersen.pdf
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 29.3.2010 10:05:20 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 29.3.2010 10:18:01
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aha, da ne pozabim: moram pohvaliti našo veliko piko in , ker sta v soboto uspešno opravili izpit v pasji šoli Ni bilo ravno enostavno, sem bila presenečena, kako resno se je vse točkovalo, ampak sta se resnično potrudili in gladko opravili čestitam o čem razmišljam...je že jana napol odgovorila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 29.3.2010 10:21:17
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aha, da ne pozabim: moram pohvaliti našo veliko piko in , ker sta v soboto uspešno opravili izpit v pasji šoli Ni bilo ravno enostavno, sem bila presenečena, kako resno se je vse točkovalo, ampak sta se resnično potrudili in gladko opravili čestitam o čem razmišljam...je že jana napol odgovorila A Oriflame?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 29.3.2010 10:24:58
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aha, da ne pozabim: moram pohvaliti našo veliko piko in , ker sta v soboto uspešno opravili izpit v pasji šoli Ni bilo ravno enostavno, sem bila presenečena, kako resno se je vse točkovalo, ampak sta se resnično potrudili in gladko opravili čestitam o čem razmišljam...je že jana napol odgovorila A Oriflame? Mal heca mora bit No, resno: če v vašem koncu oz. v krogu "tvojih" ljudi nimate ene resne Justove zastopnice, bi ti najbrž kar steklo, saj gre za kvalitetne proizvode, so znani in jih ljudje kar kupujemo, čeprav so dragi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 29.3.2010 10:30:05
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aha, da ne pozabim: moram pohvaliti našo veliko piko in , ker sta v soboto uspešno opravili izpit v pasji šoli Ni bilo ravno enostavno, sem bila presenečena, kako resno se je vse točkovalo, ampak sta se resnično potrudili in gladko opravili čestitam o čem razmišljam...je že jana napol odgovorila A Oriflame? HEHE lisica...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 29.3.2010 10:33:15
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aha, da ne pozabim: moram pohvaliti našo veliko piko in , ker sta v soboto uspešno opravili izpit v pasji šoli Ni bilo ravno enostavno, sem bila presenečena, kako resno se je vse točkovalo, ampak sta se resnično potrudili in gladko opravili čestitam o čem razmišljam...je že jana napol odgovorila A Oriflame? Mal heca mora bit No, resno: če v vašem koncu oz. v krogu "tvojih" ljudi nimate ene resne Justove zastopnice, bi ti najbrž kar steklo, saj gre za kvalitetne proizvode, so znani in jih ljudje kar kupujemo, čeprav so dragi. A v vašem koncu je ? sicer bom rekla takole: tu na našem območju nas je kr veliko, 3 moje prijateljice so začele tudi delat, pa imamo vse veliko dela..območje je tako veliko, da lahko dve sosedi delajo, pa bo vsaka imela polne roke dela.. Če je volja, je dela dovolj in še preveč..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 29.3.2010 10:36:30
|
|
|
|
tilči
|
Uf,moram se malo usesti! Sem bila že pridna in 1/3 vrta preštikala,regrat nabrala,še eno žehto motam obesiti,potem pa po otroka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 29.3.2010 10:39:35
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aha, da ne pozabim: moram pohvaliti našo veliko piko in , ker sta v soboto uspešno opravili izpit v pasji šoli Ni bilo ravno enostavno, sem bila presenečena, kako resno se je vse točkovalo, ampak sta se resnično potrudili in gladko opravili čestitam o čem razmišljam...je že jana napol odgovorila A Oriflame? Mal heca mora bit No, resno: če v vašem koncu oz. v krogu "tvojih" ljudi nimate ene resne Justove zastopnice, bi ti najbrž kar steklo, saj gre za kvalitetne proizvode, so znani in jih ljudje kar kupujemo, čeprav so dragi. A v vašem koncu je ? sicer bom rekla takole: tu na našem območju nas je kr veliko, 3 moje prijateljice so začele tudi delat, pa imamo vse veliko dela..območje je tako veliko, da lahko dve sosedi delajo, pa bo vsaka imela polne roke dela.. Če je volja, je dela dovolj in še preveč.. Ja, bivša sodelavka moje mami ima kar krepko "čez" te reči. Zdaj je upokojena in je Justova obsedenka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 29.3.2010 10:39:46
