|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))
17.3.2010 10:33:05   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!

Nejc je še danes doma,ker ga je včeraj noga bolela-reakcija na cepivo,pa je izrazil željo,da bi bil danes še doma.Trenutno je v sp. štuku,samo pride kmalu gor,ker gre tašča delat.Moram povedati,da se zadnje čase s taščo super razumevauser posted image .Vsaka je malo popustila,več se pogovarjava in skupaj ubereva srednjo pot.Upam,da tako tudi ostane!
Mami je imela včeraj preiskave,danes ji bodo še slikali mreno in glavo,če ima slučajno kakšen strdek,potem bomo pa videli.Če ne bo kaj nujnega,gre verjetno domov,saj se na operacijo čaka 2 meseca.Če bo pa še ostala,bom pa jutri atiju nesla kosilo.Za danes je rekel,da ima že vse pripravljeno.
Ali imajo vaši malčki v vrtcu še dudo in flaško? Jaz sem ju včeraj dobila v omarici,zraven pa listek: Ne potrebujem več,ker sem že velik fant! Kako pa to,da jo doma rabi?user posted image Lump!!
Sedaj grem pa pripravit testo za burek

Manca ni nikoli imela dude, ne doma ne v vrtcu, tako da te težave nismo imeli.
Za pitje je do pred 14imi dnevi uporabljala magični lonček, sedaj pa pije iz navadnega lončka. Me je vzgojiteljica en dan vprašala, če bomo začeki slučajno kaj odvajati od lončka (ki baje ni tako škodljiv kot navadna flaška), pa sem ji rekla, da ga doma sploh ne uporabljamo, da doma pije po slamici ali pa iz kozarčka. Me je samo debelo pogledala user posted image In sva se zmenili, da prinesem slamice vrtec, in tako je en teden oila po slamici, potem pa je rekla, da je : Manca ika, slamca ne, pila loncka, kar v prevodu pom,eni, da je mANCA VELIKA IN DA NE BO VEČ PILA PO SLAMICI, AMPAK SAMO IZ LONČKA. uPS, SE OPRAVIČUJEM ZA caps lock.
Tako, da to težavo smo pri nas že rešili user posted image

user posted image user posted image user posted image za Manco.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
17.3.2010 10:33:46   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tally

dan dan

se mal oglašam ker mam glih mal časa preden se Aleks zbudi. pri nas je kr pestro, Aleks bolj malo spi čez dan vse skupi 2 urci ponoči se pa tudi skos zbuja na 2 uri al pa celo manj tako da sem kr zmatrana. Ne vem iz kako tako malo bitjece zdrži tolk časa bit pokonci user posted image . Dudice pa noče niti pod razno. Mal ga že krčki dajejo ni pa zaenkrat tako hudo.

Na srečo je pa začela Emilija kr lepo spati, zdej že tri noči prespi celo noč, upam da tako tudi ostane. Danes sta šla z mojim zobarju v Domžale, včeraj je pa imela kontrolo v razvojni in je vse super kar se tiče razvoja, edino kaže da bo mogla it na operacijo tretjega mandeljna. je rekla P da počakamo na lepše vreme pa da vidimo če bo kaj boljše (možno da ima zadebeljeno sluznicouser posted image ), če se ne izboljša pa bomo ukrepali naprej.

Toliko zaenkrat se že oglaša user posted image

Pridna Emilija user posted image
Verjamem, da je pestro user posted image Kako pa kaj tvoje počutje? Po CR in to?

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
17.3.2010 10:57:05   
hijenca
Dober dan!

Danes še imam čas, jutri pa že moram nazaj v službo. Kako mi ni za it. Pri nas je tudi sonček, ampak kar hladno. Videk je v varstvu, mu ni bilo za it. On bi še kar spal in zabušaval.

