špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Nejc je še danes doma,ker ga je včeraj noga bolela-reakcija na cepivo,pa je izrazil željo,da bi bil danes še doma.Trenutno je v sp. štuku,samo pride kmalu gor,ker gre tašča delat.Moram povedati,da se zadnje čase s taščo super razumeva .Vsaka je malo popustila,več se pogovarjava in skupaj ubereva srednjo pot.Upam,da tako tudi ostane! Mami je imela včeraj preiskave,danes ji bodo še slikali mreno in glavo,če ima slučajno kakšen strdek,potem bomo pa videli.Če ne bo kaj nujnega,gre verjetno domov,saj se na operacijo čaka 2 meseca.Če bo pa še ostala,bom pa jutri atiju nesla kosilo.Za danes je rekel,da ima že vse pripravljeno. Ali imajo vaši malčki v vrtcu še dudo in flaško? Jaz sem ju včeraj dobila v omarici,zraven pa listek: Ne potrebujem več,ker sem že velik fant! Kako pa to,da jo doma rabi? Lump!! Sedaj grem pa pripravit testo za burek Manca ni nikoli imela dude, ne doma ne v vrtcu, tako da te težave nismo imeli. Za pitje je do pred 14imi dnevi uporabljala magični lonček, sedaj pa pije iz navadnega lončka. Me je vzgojiteljica en dan vprašala, če bomo začeki slučajno kaj odvajati od lončka (ki baje ni tako škodljiv kot navadna flaška), pa sem ji rekla, da ga doma sploh ne uporabljamo, da doma pije po slamici ali pa iz kozarčka. Me je samo debelo pogledala In sva se zmenili, da prinesem slamice vrtec, in tako je en teden oila po slamici, potem pa je rekla, da je : Manca ika, slamca ne, pila loncka, kar v prevodu pom,eni, da je mANCA VELIKA IN DA NE BO VEČ PILA PO SLAMICI, AMPAK SAMO IZ LONČKA. uPS, SE OPRAVIČUJEM ZA caps lock. Tako, da to težavo smo pri nas že rešili za Manco.
|