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aha, da ne pozabim: moram pohvaliti našo veliko piko in , ker sta v soboto uspešno opravili izpit v pasji šoli Ni bilo ravno enostavno, sem bila presenečena, kako resno se je vse točkovalo, ampak sta se resnično potrudili in gladko opravili čestitam o čem razmišljam...je že jana napol odgovorila A Oriflame? Mal heca mora bit No, resno: če v vašem koncu oz. v krogu "tvojih" ljudi nimate ene resne Justove zastopnice, bi ti najbrž kar steklo, saj gre za kvalitetne proizvode, so znani in jih ljudje kar kupujemo, čeprav so dragi. A v vašem koncu je ? sicer bom rekla takole: tu na našem območju nas je kr veliko, 3 moje prijateljice so začele tudi delat, pa imamo vse veliko dela..območje je tako veliko, da lahko dve sosedi delajo, pa bo vsaka imela polne roke dela.. Če je volja, je dela dovolj in še preveč.. a mi lahko napišeš,kako začneš s tem? najprej predstavite...? Koliko od proizvoda je dejansko tvoj zaslužek?Lahko tudi na zs.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 29.3.2010 10:40:42
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Uf,moram se malo usesti! Sem bila že pridna in 1/3 vrta preštikala,regrat nabrala,še eno žehto motam obesiti,potem pa po otroka Pridna Mi smo pa v soboto zvečer jedli regrat, mmmmmm
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 29.3.2010 10:42:23
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aha, da ne pozabim: moram pohvaliti našo veliko piko in , ker sta v soboto uspešno opravili izpit v pasji šoli Ni bilo ravno enostavno, sem bila presenečena, kako resno se je vse točkovalo, ampak sta se resnično potrudili in gladko opravili čestitam o čem razmišljam...je že jana napol odgovorila A Oriflame? Mal heca mora bit No, resno: če v vašem koncu oz. v krogu "tvojih" ljudi nimate ene resne Justove zastopnice, bi ti najbrž kar steklo, saj gre za kvalitetne proizvode, so znani in jih ljudje kar kupujemo, čeprav so dragi. A v vašem koncu je ? sicer bom rekla takole: tu na našem območju nas je kr veliko, 3 moje prijateljice so začele tudi delat, pa imamo vse veliko dela..območje je tako veliko, da lahko dve sosedi delajo, pa bo vsaka imela polne roke dela.. Če je volja, je dela dovolj in še preveč.. Ja, Jana imaš čisto prav. so pa tudi minusi, ker se to dogaja večinoma čez vikende, a ne ;)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 29.3.2010 10:46:09
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aha, da ne pozabim: moram pohvaliti našo veliko piko in , ker sta v soboto uspešno opravili izpit v pasji šoli Ni bilo ravno enostavno, sem bila presenečena, kako resno se je vse točkovalo, ampak sta se resnično potrudili in gladko opravili čestitam o čem razmišljam...je že jana napol odgovorila A Oriflame? Mal heca mora bit No, resno: če v vašem koncu oz. v krogu "tvojih" ljudi nimate ene resne Justove zastopnice, bi ti najbrž kar steklo, saj gre za kvalitetne proizvode, so znani in jih ljudje kar kupujemo, čeprav so dragi. A v vašem koncu je ? sicer bom rekla takole: tu na našem območju nas je kr veliko, 3 moje prijateljice so začele tudi delat, pa imamo vse veliko dela..območje je tako veliko, da lahko dve sosedi delajo, pa bo vsaka imela polne roke dela.. Če je volja, je dela dovolj in še preveč.. Ja, Jana imaš čisto prav. so pa tudi minusi, ker se to dogaja večinoma čez vikende, a ne ;) Vidiš, točno zato se jaz nisem odločila za Just. Zaslužek je krasen, če si ornk resen. Tu so prezentacije temelj vsega in gre - če sodim po tej znanki, ki se ukvarja z Justom - za večere oz. še bolj natančno: ona VSE popoldneve in večere ob vikendih vloži v Just.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?