Mi tudi poiskušamo kahlico. Kadar ga damo na kahlico zmeraj lula in je prav vesel in ponosen. Nimamo pa še nobene rutine. Največkrat pristane na kahlici, ko čaka, da se v bano nalije voda in potem on lula, kakal je pa samo enkrat na kahlico, pa še to čisto mičkeno.

Sedaj pa moram it malo pospravit, pa cote speglat, ufff dela se najde, samo volje ni.

SS: samo tvoja Manca pa že prav lepo govori. Videk še ni tako spreten z besedami, še vedno kar po svojem klepeče, je pa iz dneva v dan boljše.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
17.3.2010 11:03:45   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Soncnica Sandra ***, nice to have you back user posted image

Kahla? Še nismo prišli do te faze - bomo poleti malo prakticirali brez plenic user posted image

Well its nice to be back user posted image

Tudi mi bomo verjetno poleti začeli prakticirati tako kot vi
Jo je vzgojiteljica v vrtcu vprašala, če bi šla na haklico, tako kot ena punčka, pa je rekla: neeeeeeeeeeeeeeeeeee, Manca gleda, gleda user posted image
Očitno je bolj zanimivo opazovati druge user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
17.3.2010 11:05:36   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dober dan!

Danes še imam čas, jutri pa že moram nazaj v službo. Kako mi ni za it. Pri nas je tudi sonček, ampak kar hladno. Videk je v varstvu, mu ni bilo za it. On bi še kar spal in zabušaval.

Mi tudi poiskušamo kahlico. Kadar ga damo na kahlico zmeraj lula in je prav vesel in ponosen. Nimamo pa še nobene rutine. Največkrat pristane na kahlici, ko čaka, da se v bano nalije voda in potem on lula, kakal je pa samo enkrat na kahlico, pa še to čisto mičkeno.

Sedaj pa moram it malo pospravit, pa cote speglat, ufff dela se najde, samo volje ni.

SS: samo tvoja Manca pa že prav lepo govori. Videk še ni tako spreten z besedami, še vedno kar po svojem klepeče, je pa iz dneva v dan boljše.

user posted image user posted image user posted image za Videka in njegovo navajanje na kahlicouser posted image user posted image user posted image

Moji pravijo, da bi bila Manca dobra za v politiko, ko tako "naklada" ves čas user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
17.3.2010 11:08:34   
Soncnica Sandra ***
Nč zdej se grem pa počasi zrihtat, ker morem it na kontrolo k zobarju user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 3606
17.3.2010 11:20:43   
špelin@

Dober dan!

Priden Videk user posted image

Za jutri pa zate user posted image in user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
17.3.2010 11:21:08   
špelin@

Nč zdej se grem pa počasi zrihtat, ker morem it na kontrolo k zobarju user posted image

Dobro opravi - če je samo kontrola, ni sile user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3608
17.3.2010 11:22:16   
špelin@

Kahla? Še nismo prišli do te faze - bomo poleti malo prakticirali brez plenic user posted image

Jo je vzgojiteljica v vrtcu vprašala, če bi šla na haklico, tako kot ena punčka, pa je rekla: neeeeeeeeeeeeeeeeeee, Manca gleda, gleda user posted image

Kakšna čvekica je Manca user posted image Gregorja še vedno 3/4 ne razumemo, čeprav nonstop čeblja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3609
17.3.2010 11:25:11   
jana81

Kakšna čvekica je Manca user posted image Gregorja še vedno 3/4 ne razumemo, čeprav nonstop čeblja user posted image

jst pa Nejca ne morem ustavit ko začne čebljat, sicer krajše bedece, ali ni začetka besede, al pa konca user posted image . ampak se pa razumemo

kahljica: no way..le za igranje.. lepo pa gre na wc, smo mu kupili nastavek in pol se usede gor, in gleda tv iz wc-ja..bom dala slikco gor..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
17.3.2010 11:30:57   
jana81
evo slikco našega frajerja.. upam da ne bo jezenuser posted image
user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
17.3.2010 11:31:07   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

jst pa Nejca ne morem ustavit ko začne čebljat, sicer krajše bedece, ali ni začetka besede, al pa konca user posted image . ampak se pa razumemo

kahljica: no way..le za igranje.. lepo pa gre na wc, smo mu kupili nastavek in pol se usede gor, in gleda tv iz wc-ja..bom dala slikco gor..

user posted image user posted image user posted image
Kako pa kaj tvoje zdravje?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
17.3.2010 11:32:10   
špelin@

user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
17.3.2010 11:41:39   
jana81

[user posted image user posted image user posted image

ja gre na bolje, še bi blo čudno da ne bi šlo, sem dobla AB in še cel kup proti bolečinam in Sinupred..tako da upam da bom čimprej vredu, ker sonček vabi ven..

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
17.3.2010 11:53:11   
špelin@

ja gre na bolje, še bi blo čudno da ne bi šlo, sem dobla AB in še cel kup proti bolečinam in Sinupred..tako da upam da bom čimprej vredu, ker sonček vabi ven..

Kateri AB si dobila? Sprašujem zato, ker je user posted image prejšnji teden dobil Ospen (angina, spet user posted image ) in mu nič ne prijemlje, zdaj ga pa še sinusi matrajo user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
17.3.2010 11:58:55   
hijenca

Kateri AB si dobila? Sprašujem zato, ker je user posted image prejšnji teden dobil Ospen (angina, spet user posted image ) in mu nič ne prijemlje, zdaj ga pa še sinusi matrajo user posted image

Ko sem jaz imela vnete sinuse, sem dobila dve škatlici Amoksiklava. Ni hujše bolečine, kot pri vnetih sinusih, ko ti hoče glavo raznest od pritiska. Groza, se sploh nočem spominjat.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
17.3.2010 12:02:15   
špelin@

Ko sem jaz imela vnete sinuse, sem dobila dve škatlici Amoksiklava. Ni hujše bolečine, kot pri vnetih sinusih, ko ti hoče glavo raznest od pritiska. Groza, se sploh nočem spominjat.

Ojej user posted image Jutri gre dec nazaj k zdravniku, upam, da dobi kaj, kar mu bo prijelo, drugače bom imela doma spet velikega otroka + lahko odpišem praznovanje svojega RD user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
17.3.2010 12:15:59   
jana81

joj neki na Klimicin al neki takega... kapsule so na 12 h..
No sej najkprej sem mela Hiconcil za angino, potem čez 14 dni sem mela Ospen 1500 za angino, zdej pa tole za sinuse..

< Sporočilo je popravil jana81 -- 17.3.2010 12:16:42 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
17.3.2010 12:18:44   
tally

IZVIRNO SPOROČILO: tally

dan dan

se mal oglašam ker mam glih mal časa preden se Aleks zbudi. pri nas je kr pestro, Aleks bolj malo spi čez dan vse skupi 2 urci ponoči se pa tudi skos zbuja na 2 uri al pa celo manj tako da sem kr zmatrana. Ne vem iz kako tako malo bitjece zdrži tolk časa bit pokonci user posted image . Dudice pa noče niti pod razno. Mal ga že krčki dajejo ni pa zaenkrat tako hudo.

Na srečo je pa začela Emilija kr lepo spati, zdej že tri noči prespi celo noč, upam da tako tudi ostane. Danes sta šla z mojim zobarju v Domžale, včeraj je pa imela kontrolo v razvojni in je vse super kar se tiče razvoja, edino kaže da bo mogla it na operacijo tretjega mandeljna. je rekla P da počakamo na lepše vreme pa da vidimo če bo kaj boljše (možno da ima zadebeljeno sluznicouser posted image ), če se ne izboljša pa bomo ukrepali naprej.

Toliko zaenkrat se že oglaša user posted image

Pridna Emilija user posted image
Verjamem, da je pestro user posted image Kako pa kaj tvoje počutje? Po CR in to?

Špelin@ sej bo bolje, upam user posted image , počutje po CR pa je ok, že 5. dan sem bila brez bolečin in protibolečinskih sredstev, edino me boli hrbet ker sem imela delno anestezijo in bi mogla malo več počivat. sej probam dopoldan malo več ko je Emilija v vrtcu popoldan je pa težje ko je doma.
če bi se še enkrat odločala bi vzela splošno anestezijo, da ne bi imela teh groznih bolečin.

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
17.3.2010 12:26:20   
tally

Manca ni nikoli imela dude, ne doma ne v vrtcu, tako da te težave nismo imeli.
Za pitje je do pred 14imi dnevi uporabljala magični lonček, sedaj pa pije iz navadnega lončka. Me je vzgojiteljica en dan vprašala, če bomo začeki slučajno kaj odvajati od lončka (ki baje ni tako škodljiv kot navadna flaška), pa sem ji rekla, da ga doma sploh ne uporabljamo, da doma pije po slamici ali pa iz kozarčka. Me je samo debelo pogledala user posted image In sva se zmenili, da prinesem slamice vrtec, in tako je en teden oila po slamici, potem pa je rekla, da je : Manca ika, slamca ne, pila loncka, kar v prevodu pom,eni, da je mANCA VELIKA IN DA NE BO VEČ PILA PO SLAMICI, AMPAK SAMO IZ LONČKA. uPS, SE OPRAVIČUJEM ZA caps lock.
Tako, da to težavo smo pri nas že rešili user posted image

Kako pa ste ve kaj z odvajanjem od pleničk, oziroma s začetkom hoje na kahlico?

mi smo tudi brez dude že kr lep čas, pije čez dan iz kozarčka in si ga sama drži, včasih mal polije, ampak ji kr gre, ponoči pa ima flaško in pije vodo.

govori pa veliko user posted image user posted image , ne vem po kom se je vrgla, prav cele stavke kot Manca 4-5 besed poveže, najbolj smešna je ko se sama s sabo pogovarja sprašuje sebe kaj dela Emilija, potem pa reče npr., Emilija oblači Emilijouser posted image .

pleničke hmm mi smo parkrat probali kahlico pa se je polulala, ta teden sem se odločila da začnem malo bolj jo navajat, drugače pa je rekla vzgojiteljica v vrtcu da bodo oni začeli spomaladi jih uvajat, takrat bomo tudi doma bolj intenzivno

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

Neposredna povezava do sporočila: 3620
17.3.2010 12:53:02   
Soncnica Sandra ***

Evo doktor pravi: Odlično, pokličite ponovno čez pol leta.
Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
17.3.2010 12:53:13   
Soncnica Sandra ***

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kva je dober

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
17.3.2010 12:56:16   
tilči
Mami danes še ne gre domov,ker ima popoldne še ene preiskave,trenutno pa dobiva ene kapljice.Popoldne gremo k atiju na obisk,da mu nesem kosilo za jutri,k mami bomo šli pa jutri,če še ne bo šla domov.
Tally...user posted image  za dobro počutje in user posted image ,da bolečine čimprej ponehajo,Aleks bo pa tudi začel počasi spat in user posted image  za Emilijo.
Špelin@..burek je super ratal,glede okusa,le testo je malo preveč trdo.Mogoče veš zakaj?A si ti dala jajce v testo?A si že šla v celje?Mi gremo verjetno danes v nabavo,pa še sestro sem zdražilauser posted image
SS...user posted image  za Manco.Naš gre na kahlico sedet,ko grem jaz na wc,samo polulal pa se še ni.Bi se pa vozil z njo,ker ima en avtouser posted image
Jana...faca Nejcuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
17.3.2010 13:03:25   
tilči

Evo doktor pravi: Odlično, pokličite ponovno čez pol leta.
Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3624
17.3.2010 13:04:56   
tilči
Kaj imajo vaši malčki obuto v tem prehodnem času? Zjutraj je še hladno,potem se pa ogreje

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?